2009 Mayıs Anneleri

ömeri besledim üstünü çıkardım yağladım pakladım ve alişim yemek saati geldiiiiiiii

ben daha yemedim bişeyyy sütümü sağmadım çmaşırlar makinaya gidecek yoruldum

yawww annem baya yardım ediyormuş bana ben böle düşünemiyorum kendimi kendim aç kalırım evi mok götürür ve evdekilerde aç kalırrrrrrrrrr heheeeee

kızlar dün eşim nüfus kağıtlarını çıkarmış ayyyy çok tuaf oldum yaaa yıllardır anne adı rabia yazan bir kimliği gördüm şimdi birsen yazıyor çok tuaf bişeymiş yawwww

aynısını babamızda diyor birkez daha anladım diyor sorumluluğumuzu

neyse alişi besleyem

kız banu,işyerinde doğuracan dedik dedik, son gününde gelmesin bebişin??
şaka bi yana son zamanlarda bende de oluyor. ayağa zor kalkıyorum oturduğum yerden.

birsen,senin edepsiz oğlan anasının üstünede mi işedi sonunda:))

kızlar benim 20lik dişim ağrımaya başladı yaa. tubiş yaptırmıştı dişini ama ben yine de korkuyorum dişçiye gitmekten. dayanabildiğim kadar dayanayım. az kaldı zaten şurda.

kızlar kasığıma sancı giriyor sürekli anlamadım sabahtan sizdede oluyor mu sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor

aynen benimde öyle şimdi size soracaktım dakika tutmalımıyım ay ne zor iş bu yaa her dönemi ayrı bir zorrr:uhm:

Kızlar bende sürekli var o ağrı...nedeninide bilmiyom zaten, dr da yat diyo sürekli

Birsen cnm kaç günde çıkarılması gerekiyor nüfus kağıdının, cnm sen yapabildiğini yap sadece yapamadığın kalsın, eşin gelince yapar artık, olmadı kahvaltı fln yaparsınız

Geçmiş olsun cnm, az kaldı ya bence doğumdan sonra yaptır, kız doğurmasın banu daha küçük onun

:1shok: canım daha gelmesin beklesin durumkaydirigubbakcemile5 ağrım var inşallah yalancı sancıdır bitanem sen nasılsın geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü bitanem ihmal etme git kaydirigubbakcemile5

ben iyiyim. açlıktan ölcem ama!! eşimi bişeyler yaptırması için çarşıya gönderdik, 1 saat oldu gelemedi! telefonuda burda unutmuş(( oğluşumun sesi soluğu kesildi açlıktan yazık(

ben iyiyim. açlıktan ölcem ama!! eşimi bişeyler yaptırması için çarşıya gönderdik, 1 saat oldu gelemedi! telefonuda burda unutmuş(( oğluşumun sesi soluğu kesildi açlıktan yazık(

Ayşecim valla yemek dedin acıktığımı anladım, bende yiyeyim şimdi, sanada afiyet olsun cnm
cokacimcoook

yapsınlar pınarcım babalık nasıl bir şey daha iyi anlayacaklar valla altını bilem temizletirim ben oda meraklı zaten ben altını temizlerim sen yorulma diyor

tubişcim alemsin ya canım benim allahtan güzel şeyler söylemişsin ben korkuyorum küfür falan ederim diye

kolay gelsin bitanem ya ne güzel sende başladın maratona darısı bize sizleri böyle okuyunca içimi mutluluk sarıyor darısı sağlıkla bzie inş

sağol sibelcim izledim şimdi daha bir çok videoda var çok faydalı

oh be canım niahyet şimdi akşam olsun hemen

günaydın gülhancım çok güzelmiş rüyan

ya inanamıyorum senle aynıyız bacım inan görünce şoke oldum darısı bana gelmiyor benimki
inş sağ salim alırsın bebişi kucağına bizi haberdar et

günaydın birsencim kolay gelsin zor işin bacım senin

ya bu uyumama olayını hiç duymadım zor olmaz mı öle ya

amin canım inş tam rüyandaki gibi olur kağanın

kızlar merhaba. uzun süredir giremiyorum.tuğba doğum yapmış allah analı babalı büyütsün.

selam canım sende izindesin değilmi kolay gelsin temizlik falan çok yorma kendini

esencim alalhtan eşin duurmun farkında canım

sen üzme sakın kendini sende sevdirmezsin olur biter lafa gelince torunalrıyla övünürler sende lafları sokarsın bi güzel kötükedihüso

allahım ya ne biçim insanlar burcucum ama sende üzme canım kendini inş sağ salim atlat şu iki günü boşver herkes ettiğini bulsun

inş sağlıkla alırsın bebişini kucağına

kızlar kasığıma sancı giriyor sürekli anlamadım sabahtan sizdede oluyor mu sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor

banucum dur canım vaktin var daha dakikalarına bak bitanem

kız azcık başka bir şey atıştır meyve falan aç bırakma çocuğu

kızlar bizde geç kalktık kocişle bugün güzel bir cumartesi kahvaltısı yaptık şimdi eşim dışarı çıktı alışverişe ben evdeyim daha yarım saat olmadı 2 kere aradı çok evhamlı bu adam claries i söyleiync ebide benle aynı olduğunu daha panik oldu o telaşlanınca homuşa gidiyor bazen :sm_cool:lülülülülülü

havada çok güzel ama çıkmadım ben ya dünden beri karnımda bir değişiklik var benim kızın kafası çok aşağıya indi belimde çok ağrıyor hayırlısı belkim bugün gelir inş :asigim:

a.s. Cnm panik olsun boşver kıymetini bilsin, hatta ben yarın telefonumu kapatmayı bile düşünüyorum ulaşamasın bana, onun kardeşi anası babası kıymetlide benle oğlum niye kıymetli olmasın..da acıyorum işte, yazık arada kalıyo çok, aslında tanısanız çok iyi niyetlidir ondan oluyo zaten bunlar hep, hayır diyemiyo, cnm inş. kısa zamanda kavuşursun sende bebişine, çok bekletmesin annesini
kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar canım cok sıkkın beklemekten sıkıldım cok herkez gozume bakıyo bıseymı oldu dıye fazla ılgıde sıkıyo ınsanı yanlız kalmak ıstıyorum çokk
nısan annelerınde bı arkadas vardı aynı doktora gıttıgımız gecen gun dogum yapmıs hıc memnun kalmamıs hastaneden ılgısızler dıyo benımde gozum korktu aynı sıkıntıları bende yasarmıyım dıye morelım çok bozuk allaha emanetız valla sıkıntılarımı doktorumla konusmayı dusunuyorum cuma gunu kontrole cagırdı ama kımse bızım personel kotu demezkı korkuyorum cokk aglamak ıstıyorum bagıra bagırasenağlama araba kullanamıyorum bı yere gıdemıyorum evın etrafında yurumekten sıkıldım artık daha dogumada var daraldım ben ya

öyle bitanem ya benimde gözlemim öle karısınının ağzına bakıyor dememsinler anasını unuttu demesinler diye bide sosyal baskı da var kocişlerin üzerinde geleneksel şeyler bende üzülüyorum öle olunca

ama aarsıra merak ettitrmek lazım 1- 2 kapatsan mı acaba kötükedihüsoyok anam neyse sen bana uyma ben azcuk cadalozumdur iyi niyetli olsan daha iyi nede olsa kağanının babası insan kıyamaz
ama senin kaynanana acayip sinir oldum he kötükedihüso

bucucum az önce mutfakta tezgahtaydım birden bir su gibi bir şey 3 saniye faşlan aktı tutamadığım şekilde idrar değil yani ama baktım akıntıymış canım arada oluyor ben de heyecan yaptım suyum geldi diye valladelikafadulden delircem heedelikafadulden

kızlar şimdi işle ilgili herşeyi bıraktım arkadaşlara içim rahat etsin ben yokken bakalım ne yapacaklar üç kişiye anlattım işimi :lepi:

kızlar knk arkadaşımızda doğum yapmış sağlıklı bebişi olmuş gözü aydın kardeşi bebeklerimize neler almaya başladık bölümüne yazmış şimdi okudum Allah analı babalı büyütsün

Kız okuyunca heyecanlandım bi anda dedim suyun geldi herhalde,
Sorma cnm ben nefret ediyorum eşimin tarafından maalesef, ama içim çok rahat, çünkü üstüme düşen herşeyi yaptım, kendileri etti kendileri buldu bu duruma kendileri getirdi, zaten dediği gibi oğlunun mutluluğunu düşünseydi eğer bunları yapmazdı,

Cnm depresyona girdin sanırım, al eşini biraz değişik bi yerlere gidip gezin azıcık,morain düzelsin tatlım, bunları düşünüp kafanı yorma, dr konusunda şu saatten sonra değiştirmek ne kadar doğru bilemiyorum ama, eğer herşeyin düzenli gittiği bi gebelikse başka bi hast. nin dr unada gidebilirsin bence, ama dr bakarmı bakmazmı bilmem, genelde sonradan gelen hastalara bakmıyolarmış,inş. herşey gönlünce olur

Oyy bi kuzucuk daha geldi hee, Rabbim analı babalı büyütsün inş, Vatana millete hayırlı evlat olsun

Son düzenleme:
oy oy maşallah knk ve ojeli doğum yapmışlar hayırlı olsun inş
tebrik ederim taze anneleralkisalkisalkis

ne kadar güzel işte mutahhara hiç unutulmaz valla
hayılrı olsun bebğin tekrar cnm

Allah yardımcın oldun cnm,Bir avazda kurtul inş
kaynanam geldi ve ben hala bebklerle uğraşıyorum öptüm sizleri azcık yatacağım kızlar

canım benim ya gelmese daha rahat olurdun ama işte:mymeka:

kızlar bizde akşam arkadaşlara gideceğiz doğumdan önce gezeyim demi biraz hep bize geliyordu misafir öptüm herkesi birazdan çıkarım

kızlar knk doğurmuş hee valla şaşııdm 37 haftalık doğmuş nasıl oldu acaba doğumu allah analı babalı büyütsün inş bize yazsa keşke merak ettim

git banucum hep onlarmı gelcek bacım

burcucum senin için rahatsa zaten gerisi boş canım onlara da hatalarını anlasınlar inş

sen onları boşver kağanı düşün sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…