2009 Mayıs Anneleri

Pınarcım canım dualarımz seninle hayırlısıyla alıcaksın bebişini kucağına canım ne mutlu sana yarın belki giremem işyerinde şimdiden hayırlı olsun canımhihoyyyt

Sağolasın canım a.s.

Ay sorma bacım. Bende sensin diye kamerayı açtım. Bakkalı aradım orda kontör yok. Onu arka caddedeki telefoncuya yolladım Allah'tan orda da yok. Hiç kafam basmadı valla. Salaklığım tuttu kaydirigubbakcemile3 Çok acil diyo, bende inandım ne bileyim. Hayırdır Burcu ne oldu diyorum? Sonra anlatırım çok acil Pınar diyor. Sonra kafama dank eti. Cepten aradım. Açmayınca anladım kaydirigubbakcemile3

önemli olan mail adresim değiil yani zaten alırım yenisini ama arkadaşlarımın mail adresleri kayıtlıydı, ona üzüldüm

Allahtan yokmuş, bide senden kaç kontör istedi bilemiyom ama halamın kızından 2 tane 200lük kontör istemiş :1shok::1shok:

Allahtan yokmuş, bide senden kaç kontör istedi bilemiyom ama halamın kızından 2 tane 200lük kontör istemiş :1shok::1shok:

2 tane 250'lik istedi bacım. Görüntümü kaydetmiş midir acaba? Pek de bakımsızdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

baclarummmmm nasılsınızzz

Hoşgeldin canım. Sağolasın iyiyiz sen nasılsın? Kuzuların napıyolar?

hadı hayırlısı canım ya..Allah analı babalı buyutsun inşallahhhh...

Tüm güzel dilekleriniz için sağolun kızlar. Allah razı olsun hepinizden a.s. Yarın doğum öncesi tüm dualarım sizin için hihoyyyt

canım benım ya...falla benıde sardı heycan sen deıl ben dourcam senkım kızzzkaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam yaa ne zor şu hastalık olayıı :1no2:

ama ben senin gibi malesef gözyaşlarımı tutamıyorum en ufak bi durumda başlıyorum kızımla beraber ağlamaya geçen gece gaz sancısından uyumadı gece 3 e kadar o ağladıkça bende onla beraber ağladım senağlamasenağlamasenağlama

Ay pınarcm güldürdün beni he, görüntüyü napcakki bişey olmaz ondan bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çocukları besledim şimdi bieronları temizleyip strelizeye atacam
sonrada oturma odasına geçip tv.açıp haber izleyecem
türkiyede ve dünyada ne oluyor.....öemerimi alıp içeri koyam anamı ali ile yolladım

hepinizi öptüm

pınarım bacım sevgili arkadaşım bitanemm kendi gibi kalbide güsel arkadaşım
yarın için çok heycanlısın bende olsam çatlardım güle güle git dularım seninle
sorunsuz sıkıntısız atlat güsel kızımız defnoşu al gel
allaha emanet olun bütün mayıs anneleri senin duacın
en güsel gün yarın senin günün ......defnemiz gelecek

şimdi yazıyorum belki giremem bu aksam daha girsemde belki göremem yazılanları
şimdiden dileklerimi belirtmek istedim....SENı ÇOK SEVıYORUM GÜZEL ANNE
yarın defnemizi al gel :CüvCüv:Şeniz:Saruboceq:

ayy pınarcım valla bende web cam açtım :))) çünkü ilk nerdesin sen dedi bende evdeyim diyince yolladı bende burcuya ayıp olmasın diye kabul ettim :)) sonra onun açılmayınca hemen kapattım :))

ayy pınarcım valla bende web cam açtım :))) çünkü ilk nerdesin sen dedi bende evdeyim diyince yolladı bende burcuya ayıp olmasın diye kabul ettim :)) sonra onun açılmayınca hemen kapattım :))

Cnm valla kontör olayını anladımda bu kamera olayını çözemedim cidden, töbe töbe kamerayı napcakki bu be

Oh bacım ne güzel temizlenmişsin valla sıra bende cuma günü artık

Canım tekrar ulaşma şansın yok malesef:teselli:

Bebişinin iyi olmasına sevindim canım valla bekliycek heralde 40 haftayı baksana keyfi yerinde.

Pınarcım bende giremem belki canım.Bu gece son...Yarın defne kızımız dünyaya gözlerini açıcak.Biz teyzoşları onu sabırsızlıkla bekliyoruz.Sağlıkla gelsin.Öpüyorum güzel annecik.

Kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum artık.Şeniz

canım benım ya...falla benıde sardı heycan sen deıl ben dourcam senkım kızzzkaydirigubbakcemile3

Kız dur benden önce doğurma sakın kaydirigubbakcemile3

Ay kurban olurum ben sizin anneliğinize ya. Canlarım ben. Üzmeyin kendinizi. Allah sağlık sıhhat versin hepimizin kuzularına inşallah a.s.

Ay pınarcm güldürdün beni he, görüntüyü napcakki bişey olmaz ondan bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay bilmem valla bişey yapamaz zaten diyorum ya pek bakımsızdım kaydirigubbakcemile3

Aynen canım. Nerdesin sen dedi , evdeyim dedim açtım bende :) Bide ev telini alıp bakkalı aradım kameranın karşısında. Bakkalı mı arıyosun diye soruyo bana yüzsüz kaydirigubbakcemile3

Ay kızlar ağlatmayın beni kurbanınız olayım senağlama

Allah binkere razı olsun hepinizden. Valla canlarımsınız benim.

Çok seviyorum hepinizi ve bu samimiyet çok gerçek biliyorum.

Kimi zaman çok yakınımdan bile yakın olup, derdimi paylaştınız.

İnşallah yarın hayırlısıyla kızımı kucağıma aıp, perşembe günü evimize geldiğimizde hemen aranıza katılacağım. Ayrı kalamam sizlerden, özlerim.

Çok seviyorum sizi çookkkk a.s.

Pınaaaaar, bacım sen yarın doğuruyonn dimiiii, ayy ne güzel yaa, bugün nst çekilirken yeni doğum yapmış bi kız vardı amanın bi bebişi vardı kaşık kadar suratı, nasıl güzel nasıl güzel, güzel haberlerini bekliyorum cnm,Rabbim bi avazda kurtarsın inş, defne hanımla güzel bi poz gönder bizede

Cnm bence su o, ara dr unu hemen

Aynen tutkuncum, acayip acıkıyorum bende, gece 11 de 12 de yiyiyorum bide billmem nolcak halim

inşallah bekler canım ama dr um doğsada bişe olmaz inşallah tehlikeli zamanı atlattı dedii
ve benim daha hastane çantam hazır değil tutuştum vallla:sm_confused:

Cnm inş. bekler ama skntı yapma beklemezsede, ben senden bi kaç gün gerideyim, bugün dr bana bile bugün riskli hafta ve kg ı aştı dedi, artık seninkide öyle cnm

bu arada kimde msn adresim varsa silin adresimi patlatmışlar kontör istiyorlarmışş beni silinn yenisini veririm sizlerej
aaaaaaaaaa kızlar burcunun msn den banada yazdılarr salaklarr tabi size bakmamıştım o an ama hemen anladım burcu olmadığını ve sen burcu değilsin der demez kapattı msn yi

kızlar burcunun msnden banada kontor isteği geldi bende kesin burcu değil dedim

bnimkini de çalmışlar yafssss

benideeeee

Annelik cnm işte, insan kıyamıyo minicik yavrusuna, inş. kısa zamanda düzelir prenses

kızlar bu arada burcu nerde bugun girmedi dimi hiç?merak ettim

Cnm dr a gittik bugün, nst fln çekildi, iyi çıktı çok şükür, bi kaç 180 var ama onlara bebek hareketidir dedi dr, önümüzdeki çarş. günü yine gidicem bakalım hayırlısı

Ohh iyi yapmışsın cnm , bende çarş. günü gideyim bari

baclarummmmm nasılsınızzz

Hoşgeldin cnm, nerelerdesin

Cnm hadi gözün aydın çatım muayenesinide attın arkaya, darısı başıma bakalım, bana muayene yapmadan normal doğurusun dedi dr nasıl anladığını anlamış değilim ama

ınş gönlüne göre olur cnm,

Cnm hazırlıklı olmak lazım, hiç belli olmuyor bu bebişlerden

Geçmiş olsun cnm, artık bel, kasık, karın tüm kaslarımız gerildi, ağrılarımız çok, inş kısa zamanda doğurup rahatlarız, hadi hayırlısı

ŞenizŞeniz Defne kızımızı bizim yerimizede kokla annesi ohh mis mis, yarın saat kaçta olucak cnm

Evet ya öyleymiş maşallah, bende ayağa kalkarım biras fırsattan istifade, ama ayakta çok kalma genelde uzan dedi dr, hayırlısı bakalım, yağız paşayı çok öptük kağancığımla

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…