kızlar knk doğurmuş hee valla şaşııdm 37 haftalık doğmuş nasıl oldu acaba doğumu allah analı babalı büyütsün inş bize yazsa keşke merak ettim
git banucum hep onlarmı gelcek bacım
burcucum senin için rahatsa zaten gerisi boş canım onlara da hatalarını anlasınlar inş
sen onları boşver kağanı düşün sadece
ayy bibebek dahamı geldihihoyyyt normalmi yaptı acaba Allah analı babalı büyütsünhihoyyyt
kızlar bende dr geldim kızım çokkk tatlı teyzeleri dr. bile bugünkü en güzel bebek dedihihoyyyt kilosu 2.700 olmuş nst bağlandım ay kızım hiç kıpırdamadı deli oldum normalde hiç durmaz şimdi bile kıpır kıpır amanst tık yoktu kaydirigubbakcemile3sancı çıkmadı herşey normal dedi dr artık her hafta geliceksin dedi ay öle kızlar şimdi cd verdi kızımın onu izleyeceğimalkisalkisalkis
ömeri besledim üstünü çıkardım yağladım pakladım ve alişim yemek saati geldiiiiiiii
ben daha yemedim bişeyyy sütümü sağmadım çmaşırlar makinaya gidecek yoruldum
yawww annem baya yardım ediyormuş bana ben böle düşünemiyorum kendimi kendim aç kalırım evi mok götürür ve evdekilerde aç kalırrrrrrrrrr heheeeee
kızlar dün eşim nüfus kağıtlarını çıkarmış ayyyy çok tuaf oldum yaaa yıllardır anne adı rabia yazan bir kimliği gördüm şimdi birsen yazıyor çok tuaf bişeymiş yawwww
aynısını babamızda diyor birkez daha anladım diyor sorumluluğumuzu
neyse alişi besleyem
maşallah cnm bebeğine
benim kızda öyle nst ye bağlanınca hiç kıpırdamıyor ama geçen hafta bir çikolata yedim gitmeden önce,baya hareketlendi,hatta değerler biraz yüksek çıkmış
hemşire dr.a göster isterse bir daha çekeriz dedi
dr.da canavar gibi maşallah dedi kızım için:roflol::roflol:
kızlar bizde akşam arkadaşlara gideceğiz doğumdan önce gezeyim demi biraz hep bize geliyordu misafir öptüm herkesi birazdan çıkarım
a.s.a.s.kaydirigubbakcemile5kızlar knk doğurmuş hee valla şaşııdm 37 haftalık doğmuş nasıl oldu acaba doğumu allah analı babalı büyütsün inş bize yazsa keşke merak ettim
git banucum hep onlarmı gelcek bacım
burcucum senin için rahatsa zaten gerisi boş canım onlara da hatalarını anlasınlar inş
sen onları boşver kağanı düşün sadece
ayy bibebek dahamı geldihihoyyyt normalmi yaptı acaba Allah analı babalı büyütsünhihoyyyt
kızlar bende dr geldim kızım çokkk tatlı teyzeleri dr. bile bugünkü en güzel bebek dedihihoyyyt kilosu 2.700 olmuş nst bağlandım ay kızım hiç kıpırdamadı deli oldum normalde hiç durmaz şimdi bile kıpır kıpır amanst tık yoktu kaydirigubbakcemile3sancı çıkmadı herşey normal dedi dr artık her hafta geliceksin dedi ay öle kızlar şimdi cd verdi kızımın onu izleyeceğimalkisalkisalkis
maşallah cnm bebeğine
benim kızda öyle nst ye bağlanınca hiç kıpırdamıyor ama geçen hafta bir çikolata yedim gitmeden önce,baya hareketlendi,hatta değerler biraz yüksek çıkmış
hemşire dr.a göster isterse bir daha çekeriz dedi
dr.da canavar gibi maşallah dedi kızım için:roflol::roflol:
ay claries dogumami gittiiiiiiii :) ay Rabbim yardimcisi olsun inşaAllahhhhh..bir avazda kurtarsin inşaAllahhhh..
knk da dogurmus cok sukurrrrr :) inşaAllah bebişte kendiside iyidir..
ay kizlar bastan beri bu mayis veletleri cok cadi diyip duruyorduk :) sanirim cok güclerine gitti veletlerin :))) mayista dogcak velet kalmayacak bu gidişle :))
ay kimlikleride çıkmış bızdıkların ne güzel yahihoyyyt
canım bende haftaya gittiğimzde kesin çikolata alıcam yanımakaydirigubbakcemile3 aklımıza geldi eşim kantinde gidip alayım dedi ama boşver şimdi içeri alırlar falan diye vazgeçtik
Buarada claries doğuma gitmiş ay iyi haberlerle gelir inşallahhihoyyyt yavaş yavaş dökülüyoruz artıkhihoyyyt
Mutahharda burdaymışhihoyyyt canım bebişini bizim yerimizde kokla canım oh ne güzel bebişin yanında şimdi hihoyyyt
slm kızlar..... knk da doğum yapmıs demek ne güzel çok sevindim..
ilk mayıs bebeğini merak etmeye basladım :))
Gez bitanem gez, hep senmi misafir ağırlayacaksın, bu seferde onlar seni ağırlasın a.s.
a.s.a.s.kaydirigubbakcemile5
Maşallah peri kızınaaaa, cnm ben nstden önce meyve suyu ile 1 dilim kek yiyiyorum, tavsiye ederim, çok kolay kana karışıyo şeker
Oyy kuzuu, yesin onu tetesii, maşallah
Cnm ben doğurcam mayısta, inatla çıkarmıcam, sıkıcam kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol bitanem... aman bi 10 daha bekle sen :))) daha... bende tabiiiihoşgeldin cnm a.s.
böyle konuşuyon ya kesin bizden önce doğurursun sen valla yeni annedelikafaduldendelikafadulden
belli olmaz hiç yerimseniben
sağol bitanem... aman bi 10 daha bekle sen :))) daha... bende tabiiii
kızlar dopler taramasına girdim. tansiyonla ilgili olarak bebeği tehdit edecek kadar bir risk çıkmadı ama başka bi sorun var şimdi de. amnios sıvısı azalmış. pt idrar tahlili olucam dr görcek. nst ye gircem. dr her an alabiliriz dedi. bakalım hayırlısı
ceren, knk, claries oh maşallah yavaş yavaş dökülüyo mayıs kuzuları. e sıra bize geliyo haliyle....
kızlar dopler taramasına girdim. tansiyonla ilgili olarak bebeği tehdit edecek kadar bir risk çıkmadı ama başka bi sorun var şimdi de. amnios sıvısı azalmış. pt idrar tahlili olucam dr görcek. nst ye gircem. dr her an alabiliriz dedi. bakalım hayırlısı
slm bız geldık ama kımse yok nerdesınız bayanlarrrrrrrrrrrrrrr bız geldık bıraz yuuruyuş yaptık dısarda sizler neler yaptınız bakam teyzoslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?