ya bu doğum sancıları tam olarak nasıl bana açıklayabilecek birileri var mı acaba...sancılar belde mi oluyor kasıklarda mı
canım ya ne güzel sona yaklaştın :)
kıyamam ya biz de öyleyiz bizim babacık da iyice duygusallaştı hiç tahmin etmezdim:)
saçlı olduğu anlaşılıyormuş mu benim dr anlaşılmaz dedi ben de kel olsun istiyorum ama saçlı olur gibime geliyo babamızın saçları belinde benim uzun onun bari olmasın:)
herkese selam
şimdi eve geldik sancılarım azaldı ok şükür dr um bekletiyor ama ilacın dozunu azaltınca eiğer sancılar devam ederse durdurulmayacakmış
eee sizler nasılsınızzz
kolay gelsin cnm sanaaa
a. s cnm... bende şimdi seni merak etmiştim...zamanını doldurdu nasılsa bebişin cnm...ama accık daha bekler inş...
bende gidip bişeyler atıştırayım grşrz kıslarra.s.
hosgeldın dadtlummm:1hug:aman sur sur kremını...
ya bu doğum sancıları tam olarak nasıl bana açıklayabilecek birileri var mı acaba...sancılar belde mi oluyor kasıklarda mı
incihancım senin kaynana alemmiş gercekten:)) komikkk
hoşgeldin incihan canım.bitecek inşallah haftaya canım.valla tem,izlik bitti ama daha toparlanması laızm ufak tefek işler var.evd eolunca hiç iş bitmiyor valla:))
kızlar bu sabah saat 11de wcye gittim.odaya geldiğim zaman bacaklarımdan aşşağı bir sıvı boşaldı şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum kızımdada sabah uyandığımda wcye gidene kadar pijamam ıslanmıştı.hemen akabinde nişan gelmişti şimdi ortada nişan falan yok rahim ağzım dikişli acaba ondanmı gelmiyor diyorum kafam çok karıştı ya.sağlık ocağına gitmeye korkuyorum yolda boşalırsa diye.sizce o gelen şey sumuydu.
incihancım az kaldı seninde desene... 4 gözle seni bekliyorum biliyorsun:)))
merhaba kıslaarrrr..
knk bebişin çok tatlııı..41 kere maaşallah cnmm..
claries,arzu siz de bebişlere kavuştunuz...darısı başımıza inş...
Pınar senin de son hamiş günün ..yarın inş kavuşacaksın bebişine...Ne güsel..kolay bi doğum diliyorum sana daa...
Kaynanalardan fana halde dertli mayıs anneleri anlaşılan...Biz uzağız Adana da kendisi..
Ama iş konusunda maaşallahı var kadının valla..o yönden hakkı ödenmez
Kadın yemek yapmaktan torun bakmaktan zevk alıyor resmen..eltim çalışıyor..çocuğunu o büyüttü diyebilirim...Hem de seve seve bakıyor...şimdi benim bebişe de talip:)
bu yönden biraz şanslıyım galiba..sizi de çok ii anlıyabiliyorum maalesef herkes bir olmuyo:1no2:
tülay bana da dr um 5 i gibi doğum diyor..ama normal düşündüğümüz için tam belli değil tabi..bakarsın beraber doğururuzkaydirigubbakcemile3
valla bi bitse hazırız hepimiz sıra artık bizlerde.kız senin kaynana süper işte ayak bağı değil hiç olmazsa bizim gibi olcağına bırak kokoş olsun.kız o eğlencelidirde şöyle onu kafalayıp tatile çıkıp hesabı ona itelemek süper olurdu ay şu elbise güzelmiş falan alırmı öyle şeyler sana
kız hala evdemisin hemen bi taksiye atla dr a git yada eşine haber ver bide dikişin varmış onun şimdiye alınması gerekmiyormuydu
Ama evdede varya pc si ondan merak ettim girerdi normalde
ooooooo iyisin sen valla aman nazar değmesin
kızlar herkese tesekkur ederim allah sizide kurtarsın sağlıkla inş
ağolasın canım valla sona geldik Allah'ın izniyle hihoyyyt
Valla benim doktorum başından beri saçlı olacak dedi. Hatta ultrasonda her seferinde gösterdi saçlarını. Bakalım görücez artık hihoyyyt
Selam canım hoşgeldin. Hadi bekler inşallah güzel kuzun a.s.
Çantanı da hazırla artıkklava:
Afiyet olsun canım a.s.
Sürdüm sürdüm bacım. 2 gündür ağzım bembeyaz zaten kaydirigubbakcemile3
Valla bende kasık ağrısı harici birde karın ağrısı şeklinde oluyor canım. Nst'de sancı çıktığı zaman benim karnım ağrıyor gibi. Bazılarında da beline vuruyormuş :uhm:
valla onlar bizden çok aldı ama bizi görüyorlaröle yaaa...bahanemiz var şimdi ama sonra napcezz bilmiyom ben de...
benim ki öle diyemiyoo..çünkü benimle birlikte kendisi de çok aldı...artık beraber bi rejime girecez çaresi yok:roflol:
canım hadi hayırlısı biz iyiyiz bekliyoruzherkese selam
şimdi eve geldik sancılarım azaldı ok şükür dr um bekletiyor ama ilacın dozunu azaltınca eiğer sancılar devam ederse durdurulmayacakmış
eee sizler nasılsınızzz
senle aramızda 3 gün var tatlım benimde çantam hazır değil bende değiliminşallah bekler canım ama dr um doğsada bişe olmaz inşallah tehlikeli zamanı atlattı dedii
ve benim daha hastane çantam hazır değil tutuştum vallla:sm_confused:
Amin canım nasılsınkızlar herkese tesekkur ederim allah sizide kurtarsın sağlıkla inş
oy oy git güzelleş bakalım.uyuya kalmısım kuaföre gidiyom öpüldünüz
valla bence hemen hazırla bu sıpalar 8 ayı bitirip 9.aya girince geliyorlar beklemiyorlar bende şaşırdımmvalla onlar bizden çok aldı ama bizi görüyorlar
canım hadi hayırlısı biz iyiyiz bekliyoruz
senle aramızda 3 gün var tatlım benimde çantam hazır değil bende değilim
Amin canım nasılsın
oy oy git güzelleş bakalım.
kızlar şu an resmen aş eriyorum burnumda bi koku 2 saattir gitmedi satılan bişeyde değil yapacak kimsede yok ay burnum o kokuyla dolu hiç aşermemiştim ben ya
Kız pınar ben niye kız dedim o zaman nerden kaldı aklımda galiba uuykusuzluk vurdu başımamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirkafamçokkarıştı
doğrusun ben bi çekmeceye hepsini koydum alınıvercek şekilde ama hazırlıklı olmak lazım baksana erkenci bizimkiler tüplerde en son biz kaldık zatenvalla bence hemen hazırla bu sıpalar 8 ayı bitirip 9.aya girince geliyorlar beklemiyorlar bende şaşırdımm
kızlarr ben kacıom,ust komsu caırdı bı saatlııne cıkım barı kocişte yok ..aksama gorusuruz gene..öpüorum hepınızı:)))
kızlar herkese tesekkur ederim allah sizide kurtarsın sağlıkla inş
uyuya kalmısım kuaföre gidiyom öpüldünüz
Pınar sanki yarın doğuma ben gidiyorum hep aklımdasın allah yardımcın olsun canım dualarımız sizinle
dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun inşallah, bu arada benim bebiş 3200gr olmuş o yüzden tehlike yok dedi dr umm
doğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum Analı babalı büyütün bebişlerinizi
esracım sancılar şöyle oluyor sanki içinden bişe boşalıyor gibi oluyor sonra yukardan kasılmaya başlıyor önce kasıklara baskı oluyor ve ağrıyor sonra da bel
en azından benimki öyle olduu
bu arada komşu geldi yazamadım
Kız pınar ben niye kız dedim o zaman nerden kaldı aklımda galiba uuykusuzluk vurdu başımamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirkafamçokkarıştı
eşime msj çektim gelirken bulsun getirsin yoksa yandı valla of koku mahvetti beni bi komşumu yapıyorda böyle oldu anlamadım
canım tansiyonunu ölçtür yüksekse sorun olurda bu şişilikler normalse eğer önemli değil,benimkide hiç inmiyor valla,dr.um baştan ayakta çok akldığın için oluyor diyordu,şimdi evdeyim,hiç bişey yapmasam bile kahvaltı hazırlarken şişiyor,fil ayağı gibi oldu valla yabengicim ayakta kalmamaya çalışıyorum..ama yinede çok şişiyor ayaklarım eğer bugün yarınd evam ederse doktorumla görüğşeceğim.
canım benim geçmiş olsunkızlar merhaba 4 gündür sitey giremedim hiç... çok şiddetli sancılarım vardı hiç uyumadım desem yeridir...
doğurcam sandım dra gittim doğum sancısı diilmiş belimde ağırlıktan dolayı spazm oluyormuş şimdi biraz azaldı ama ara ara devam ediyor... sizler nasılsınız aklım hep burdaydı kimler doğurdu nasılar diye... az önce baktım bayağı doğum varmış çok güzel yaa... 2 tane de normal var nasıl geçti acaba doğumları bilginiz var mı...
kızlar bu sabah saat 11de wcye gittim.odaya geldiğim zaman bacaklarımdan aşşağı bir sıvı boşaldı şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum kızımdada sabah uyandığımda wcye gidene kadar pijamam ıslanmıştı.hemen akabinde nişan gelmişti şimdi ortada nişan falan yok rahim ağzım dikişli acaba ondanmı gelmiyor diyorum kafam çok karıştı ya.sağlık ocağına gitmeye korkuyorum yolda boşalırsa diye.sizce o gelen şey sumuydu.
aaaaaaaaaa kızlar burcunun msn den banada yazdılarr salaklarr tabi size bakmamıştım o an ama hemen anladım burcu olmadığını ve sen burcu değilsin der demez kapattı msn yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?