2009 Mayıs Anneleri

kızlarr ben kacıom,ust komsu caırdı bı saatlııne cıkım barı kocişte yok ..aksama gorusuruz gene..öpüorum hepınızı:)))

ağolasın canım valla sona geldik Allah'ın izniyle hihoyyyt

Valla benim doktorum başından beri saçlı olacak dedi. Hatta ultrasonda her seferinde gösterdi saçlarını. Bakalım görücez artık hihoyyyt

herkese selam
şimdi eve geldik sancılarım azaldı ok şükür dr um bekletiyor ama ilacın dozunu azaltınca eiğer sancılar devam ederse durdurulmayacakmış
eee sizler nasılsınızzz

Selam canım hoşgeldin. Hadi bekler inşallah güzel kuzun a.s.

Çantanı da hazırla artık klava:

kolay gelsin cnm sanaaa

a. s cnm... bende şimdi seni merak etmiştim...zamanını doldurdu nasılsa bebişin cnm...ama accık daha bekler inş...

bende gidip bişeyler atıştırayım grşrz kıslarra.s.

Afiyet olsun canım a.s.

hosgeldın dadtlummm:1hug:aman sur sur kremını...

Sürdüm sürdüm bacım. 2 gündür ağzım bembeyaz zaten kaydirigubbakcemile3

ya bu doğum sancıları tam olarak nasıl bana açıklayabilecek birileri var mı acaba...sancılar belde mi oluyor kasıklarda mı

Valla bende kasık ağrısı harici birde karın ağrısı şeklinde oluyor canım. Nst'de sancı çıktığı zaman benim karnım ağrıyor gibi. Bazılarında da beline vuruyormuş :uhm:

incihancım senin kaynana alemmiş gercekten:)) komikkk

süper süper bacım benimki numune

hoşgeldin incihan canım.bitecek inşallah haftaya canım.valla tem,izlik bitti ama daha toparlanması laızm ufak tefek işler var.evd eolunca hiç iş bitmiyor valla:))

evet canım temizlik oluyorda o dalap içleri toplanmak daha zor geliyor bana

kızım doktoru arasana evde doğurcan şimdi kocana filan ulaş bari bizede haber ver

incihancım az kaldı seninde desene... 4 gözle seni bekliyorum biliyorsun:)))

imdattttt evet canım normal doğurmayı becerebilirsem anlatırım detaylarıdelikafadulden

selam canım hadi bakalım az kaldı atlatıcaz hepimiz inşallah

alemdir sağolsun alır alır canım cömerttir şimdiden ist gidince yatar diye bebeişe bebiş almış ama gelincede hep hizmet bekler ben de onda yapmam oda bende yapmaz napalım hepsi bi cins işte uzakta olmak iyi geliyor banaalkisalkisalkis

kızlar herkese tesekkur ederim allah sizide kurtarsın sağlıkla inş

doğum detaylarını bekliyoruz canım iyimisiniz bebişinlehihoyyyt

Pınar sanki yarın doğuma ben gidiyorum hep aklımdasın allah yardımcın olsun canım dualarımız sizinle

ya bu doğum sancıları tam olarak nasıl bana açıklayabilecek birileri var mı acaba...sancılar belde mi oluyor kasıklarda mı

dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun inşallah, bu arada benim bebiş 3200gr olmuş o yüzden tehlike yok dedi dr umm
doğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum Analı babalı büyütün bebişlerinizi

esracım sancılar şöyle oluyor sanki içinden bişe boşalıyor gibi oluyor sonra yukardan kasılmaya başlıyor önce kasıklara baskı oluyor ve ağrıyor sonra da bel
en azından benimki öyle olduu

bu arada komşu geldi yazamadım

öle yaaa...bahanemiz var şimdi ama sonra napcezz bilmiyom ben de...

benim ki öle diyemiyoo..çünkü benimle birlikte kendisi de çok aldı...artık beraber bi rejime girecez çaresi yok:roflol:
valla onlar bizden çok aldı ama bizi görüyorlar

herkese selam
şimdi eve geldik sancılarım azaldı ok şükür dr um bekletiyor ama ilacın dozunu azaltınca eiğer sancılar devam ederse durdurulmayacakmış
eee sizler nasılsınızzz
canım hadi hayırlısı biz iyiyiz bekliyoruz

inşallah bekler canım ama dr um doğsada bişe olmaz inşallah tehlikeli zamanı atlattı dedii
ve benim daha hastane çantam hazır değil tutuştum vallla:sm_confused:
senle aramızda 3 gün var tatlım benimde çantam hazır değil bende değilim
Amin canım nasılsın

uyuya kalmısım kuaföre gidiyom öpüldünüz
oy oy git güzelleş bakalım.
kızlar şu an resmen aş eriyorum burnumda bi koku 2 saattir gitmedi satılan bişeyde değil yapacak kimsede yok ay burnum o kokuyla dolu hiç aşermemiştim ben ya
Kız pınar ben niye kız dedim o zaman nerden kaldı aklımda galiba uuykusuzluk vurdu başımamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirkafamçokkarıştı

valla bence hemen hazırla bu sıpalar 8 ayı bitirip 9.aya girince geliyorlar beklemiyorlar bende şaşırdımm

eşime msj çektim gelirken bulsun getirsin yoksa yandı valla of koku mahvetti beni bi komşumu yapıyorda böyle oldu anlamadım

kızlarr ben kacıom,ust komsu caırdı bı saatlııne cıkım barı kocişte yok ..aksama gorusuruz gene..öpüorum hepınızı:)))

Güle güle canım a.s.

Canım sağolasın. Nasılsın şimdi iyisin dimi?

uyuya kalmısım kuaföre gidiyom öpüldünüz

Hadi git bi 10.000 bakıma gir bakalım kaydirigubbakcemile3

Pınar sanki yarın doğuma ben gidiyorum hep aklımdasın allah yardımcın olsun canım dualarımız sizinle

Allah razı olsun canım benim ya. Valla bende doğuma girerken hep sizler için dua edicem :Saruboceq:

Oh maşallah canım. Kocaman olmuş. Artık olursa da stres yapma. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin a.s.

Kız pınar ben niye kız dedim o zaman nerden kaldı aklımda galiba uuykusuzluk vurdu başımamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirkafamçokkarıştı

Bencede başına vurdu kaydirigubbakcemile3 Aslan gibi delikanlıyı kız yaptın kaydirigubbakcemile3

eşime msj çektim gelirken bulsun getirsin yoksa yandı valla of koku mahvetti beni bi komşumu yapıyorda böyle oldu anlamadım

Ne bu ya merak ettim? Özel mesaj at banaaaaaa delikafadulden

ben yatayım kızlar dr um çok oturma yat dedi
[/bu arada kimde msn adresim varsa silin adresimi patlatmışlar kontör istiyorlarmışş beni silinn yenisini veririm sizlereCOLOR]

bu arada kimde msn adresim varsa silin adresimi patlatmışlar kontör istiyorlarmışş beni silinn yenisini veririm sizlerej

dinlen Esencim ama bizide merakta bırakma
PINAR kız yarın doğurcan sana söylemem bide canın çeker sonra akşam akşam milleti sokağa dökersin.

bengicim ayakta kalmamaya çalışıyorum..ama yinede çok şişiyor ayaklarım eğer bugün yarınd evam ederse doktorumla görüğşeceğim.
canım tansiyonunu ölçtür yüksekse sorun olurda bu şişilikler normalse eğer önemli değil,benimkide hiç inmiyor valla,dr.um baştan ayakta çok akldığın için oluyor diyordu,şimdi evdeyim,hiç bişey yapmasam bile kahvaltı hazırlarken şişiyor,fil ayağı gibi oldu valla ya

canım benim geçmiş olsun

dr.unu ara canım mutlaka,önemli bişeydir belki

aaaaaaaaaa kızlar burcunun msn den banada yazdılarr salaklarr tabi size bakmamıştım o an ama hemen anladım burcu olmadığını ve sen burcu değilsin der demez kapattı msn yi

üff yaa o salak yüzünden iyice sinirlerim bozuldu kızlar galiba bende lousalık depresyonu geçiriyorumm senağlamasenağlama senağlamakaç gündür ablam yanımdaydı dünde kızım hastaydı üşütmüş kuzucuk burnu nasıl tıkalıydı hemen hastaneye götürdüm dr bişeyi yok dedi ama içim içimi yiyiyor ablamda az önce gitti ve ben başladımm ağlamaya halada kendimi tutamıyorumm annelik gerçekten çokk çok zor kızımın en ufak bi ağlayışına kıyamıyorum üstüğne bide hasta oldu off çok sinirlerim bozukk yaa senağlamasenağlamasenağlama

selam kızlar nasılsınız ben artık evdeyim çok şükür kızım 2.800 olmulş teyzeleri sezeryan günümüzde 19 mayıs saat 14:00 da hayırlısıyla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…