kızlar kasığıma sancı giriyor sürekli anlamadım sabahtan sizdede oluyor mu sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor
kızlar kasığıma sancı giriyor sürekli anlamadım sabahtan sizdede oluyor mu sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor
aynen benimde öyle şimdi size soracaktım dakika tutmalımıyım ay ne zor iş bu yaa her dönemi ayrı bir zorrr:uhm:
ömeri besledim üstünü çıkardım yağladım pakladım ve alişim yemek saati geldiiiiiiii
ben daha yemedim bişeyyy sütümü sağmadım çmaşırlar makinaya gidecek yoruldum
yawww annem baya yardım ediyormuş bana ben böle düşünemiyorum kendimi kendim aç kalırım evi mok götürür ve evdekilerde aç kalırrrrrrrrrr heheeeee
kızlar dün eşim nüfus kağıtlarını çıkarmış ayyyy çok tuaf oldum yaaa yıllardır anne adı rabia yazan bir kimliği gördüm şimdi birsen yazıyor çok tuaf bişeymiş yawwww
aynısını babamızda diyor birkez daha anladım diyor sorumluluğumuzu
neyse alişi besleyem
kız banu,işyerinde doğuracan dedik dedik, son gününde gelmesin bebişin??
şaka bi yana son zamanlarda bende de oluyor. ayağa zor kalkıyorum oturduğum yerden.
birsen,senin edepsiz oğlan anasının üstünede mi işedi sonunda:))
kızlar benim 20lik dişim ağrımaya başladı yaa. tubiş yaptırmıştı dişini ama ben yine de korkuyorum dişçiye gitmekten. dayanabildiğim kadar dayanayım. az kaldı zaten şurda.
kız banu,işyerinde doğuracan dedik dedik, son gününde gelmesin bebişin??
şaka bi yana son zamanlarda bende de oluyor. ayağa zor kalkıyorum oturduğum yerden.
birsen,senin edepsiz oğlan anasının üstünede mi işedi sonunda:))
kızlar benim 20lik dişim ağrımaya başladı yaa. tubiş yaptırmıştı dişini ama ben yine de korkuyorum dişçiye gitmekten. dayanabildiğim kadar dayanayım. az kaldı zaten şurda.
ben iyiyim. açlıktan ölcem ama!! eşimi bişeyler yaptırması için çarşıya gönderdik, 1 saat oldu gelemedi! telefonuda burda unutmuş(( oğluşumun sesi soluğu kesildi açlıktan yazık (
Tabi canım bilgi alır almaz burdayım merak etmeyin a.s.
Aynan bacım ya benim adam da tilki uykusu uyuyor. Yatakta ıh desem fırlıyor ne oldu sancın mı var diye. Tuvalette azcık fazka kalsam sesleniyor hemen iyi misin diye ?
Sağolasın canım valla heyecan fena halde delikafadulden
Canım stres yaptıkça psikolojik olarak ta sancın falan olur. Sıkma lütfen canını. Herşey olacağına varır a.s.
hazir ayse serra uyurken size olanlardan bahsedeyim :) sabah okadar kacma planima ragmen kuzu kuzu hastaneye yattim..yattigim gibi serumu yedim :)) 6 saat yarim şişe suni sanci aldim..2 saatte bir doktorum gelip alttan muayne etti açilma varmi diye..tik yoktu..tam tersi bebişim yukari kaçti :)))
nst ye baglandim yarim saatte bir..hiç sancim cikmadi..he bi kere 70e firladi..o da hemsirenin elinde igneyi görünce :)))) bana vurcak sandim da
neysem..6 saat sonunda tik olmayinca doktorum daha fazla beklemenin bi manasi olmadigini söyledi..ne oldugunu anlamadan sondam takildi,sedye geldi ve tipiş tipiş sezeryana girdim..buarada bu sonda cok komik bişi..sürekli altima yapiyorum hissi verdi bana :)))
bebişimi ilk ben göremedim tabi..bide genel anestesi oldugum için ayilmam biraz zaman aldi..ayildim ayilmasina ama ne ayilmak..hastaneyi birbirine katmişim :))) millet ölmüş gülmekten :))
anneeee anneeeee annemii getirin bana diye bagirmişim..annem ben burdayim kizim demiş..anneee kizimi aldilar bendennn diye agliyormusum ziril ziril..annem yok kızın burda bak diyormus..aglamaktan ve narkozun etkisinden göremedim ama :)) tuba hanim sakin olun diyormus hemsireler..ben tuba degilim demişim onlarada :))) üstümü değiştirmişler..ayip oluyor ama diye azarlamişim :))) en komiği eşim için mehmet beni birakti gitti diye cok bagirmişim :)))) kelime-i şehadet getiriyormusum..vs.vs..
velhasili kelam ayilmam tam bi film olmus..
dogum hikayemin tamamini yazarim inşaAllah en kisa sürede
şimdilik kaçiyorum..öptüm hepiniziiiiiii
Allah razi olsun canim :)
valla aksam anami aglatti benim cadi :)) ondan şimdi iyi uyudu :) sepete koyuyorum agliyor kucagima aliyorum uyuyordu tüm aksam :) gaz sancisi vardi kuzumun..bi pirtlatamadik :) bu gaz cikarma olayinin inceliklerini dogurmadan ögrenin derimben hala çözemedim :) çözen varsa yazsin :)
Canım benimde ayılmam çok komik olmuştu bide ameliyat sonrası 1 saatte yaptığım çoğu şeyi hatırlamıyorum belki aynı soruları 4-5 defa sormuşum kaydirigubbakcemile3
Yoğun tempoya sende başlamışsın allah güç kuvvet versin canım bize alışmak zor ve zaman alıyor.Süt için bana tahin helvası çok iyi geldi humananın çayıda çok işime yaradı.
Gaz çıkarma olayını Ayşe Önerden bir seminerde öğrenmiştim aşağıdaki linktede uygulamalı gösteriyor hakikaten çok etkili hemen gakkkkkk sesini duyuyosun.:roflol:
Bebeğin gazını en kolay nasıl çıkarırız? - UZMAN TV
günaydın herkese nasılsınız iyi hafta sonları son iş günüm kızlar çok mutluyum:)))
tubişim alemsin ne güzel anlatmışsın tatlım yaşadıklarını:)) ayşe serayı kocaman öpüyorum maşalalh annesi prensese:)))
incihancım sana kolay gelsin tatlım
Günaydın Arkadaşlar ,
Evden cıkmadan bibakayım dedim bugün 1 de dr randevumuz var akşamda yeğenimin 3.yaş günü alya hn gidicez.Bizede allah sağlıkla o günleri gösterir inşallah.
Herkes uyuyor galiba bu sabah uyanınnnnnnnnnn
Kızlar akşam sizleri gördüm rüyamda ojeli doğumdayken bizde hastanede koşturuyoruz bi telaş hepimizde sormayın annemde diyor ki kızım bu 30 tane hamileyi nerden buldun cok komikti yakaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar az sonra hastaneye gidiyorum haber vereyim dedim nişan geldi doktorum görmek istedi sanırım kızım geliyo :)) hepiniz kendinize iyi bakın sizleri seviyorum dualarınızı eksik etmeyin Allah'a emanetsiniz a.s.
SİBOŞ KIZZZZ GAZ ÇIKARMA BEBEK BAKMA KONULARINAMI GİRDİN ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN
ben şanslıyım bak benim ali paşa özel bakımdayken bebek hemşiresi bana nasıl gaz çıkaracağımı
nasıl alt temizleneceğini.....nasıl göbek bakımı ağız göz bakımı yapacağımı öğretti
hatta annem yediriyor gazlarını ben çıkarıyorum uyuz oluyor anacağım ülen ben çocuğu tetikliyorum sen gaglatıyorsun diyor
günaydınlar bizim yine aynı gece uyumadık gündüz fosur fosuruz
anneleri gece gündüz nöbette annem gidiyor bugün yarın aksam gelecek
kanacağım gelmedi ya bugün gelecekmiş yada p.tesi bi çalım atacam ben bu garuya ama ne zaman bilmem çok hain planlarım var çokkk.........bebelşerin yarı kırkını uçurmaya gideceğiz salı günü 20 günlük oluyolar ve 36 haftaları doluyor hehehe karnumda olsalardı ...........
geçmişe bi bakem mama saati geliyor baişım ağrıyor annem sakın uyuma gündüz lohusasın diyor
yandım bugün arkadaşım gelecek
Cnm hadi bakalım inş. güzel haberlerle dönersin, aslında bugün benimde randevum vardı ama eşim gittiği için gidemiyos maalesef, pzt gidicez bakalm, kız rüyanada çok güldüm he, biz bi sürü koca göbekli bi araya gelebilsek gerçekten çok komik olur
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cnm hadi Allah kurtarsın inş. darısı başıma, bizi habersiz bırakma güzel haberlerini bekliyorum
Ayşecim, belkide gönlüne göre olur normal olur cnm, hiç belli olmaz, bak cerenede diyolardı sezaryen diye bebek iri olduğu için,ama normal oldu,gönlüne öre olsun inş.
Evet cnm,pazt günü 36 haftam doluyor benim, salı 36+1 eğer bebişim durursa tabi, kız hergün değişik bişi duyuyorum senden niye gündüz uyumayacakmışın ki, bence uyu dinlen yani... :uhm:
Kızlar bu arada dün gece bende oğluşumu gördüm rüyamda,öncelikle maşallah diyim, bembeyaz pamuk gibi, sarııı,mavi gözlü, tombiş bişeydi, ama 1.5 yaşında vardı yani, aynıda babasına benziyodu, dahada çok meraklandım şimdi yavs, Eli ayağı düzgün olsun sapasağlam bi bebiş olsun inş.,rüyamda kağan diye sesleniyorum bana bakıyor, üzerinde beyaz yeleği varmış ponponlu onun önünü kapatıyorum üşümesin diye, bakalım rüyamdakine benzeyecekmi, ayy gene ağladım ben yavs... Rabbim herkese nasip etsin inş.
kızlar merhaba. uzun süredir giremiyorum.tuğba doğum yapmış allah analı babalı büyütsün.
günaydın şekerlerrrr
dün ojeli cerenimiz doğurmuş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ,
ben dün çok bunalımlardaydım ağladım durdum
eşimin ailesi sadece işleri düşünce arıyorlar hiç yardım etmiyorlar bırak yardımı nasılsın demiyorlar
bende eşime dedim bebeğime yanlız bakıcam kimse gelmesin dedim
ben herşeyin farkındayım üzme kendini bebek doğsun ben yapacağımı biliyorum dediii
içim rahatladı en azından farkında herşeyin
dün çok yordum kendimi belim çok ağrıdı bugün dinlenme günü ilan ettim sadece biraz ütü yaparımm
sizler nasılsınızz
Cnm üzülüyoruz sıkıntı yapıyoruz ama olan bize oluyo, kimseye helede bunların şuçlularına hiç bişey olmuyor maalesef, bak benim eşimede talimat geldi gıcık kaynanam ve tayfasından hemen düğüne geliyosun diye, bastı gitti adam, şimdi annem var yanımda ama yarın o da gidecek, ben bebeğim ve erken doğum tehlikem başbaşa kalıcaz wc harici kalkmam yasak olduğu halde,
Eşimde sabahtan beri 2 sefer aradı, nasılım diye, yaaa onada acıyorum aslında, kızıyorumda, asıl sinirim eşimin sülalesine inş. aynıları kendi kızlarınında başına gelir, bıktım bunlarla uğraşmaktan, lanet olsun diyorum, Allaha havale ediyorum, elimdende bişi gelmiyo maalesef, katlanıyorum :çok üzgünüm:
slm hayırlı hafta sonlarlı hepınıze ablalarım ve arkadaslarım ben dun doktora gıttım bakırköye s s k ya ben bebısımın gelmesıne 1 ay var dıye hesaplıyorum onlarda bana 15 gunun var dedıler ben nasıl haycanlandım dun butun gun agladım nedense bıde gece hiç uyuyamadım sebebını bılmıyorum bıde kızlar içimde sankı bırden balon patlıyo assagı dogru bı agırlık ınıyo sankı o ne oluyo anlamadım offfffffffffff sımdıden heycan lanıyorum ve cok cok korkuyorumbırıncı dogumda hiç korkmuyodum bunda cok korkuyorum ne olur dua edın bana (((((((((((((((((((((((
ben iyiyim. açlıktan ölcem ama!! eşimi bişeyler yaptırması için çarşıya gönderdik, 1 saat oldu gelemedi! telefonuda burda unutmuş(( oğluşumun sesi soluğu kesildi açlıktan yazık (
amin canım inş tam rüyandaki gibi olur kağanın
allahım ya ne biçim insanlar burcucum ama sende üzme canım kendini inş sağ salim atlat şu iki günü boşver herkes ettiğini bulsun
kızlar bizde geç kalktık kocişle bugün güzel bir cumartesi kahvaltısı yaptık şimdi eşim dışarı çıktı alışverişe ben evdeyim daha yarım saat olmadı 2 kere aradı çok evhamlı bu adam claries i söyleiync ebide benle aynı olduğunu daha panik oldu o telaşlanınca homuşa gidiyor bazen :sm_cool:lülülülülülü
havada çok güzel ama çıkmadım ben ya dünden beri karnımda bir değişiklik var benim kızın kafası çok aşağıya indi belimde çok ağrıyor hayırlısı belkim bugün gelir inş :asigim:
a.s. Cnm panik olsun boşver kıymetini bilsin, hatta ben yarın telefonumu kapatmayı bile düşünüyorum ulaşamasın bana, onun kardeşi anası babası kıymetlide benle oğlum niye kıymetli olmasın..da acıyorum işte, yazık arada kalıyo çok, aslında tanısanız çok iyi niyetlidir ondan oluyo zaten bunlar hep, hayır diyemiyo, cnm inş. kısa zamanda kavuşursun sende bebişine, çok bekletmesin annesini
kaydirigubbakcemile5
öyle bitanem ya benimde gözlemim öle karısınının ağzına bakıyor dememsinler anasını unuttu demesinler diye bide sosyal baskı da var kocişlerin üzerinde geleneksel şeyler bende üzülüyorum öle olunca
ama aarsıra merak ettitrmek lazım 1- 2 kapatsan mı acaba kötükedihüsoyok anam neyse sen bana uyma ben azcuk cadalozumdur iyi niyetli olsan daha iyi nede olsa kağanının babası insan kıyamaz
ama senin kaynanana acayip sinir oldum he kötükedihüso
bucucum az önce mutfakta tezgahtaydım birden bir su gibi bir şey 3 saniye faşlan aktı tutamadığım şekilde idrar değil yani ama baktım akıntıymış canım arada oluyor ben de heyecan yaptım suyum geldi diye valladelikafadulden delircem heedelikafadulden
merhaba kızlar canım cok sıkkın beklemekten sıkıldım cok herkez gozume bakıyo bıseymı oldu dıye fazla ılgıde sıkıyo ınsanı yanlız kalmak ıstıyorum çokk
nısan annelerınde bı arkadas vardı aynı doktora gıttıgımız gecen gun dogum yapmıs hıc memnun kalmamıs hastaneden ılgısızler dıyo benımde gozum korktu aynı sıkıntıları bende yasarmıyım dıye morelım çok bozuk allaha emanetız valla sıkıntılarımı doktorumla konusmayı dusunuyorum cuma gunu kontrole cagırdı ama kımse bızım personel kotu demezkı korkuyorum cokk aglamak ıstıyorum bagıra bagırasenağlama araba kullanamıyorum bı yere gıdemıyorum evın etrafında yurumekten sıkıldım artık daha dogumada var daraldım ben ya
kızlar knk arkadaşımızda doğum yapmış sağlıklı bebişi olmuş gözü aydın kardeşi bebeklerimize neler almaya başladık bölümüne yazmış şimdi okudum Allah analı babalı büyütsün
ne kadar güzel işte mutahhara hiç unutulmaz vallahazir ayse serra uyurken size olanlardan bahsedeyim :) sabah okadar kacma planima ragmen kuzu kuzu hastaneye yattim..yattigim gibi serumu yedim :)) 6 saat yarim şişe suni sanci aldim..2 saatte bir doktorum gelip alttan muayne etti açilma varmi diye..tik yoktu..tam tersi bebişim yukari kaçti :)))
nst ye baglandim yarim saatte bir..hiç sancim cikmadi..he bi kere 70e firladi..o da hemsirenin elinde igneyi görünce :)))) bana vurcak sandim da
neysem..6 saat sonunda tik olmayinca doktorum daha fazla beklemenin bi manasi olmadigini söyledi..ne oldugunu anlamadan sondam takildi,sedye geldi ve tipiş tipiş sezeryana girdim..buarada bu sonda cok komik bişi..sürekli altima yapiyorum hissi verdi bana :)))
bebişimi ilk ben göremedim tabi..bide genel anestesi oldugum için ayilmam biraz zaman aldi..ayildim ayilmasina ama ne ayilmak..hastaneyi birbirine katmişim :))) millet ölmüş gülmekten :))
anneeee anneeeee annemii getirin bana diye bagirmişim..annem ben burdayim kizim demiş..anneee kizimi aldilar bendennn diye agliyormusum ziril ziril..annem yok kızın burda bak diyormus..aglamaktan ve narkozun etkisinden göremedim ama :)) tuba hanim sakin olun diyormus hemsireler..ben tuba degilim demişim onlarada :))) üstümü değiştirmişler..ayip oluyor ama diye azarlamişim :))) en komiği eşim için mehmet beni birakti gitti diye cok bagirmişim :)))) kelime-i şehadet getiriyormusum..vs.vs..
velhasili kelam ayilmam tam bi film olmus..
dogum hikayemin tamamini yazarim inşaAllah en kisa sürede
şimdilik kaçiyorum..öptüm hepiniziiiiiii
Allah yardımcın oldun cnm,Bir avazda kurtul inşGünaydın kızlar az sonra hastaneye gidiyorum haber vereyim dedim nişan geldi doktorum görmek istedi sanırım kızım geliyo :)) hepiniz kendinize iyi bakın sizleri seviyorum dualarınızı eksik etmeyin Allah'a emanetsiniz a.s.
kaynanam geldi ve ben hala bebklerle uğraşıyorum öptüm sizleri azcık yatacağım kızlar
kaynanam geldi ve ben hala bebklerle uğraşıyorum öptüm sizleri azcık yatacağım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?