canım benim ya kıyamamüff yaa o salak yüzünden iyice sinirlerim bozuldu kızlar galiba bende lousalık depresyonu geçiriyorumm senağlamasenağlama senağlamakaç gündür ablam yanımdaydı dünde kızım hastaydı üşütmüş kuzucuk burnu nasıl tıkalıydı hemen hastaneye götürdüm dr bişeyi yok dedi ama içim içimi yiyiyor ablamda az önce gitti ve ben başladımm ağlamaya halada kendimi tutamıyorumm annelik gerçekten çokk çok zor kızımın en ufak bi ağlayışına kıyamıyorum üstüğne bide hasta oldu off çok sinirlerim bozukk yaa senağlamasenağlamasenağlama
selam kızlar nasılsınız ben artık evdeyim çok şükür kızım 2.800 olmulş teyzeleri sezeryan günümüzde 19 mayıs saat 14:00 da hayırlısıyla :))
o nasıl ya anlamadımben yatayım kızlar dr um çok oturma yat dedi
[/bu arada kimde msn adresim varsa silin adresimi patlatmışlar kontör istiyorlarmışş beni silinn yenisini veririm sizlereCOLOR]
hala anlamadım ben msn kullanmadığım için paralımı kiaaaaaaaaaa kızlar burcunun msn den banada yazdılarr salaklarr tabi size bakmamıştım o an ama hemen anladım burcu olmadığını ve sen burcu değilsin der demez kapattı msn yi
hekırlarmı:1shok:bnimkini de çalmışlar yafssss
canım stres yapma süt veriyosun sıcak şeyler tüket limon falan iç sütünden bebişe geçer tatlım haklısın kıyamaz insanüff yaa o salak yüzünden iyice sinirlerim bozuldu kızlar galiba bende lousalık depresyonu geçiriyorumm senağlamasenağlama senağlamakaç gündür ablam yanımdaydı dünde kızım hastaydı üşütmüş kuzucuk burnu nasıl tıkalıydı hemen hastaneye götürdüm dr bişeyi yok dedi ama içim içimi yiyiyor ablamda az önce gitti ve ben başladımm ağlamaya halada kendimi tutamıyorumm annelik gerçekten çokk çok zor kızımın en ufak bi ağlayışına kıyamıyorum üstüğne bide hasta oldu off çok sinirlerim bozukk yaa senağlamasenağlamasenağlama
selam kızlar nasılsınız ben artık evdeyim çok şükür kızım 2.800 olmulş teyzeleri sezeryan günümüzde 19 mayıs saat 14:00 da hayırlısıyla :))
maşallah Duruya annesi.seni merak ettim bende soruyodum bu evde olsada girer bişeymi oldu diye kız ne güzel günde doğurruyosun 19 mayıs süpeeeerrrrrrrrrrkızlar burcunun msnden banada kontor isteği geldi bende kesin burcu değil dedim
canım geçmiş olsun aman dikkat et bu havalarda çarpar çocukları bide sizin orası sıcak soğuk şeyler içilir artık canım ya kıyamama.s.a.s.tutkuncum beyazcım sağolsun fıstıklar kızım rahatsın midesini üşütmüş onunla ilgileniyorum sabahtan hepiniizi öptüm
üff yaa o salak yüzünden iyice sinirlerim bozuldu kızlar galiba bende lousalık depresyonu geçiriyorumm senağlamasenağlama senağlamakaç gündür ablam yanımdaydı dünde kızım hastaydı üşütmüş kuzucuk burnu nasıl tıkalıydı hemen hastaneye götürdüm dr bişeyi yok dedi ama içim içimi yiyiyor ablamda az önce gitti ve ben başladımm ağlamaya halada kendimi tutamıyorumm annelik gerçekten çokk çok zor kızımın en ufak bi ağlayışına kıyamıyorum üstüğne bide hasta oldu off çok sinirlerim bozukk yaa senağlamasenağlamasenağlama
bu arada burnumdaki koku gitmedi apartmanda da yapan yok.Ben hamile kaldığım da canım yine bunu istemişti bayramda teyzem yapmıştı 2 koca tabak ve eşiminkileri yemiştim artık eşim tabağı önümden alıp kusucaksın demişti şimdi canım çekti kesin kızlar ben bir haftaya doğururum bu koku boşuna gelmez var bi hikmeti.
Bu arada şu cola reklamında dede varya doğan torun için gidiyor nezaman görsem dedem geliyor aklıma ağlıyorum hastanede ya dr larda biraz umutsuz gibi ondan sanki neyse.....
tutkuncum beyazcım sağolsun fıstıklar kızım rahatsın midesini üşütmüş onunla ilgileniyorum sabahtan hepiniizi öptüm
dinlen Esencim ama bizide merakta bırakma
PINAR kız yarın doğurcan sana söylemem bide canın çeker sonra akşam akşam milleti sokağa dökersin.
aaaaaaaaaa kızlar burcunun msn den banada yazdılarr salaklarr tabi size bakmamıştım o an ama hemen anladım burcu olmadığını ve sen burcu değilsin der demez kapattı msn yi
üff yaa o salak yüzünden iyice sinirlerim bozuldu kızlar galiba bende lousalık depresyonu geçiriyorumm senağlamasenağlama senağlamakaç gündür ablam yanımdaydı dünde kızım hastaydı üşütmüş kuzucuk burnu nasıl tıkalıydı hemen hastaneye götürdüm dr bişeyi yok dedi ama içim içimi yiyiyor ablamda az önce gitti ve ben başladımm ağlamaya halada kendimi tutamıyorumm annelik gerçekten çokk çok zor kızımın en ufak bi ağlayışına kıyamıyorum üstüğne bide hasta oldu off çok sinirlerim bozukk yaa senağlamasenağlamasenağlama
geçmiş olsun canım a.s.
kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum
hepinizi öpüyorumŞeniz
pıanrcım sana hayırlı doğumlar diliyorum canım,umarım sağlıcakla kucağına alırsın defneni:1hug:
herkese selam
şimdi eve geldik sancılarım azaldı ok şükür dr um bekletiyor ama ilacın dozunu azaltınca eiğer sancılar devam ederse durdurulmayacakmış
eee sizler nasılsınızzz
dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun inşallah, bu arada benim bebiş 3200gr olmuş o yüzden tehlike yok dedi dr umm
doğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum Analı babalı büyütün bebişlerinizi
esracım sancılar şöyle oluyor sanki içinden bişe boşalıyor gibi oluyor sonra yukardan kasılmaya başlıyor önce kasıklara baskı oluyor ve ağrıyor sonra da bel
en azından benimki öyle olduu
bu arada komşu geldi yazamadım
Hülyacım sıkma canını tatlı bende annem gittiğinde bütün gün ağlamıştım.Bebekle ağrılıklı ben ilgilensemde desteği çok oluyo yada bi güven hissediyosun yanlız kalınca sanki sorumluluğun dahada artıyomuş gibi geliyor.Ağlama sakın bak ben 2 gün ağladım sütüm azalmıştı.Bide prensesim aç kalmasın.
Ben annem gittikten sonrasında günde 10 kere konuşuyordum her seferindede ağlıyordum kadın dayanamadı gece uyuyamamış atladı geldi yine cumartesinden beri burda çarşamba oğluşun kontorlunden sonra oda gidiyo bende yanlız kalıcam artık.Of bu lohusalık ne menem bişeymiş sulugözlü sinirli herşeye takan tipler olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?