2009 Mayıs Anneleri

Bende anca uyandım valla. Baktım kocişin hala kalkmaya niyeti yok, sizlere bi bakayım dedim. Arkadaşlarda uyuyolar hala. Bende atıştırdım geldim hihoyyyt

Ya kızlar gün yaklaştıkça bana bi rahatlık çöktü inanamazsınız delikafadulden Sanki 2 gün sonra doğuracak ben değilmişim gibi bi relax oldum ki sırnaşık şey

Bugünde kuaföre gidip manikür-pedikür-kaş-bıyık olayını halledeceğim. Fönümü zaten evde kendim çekerim yarın akşam. Bavulumuzu, kızımın cicilerini, ana kucağını, şekerlerini falan da bugün arabamıza yerleştireceğiz. Ne olur ne olmaz. Ani bi durum olursa heyecan yapmayalım diye. Ben hala kuaförden sonra nereleri gezsem diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bide cuma akşamı rüyamda doğum sırasında ölüyormuşum. Hatırlamıyorum ama ağlıyormuşum , eşim uyandırmış. Öldüm ben, sen kızıma iyi bak diyomuşum adama. Gece gece onu da ağlatmışım. Sonra dün sabah bi kalktım ki dudağım uçuklamış :çok üzgünüm: Benim hep olur böyle korktuğum, üzüldüğüm yada hasta olduğum zamanlarda ama tam da doğum öncesi olacak şey mi :uhm: Kuzuma nasıl yaklaşacağım. Korkarım Allah korusun ona da geçer diye. Dünden beri ilaç elimde sürüp, sürüp duruyorum. Azaldı sank düne göre. ınşallah salıya kadar geçer yaaaa :çok üzgünüm:

Evet evet biri beni durdursun bacılar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi o zaman huzur bozmuyorlarsa buda olsun nazar boncuğu kaynında bekarsa merak ediyodur.Doğru insan büyüklerin yanında uzatamıyor haklısın annende rahat olursun iyi düşünmüş eşin.

Günaydın canım hallet bakalım işlerini bende o kadar süslenmiştim.Ameliyat sonrasında anestezi yüzünden o kadar terleniyoki fön falan kalmadı güzel gözükemedim yani oğluma.
Rüyan da ölü diri getirir derler defnemiz gelicek ya ona yoralım.Uçukta geçer tatlım nolcak sen kremini sık sık sür.Bide nazarda olabilir üzerinde nazarlık taşı bundan sonra öyle fıldır fıldır gezersen nazar çekersin üzerine herkesede iyiyim çok rahatım enerjikim falan deme emi kuzum öpüyorum seni hiç canını sıkma o psikiloji hepimizde oldu bende herkesle helalleşmiştim 1 önceki akşam :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3su hatuna bak hele yaa kocası uyuyo ve ewdekı dıerlerı hatunda hakıkaten dogum enerjısı var sibelcim...kaydirigubbakcemile3daha gezme dusunuo yafs..ben kapı dısarı adım atmaya korkuom falla bıde su hatuna bak-tatlicadiarzu-
canım benım dogum yaklastıkca boyle kotu ruyalar gormek doalmış bı yazıda okumustum nette....bunun anlamı bebişe yada anneye bişi olcak analmına gelmez sadece bılınc altı işte..bu hepımızde var sanırım,bende kocıse bana bişi olursa ogluma ii bak dıyıp duruom şimdiden yani bide:çok üzgünüm:ucuk olayı kotu olmuş pınarım ya..inşallah gecer de bişicik kalmaz..aman dıkkat et gecmezsede dudakla dokunma kuzucua aman ha mazallahhhhh

canım insan doğum yaklaştıkça olumsuzluklarıda düşünüyor bende eşime bi mektup yazdım koydum haberi yok bişey olursa bulabileceği yerde ondan sende içinde yaşamışsın korkma Allah sağlıklı doğum verir inşallah uçuk içinde ya sıcak çay kaşığı çekmeden hemen arkasından buz ikiside iyi birebir gelir
senin tel yok bende sanırım özelden gönderirsen alayım.Hoş Sibikoyu aradım açmadı amaaaaaaaaaaaaaaaa:tomato::tomato::tomato:

tabi canım,aranızda problem olunca öyle oluyordur. çok sevmesem de, çok şükür problem yok aramızda. isim konusunda da kaynanam mesaj verdi kocamın adını koyun diye ama açık açık hiç söylemedi. artık ona da koyduğumuz ada saygı göstermek düşecek.
yok kıızz, ayrı kalacaz ya, bende kötü oldum. kocişin yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor.:a015:
inşallah canım. kocişte akşamdan beri beni onunla teselli ediyor. :çok üzgünüm:

geçer canım inşallah. ilaçta kullanıyorsan,daha 2 gün var. koklarsın meleğini sende:1rolleyes:

Günaydın canım benimmm a.s. Evet kızım gelicek diye ona yoralım dimi teyzesi hihoyyyt Zaten şimdi de hep terliyorum, kimbilir ameliyat sonrassı nasıl terlerim. Olsun biz hazırlığımızı yapalım da bozulursa bozulsun kaydirigubbakcemile3

Valla oldum olası üzerimde nazarlık olmadan dışarı çıkmam bacım. Ama dediğin gibi göz bu değiyor işte. Bende kendimi saklamayı hiç sevmem. Nasılsam hep öyleyim ya çekiyorum demek ki gözleri valla :uhm:

Bu arada ojeye izin var mıydı ya? Sadece işaret parmağa sürülemiyordu diyolardı? Bişey bağlanıyo diye? Ellerime sürdürmem de, ayaklar falan da yasak mı ki acep?

Dur az daha bekliyorum. Eğer kalkmazlarsa yarım saate kadar, evin alarmını yanlışlıkla çaldırmış gibi yapacağım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ay çok fenayım ben ya dimi kötükedihüso

Evet canım bende herkese hakkınızı helal edin diyorum :a015:

Yok bacım uçuk geçmezse yüzüme hiç yaklaştırmam kuzumu. Allah korusun geçenlerde vardı ya Amerika'da uçuklu dudağıyla anne yeni bebeğini öptü diye kaybettiler :çok üzgünüm: Aman Allah korusun da hayatta yaklaşmam valla klava:

Evet canım ya insana bi duygusallık çöküyo. Kimbilir ameliyathane kapısında ne halde olurum :a015: :a015: :a015:

Aaa evet annem çocukken sıcak çay kaşığı koyardı dudağıma. Dur kahvaltı ederken yapayım hemen a.s.

Ben şimdi özelden yollarım numaramı sana. Sende bana yaz. Telefon odada eşim uyanınca kaydederim bende seni a.s.

Ağlama bacım. Kısa ayrılık. Bol bol öp kocişini kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım. Elimde ilaç geizyorum işte delikafadulden

eşim geldi ekmekten bi ikinci kahvaltımı da yapayım gelirim tabi pc yi kapabilirsem.
Görüşürüz kızlar sibel kalkınca Yağızı öp benim içinde

eşim geldi ekmekten bi ikinci kahvaltımı da yapayım gelirim tabi pc yi kapabilirsem.

hadı ye bakalım....ben sayende tıka basa doldum falla:CüvCüv:afıyet olsun yarasın kuzuma...cokacimcoook:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kotu kadın seniiiiikaydirigubbakcemile3cok fenasın bacım senkaydirigubbakcemile3beter böcüükkkkkk:jeyyar:yaparsın sen.kahvaltıyı yapsakata nerelerı gezsek dıe dusunmuosan nolıım yaniiiiikaydirigubbakcemile3
aman ha o hbr ı bende okuduydum ondan dedım zaten..dılım varmadı solemeye:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Afiyet olsun canımmm a.s.

kaydirigubbakcemile3 Napim ya bu saate kadar uyunur mu kalksınlar kaydirigubbakcemile3 Son 10 dk'ları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet evet daha kuaföre gidicem, kamera için dvd alıcam. Evdekiler yetmez belki. Kızımı bol bol çekmeleri lazım. Hemşire teyzesine vereceğiz kamerayı, doğum anını tek tek çeksin dimi ama hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Sonra şöyle bi deniz havası alayım. Yarın hafif şeyler yerim evde. Bugün son kez şöyle bir kebap falan tıkınayım kaydirigubbakcemile3

Çok işim var çookkkk :roflol: :roflol: :roflol:

Evet canım bende tv'de görmüş, çok üzülmüştüm. Allah kimseye vermesin. O yüzden çok dikkatli olmamız lazım. Çok savunmasızlar ilk doğduklarında. Hasta olsun olmasın, kimsenin öyle çok yaklaşmaması lazım a.s

günaydınlarrrrrrrrr herkesler burada ben ömer paşayı besleyecem saati geçti ama kendim yemek yedim aksam yemeği bile yemedim dün uyuyayım diye
efamlı babanın performansı iyiydi gece beni güselce uyuttu kesintisiz ikibuçuk saat uyumusum
sonra bebeklerin maması yaptı yedirdik gece olunca biizmkiler uyandığı için zombileştik

şimdi duşa gireceğim öpüldünüz

Pınarcım bana sormuşlardı ojen varsa silelim demişlerdi.
Tutkun kız kafama taş geldi bi kere aradın bacım ozamanda göremişim ondan sonrada aradınmıki?

PINARCIM sen uyandırmaya gıttın anlaşılankaydirigubbakcemile3eee haklısın ama kalksınlar bacım artık..ewın hamişi bile kalkalı kac saat oluo yafs...
ojeye ızın yok bılıorum ben..ellerde olmıcak bılıom..ama ayaklar için bi fikrim yok bacım ya-tatlicadiarzu-

Günaydın canım ya. Ama sende yiyeceksin ki sütün olsun bacım zorlama bu kadar kendini klava:

İlgilensin tabi kız tek başına mı yaptın bu çocukları sen. Sana da yazık.

Hadi al duşunu güzelce , sonrada kuzuları kokla bizim için a.s.

Pınarcım bana sormuşlardı ojen varsa silelim demişlerdi.
Tutkun kız kafama taş geldi bi kere aradın bacım ozamanda göremişim ondan sonrada aradınmıki?

Tamam canım o zaman manikür-pedikür yaptırayım ama oje sürdürmeyeyim a.s.

Yok bacım ya diğer topikleri geziyodum hihoyyyt Arkadşlardan biri uyandı wc'ye gitti. Kalktın mı kız dedi :uhm: Uleynnn saat 11:30 oldu heralde kalktım dedim ama geri gitti odaya galiba. Az sonra alarm çalacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Herkese dünaydın kızlar biz kızımla kalktık kahvaltımızıda yaptık bir yaramazlık yoktur umarım herkes iyidir

sizeede günaydın bacılarrrrr
dogumlar yaklasınca uykularda gittti pazar pazar erkencı herkez pınarcım cok sanslısın ne guzel gezıyosun masallah ben yuruyus harıcı pek cıkmıyorum sevgılı eşim endişelenıyo çıkma dıyo oyyy bı dogursamda rahatlasam daraldım artıkkkk

Esendemi doğmyapıcak:1shok: ay bebiş inşallah birazdaha bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…