Pınaaaaar, bacım sen yarın doğuruyonn dimiiii, ayy ne güzel yaa, bugün nst çekilirken yeni doğum yapmış bi kız vardı amanın bi bebişi vardı kaşık kadar suratı, nasıl güzel nasıl güzel, güzel haberlerini bekliyorum cnm,Rabbim bi avazda kurtarsın inş, defne hanımla güzel bi poz gönder bizede
canım benım...bende cok sewdimm senii....samimiyetin içtenliin pc basından bıle hissedilio...dualarım senınle pınarcım..defnemızıde al gel...onu gormek için sabırsızlanıoruz bızde bacım....Şeniz:1hug:a.s.
ŞenizŞeniz Defne kızımızı bizim yerimizede kokla annesi ohh mis mis, yarın saat kaçta olucak cnm
Sağolasınız kızlar. Burası gerçekten çok özel benim için. Hiçkimse bizi bizden iyi anlayamaz. Merak etmeyin herkesi tembihledim. Çok afilli pozlar vereceğiz kızımla kaydirigubbakcemile3 Yarın hastanenin doğum fotoğrafçısıyla da görüşeceğim, doğuma girmeden önce. Bakarsınız onla anlaşırsam offf yakarız kızımla ortalığı kaydirigubbakcemile3
Kısmetse saat 10:00'da alacak canım doktor.
Şimdi eşim geliyormuş kızlar. Yemek falan yiyelim. Kayınvalidemlere göndereyim. İlerleyen saatlerde gelirim yine. Öpüyorum sizi a.s.
Merhaba canlarım annelik muhteşem bir duyguymuş kızımla büyük bir aşk yaşıyoruz Pınarcım yarın doğuma gidiyosun sanırım Allah yar ve yardımcın olsun sağlıcakla al Defnemizi kucağına güzel haberlerini bekliyorum kızlar sizi takipteyim fazla yazamıyorum ama gözüm hep burada öptüm hepinizi tek tek a.s.
Merhaba canlarım annelik muhteşem bir duyguymuş kızımla büyük bir aşk yaşıyoruz Pınarcım yarın doğuma gidiyosun sanırım Allah yar ve yardımcın olsun sağlıcakla al Defnemizi kucağına güzel haberlerini bekliyorum kızlar sizi takipteyim fazla yazamıyorum ama gözüm hep burada öptüm hepinizi tek tek a.s.
burcucum senin sapık bana da aynı şeyleri yazdı..yurtdışındayım biliyorsun diyince hemen çıkıverdi...aslında nosunu alıp bulmak lazımdı onu ama neyse ben sadece sildim engelledim..
ne insanlar var yaaa...
pınoşşşş yarın büyük gün senin içinn....Kolayyy bi doğum diliyorum tekrar sanaa...bizede dua etmeyi unutmaaa doğum öncesi..Defneyi bizde merak ediyoruz..fotolarını bekliyoruzzz inş.a.s.
Cnm engelleyip silmekle iyi yapmışsın, listemdeki online tüm mail adreslerine göndermiş anladığım kadarıyla, keşke alsaydın no yu bak o iyi fikirmiş kötükedihüso
denedim biraz ama öle diyince çıkıverdi..devam edemedim..ben de hemen sildim o zaman..bundan sonraki arkadaş öle yapsın bakalım belki ulaşılabilirr...
selam ben geldim ama şimdi eşim gelir yemek yeriz
BURCU kız senin msn den mi bulaştı bana bunlar çaldılar güzelim msn mikötükedihüso
HÜLYA cım normali beklemeyeceğiz dr um yanaşmıyor normale sezeryan anneye zor ama normalde bebek için riskli dedi hele ki seninki kıymetli gebelik dedi bilmiyorum artık heran oloabilir yaniiii
PINARCIM canım arkadaşım son günün bebişinle tadını çıkar resimlerini çekk
ay çok duygulandım şimdi
sağlıkla bebeğini defnemizi alırsın kucağına inşallahh canım doğuma girerken hepimize dua ett
burcucum eşime de yollamış kontör istemiş eşimde hemen anlamış çünkü ben vodafon kullanmıyorumdaha kaç kişiye yaptı acaba ya:uhm::uhm:
Cnm bana şimdye kadar hiç böyle bişi olmadı, belkide senin msnden bana bulaşmıştır :CüvCüv:
selam ben geldim ama şimdi eşim gelir yemek yeriz
BURCU kız senin msn den mi bulaştı bana bunlar çaldılar güzelim msn mikötükedihüso
HÜLYA cım normali beklemeyeceğiz dr um yanaşmıyor normale sezeryan anneye zor ama normalde bebek için riskli dedi hele ki seninki kıymetli gebelik dedi bilmiyorum artık heran oloabilir yaniiii
PINARCIM canım arkadaşım son günün bebişinle tadını çıkar resimlerini çekk
ay çok duygulandım şimdi
sağlıkla bebeğini defnemizi alırsın kucağına inşallahh canım doğuma girerken hepimize dua ett
burcucum eşime de yollamış kontör istemiş eşimde hemen anlamış çünkü ben vodafon kullanmıyorum
tamam no nu ver yollayayım hatta ben sana kredi kartımın şifresini vereyim demiş adamda olur deyince eşim küfretmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adamda hemen silmiş
yok hayatım bana da ilk kez oluyor çok şaşırdım
kızlar aslı dan haber hala dogurmadı ayın 7 sıne kadar dogarsa dogacak dogmazsa 10 unda sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?