2009 Mayıs Anneleri

çok sevindim cnm tansiyonla ilgili bir problem yokmus şükür..

kiminde gercketen hiç problem olmuyor cnm..zaten hizmetlileri var iş güç derdi yok.kim bakacak derdi yok.yani olsada rahatlıkla hallediliyordur.ne bileeeeeeemmmmmmmm

Canım dualarımız seninle hayırlısıyla kurtulursun inşallah.

Valla bacım napıyım iş başa düşünce öyle oluyo yanlız taktik süper çok işi yarıyo.

Canım benim kıyamam son zamanlarınız ya artık duygu seli yaşıyosunuz gerçi kucağına aldığında da öyle hissedeceksin annelik insanı dahada sulu göz ve hassas yapıyo Şeniz

kızlar merhaba. uzun süredir giremiyorum.tuğba doğum yapmış allah analı babalı büyütsün.

Tülaycım merhaba nasılsın canım.

Aman boşver tatlım senin senden başka kimseye ihtiyacın yok evelallah

Ah bu aliş ne kadar nazlı Şeniz yerim ben onu....

merhaba kızlar birazdan dr gidicem ama size bir bakayım dedim inşallah iyi haberlerle gelirim

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Bende nüfüs cüzdanını görünce gözlerim dolmuştu çok garip olmuştum :çok üzgünüm:

Tek kişinin fikriyle karar verme canım bi araştır doktorunlada konuş hemen moralini bozma :teselli:

kızlar bizde akşam arkadaşlara gideceğiz doğumdan önce gezeyim demi biraz hep bize geliyordu misafir öptüm herkesi birazdan çıkarım

Git tabi cnm hep sanamı misafir gelecek.

Hakkında hayırlısı olsun canım gerekliyse alınır hiç canıını sıkma bak benim oğluşta öyle oldu

kızlar, merhaba. knk' da doğum yapmış. ben gittikçe sabırsızlanmaya başladım. yarın eşimde gidicek:çok üzgünüm: bir an önce doğsa da kuzum, babasıyla çok ayrı kalmasak :çok üzgünüm:

bugün bebişime bebek arabası ve araba koltuğu ikili set aldık. chicconun. memnun kalırız inşallah. alkisalkisalkis

birde kızlar, burda yeni bir kadın doğum hastanesi açıldı,özel. ama hastane daha çok yeni. hatta ilk ameliyatlarını salı günü yapacaklarmış. hastaneyi gezdik çok beğendik.odalar filan otel gibi. ama kararsız kaldığımız şey,hastane yeni açıldı ya,acaba tam düzen oturmamış olabilir mi? sorun yaşarmıyız? 5 tane kadın doğum,2 tane çocuk doktoru var. yenidoğan bölümü de var. napcaz biz yaaa:uhm:

sağol canım. zaten radyolog dr dediğine göre doğum zamanı gelmiş ama bebek aşağı inmediği için sorun varmış. yani dediğin doğru. aslında doğurmam gerekiyo ama oğlum yerinden memnun galbaa

sağol canım valla dualarınızı bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun

canım kendi dr umla sadece telefonda konuştum. doplere radyolog dr baktı. rapor yazdı ben de dr uma telefonda okudum. o da dikkat etmem gerekenleri ve neler yapacağımızı söyledi ama telaştan neden olduğunu sormak aklıma gelmedi.

ünlüler evlenmeden çocuk yapıyolar ama heralde onlar da yeni medeni kanuna göre annenin soyadını veriyolardır çocuğa. çok saçma bi kanun olmuş eskiden böyle değildi.

çok sevindim cnm tansiyonla ilgili bir problem yokmus şükür..

sağol canım, yine de takip edicez tansiyonu. ben tansiyon hapına devam edicem. pazartesi günü idrarda protein bakılacak yine preeklempsi için...

bence dr ların geçmişlerini bir araştırın. daha önce iyi hastanelerde çalışmışlar mı, tecrübeliler mi? dr lar iyise düzen çok oturmamışsa bile daha çok güvenebilirsiniz bence.
bu arada bebişinin cicileri hayırlı olsun, güle güle kullanın

canım doktorlardan hastaneyi açan burda tanınmış bir doktor. diğer ikisi de adana'da lüx özel hastanelerden gelmişler. onlardan yana endişem yok. sadece hastanede acaba ekipman eksikliği filan var mıdır acaba onu düşünüyorum? ebeleri bile tecrübeli olanlardan seçmişler. yeni mezun bile yok nerdeyse.

slm kızlar iki gündür açamadım kimseciklerde kalmamış.ojeliyi merak ettim nasıl doğum yaptı normalmi sezeryanmı ? bilen varmı kızlar .

:1shok::1shok::1shok:leynnnn knk da mı doğurduu ay geri kaldımm olaylardan yahuuu kötükedihüsokötükedihüso

ojeli cnm tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşAllah :Saruboceq:

benim kız dün akşam sanırım rahatsızdı gece 3 e kadar hiç durmadan ağladı tabi bende onla beraber ağladımsenağlamasenağlama tam hastaneye gidiyorduk uyuya kaldı kuzucum ama çok korktum ve üzüldüm yafs senağlama

Iyi Geceler Arkadaslar, Dünden beridir bakamiyorum, epey gelismeler olmus. Ben galiba iyice dibe vuracagim bu gidisle:) Tuba, ayilma hikayeni cok ironik bir dille anlatmissin, eger sezeryan olursam kesinlikle genel anastezi istememeye karar verdim. Cünkü böyle durumlarda sacmalama potansiyelim epeyce yüksek:) Bu arada kizinin ismi cok güzel. Umarim ismi gibi güzel bir ömür gecirir Annesi. Yüzünüz hep böyle gülsün...

Claires'de umarim kavusmustur bebisine. Ve knk arkadasin bebiside gelmis, ne güzel. Allah anali babali büyütsün insallah.

Benim bugün dogurmam gerekiyordu rüyalara göre:) Sabah telefonlarla uyandim. Dogurma modunda oldugum icin, gece korktum mu, heyecanlandim mi ne? Sabah migde bulantisi ve terleme bastirdi iyice, hemen bir ilik dus alip kendime geldim. Yalniz, habire tuvaletteyim, idrar kanalimda bir baski var. Acaba bu bebisin dogum kanaliyla girmesiyle mi ilgili, bilgisi olan var mi? Ya birsey degilde bebisim böyle geciktikce, normal dogum sansimi yitiriyormusum gibi geliyor.(Geciktikce diyorumda, erken doguran Mayis annelerini baz alarak. Aslinda daha 5 günü var yavrumun:) Istahim feci acildi son birkac gündür cünkü. Ne bulursam yiyiyorum Tosun gibi olmadi umarim minigim

hülyacim cok gecmis olsun bitanem yaaa ( bu gece benimkide öyleydi..alti temiz,karni tok,gazi ciktigi halde uyumadi..bende tekrar emzirdim..bu sefer gazini cikaramadim kiyametler koptu..2 saat ugrasttim..ay ben cok mu kabiliyetsizim yoksa bu kız cokmu kibar anlamadim gitti ya..bi türlü gazini cikartamiyorum aksamlari..babasi şak diye cikariyor..sanrim sorun bende :)

sibelcim saolasin video için..yazamadim ama aksamdan beri o yolu deniyorum..ilki süper oldu..gerisini beceremedim..her emzirmede videoyu yeniden izlemem lazim anlaşilan :)))) bi şeyleri yanliş yapiyorum :)

ankakusucum canim sivinin azalmasina takilma..cok normal senin haftanda..bebekte bellimi olur birden iner asagi

dirimcim Allahhh kolayliklar versin canim sanaaa..2 tane serra düşünemiyorum valla :)) kesin bi köşede kalirdim ben :))

kivilcimcim valla bende kendimden bukadar performans beklemiyordum sacmalama konusunda..ama işte içimde varmiş demekki :))))

ben kacar kizlar..bebiş uyudu ancak..gözlerim gidiyor..1-2 saatcik uyuyayim

öptüm hepiniziiii a.s.

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

canım benim kıyamaz insanda soğuk bişeyler yiyip içme sakın bebişe geçer çünkü.

KNK hadi Allah kurtarmış artık bebişinde seninle
ojeli senide tebrik ederim.
kızlar sabah sizi uyandıramayınca eşimi kaldırdım sonra oda pc yi bi daha bana vermedi tabi ama bugün baktım bebek arabası ateş ölçer falan bakıyor ne eksik kaldıysa alalım kızımın bi eksiği kalmasın diyor.ay ay ay dedim bu arada sabahtan beri karnım ağrıyor hep yattım bugün hala ağrıyor eşimde galiba beklemiycek diyor annemde 4 mayısta gelecek öncede gelemez dedem hastanede ona bakıyor refakatçi kızım 7-8 mayısı beklese hiç olmazsa yoksa eşimle ben kalırız evide annem ben halledicem temizlik yaptırma gerekirse ben gelince tutarız dedi heyecan bastı şimdi yani

yine herkes uyumuş ben yine yalnızım bu arada çok ayıp ama midem bozulmuş karnım ondanmı ağrıdı acep valla bu aniden doğum yapan arkadaşları şanslı görüyorum biz böyle herşeyi takar durumda olduk.stresimiz hat safhada

İyi geceler kuzular a.s.

Bende sabah evden bi çıktım ancak geldim 1 saat önce geldim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla eşim yat dinlen 2 gün sonra doğum yapacaksın diyor, bende inat gibi bi enerjiyle ne kadar gezsem kârdır diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

knk'de doğum yapmış çok sevindim hihoyyyt Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzusunu a.s.

Gözümden uyku akıyor. Arkadaşlarımız var. Onların yerini yaptık şimdi. Yatalım artık. Sabah görüşürüz. Hepinizi öptüm kocamannn a.s.

pınar gez valla son 2 gün sonra bi süre çıkamayacaksın önce seni görünce şaşırdım gece olmazsın çünkü sen yoksa doğuma mı gidiyor dedim neyse iyimişsin hadi iyi uykular canım.

gunaydın kızlarrrrra.s.
kızlar sabah sabah pörtledi gozlerim..saga don sola don yok uyku...bole kıyık bı mıdebulantısı içimde...içim bayılıo sanki....hiç keyfim yok gibi sankikafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
KNK da kavusmus bebişine ayy cok sewındım Allah analı babalı buyutsun inşallah...başka gelişme varmı bılmıorum..ii hissedersm bı gecmişe bakımm ...hepınızı cok opuorum

Siribroncum G,ünaydın kızlaaaaar sizede günaydın hala uyuyor bunlar kaaaaalkın hadi ama ben gece 3 te kapattım uyuyodunuz sabah 8 de uyandım bunlar hala uyuyor bide bebek bizi uyutmuyor diyorlar bu uyutmamaksa ooooooo biz kızımla kahvaltımızı yaptık şimdi çayımızı içiyoruz babamızıda bugün biraz geç kaldıralım dedik gerçi tost kokuları onu etkiledi anırım debeleniyor oda kalkar birazdan.

gez bacım gez gerı sayımdasın nede olsa demiii...son 2kaydirigubbakcemile3

gunaydın canım benım...
yok bacım bunlardan ses soluk....:CüvCüv:herkesler uykuda pazar pazar...kaydirigubbakcemile5oooo kahvaltıda yapılmış ..masallah yarasın kuzucua...bız daha yemedık mıdem kotu bu sabah..bıraz bıraz ıı ye gıdıo daha iyiyim sanki,gece sut içtıydım uyanıp kesın o yaptı sanki:çok üzgünüm:

TUTKUN kız nere kayboldun....
bak tost dedın çay dedın hemen gıttım yaptım bende ..bı elımde tost otekınde çayyy hüpletıom kaydirigubbakcemile3ayy bu hamılelık ne duysa canı cekermı yafs ınsanınkaydirigubbakcemile3
iide oldu heee benım bu bulantı aclıktanmıymış neogluşşş dovse yerıdır yanım benıklava:

canım burdayım topiklerde geziyordum afiyet olsun insan bazen ne yesem derken saatleri unutuyor bende yine acıktım kesmedi beni bu tost bi çay daha içeyim sonra eşimi kaldırayımda kahvaltı yapalım.Bulantı yapar açlık dün yemek yicektik eşim yarım saat sonra dedi o arda uyumuşum sesleniyo tam da dalmışım kalkılırmı diyorum bu arada benim kız açlıktan şov yapıyormuş kızım diyo benim kucağıma gelcek nerdeyse kalk dedi baktım bizim kız hoptek oynuyor:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…