canım burdayım topiklerde geziyordum afiyet olsun insan bazen ne yesem derken saatleri unutuyor bende yine acıktım kesmedi beni bu tost bi çay daha içeyim sonra eşimi kaldırayımda kahvaltı yapalım.Bulantı yapar açlık dün yemek yicektik eşim yarım saat sonra dedi o arda uyumuşum sesleniyo tam da dalmışım kalkılırmı diyorum bu arada benim kız açlıktan şov yapıyormuş kızım diyo benim kucağıma gelcek nerdeyse kalk dedi baktım bizim kız hoptek oynuyor:teytey::teytey::teytey:
kız SİRİBRON şimdi sen nereye gittin senide mi kesmedi yoksa
Valla benim kız acıkınca çıldırıyor ondan hep yemek yediriyo anlıyorum yani bide susuz kalınca hıçkırığı sert oluyor yani biz kızımla telapati kurduk.Ye gülüm yarasın aç kalacağına doysun bebiş şimdi eşimide kaldırdım sanırım oda tost yicek ben sucuk salam sosis yemiyorum çok nadir sucuk yersem ondan tostu beyaz peynirli yaparım tavsiye ederim iş yerimdekiler bile çok sevmişti kantincimiz çıldırdı tabi dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ilahi TUTKUN kopardın kız benı sabah sabah...hoptek oynuo ha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay efet aclıktanmışş...ay kız falla kesmedı bulantım var dıye accuk yaptıydım tostu kesmedı yafs..gıdem bende yapem barı bıde cay gene yanına...:CüvCüv:cokacimcoookilahi Allahtan kociş yok ewde suvcuk mucuk yok ya yasak yanı bu konularda gayet sertız...kacamak ıkıncıyı accuk sucuklu yapıım baricokacimcoook:CüvCüv:
sağol kız aç bırakma çocuğu son günlerimiz çünkü.günaydın kızlar!!
shirbon tutkun sizllere afiyet olsun canlarım. yarasın bebşlerinize.
bende acıktım ama o kadar tembelimki yataktan kalkamadım daha. babamz kalksada hazırlasa ne güzel olur. benim kızın acııkınca hiç hali kalmıyor galiba. ses seda yok ama yedikten sonra sığamıyor bi türlü karnıma:)))
Canım inşallah bebiş biraz daha durur.Allah hayırlı ve sağlıklı getirsin bebişini dualarım onunla.Sağol cerencim haber verdiğin için.kızlar dün akşam esen mesaj çekti. sancıları başlamış ama daha erken olduğu için durdurmaya çalışıyorlarmış. dua etmemizi istemiş. dua edelim kızlar,hakkında hayırlısı olsun!
Amin canım ya 3 gün var aramızda daha erken gerçekten biraz daha bekler inşallah bu tüpler çok aceleci valla bi ben kaldım bende kızıma dayan diyorum az kaldışimdi telefonda görüştüm esen'le kızlar. sancıları devam ediyormuş. bugün 36+1 olmuş. doktor ne kadar bekletirsek o kadar iyi ama doğarsa da bişey olmaz demiş. yine de durdurmaya çalışıyorlarmış. gece hastanedelermiş. bu gece de galiba kalacaklarmış. çok dua etmemizi istiyor kızlar.:Saruboceq::Saruboceq: Allah yardımcısı olsun!
günaydın kızlar!!
bende acıktım ama o kadar tembelimki yataktan kalkamadım daha. babamz kalksada hazırlasa ne güzel olur. benim kızın acııkınca hiç hali kalmıyor galiba. ses seda yok ama yedikten sonra sığamıyor bi türlü karnıma:)))
kızlar dün akşam esen mesaj çekti. sancıları başlamış ama daha erken olduğu için durdurmaya çalışıyorlarmış. dua etmemizi istemiş. dua edelim kızlar,hakkında hayırlısı olsun!
şimdi telefonda görüştüm esen'le kızlar. sancıları devam ediyormuş. bugün 36+1 olmuş. doktor ne kadar bekletirsek o kadar iyi ama doğarsa da bişey olmaz demiş. yine de durdurmaya çalışıyorlarmış. gece hastanedelermiş. bu gece de galiba kalacaklarmış. çok dua etmemizi istiyor kızlar.:Saruboceq::Saruboceq: Allah yardımcısı olsun!
Canım inşallah bebiş biraz daha durur.Allah hayırlı ve sağlıklı getirsin bebişini dualarım onunla.Sağol cerencim haber verdiğin için.
Sen kaynanadasın sanırım nasıl isim konusu geçiyor mu?
kızlar, merhaba. knk' da doğum yapmış. ben gittikçe sabırsızlanmaya başladım. yarın eşimde gidicek:çok üzgünüm: bir an önce doğsa da kuzum, babasıyla çok ayrı kalmasak :çok üzgünüm:
bugün bebişime bebek arabası ve araba koltuğu ikili set aldık. chicconun. memnun kalırız inşallah. alkisalkisalkis
birde kızlar, burda yeni bir kadın doğum hastanesi açıldı,özel. ama hastane daha çok yeni. hatta ilk ameliyatlarını salı günü yapacaklarmış. hastaneyi gezdik çok beğendik.odalar filan otel gibi. ama kararsız kaldığımız şey,hastane yeni açıldı ya,acaba tam düzen oturmamış olabilir mi? sorun yaşarmıyız? 5 tane kadın doğum,2 tane çocuk doktoru var. yenidoğan bölümü de var. napcaz biz yaaa:uhm:
:1shok::1shok::1shok:leynnnn knk da mı doğurduu ay geri kaldımm olaylardan yahuuu kötükedihüsokötükedihüso
ojeli cnm tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşAllah :Saruboceq:
benim kız dün akşam sanırım rahatsızdı gece 3 e kadar hiç durmadan ağladı tabi bende onla beraber ağladımsenağlamasenağlama tam hastaneye gidiyorduk uyuya kaldı kuzucum ama çok korktum ve üzüldüm yafs senağlama
kızlar dün akşam esen mesaj çekti. sancıları başlamış ama daha erken olduğu için durdurmaya çalışıyorlarmış. dua etmemizi istemiş. dua edelim kızlar,hakkında hayırlısı olsun!
şimdi telefonda görüştüm esen'le kızlar. sancıları devam ediyormuş. bugün 36+1 olmuş. doktor ne kadar bekletirsek o kadar iyi ama doğarsa da bişey olmaz demiş. yine de durdurmaya çalışıyorlarmış. gece hastanedelermiş. bu gece de galiba kalacaklarmış. çok dua etmemizi istiyor kızlar.:Saruboceq::Saruboceq: Allah yardımcısı olsun!
SİBİKOM günaydın Yağız nasıl annesi uyandırıyormu seni erkenden.Bide dikişler ne alemde sızı varmı mesela pansumanı kaç gün yaptın şimdi acıyormu????????????????????????????????
eşim bugün öğleden sonra gidecek. kayınvalidemdeyiz yani şimdi. yarın anneme geçecem. eşim sağolsun kendisi dedi kız, burda rahat edemezsin annende kal sen dedi.
isim mevzusuna gelince de, kayınvalimlerle ilgisi yok o konunun. eşimle aramızda halletmemiz gerekiyordu. ve sanırım da hallettik. gereksiz kaynım, günde 10 defa soruyordu adı ne olacak adı ne olacak!klava: en son ben "ya melih kaan ya da çınar olacak" dedim. eşim şöyle bir baktı gözüme:1shok: sonra da "bizim bu mevzuyu bi daha konuşmamız lazım" dedi. akşam yatarken de konuştuk. sanırım ikna ettim. ya tabi hala bir isim mehmet olsun istiyor ama en son "sen bilirsin" dedi. (bugünlerde melek gibi nedense:asigim:) ayrı kalacaz ya artık, galiba ondan:çok üzgünüm:
oh afiyet olsun kaldırdım kocişi şimdi ekmeğe gidecek üşeniyor yazık.Keşke gidip ben alsaydım şimdi pişman oldum hem mis gibi deniz havası alırdım iyi gelirdi tühgunaydın canım..saol bıtanem..sende ye ac bırakma kızı annesi:CüvCüv:
ay canım inş bıraz daha bekler kuzucuk:Saruboceq:dualarımız esenle...hayırlısı olsun bıraz daha dayansın kuzucuk...:CüvCüv:
TUTKUN canım oh yedım bende ıkıncıyı..bende yemıom yasak ole sucuk salam..ama bazen cok canım ıstıyo napımmm..azıcık koydum bende...genelde kasarlı ve beyaz peynırlı yapıom tostu bende...kaldır kocişi oda yesın canım benımcokacimcoook
İyi hadi senin itediğin olcak.Şimdi seni bırakacak ya aklı sendedir kıyamıyordur.Annesiylede tartışırsınız falan erken doğum olur bişey olur diye seni annene gönderiyordur hadi iyi oldu.Kaynında bilerek yapıyordur sırf arayı bozmak için ben ilk sorduklarında hamileyim dediğimde Türkiz imiz geliyor dedim ondan isim mevzusu olmadı kimse fikir beyan edemedi.eşim bugün öğleden sonra gidecek. kayınvalidemdeyiz yani şimdi. yarın anneme geçecem. eşim sağolsun kendisi dedi kız, burda rahat edemezsin annende kal sen dedi.
isim mevzusuna gelince de, kayınvalimlerle ilgisi yok o konunun. eşimle aramızda halletmemiz gerekiyordu. ve sanırım da hallettik. gereksiz kaynım, günde 10 defa soruyordu adı ne olacak adı ne olacak!klava: en son ben "ya melih kaan ya da çınar olacak" dedim. eşim şöyle bir baktı gözüme:1shok: sonra da "bizim bu mevzuyu bi daha konuşmamız lazım" dedi. akşam yatarken de konuştuk. sanırım ikna ettim. ya tabi hala bir isim mehmet olsun istiyor ama en son "sen bilirsin" dedi. (bugünlerde melek gibi nedense:asigim:) ayrı kalacaz ya artık, galiba ondan:çok üzgünüm:
oh afiyet olsun kaldırdım kocişi şimdi ekmeğe gidecek üşeniyor yazık.Keşke gidip ben alsaydım şimdi pişman oldum hem mis gibi deniz havası alırdım iyi gelirdi tüh
İyi hadi senin itediğin olcak.Şimdi seni bırakacak ya aklı sendedir kıyamıyordur.Annesiylede tartışırsınız falan erken doğum olur bişey olur diye seni annene gönderiyordur hadi iyi oldu.Kaynında bilerek yapıyordur sırf arayı bozmak için ben ilk sorduklarında hamileyim dediğimde Türkiz imiz geliyor dedim ondan isim mevzusu olmadı kimse fikir beyan edemedi.
oy yerim ben onu kıyamaz insan ya.İyi fazla acımıyorsa benim pansumanı eşim yapar heralde günlük o bu konuda iyi bende onun iğnelerini vuruyorum mesela yarı hemşireyiz yani.İyi olmana sevindim keyfinde yerinde hadi sen yırttın sıra bizdeCanım sen beğendiysen ve personel deneyimliyse sorun yok bence o kadar deneyimli kadroyu düşünen hastane bende ekipmanı hayli hayli tamamlamıştır.
Hülyacım inan bende aynı şeyleri düşünüyorum bazen acaba bi yerimi ağrıyor diye ama bizimkilerin şımarıklığından sanırım kaydirigubbakcemile3
Dualarımız onla ay canım allah yardımcısı olsun bu mayıs annelerinin tümü nisan doğurcakmış gibi geliyor bana mayısa kimse kalmıycak sanırım
Günaydın canım yeni uyudu, uyandırıyor tabikide uyandırmazmı haylazım...bende uyurken fırsattan istifade kahvaltı edicem kocişle annem kahvaltı hazırlıyor.Dikişler yatıp kalkerken eğilip doğrulurken sızlıyo onun dışında sorun yok canım çok şükür.Pansumanı doktorum ikinci gün yaptı birde 1 hafta sonra sonrasında gerek kamıyor tatlım...
pınar gez valla son 2 gün sonra bi süre çıkamayacaksın önce seni görünce şaşırdım gece olmazsın çünkü sen yoksa doğuma mı gidiyor dedim neyse iyimişsin hadi iyi uykular canım.
gez bacım gez gerı sayımdasın nede olsa demiii...son 2kaydirigubbakcemile3
gunaydın canım benım...
yok bacım bunlardan ses soluk....:CüvCüv:herkesler uykuda pazar pazar...kaydirigubbakcemile5oooo kahvaltıda yapılmış ..masallah yarasın kuzucua...bız daha yemedık mıdem kotu bu sabah..bıraz bıraz ıı ye gıdıo daha iyiyim sanki,gece sut içtıydım uyanıp kesın o yaptı sanki:çok üzgünüm:
canım burdayım topiklerde geziyordum afiyet olsun insan bazen ne yesem derken saatleri unutuyor bende yine acıktım kesmedi beni bu tost bi çay daha içeyim sonra eşimi kaldırayımda kahvaltı yapalım.Bulantı yapar açlık dün yemek yicektik eşim yarım saat sonra dedi o arda uyumuşum sesleniyo tam da dalmışım kalkılırmı diyorum bu arada benim kız açlıktan şov yapıyormuş kızım diyo benim kucağıma gelcek nerdeyse kalk dedi baktım bizim kız hoptek oynuyor:teytey::teytey::teytey:
günaydın kızlar!!
eşim bugün öğleden sonra gidecek. kayınvalidemdeyiz yani şimdi. yarın anneme geçecem. eşim sağolsun kendisi dedi kız, burda rahat edemezsin annende kal sen dedi.
Canım sen beğendiysen ve personel deneyimliyse sorun yok bence o kadar deneyimli kadroyu düşünen hastane bende ekipmanı hayli hayli tamamlamıştır.
Hülyacım inan bende aynı şeyleri düşünüyorum bazen acaba bi yerimi ağrıyor diye ama bizimkilerin şımarıklığından sanırım kaydirigubbakcemile3
Dualarımız onla ay canım allah yardımcısı olsun bu mayıs annelerinin tümü nisan doğurcakmış gibi geliyor bana mayısa kimse kalmıycak sanırım
Günaydın canım yeni uyudu, uyandırıyor tabikide uyandırmazmı haylazım...bende uyurken fırsattan istifade kahvaltı edicem kocişle annem kahvaltı hazırlıyor.Dikişler yatıp kalkerken eğilip doğrulurken sızlıyo onun dışında sorun yok canım çok şükür.Pansumanı doktorum ikinci gün yaptı birde 1 hafta sonra sonrasında gerek kamıyor tatlım...
SİBİKO hosgeldın canım benım ...a.s.
YAĞIZIMIZ da iimiş maşallahhh....
kokla mis mis sibelcim yagızı..esmer yakısıklım benım..boncuk gozlum....
PINAR kız sen beter bocek gıbı bişi oldun bacımmmkaydirigubbakcemile3
bu ne enerjı yafs..gece gez gez gec gel yat sabahta o yatmaya gore erkenden kalk ee maşallah yanı beter böcüüm benimmmmmkaydirigubbakcemile3gunaydın bacımmm....defne kızım uyutmadı demii acıktı tabiii....:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?