2009 Mayıs Anneleri

ayy bibebek dahamı geldihihoyyyt normalmi yaptı acaba Allah analı babalı büyütsünhihoyyyt

kızlar bende dr geldim kızım çokkk tatlı teyzeleri dr. bile bugünkü en güzel bebek dedihihoyyyt kilosu 2.700 olmuş nst bağlandım ay kızım hiç kıpırdamadı deli oldum normalde hiç durmaz şimdi bile kıpır kıpır amanst tık yoktu kaydirigubbakcemile3sancı çıkmadı herşey normal dedi dr artık her hafta geliceksin dedi ay öle kızlar şimdi cd verdi kızımın onu izleyeceğimalkisalkisalkis

ankakuşu cnm sancıların geçti mi biraz?
oyyyyyyyyyyyy mutahhara gelmiş taze annemiz
kızlar clariesten haber yok değil mi ne yaptı acaba?

maşallah cnm bebeğine
benim kızda öyle nst ye bağlanınca hiç kıpırdamıyor ama geçen hafta bir çikolata yedim gitmeden önce,baya hareketlendi,hatta değerler biraz yüksek çıkmış
hemşire dr.a göster isterse bir daha çekeriz dedi
dr.da canavar gibi maşallah dedi kızım için:roflol::roflol:

ay claries dogumami gittiiiiiiii :) ay Rabbim yardimcisi olsun inşaAllahhhhh..bir avazda kurtarsin inşaAllahhhh..

knk da dogurmus cok sukurrrrr :) inşaAllah bebişte kendiside iyidir..

ay kizlar bastan beri bu mayis veletleri cok cadi diyip duruyorduk :) sanirim cok güclerine gitti veletlerin :))) mayista dogcak velet kalmayacak bu gidişle :))

ay kimlikleride çıkmış bızdıkların ne güzel yahihoyyyt

canım bende haftaya gittiğimzde kesin çikolata alıcam yanımakaydirigubbakcemile3 aklımıza geldi eşim kantinde gidip alayım dedi ama boşver şimdi içeri alırlar falan diye vazgeçtik

Buarada claries doğuma gitmiş ay iyi haberlerle gelir inşallahhihoyyyt yavaş yavaş dökülüyoruz artıkhihoyyyt

Mutahharda burdaymışhihoyyyt canım bebişini bizim yerimizde kokla canım oh ne güzel bebişin yanında şimdi hihoyyyt

slm kızlar..... knk da doğum yapmıs demek ne güzel çok sevindim..
ilk mayıs bebeğini merak etmeye basladım :))

kızlar bizde akşam arkadaşlara gideceğiz doğumdan önce gezeyim demi biraz hep bize geliyordu misafir öptüm herkesi birazdan çıkarım

Gez bitanem gez, hep senmi misafir ağırlayacaksın, bu seferde onlar seni ağırlasın a.s.
a.s.a.s.kaydirigubbakcemile5

Maşallah peri kızınaaaa, cnm ben nstden önce meyve suyu ile 1 dilim kek yiyiyorum, tavsiye ederim, çok kolay kana karışıyo şeker

Oyy kuzuu, yesin onu tetesii, maşallah

Cnm ben doğurcam mayısta, inatla çıkarmıcam, sıkıcam kendimi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mutlaka çikolata al canı yanına bende ilk seferde tecrübesizdim sonra ikinciye akıllandım:lepi:
şimdiden çikolatayla kandırmaya başladık bebkleri:roflol:

böyle konuşuyon ya kesin bizden önce doğurursun sen valla yeni annedelikafaduldendelikafadulden
belli olmaz hiç yerimseniben

kızlar dopler taramasına girdim. tansiyonla ilgili olarak bebeği tehdit edecek kadar bir risk çıkmadı ama başka bi sorun var şimdi de. amnios sıvısı azalmış. pt idrar tahlili olucam dr görcek. nst ye gircem. dr her an alabiliriz dedi. bakalım hayırlısı

böyle konuşuyon ya kesin bizden önce doğurursun sen valla yeni annedelikafaduldendelikafadulden
belli olmaz hiç yerimseniben

:roflol::roflol: bilmem hiç garanti veremem :roflol::roflol:
sağol bitanem... aman bi 10 daha bekle sen :))) daha... bende tabiiii

sırnaşık şeysırnaşık şey di mi yaa, ne acelemiz var sırnaşık şeysırnaşık şey

ceren, knk, claries oh maşallah yavaş yavaş dökülüyo mayıs kuzuları. e sıra bize geliyo haliyle....

Cnm tansiyonla ilgili bi sıkıntı çıkmadığına çok sevindim, amniyon sıvısında azalma son haftalarda genellikle olabiliyomuş, hadi bakalım hayırlısı

canım benim ya geçmiş olsun
tansiyonla ilgili bişey çıkmamış çok şükür
inş idrar sonucunda iyi çıkar
az daha beklesin senin bebiş
nikah işi hallolana kadar
beklemezse de sağlık olsun
kimliğini nikahtan sonra çıkarırsınız bişeycik olmazyerimseniben

slm bız geldık ama kımse yok nerdesınız bayanlarrrrrrrrrrrrrrr bız geldık bıraz yuuruyuş yaptık dısarda sizler neler yaptınız bakam teyzoslar

neyse bacılar gezmekten yamak yapmadım ben mutfaga yol alıyım makınaya camasır atılcak ooooooooo bissürü işimvarda yapan kım canım iş miş tyapasım gelmıyo valla ama mecbur yapıyom işteeeeeee:CüvCüv::CüvCüv:

slm bız geldık ama kımse yok nerdesınız bayanlarrrrrrrrrrrrrrr bız geldık bıraz yuuruyuş yaptık dısarda sizler neler yaptınız bakam teyzoslar

hoşgeldin cnm..ben annemdeyim.bi saat sonra falan gelir esim c.tesileride calışıooo yaa.akşam kendi evime giderim.uykuda cöktü bana.ne cok uyuyorum ya kızlar ben.bebek olunca ne yapacağım hiç bilemiyorum

ankakuşu cnm çok sevindim testinizin iyi çıkmasına amiyo sıvısı ne kadar azalmışki hemen alıncakmış neden azalmış açıklamadımı cnm ?

ya yanlış anlamada cnm bu ünlüler velnemeden çocuk doğruyor bunlarda sorun olmuyormu acep?

benimde çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrr ama uyuyamıyorum kaynanacığım geldi
oğlu ile market pazar yapmaya gittier duş almam lazım
gece uyuklayacam keisn yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…