2009 Mayıs Anneleri

çokk saol cnm ..malesef ki öyle bişi var ben kendime o konuda çok güvenirdim ama insanın elinde olmadan o depresyonu yaşıyor :1no2::1no2: sizler hazırlıklı olun ve inşAllah hiç biriniz yaşamazsınız tatlım :1no2::1no2:

canım benim...inşallah tez zamanda gecer hülyacımmm:Saruboceq:

ben celdummmm kuaföre gittim bacaklarımı aldırdım kaş bıyık oooooo terapi oldu
iyi geldi beee yanlız hava çokkkkkkk soğuk kış gelmiş gibi
evimiz sıcacık kuzularımda içinde bir başka huzur var beeeeeeeeeee
bir başka mutluluk

kızlar mail adresimi birisi hacklemiş kontür istiyomuş, sakın göndermeyin
bide şifremi değiştirmiş p..t , onuda kabul etmiyo,listemde kayıtlı bütün mail adresilerimde gitti
yeniden mail adresi alıcam ama kayıtlı mail adreslerini bulabilirmiyim acaba ya bilen varmı bi program fln, eşim çözmeye çalışıyo ama buulamadı

civcikim kuşum miniğin hastamı oldu tatlım ?sendemi benimki lohusalık yaşıyon
cnm miniğine geçmiş olsun geçmişe bakamadığım için ne oldu bilmiyorum
inş.önemli bişey değildir......

sende takılma bende aynıyım hemen hemen doğum yapan mayıs anaları aynı durumda birbirimize hep destek tam destek olarak atlatacağız valla kk da rahat buluyorum iki işimin arasında yazıyorum
bebekleri beslerken bir laptop yerde ayağımla sayfayı aşağa yukarı yapıyom okuyorum yazılanları
çocukların odasında yaşadıüımdan bişey tv.bile açıp bakamadım daha

aaaaaaaaaaa eseninde aynısı olmuş cnm birbirinizden virüsmü geçti leynnn bizede bualştırmayın sakın hemen engelleyip siliyorum cnm
herkes adresini sana buradan mail atsın cnm
ama diğerlerini nasıl bulursun bilmiyorum tatlım

burcucum evet benden de kontör istedi ve sürekli görüntülü arama daveti gönderdi bende başta anlamadım baya bi dertleştim :):):):

evet birsencim bebiş azcık üşütmüş bende lousalık depresyonu geçiriyorum bcım sanırım o hasta olduğu için bende böyle oldum (

bız yemek yemeye gıdıoz kızlarrrr oğluş acıktı basladı gene tepıklere..bırazdan tansıyonum down yapcak yemezsekkkcokacimcoookcokacimcoook

evet birsencim bebiş azcık üşütmüş bende lousalık depresyonu geçiriyorum bcım sanırım o hasta olduğu için bende böyle oldum (

tatlım yapma çocuk bu ben gece acile götürdüm lavman yaptılar el kadar bebeğime ağlayacaktım gözlerim oldu gisli gisli gözyaşı döktüm
sonra beterinden sakınsın rabbim dedim

üzme kendini annesi sütün şifa olsun ona ilaç olsunnn

ohh maşallah sımdıden ne cok mayıs annesı anne oldu onceden hastane cantasını konusurduk sımdı logusalık problemlerını inşallah bızde tez zamanda alırıs bebeklerımızı kucagımıza
pınar hayırlı haberlerını beklıyorus inşallah
okuldan bı arkadasım vardı bugun o dogum yaptı nısan annesıydı aramızda 15 gun var kızcagız bekledı 40.haftayıda devırdı normal dogum dıye bekledı sezeryanla yapmıs bebegını cok şükür saglıklı hem kendı hem bebegı onu görmeye gıdıcem ayy cok heyecan bastı

Tüm güzel dilekleriniz için sağolun kızlar. Allah razı olsun hepinizden a.s. Yarın doğum öncesi tüm dualarım sizin için hihoyyyt

ay canım ya artık dolandırıcılıkta sınır yok zaten benim cebimede emniyetten hep uyarı msjı geliyor sizden kontür isteyebilirler inanmayın falan diye

Pınarcım canım dualarımz seninle hayırlısıyla alıcaksın bebişini kucağına canım ne mutlu sana yarın belki giremem işyerinde şimdiden hayırlı olsun canımhihoyyyt

oy kıyamam hastamı oldu bebişin tam duygusal zamanın ya canım ondan böylesin hiç üzülme bebekler öyle öylebüyüor canım bendetekbüyütücem bebişimisenağlama hatta izne ayrılınca yanımda kalıcak kimsede yok kayınvalidemlerde ben gitmek istemiyorum eğer gündüz sancılanırsam napıcam bilmiyorumsenağlama

işimiz zorhamilelikte hasassız sonrasında gene öle off anneolmak ne zorsenağlama

selam kızlar nasılsınız ben artık evdeyim çok şükür kızım 2.800 olmulş teyzeleri sezeryan günümüzde 19 mayıs saat 14:00 da hayırlısıyla :))

canım gözün aydın artık evdesin demekhihoyyyt benimde bu hafta son ama pzrt.çağırıyorlar bakalım ne olucakkafamçokkarıştı 19 mayısta çok güzel bir tarihte dünyaya gelicekduru hanımkaydirigubbakcemile5

canım dedene geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir canım:1hug:

burcucum evet benden de kontör istedi ve sürekli görüntülü arama daveti gönderdi bende başta anlamadım baya bi dertleştim :):):):

Kızlar valla şaşkınım ne diyim, pınardanda kontör istemiş, bende hastanedeydim bugün nst çektirdim ordanda dr a gittim yeniden, cep evdeydi, nasılsa hastane lojmanın içinde oyalanmadan gelicez diye almadım yanıma eşimden ulaşırlar diye, sonra eve bi geldim telefonda bir sürü çağrı, ben şok tabi, aradım şimdi ulaşabildiğimi sakın yollamayın diye,
ama iş işten geçmiş tabi...
Esracım halamın kızınada kamera açmış, ama kendi kamerası gözükmüyormuş, kızda şaşkın tabi,anlamış benim olmadığımı,ablam benimle ilgili bi kaç soru sormuş, sonra sen burcu değilsin demiş, oda kapatmış,
Gelelim oğluşumaaa,
Nst ye girdik, 180li bişeyler vardı ama dr onlara normal dedi, bebek hareketleriymiş, doğum için tam kan ve idrar tahlili istedi, yarın gidices yine aç karınla, ordan diğer dr a gittik özeldekine, çatı muayenesi yapmadı ama kemik yapına göre normal doğuma müsaitsin dedi, nasıl anladı bilemiyorum, 2 yerdede ultrasonla baktılar, biri 2550 dedi, diğeri 2720 dedi, bende ortalama 2600 dür diye düşünüyorum,özeldeki dr um artık doğsada problem yok ama sen yinede ayakta çok kalma dedi, hatta belki 40 haftayı buluruz diye espri bile yaptı, hayırlısı bakalım

hecklenmiş hatun benden kontor istemedi ama titreşimler geldi ama kızlardan haberim olmuştu.Hiç anlamamki tatlım o işlerden internette araştır bakalım biraz

normal doğumu bekliycez derken haziran olmayalım ya

pınarcım sana hayırlı doğumlar ben çıkıyorum kızlar evime gideyim artık...

iyi akşamlar canım git dinlen biraz calışan sen kaldın tatlım

Evet cnm maalesef artık insanların çivisi çıktı, kontör için yaptıkları şeye bak, bende arayıp söyledim zaten herkese ben maille kontör fln istemem isterlerse sakın göndermeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…