PINAR kız sen beter bocek gıbı bişi oldun bacımmmkaydirigubbakcemile3
bu ne enerjı yafs..gece gez gez gec gel yat sabahta o yatmaya gore erkenden kalk ee maşallah yanı beter böcüüm benimmmmmkaydirigubbakcemile3gunaydın bacımmm....defne kızım uyutmadı demii acıktı tabiii....:CüvCüv:
Günaydın canımmm öperim senin için uyansında..Hakkaten pınarımda doğum enerjisi var allah eksiltmesin gerçi ben onu salıdan sonra görücem defnem onu bi uyutmasında enerjinin e si kalıyomu bakalım görürüm ondan sonra gezmeleri..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi o zaman huzur bozmuyorlarsa buda olsun nazar boncuğu kaynında bekarsa merak ediyodur.Doğru insan büyüklerin yanında uzatamıyor haklısın annende rahat olursun iyi düşünmüş eşin.yok canım ya, kayınvalidemle hiç öyle muhabbetler olmaz aramızda. yani tartışma filan. o çok karışmaz öyle herşeye,bende saygıda kusur etmem. sadece bekar kaynım var evde işte,birde kayınpeder de emekli,o da genelde evde. ayaklarımı filan uzatıp yatamam ya yanında,ondan rahat edemem yani.a.s
Bende anca uyandım valla. Baktım kocişin hala kalkmaya niyeti yok, sizlere bi bakayım dedim. Arkadaşlarda uyuyolar hala. Bende atıştırdım geldim hihoyyyt
Ya kızlar gün yaklaştıkça bana bi rahatlık çöktü inanamazsınız delikafadulden Sanki 2 gün sonra doğuracak ben değilmişim gibi bi relax oldum ki sırnaşık şey
Bugünde kuaföre gidip manikür-pedikür-kaş-bıyık olayını halledeceğim. Fönümü zaten evde kendim çekerim yarın akşam. Bavulumuzu, kızımın cicilerini, ana kucağını, şekerlerini falan da bugün arabamıza yerleştireceğiz. Ne olur ne olmaz. Ani bi durum olursa heyecan yapmayalım diye. Ben hala kuaförden sonra nereleri gezsem diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bide cuma akşamı rüyamda doğum sırasında ölüyormuşum. Hatırlamıyorum ama ağlıyormuşum , eşim uyandırmış. Öldüm ben, sen kızıma iyi bak diyomuşum adama. Gece gece onu da ağlatmışım. Sonra dün sabah bi kalktım ki dudağım uçuklamış :çok üzgünüm: Benim hep olur böyle korktuğum, üzüldüğüm yada hasta olduğum zamanlarda ama tam da doğum öncesi olacak şey mi :uhm: Kuzuma nasıl yaklaşacağım. Korkarım Allah korusun ona da geçer diye. Dünden beri ilaç elimde sürüp, sürüp duruyorum. Azaldı sank düne göre. İnşallah salıya kadar geçer yaaaa :çok üzgünüm:
Bende anca uyandım valla. Baktım kocişin hala kalkmaya niyeti yok, sizlere bi bakayım dedim. Arkadaşlarda uyuyolar hala. Bende atıştırdım geldim hihoyyyt
Ya kızlar gün yaklaştıkça bana bi rahatlık çöktü inanamazsınız delikafadulden Sanki 2 gün sonra doğuracak ben değilmişim gibi bi relax oldum ki sırnaşık şey
Bugünde kuaföre gidip manikür-pedikür-kaş-bıyık olayını halledeceğim. Fönümü zaten evde kendim çekerim yarın akşam. Bavulumuzu, kızımın cicilerini, ana kucağını, şekerlerini falan da bugün arabamıza yerleştireceğiz. Ne olur ne olmaz. Ani bi durum olursa heyecan yapmayalım diye. Ben hala kuaförden sonra nereleri gezsem diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bide cuma akşamı rüyamda doğum sırasında ölüyormuşum. Hatırlamıyorum ama ağlıyormuşum , eşim uyandırmış. Öldüm ben, sen kızıma iyi bak diyomuşum adama. Gece gece onu da ağlatmışım. Sonra dün sabah bi kalktım ki dudağım uçuklamış :çok üzgünüm: Benim hep olur böyle korktuğum, üzüldüğüm yada hasta olduğum zamanlarda ama tam da doğum öncesi olacak şey mi :uhm: Kuzuma nasıl yaklaşacağım. Korkarım Allah korusun ona da geçer diye. Dünden beri ilaç elimde sürüp, sürüp duruyorum. Azaldı sank düne göre. İnşallah salıya kadar geçer yaaaa :çok üzgünüm:
canım insan doğum yaklaştıkça olumsuzluklarıda düşünüyor bende eşime bi mektup yazdım koydum haberi yok bişey olursa bulabileceği yerde ondan sende içinde yaşamışsın korkma Allah sağlıklı doğum verir inşallah uçuk içinde ya sıcak çay kaşığı çekmeden hemen arkasından buz ikiside iyi birebir gelirBende anca uyandım valla. Baktım kocişin hala kalkmaya niyeti yok, sizlere bi bakayım dedim. Arkadaşlarda uyuyolar hala. Bende atıştırdım geldim hihoyyyt
tabi canım,aranızda problem olunca öyle oluyordur. çok sevmesem de, çok şükür problem yok aramızda. isim konusunda da kaynanam mesaj verdi kocamın adını koyun diye ama açık açık hiç söylemedi. artık ona da koyduğumuz ada saygı göstermek düşecek.oy yerim ben onu kıyamaz insan ya.İyi fazla acımıyorsa benim pansumanı eşim yapar heralde günlük o bu konuda iyi bende onun iğnelerini vuruyorum mesela yarı hemşireyiz yani.İyi olmana sevindim keyfinde yerinde hadi sen yırttın sıra bizde
Cerencim gerçi bizim kaynana konulan isimlerin hiçbirirni torunlarına söylemiyor kendi kurandan bulmuş mesela benim oğlum olsaydı İsa ve Musa adını koymuş şimdi kız olunca bakalım bide Kurandan değilya ne bulcak bi kavga nedeni hınç alırım valla içimde ona büyük öfkem var böyle doğumdan sonra kesin gelcek ya düşündükçe çıldırıyorum hiç görmek istemiyorum kadını istemediğin bebeğimi görmeye geldin demek istiyorum hele kucağına alsa çıldırırım heralde
yok kıızz, ayrı kalacaz ya, bende kötü oldum. kocişin yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor.:a015:Ay bacım ben doğuma gidiyo olsam ayağa kaldırırım buraları kaydirigubbakcemile3 Hepinize cepten çağrı atarım kalkın diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım. Evet hatta bugünü de saymazsal yarın son hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Tv'de o kadar çok kolbastı, hoptek falan izliyoruz ki karnımızdaki veletler bile öğrendi valla bacım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydn canım a.s.
Günaydın bacım a.s.
Ayyy Allah yardımcısı olsun Esen'in ya. İnşallah sağlıkla alır kuzucuğunu kucağına a.s.
Kız adam melek olsa suç , olmasa suç kaydirigubbakcemile3 Ben sana boşuna cadı karı demiyorum kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım. Ohhh oğluşun uyanmadan bi keyif kahvaltısı yapın bakalım a.s.
inşallah canım. kocişte akşamdan beri beni onunla teselli ediyor. :çok üzgünüm:Ay canım kıyamam bu halde ayrı kalmakta çok zor eşlerin desteğine çok ihtiyaç oluyor gerçi az bi zaman ayrı kalıcaksınız sonra kuzunuzla birlikte mutlu bir aile olacaksınız :1hug:
Günaydın canımmm öperim senin için uyansında..Hakkaten pınarımda doğum enerjisi var allah eksiltmesin gerçi ben onu salıdan sonra görücem defnem onu bi uyutmasında enerjinin e si kalıyomu bakalım görürüm ondan sonra gezmeleri..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım hallet bakalım işlerini bende o kadar süslenmiştim.Ameliyat sonrasında anestezi yüzünden o kadar terleniyoki fön falan kalmadı güzel gözükemedim yani oğluma.
Rüyan da ölü diri getirir derler defnemiz gelicek ya ona yoralım.Uçukta geçer tatlım nolcak sen kremini sık sık sür.Bide nazarda olabilir üzerinde nazarlık taşı bundan sonra öyle fıldır fıldır gezersen nazar çekersin üzerine herkesede iyiyim çok rahatım enerjikim falan deme emi kuzum öpüyorum seni hiç canını sıkma o psikiloji hepimizde oldu bende herkesle helalleşmiştim 1 önceki akşam :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3su hatuna bak hele yaa kocası uyuyo ve ewdekı dıerlerı hatunda hakıkaten dogum enerjısı var sibelcim...kaydirigubbakcemile3daha gezme dusunuo yafs..ben kapı dısarı adım atmaya korkuom falla bıde su hatuna bak-tatlicadiarzu-
canım benım dogum yaklastıkca boyle kotu ruyalar gormek doalmış bı yazıda okumustum nette....bunun anlamı bebişe yada anneye bişi olcak analmına gelmez sadece bılınc altı işte..bu hepımızde var sanırım,bende kocıse bana bişi olursa ogluma ii bak dıyıp duruom şimdiden yani bide:çok üzgünüm:ucuk olayı kotu olmuş pınarım ya..inşallah gecer de bişicik kalmaz..aman dıkkat et gecmezsede dudakla dokunma kuzucua aman ha mazallahhhhh
canım insan doğum yaklaştıkça olumsuzluklarıda düşünüyor bende eşime bi mektup yazdım koydum haberi yok bişey olursa bulabileceği yerde ondan sende içinde yaşamışsın korkma Allah sağlıklı doğum verir inşallah uçuk içinde ya sıcak çay kaşığı çekmeden hemen arkasından buz ikiside iyi birebir gelir
senin tel yok bende sanırım özelden gönderirsen alayım.Hoş Sibikoyu aradım açmadı amaaaaaaaaaaaaaaaa:tomato::tomato::tomato:
yok kıızz, ayrı kalacaz ya, bende kötü oldum. kocişin yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor.:a015:
geçer canım inşallah. ilaçta kullanıyorsan,daha 2 gün var. koklarsın meleğini sende:1rolleyes:
eşim geldi ekmekten bi ikinci kahvaltımı da yapayım gelirim tabi pc yi kapabilirsem.
Görüşürüz kızlar sibel kalkınca Yağızı öp benim içinde
Günaydın canım benimmm a.s. Evet kızım gelicek diye ona yoralım dimi teyzesi hihoyyyt Zaten şimdi de hep terliyorum, kimbilir ameliyat sonrassı nasıl terlerim. Olsun biz hazırlığımızı yapalım da bozulursa bozulsun kaydirigubbakcemile3
Valla oldum olası üzerimde nazarlık olmadan dışarı çıkmam bacım. Ama dediğin gibi göz bu değiyor işte. Bende kendimi saklamayı hiç sevmem. Nasılsam hep öyleyim ya çekiyorum demek ki gözleri valla :uhm:
Bu arada ojeye izin var mıydı ya? Sadece işaret parmağa sürülemiyordu diyolardı? Bişey bağlanıyo diye? Ellerime sürdürmem de, ayaklar falan da yasak mı ki acep?
Dur az daha bekliyorum. Eğer kalkmazlarsa yarım saate kadar, evin alarmını yanlışlıkla çaldırmış gibi yapacağım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ay çok fenayım ben ya dimi kötükedihüso
Evet canım bende herkese hakkınızı helal edin diyorum :a015:
Yok bacım uçuk geçmezse yüzüme hiç yaklaştırmam kuzumu. Allah korusun geçenlerde vardı ya Amerika'da uçuklu dudağıyla anne yeni bebeğini öptü diye kaybettiler :çok üzgünüm: Aman Allah korusun da hayatta yaklaşmam vallaklava:
eşim geldi ekmekten bi ikinci kahvaltımı da yapayım gelirim tabi pc yi kapabilirsem.
Görüşürüz kızlar sibel kalkınca Yağızı öp benim içinde
hadı ye bakalım....ben sayende tıka basa doldum falla:CüvCüv:afıyet olsun yarasın kuzuma...cokacimcoook:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kotu kadın seniiiiikaydirigubbakcemile3cok fenasın bacım senkaydirigubbakcemile3beter böcüükkkkkk:jeyyar:yaparsın sen.kahvaltıyı yapsakata nerelerı gezsek dıe dusunmuosan nolıım yaniiiiikaydirigubbakcemile3
aman ha o hbr ı bende okuduydum ondan dedım zaten..dılım varmadı solemeye:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydınlarrrrrrrrr herkesler burada ben ömer paşayı besleyecem saati geçti ama kendim yemek yedim aksam yemeği bile yemedim dün uyuyayım diye
efamlı babanın performansı iyiydi gece beni güselce uyuttu kesintisiz ikibuçuk saat uyumusum
sonra bebeklerin maması yaptı yedirdik gece olunca biizmkiler uyandığı için zombileştik
şimdi duşa gireceğim öpüldünüz
Pınarcım bana sormuşlardı ojen varsa silelim demişlerdi.
Tutkun kız kafama taş geldi bi kere aradın bacım ozamanda göremişim ondan sonrada aradınmıki?
PINARCIM sen uyandırmaya gıttın anlaşılankaydirigubbakcemile3eee haklısın ama kalksınlar bacım artık..ewın hamişi bile kalkalı kac saat oluo yafs...
ojeye ızın yok bılıorum ben..ellerde olmıcak bılıom..ama ayaklar için bi fikrim yok bacım ya-tatlicadiarzu-
şimdi telefonda görüştüm esen'le kızlar. sancıları devam ediyormuş. bugün 36+1 olmuş. doktor ne kadar bekletirsek o kadar iyi ama doğarsa da bişey olmaz demiş. yine de durdurmaya çalışıyorlarmış. gece hastanedelermiş. bu gece de galiba kalacaklarmış. çok dua etmemizi istiyor kızlar.:Saruboceq::Saruboceq: Allah yardımcısı olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?