canım ya merak ettım seni..dourdun falan sandım heee sesı kesılen dogurup gelıo nede olsa alıştık artıkkaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım,tatlış kızın hasta olmuşş:çok üzgünüm:
civciv geçmişolsun canım..tez zmanda iileşir inşallah prensesss:Saruboceq:desenıze sonra bıde lohusalık depresyonu baslıcak:çok üzgünüm:
çokk saol cnm ..malesef ki öyle bişi var ben kendime o konuda çok güvenirdim ama insanın elinde olmadan o depresyonu yaşıyor :1no2::1no2: sizler hazırlıklı olun ve inşAllah hiç biriniz yaşamazsınız tatlım :1no2::1no2:
hülyacım gecmiş olsun cnm..hastamı olmus kuzuun.iyileşir annesi inşallah hemen
canım benim...inşallah tez zamanda gecer hülyacımmm:Saruboceq:
kızlar mail adresimi birisi hacklemiş kontür istiyomuş, sakın göndermeyin
bide şifremi değiştirmiş p..t , onuda kabul etmiyo,listemde kayıtlı bütün mail adresilerimde gitti
yeniden mail adresi alıcam ama kayıtlı mail adreslerini bulabilirmiyim acaba ya bilen varmı bi program fln, eşim çözmeye çalışıyo ama buulamadı
evet birsencim bebiş azcık üşütmüş bende lousalık depresyonu geçiriyorum bcım sanırım o hasta olduğu için bende böyle oldum(
bide şifremi değiştirmiş p..t , onuda kabul etmiyo,listemde kayıtlı bütün mail adresilerimde gitti
yeniden mail adresi alıcam ama kayıtlı mail adreslerini bulabilirmiyim acaba ya bilen varmı bi program fln, eşim çözmeye çalışıyo ama buulamadı
Kızlar benim doktorun kayınbiraderi vefat etmiş. Kadın 2 gecedir uyku uyumuyormuş. Doğum sabah 08:30'dan 10:00'a alındı. Hani ararsınız , aksi bi durum var sanırsınız, merakta kalmayın olur mu canlarım haberdar edeyim dedim a.s. a.s. a.s.
Bişey olmaz bacım kaydirigubbakcemile3
Ay ben yedim valla. Bakkala sordum yok. Bakkalı arka caddedeki telefoncuya yolladım. Allah'tan orda da yokmuş. Sonradan çaktım yaaa ne salağımklava: klava: klava:
Canım sıkma canını. Bak bişeyciğide yokmuş kuzunun a.s.
Hoşgeldin canım. Maşallah Duru'muzaOhh tarihte belirlenmiş ne güzel hayırlısı olsun canım hihoyyyt
Sağolasın bitanem a.s.
haklsıın sibelcim ama hasta olunca kendimi suçlu hissttim ona iyi bakamadım diye...birde üstüne yanlızlık eklenince böyle oldu malesef( halada gözlerim dolu dolu ağlamamak için elimden gelini yapıyorum ama olmuyor (
Ben annem gittikten sonrasında günde 10 kere konuşuyordum her seferindede ağlıyordum kadın dayanamadı gece uyuyamamış atladı geldi yine cumartesinden beri burda çarşamba oğluşun kontorlunden sonra oda gidiyo bende yanlız kalıcam artık.Of bu lohusalık ne menem bişeymiş sulugözlü sinirli herşeye takan tipler olduk.
selam kızlar nasılsınız ben artık evdeyim çok şükür kızım 2.800 olmulş teyzeleri sezeryan günümüzde 19 mayıs saat 14:00 da hayırlısıyla :))
bu arada burnumdaki koku gitmedi apartmanda da yapan yok.Ben hamile kaldığım da canım yine bunu istemişti bayramda teyzem yapmıştı 2 koca tabak ve eşiminkileri yemiştim artık eşim tabağı önümden alıp kusucaksın demişti şimdi canım çekti kesin kızlar ben bir haftaya doğururum bu koku boşuna gelmez var bi hikmeti.
Bu arada şu cola reklamında dede varya doğan torun için gidiyor nezaman görsem dedem geliyor aklıma ağlıyorum hastanede ya dr larda biraz umutsuz gibi ondan sanki neyse.....
aaaaaaaaaaa eseninde aynısı olmuş cnm birbirinizden virüsmü geçti leynnn bizede bualştırmayın sakın hemen engelleyip siliyorum cnm
herkes adresini sana buradan mail atsın cnm
ama diğerlerini nasıl bulursun bilmiyorum tatlım
burcucum evet benden de kontör istedi ve sürekli görüntülü arama daveti gönderdi bende başta anlamadım baya bi dertleştim :):):):
ohh maşallah sımdıden ne cok mayıs annesı anne oldu onceden hastane cantasını konusurduk sımdı logusalık problemlerını inşallah bızde tez zamanda alırıs bebeklerımızı kucagımıza
pınar hayırlı haberlerını beklıyorus inşallah
okuldan bı arkadasım vardı bugun o dogum yaptı nısan annesıydı aramızda 15 gun var kızcagız bekledı 40.haftayıda devırdı normal dogum dıye bekledı sezeryanla yapmıs bebegını cok şükür saglıklı hem kendı hem bebegı onu görmeye gıdıcem ayy cok heyecan bastı
pınarcım sana hayırlı doğumlar ben çıkıyorum kızlar evime gideyim artık...
ay canım ya artık dolandırıcılıkta sınır yok zaten benim cebimede emniyetten hep uyarı msjı geliyor sizden kontür isteyebilirler inanmayın falan diye
Pınarcım canım dualarımz seninle hayırlısıyla alıcaksın bebişini kucağına canım ne mutlu sana yarın belki giremem işyerinde şimdiden hayırlı olsun canımhihoyyyt
oy kıyamam hastamı oldu bebişin tam duygusal zamanın ya canım ondan böylesin hiç üzülme bebekler öyle öylebüyüor canım bendetekbüyütücem bebişimisenağlama hatta izne ayrılınca yanımda kalıcak kimsede yok kayınvalidemlerde ben gitmek istemiyorum eğer gündüz sancılanırsam napıcam bilmiyorumsenağlama
işimiz zorhamilelikte hasassız sonrasında gene öle off anneolmak ne zorsenağlama
canım gözün aydın artık evdesin demekhihoyyyt benimde bu hafta son ama pzrt.çağırıyorlar bakalım ne olucakkafamçokkarıştı 19 mayısta çok güzel bir tarihte dünyaya gelicekduru hanımkaydirigubbakcemile5
canım dedene geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?