Pınarcım canım dualarımz seninle hayırlısıyla alıcaksın bebişini kucağına canım ne mutlu sana yarın belki giremem işyerinde şimdiden hayırlı olsun canımhihoyyyt
Kızlar valla şaşkınım ne diyim, pınardanda kontör istemiş, bende hastanedeydim bugün nst çektirdim ordanda dr a gittim yeniden, cep evdeydi, nasılsa hastane lojmanın içinde oyalanmadan gelicez diye almadım yanıma eşimden ulaşırlar diye, sonra eve bi geldim telefonda bir sürü çağrı, ben şok tabi, aradım şimdi ulaşabildiğimi sakın yollamayın diye,
ama iş işten geçmiş tabi...
Esracım halamın kızınada kamera açmış, ama kendi kamerası gözükmüyormuş, kızda şaşkın tabi,anlamış benim olmadığımı,ablam benimle ilgili bi kaç soru sormuş, sonra sen burcu değilsin demiş, oda kapatmış,
Gelelim oğluşumaaa,
Nst ye girdik, 180li bişeyler vardı ama dr onlara normal dedi, bebek hareketleriymiş, doğum için tam kan ve idrar tahlili istedi, yarın gidices yine aç karınla, ordan diğer dr a gittik özeldekine, çatı muayenesi yapmadı ama kemik yapına göre normal doğuma müsaitsin dedi, nasıl anladı bilemiyorum, 2 yerdede ultrasonla baktılar, biri 2550 dedi, diğeri 2720 dedi, bende ortalama 2600 dür diye düşünüyorum,özeldeki dr um artık doğsada problem yok ama sen yinede ayakta çok kalma dedi, hatta belki 40 haftayı buluruz diye espri bile yaptı, hayırlısı bakalım
hecklenmiş hatun benden kontor istemedi ama titreşimler geldi ama kızlardan haberim olmuştu.Hiç anlamamki tatlım o işlerden internette araştır bakalım biraz
normal doğumu bekliycez derken haziran olmayalım ya
iyi akşamlar canım git dinlen biraz calışan sen kaldın tatlım
Sağolasın canım a.s.
Ay sorma bacım. Bende sensin diye kamerayı açtım. Bakkalı aradım orda kontör yok. Onu arka caddedeki telefoncuya yolladım Allah'tan orda da yok. Hiç kafam basmadı valla. Salaklığım tuttu kaydirigubbakcemile3 Çok acil diyo, bende inandım ne bileyim. Hayırdır Burcu ne oldu diyorum? Sonra anlatırım çok acil Pınar diyor. Sonra kafama dank eti. Cepten aradım. Açmayınca anladım kaydirigubbakcemile3
Allahtan yokmuş, bide senden kaç kontör istedi bilemiyom ama halamın kızından 2 tane 200lük kontör istemiş :1shok::1shok:
baclarummmmm nasılsınızzz
ohh maşallah sımdıden ne cok mayıs annesı anne oldu onceden hastane cantasını konusurduk sımdı logusalık problemlerını inşallah bızde tez zamanda alırıs bebeklerımızı kucagımıza
pınar hayırlı haberlerını beklıyorus inşallah
okuldan bı arkadasım vardı bugun o dogum yaptı nısan annesıydı aramızda 15 gun var kızcagız bekledı 40.haftayıda devırdı normal dogum dıye bekledı sezeryanla yapmıs bebegını cok şükür saglıklı hem kendı hem bebegı onu görmeye gıdıcem ayy cok heyecan bastı
Tüm güzel dilekleriniz için sağolun kızlar. Allah razı olsun hepinizden a.s. Yarın doğum öncesi tüm dualarım sizin için hihoyyyt
tatlım yapma çocuk bu ben gece acile götürdüm lavman yaptılar el kadar bebeğime ağlayacaktım gözlerim oldu gisli gisli gözyaşı döktüm
sonra beterinden sakınsın rabbim dedim
üzme kendini annesi sütün şifa olsun ona ilaç olsunnn
2 tane 250'lik istedi bacım. Görüntümü kaydetmiş midir acaba? Pek de bakımsızdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. Sağolasın iyiyiz sen nasılsın? Kuzuların napıyolar?
ayy pınarcım valla bende web cam açtım :))) çünkü ilk nerdesin sen dedi bende evdeyim diyince yolladı bende burcuya ayıp olmasın diye kabul ettim :)) sonra onun açılmayınca hemen kapattım :))
Cnm valla kontör olayını anladımda bu kamera olayını çözemedim cidden, töbe töbe kamerayı napcakki bu be
ben celdummmm kuaföre gittim bacaklarımı aldırdım kaş bıyık oooooo terapi oldu
iyi geldi beee yanlız hava çokkkkkkk soğuk kış gelmiş gibi
evimiz sıcacık kuzularımda içinde bir başka huzur var beeeeeeeeeee
bir başka mutluluk
kızlar mail adresimi birisi hacklemiş kontür istiyomuş, sakın göndermeyin
bide şifremi değiştirmiş p..t , onuda kabul etmiyo,listemde kayıtlı bütün mail adresilerimde gitti
yeniden mail adresi alıcam ama kayıtlı mail adreslerini bulabilirmiyim acaba ya bilen varmı bi program fln, eşim çözmeye çalışıyo ama buulamadı
Kızlar valla şaşkınım ne diyim, pınardanda kontör istemiş, bende hastanedeydim bugün nst çektirdim ordanda dr a gittim yeniden, cep evdeydi, nasılsa hastane lojmanın içinde oyalanmadan gelicez diye almadım yanıma eşimden ulaşırlar diye, sonra eve bi geldim telefonda bir sürü çağrı, ben şok tabi, aradım şimdi ulaşabildiğimi sakın yollamayın diye,
ama iş işten geçmiş tabi...
Esracım halamın kızınada kamera açmış, ama kendi kamerası gözükmüyormuş, kızda şaşkın tabi,anlamış benim olmadığımı,ablam benimle ilgili bi kaç soru sormuş, sonra sen burcu değilsin demiş, oda kapatmış,
Gelelim oğluşumaaa,
Nst ye girdik, 180li bişeyler vardı ama dr onlara normal dedi, bebek hareketleriymiş, doğum için tam kan ve idrar tahlili istedi, yarın gidices yine aç karınla, ordan diğer dr a gittik özeldekine, çatı muayenesi yapmadı ama kemik yapına göre normal doğuma müsaitsin dedi, nasıl anladı bilemiyorum, 2 yerdede ultrasonla baktılar, biri 2550 dedi, diğeri 2720 dedi, bende ortalama 2600 dür diye düşünüyorum,özeldeki dr um artık doğsada problem yok ama sen yinede ayakta çok kalma dedi, hatta belki 40 haftayı buluruz diye espri bile yaptı, hayırlısı bakalım
canım benım ya...falla benıde sardı heycan sen deıl ben dourcam senkım kızzzkaydirigubbakcemile3
ayy kıyamam yaa ne zor şu hastalık olayıı :1no2:
ama ben senin gibi malesef gözyaşlarımı tutamıyorum en ufak bi durumda başlıyorum kızımla beraber ağlamaya geçen gece gaz sancısından uyumadı gece 3 e kadar o ağladıkça bende onla beraber ağladım senağlamasenağlamasenağlama
Ay pınarcm güldürdün beni he, görüntüyü napcakki bişey olmaz ondan bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy pınarcım valla bende web cam açtım :))) çünkü ilk nerdesin sen dedi bende evdeyim diyince yolladı bende burcuya ayıp olmasın diye kabul ettim :)) sonra onun açılmayınca hemen kapattım :))
çocukları besledim şimdi bieronları temizleyip strelizeye atacam
sonrada oturma odasına geçip tv.açıp haber izleyecem
türkiyede ve dünyada ne oluyor.....öemerimi alıp içeri koyam anamı ali ile yolladım
hepinizi öptüm
pınarım bacım sevgili arkadaşım bitanemm kendi gibi kalbide güsel arkadaşım
yarın için çok heycanlısın bende olsam çatlardım güle güle git dularım seninle
sorunsuz sıkıntısız atlat güsel kızımız defnoşu al gel
allaha emanet olun bütün mayıs anneleri senin duacın
en güsel gün yarın senin günün ......defnemiz gelecek
şimdi yazıyorum belki giremem bu aksam daha girsemde belki göremem yazılanları
şimdiden dileklerimi belirtmek istedim....SENİ ÇOK SEVİYORUM GÜZEL ANNE
yarın defnemizi al gel :CüvCüv:Şeniz:Saruboceq:
Pınarcım bende giremem belki canım.Bu gece son...Yarın defne kızımız dünyaya gözlerini açıcak.Biz teyzoşları onu sabırsızlıkla bekliyoruz.Sağlıkla gelsin.Öpüyorum güzel annecik.
Kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum artık.Şeniz
kızlar bu sabah saat 11de wcye gittim.odaya geldiğim zaman bacaklarımdan aşşağı bir sıvı boşaldı şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum kızımdada sabah uyandığımda wcye gidene kadar pijamam ıslanmıştı.hemen akabinde nişan gelmişti şimdi ortada nişan falan yok rahim ağzım dikişli acaba ondanmı gelmiyor diyorum kafam çok karıştı ya.sağlık ocağına gitmeye korkuyorum yolda boşalırsa diye.sizce o gelen şey sumuydu.
ay ben çok acıkıyorum sabahtan beri 4. öğünümü yedim galiba bu son 14 günde 14 kilo alıcam bu gidişle bide öğünlerimde yediğim miktarda çoğaldı hep yiyesim var.nedir bu iştah .
bide uykumda garip oldu şimdi gece 3.5 ta kalktım tam 12 saat olmuş uykum geldi yalnız kötü olan uyusamda uyumasamda saat 4 te uyanıyorum şimdi uyumaya üşeniyorum uyusammı masammı
dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun inşallah, bu arada benim bebiş 3200gr olmuş o yüzden tehlike yok dedi dr umm
doğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum Analı babalı büyütün bebişlerinizi
esracım sancılar şöyle oluyor sanki içinden bişe boşalıyor gibi oluyor sonra yukardan kasılmaya başlıyor önce kasıklara baskı oluyor ve ağrıyor sonra da bel
en azından benimki öyle olduu
bu arada komşu geldi yazamadım
inşallah bekler canım ama dr um doğsada bişe olmaz inşallah tehlikeli zamanı atlattı dedii
ve benim daha hastane çantam hazır değil tutuştum vallla:sm_confused:
bu arada kimde msn adresim varsa silin adresimi patlatmışlar kontör istiyorlarmışş beni silinn yenisini veririm sizlerej
aaaaaaaaaa kızlar burcunun msn den banada yazdılarr salaklarr tabi size bakmamıştım o an ama hemen anladım burcu olmadığını ve sen burcu değilsin der demez kapattı msn yi
kızlar burcunun msnden banada kontor isteği geldi bende kesin burcu değil dedim
bnimkini de çalmışlar yafssss
üff yaa o salak yüzünden iyice sinirlerim bozuldu kızlar galiba bende lousalık depresyonu geçiriyorumm senağlamasenağlama senağlamakaç gündür ablam yanımdaydı dünde kızım hastaydı üşütmüş kuzucuk burnu nasıl tıkalıydı hemen hastaneye götürdüm dr bişeyi yok dedi ama içim içimi yiyiyor ablamda az önce gitti ve ben başladımm ağlamaya halada kendimi tutamıyorumm annelik gerçekten çokk çok zor kızımın en ufak bi ağlayışına kıyamıyorum üstüğne bide hasta oldu off çok sinirlerim bozukk yaa senağlamasenağlamasenağlama
kızlar bu arada burcu nerde bugun girmedi dimi hiç?merak ettim
ben celdummmm kuaföre gittim bacaklarımı aldırdım kaş bıyık oooooo terapi oldu
iyi geldi beee yanlız hava çokkkkkkk soğuk kış gelmiş gibi
evimiz sıcacık kuzularımda içinde bir başka huzur var beeeeeeeeeee
bir başka mutluluk
ıYı AKŞAMLAR BACILARIM
bir gün yoktum doğuran doğurana ya şaşırdım hızınıza OJELı-KNK-AYSUN-CLARıES gözünüz aydın arkadaşlar allah analı babalı büyütsün inşallah detayları ve bebeişleri bekliyoruz kısa zamanda
Bende cumartesi dr gittim meşhur catı kontrolu oldu ama cok kolaydı kızlar ya hiç canım acımadı anlamadım bile normal doğuma musaıtmiş kaöamıyorum yani oğluşum 3200 gr bu hafta doğurmazsın dedi doktorum onümüzdeki hafta gelir dedi.Cok korkuyorum nasıl doğurururm diye ben.
Bugun badana bitti yarından sonra derin temizlik başlıyor bir haftada biter inşallah
merhaba arkadaşım çatı muayenesinden bahsetmişsin bende 37 haftalık hamileyim Allah nasip ederse normal doğum istiyorum ama çatı muayenesindende korkmuyo değilim:1no2:
umarım herşey gönlümüzce olur. iyi geceler:teytey:
Eveeeet uyuyan güzeller ben bugün biraz gezdim bi ara dengemi zor sağladım neyse eve geldik sonra eşim süper bi yemek yaptı yedim sonra tekrar yedim şişcem iyice sonra uyumuşum tabi gece 12 de yattım sonra 3.5 ta uyandım şimdi yine yedim sütümüde içtim sabahı bekliyorum.
Bu gün annemi aradım baktım herkes günü gelmeden doğuruyor dedim sancım var dr heran olabilir dedi 3-4 güne gel evimi temizle sonra yine dönersin.Dedem hasta ona bakıyor birazda teyzem baksın canım benim durumum belli.Neyse tamam dedi.temizlikçiyle olcak iş değil heryer düzenlencek ondan 4-5 gün sürer yani.yazık oda şaşırdı.işim hallolursa bende rahat olurum.
kızlar merhaba 4 gündür sitey giremedim hiç... çok şiddetli sancılarım vardı hiç uyumadım desem yeridir...
doğurcam sandım dra gittim doğum sancısı diilmiş belimde ağırlıktan dolayı spazm oluyormuş şimdi biraz azaldı ama ara ara devam ediyor... sizler nasılsınız aklım hep burdaydı kimler doğurdu nasılar diye... az önce baktım bayağı doğum varmış çok güzel yaa... 2 tane de normal var nasıl geçti acaba doğumları bilginiz var mı...
Ay kızlar ağlatmayın beni kurbanınız olayım senağlama
Allah binkere razı olsun hepinizden. Valla canlarımsınız benim.
Çok seviyorum hepinizi ve bu samimiyet çok gerçek biliyorum.
Kimi zaman çok yakınımdan bile yakın olup, derdimi paylaştınız.
İnşallah yarın hayırlısıyla kızımı kucağıma aıp, perşembe günü evimize geldiğimizde hemen aranıza katılacağım. Ayrı kalamam sizlerden, özlerim.
Çok seviyorum sizi çookkkk a.s.
Kız dur benden önce doğurma sakın kaydirigubbakcemile3
canım benım...bende cok sewdimm senii....samimiyetin içtenliin pc basından bıle hissedilio...dualarım senınle pınarcım..defnemızıde al gel...onu gormek için sabırsızlanıoruz bızde bacım....Şeniz:1hug:a.s.
Pınarcım bende giremem belki canım.Bu gece son...Yarın defne kızımız dünyaya gözlerini açıcak.Biz teyzoşları onu sabırsızlıkla bekliyoruz.Sağlıkla gelsin.Öpüyorum güzel annecik.
Kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum artık.Şeniz
gule gule cnm..gorusuruz sibelcim..öptum YAĞIZIŞeniz
Ay kızlar ağlatmayın beni kurbanınız olayım senağlama
Allah binkere razı olsun hepinizden. Valla canlarımsınız benim.
Çok seviyorum hepinizi ve bu samimiyet çok gerçek biliyorum.
Kimi zaman çok yakınımdan bile yakın olup, derdimi paylaştınız.
İnşallah yarın hayırlısıyla kızımı kucağıma aıp, perşembe günü evimize geldiğimizde hemen aranıza katılacağım. Ayrı kalamam sizlerden, özlerim.
Çok seviyorum sizi çookkkk a.s.
Oh bacım ne güzel temizlenmişsin valla sıra bende cuma günü artık
Canım tekrar ulaşma şansın yok malesef:teselli:
Bebişinin iyi olmasına sevindim canım valla bekliycek heralde 40 haftayı baksana keyfi yerinde.
Kız dur benden önce doğurma sakın kaydirigubbakcemile3
Ay kurban olurum ben sizin anneliğinize ya. Canlarım ben. Üzmeyin kendinizi. Allah sağlık sıhhat versin hepimizin kuzularına inşallah a.s.
Ay bilmem valla bişey yapamaz zaten diyorum ya pek bakımsızdım kaydirigubbakcemile3
Aynen canım. Nerdesin sen dedi , evdeyim dedim açtım bende :) Bide ev telini alıp bakkalı aradım kameranın karşısında. Bakkalı mı arıyosun diye soruyo bana yüzsüz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?