2009 Mayıs Anneleri

canım benim ya kıyamam
geçmiş olsun güzelima.s.
selam kızlar nasılsınız ben artık evdeyim çok şükür kızım 2.800 olmulş teyzeleri sezeryan günümüzde 19 mayıs saat 14:00 da hayırlısıyla :))

maşallah kızına ilgincim,hadi hayırlı olsun cnm sezaryan günün

ben yatayım kızlar dr um çok oturma yat dedi
[/bu arada kimde msn adresim varsa silin adresimi patlatmışlar kontör istiyorlarmışş beni silinn yenisini veririm sizlereCOLOR]
o nasıl ya anlamadım

aaaaaaaaaa kızlar burcunun msn den banada yazdılarr salaklarr tabi size bakmamıştım o an ama hemen anladım burcu olmadığını ve sen burcu değilsin der demez kapattı msn yi
hala anlamadım ben msn kullanmadığım için paralımı ki

bnimkini de çalmışlar yafssss
hekırlarmı:1shok:

canım stres yapma süt veriyosun sıcak şeyler tüket limon falan iç sütünden bebişe geçer tatlım haklısın kıyamaz insan

selam kızlar nasılsınız ben artık evdeyim çok şükür kızım 2.800 olmulş teyzeleri sezeryan günümüzde 19 mayıs saat 14:00 da hayırlısıyla :))

kızlar burcunun msnden banada kontor isteği geldi bende kesin burcu değil dedim
maşallah Duruya annesi.seni merak ettim bende soruyodum bu evde olsada girer bişeymi oldu diye kız ne güzel günde doğurruyosun 19 mayıs süpeeeerrrrrrrrrr

bu arada burnumdaki koku gitmedi apartmanda da yapan yok.Ben hamile kaldığım da canım yine bunu istemişti bayramda teyzem yapmıştı 2 koca tabak ve eşiminkileri yemiştim artık eşim tabağı önümden alıp kusucaksın demişti şimdi canım çekti kesin kızlar ben bir haftaya doğururum bu koku boşuna gelmez var bi hikmeti.
Bu arada şu cola reklamında dede varya doğan torun için gidiyor nezaman görsem dedem geliyor aklıma ağlıyorum hastanede ya dr larda biraz umutsuz gibi ondan sanki neyse.....

tutkuncum beyazcım sağolsun fıstıklar kızım rahatsın midesini üşütmüş onunla ilgileniyorum sabahtan hepiniizi öptüm

kıyamam ona ya hastamı olmuş kuzum ıhlamur filan iç canım sıcak seyler onada geçer annelik nasıl birşey bundan sonra anlıycaz herşeyi hepimizCADIARZU

biz iyiyiz canım maşallah durumuza kocaman olmuş bayram bebeği geliyor demekhihoyyyt

ne istedin kız merak ettim valla yaz bakayım ne umutsuzu ya ağlamayın bakayımŞeniz

tutkuncum beyazcım sağolsun fıstıklar kızım rahatsın midesini üşütmüş onunla ilgileniyorum sabahtan hepiniizi öptüm

geçmiş olsun canım a.s.
kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum
hepinizi öpüyorumŞeniz
pıanrcım sana hayırlı doğumlar diliyorum canım,umarım sağlıcakla kucağına alırsın defneni:1hug:

Kızlar benim doktorun kayınbiraderi vefat etmiş. Kadın 2 gecedir uyku uyumuyormuş. Doğum sabah 08:30'dan 10:00'a alındı. Hani ararsınız , aksi bi durum var sanırsınız, merakta kalmayın olur mu canlarım haberdar edeyim dedim a.s. a.s. a.s.

dinlen Esencim ama bizide merakta bırakma
PINAR kız yarın doğurcan sana söylemem bide canın çeker sonra akşam akşam milleti sokağa dökersin.

Bişey olmaz bacım kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaa kızlar burcunun msn den banada yazdılarr salaklarr tabi size bakmamıştım o an ama hemen anladım burcu olmadığını ve sen burcu değilsin der demez kapattı msn yi

Ay ben yedim valla. Bakkala sordum yok. Bakkalı arka caddedeki telefoncuya yolladım. Allah'tan orda da yokmuş. Sonradan çaktım yaaa ne salağım klava: klava: klava:

Canım sıkma canını. Bak bişeyciğide yokmuş kuzunun a.s.

Hoşgeldin canım. Maşallah Duru'muza Ohh tarihte belirlenmiş ne güzel hayırlısı olsun canım hihoyyyt

Sağolasın bitanem a.s.

ben gidiyorum yine gelirim kızlar
Hadi pınarcım hayırlı doğumlar sağlıklı bişekilde al Defnemizi kucağına dualarımız seninle.

herkese selam
şimdi eve geldik sancılarım azaldı ok şükür dr um bekletiyor ama ilacın dozunu azaltınca eiğer sancılar devam ederse durdurulmayacakmış
eee sizler nasılsınızzz

Çok şükür kocaman olmuş canım hiç korkma gelirsede kavuşmuş olursun sende bebişine..

Aaaaa benim msnde açıktı ama çevrimdışı olduğum için bana yazmadı şimdi esende burcuda msni hacklendimi sileyim öyleyse..

Ay ne güzel manalı bir günde olacak ayyy çok heyecanlandım..hihoyyyt

Hülyacım sıkma canını tatlı bende annem gittiğinde bütün gün ağlamıştım.Bebekle ağrılıklı ben ilgilensemde desteği çok oluyo yada bi güven hissediyosun yanlız kalınca sanki sorumluluğun dahada artıyomuş gibi geliyor.Ağlama sakın bak ben 2 gün ağladım sütüm azalmıştı.Bide prensesim aç kalmasın.

haklsıın sibelcim ama hasta olunca kendimi suçlu hissttim ona iyi bakamadım diye...birde üstüne yanlızlık eklenince böyle oldu malesef ( halada gözlerim dolu dolu ağlamamak için elimden gelini yapıyorum ama olmuyor (

Ben annem gittikten sonrasında günde 10 kere konuşuyordum her seferindede ağlıyordum kadın dayanamadı gece uyuyamamış atladı geldi yine cumartesinden beri burda çarşamba oğluşun kontorlunden sonra oda gidiyo bende yanlız kalıcam artık.Of bu lohusalık ne menem bişeymiş sulugözlü sinirli herşeye takan tipler olduk.

yaw bu arada kızlar kendi derdime düştümm sizi unuttum (

ilgincim Allah kızına şifa versin bitanem tez zamanda düzelir inş ..seninde doğum sağlıcakla geçsin bitanem ..

knk kızın çok tatlı maşAllah ilk bakışta kızıma benzettimm :)) Allah analı babalı büyütsün bitanem :)

esencim sanada geçmiş olsun tatlım şimdi normal doğumumu bekliceksin bacım??

pınarcım yarın büyük gün Allahın izniyle bu saatlerde yavrun kucağınada olacak inş sağlıcakla Allahım yar ve yardımcın olsun kolay doğum nasip etsin tatlım ...
knt olayındada güldürdün beni hee :)) ne atlıyon hemen sazan gibi bacımm :))

canım ya merak ettım seni..dourdun falan sandım heee sesı kesılen dogurup gelıo nede olsa alıştık artıkkaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım,tatlış kızın hasta olmuşş:çok üzgünüm:

civciv geçmişolsun canım..tez zmanda iileşir inşallah prensesss:Saruboceq:desenıze sonra bıde lohusalık depresyonu baslıcak:çok üzgünüm:

pınarcım yarın hayırlısıyla bu saatlerde bebeğini kucağına almıs olursun tatlım inşallah.dualarım seninle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…