2009 Mayıs Anneleri

bi bakem dedim veletleri doyurduk gece nöbeti yaparız elveda rumeli izliyos annemle kociş gitti çocuklarda olsa yokluğu koyuyor demiyorum üzülüyor diye
ona hep hasretim bu kadar özlem içinde olmam bazen korkutuyor beni bebekler olunca geçer dediler bebeklerin sevgisi çok derin çok yoğun ama onsuz herşey boş gibi şimdiden ösledim yawfss
bide ona diyorum senin papucun dama oğluşların var diye ....oda bana evet benim resmim kalkmış tlf dan oğluşların var artık diyor .........lohusalık dedim doğum dedim çocuk dedim yaptım cadılıkları üzdüm kocişi şimdi ösledimmmm ....................:çok üzgünüm:
arayamda aşkımı dile getirem yawwww öptüm sizi

Herkese selam.Yeni anne olanları tebrik ederim.Ya herkes mayıstan önce doğurcak galibakaydirigubbakcemile3.Bu ne acele bu mayıs bebekleri yerlerinde duramıyolar galiba.ınşallah benim bebiş bekler.Babamızın sınavları vardelikafadulden.Sınavlardan sonra gelirse ii olur
Bu arada PINARCIM yarın inş kızına kavuşursun.Allah yardımcın olsun:Saruboceq:Sağ selim inş yavrunu kucağına alırsın...

merhaba arkadaşlar eşim işten izin alıp eve geldi hemen pendik devlet hastanesi istasyon polikinliğine gittik.yağmurla eşim dışarda kaldı ebeler hazırlanmı istediler.hazırlandım doktoru çağırmaya gitttiler.doktor daha beni görmeden hasta giyinsin kartala gönderin bebek küçük serklajlıymışda demiş.giyindim çıktım dışarı.eşime olanı anlattım.hastane başhekimine çıktım hademeler kimse yok dedi bayan hademeye durumu anlattım.kimse olmayan hastanede birden müdür oldu.hastanenin müdürüyle görüşrüldük.evime yakın olduğu için yanımda kimsenin olmadığı için doğumumu burada düşünüyorum dedim.doktorun bakmadığını söyledim.müdürde kendi doktorunu savunuyır ama eşimle birlikte baya üstüne gittik.dedim kendi hastası olsaydım kapıda karşılardı vs.vs.daha sonra tekrar doğumhaneye çıktık doktorun yanına.doktor geldi önce bebek küçük dedi.dedim 38 hafta erken doğuma girmiyor ve bebek 3775 gr dı son usgde dedim.küveze gerek yok yani dedim daha sonra serklajınızı hangi kadın doğumcu yaptıysa ona yaptırın doğumunuzu dedi.kadın doğumcu yapmadı dedim asistanlar yaptı dediğimdede ben bu riski göze alamam dedi.şuanda açılmanız var suyunuz geliyor acil yatışınız olması lazım dedi.dedim açıklığım yok daha bakmadan nasıl var diyosunuz dikiş var istesekte olmaz dedim.ben yapmak istemiyorum dedi.başka doktora söyleyin yapsın sezeryanınızı dedi.anlıycanız serklajı bahane ederek doğuma almak istemedi.bu gece rahat uyku yok sabah gelen su bir daha gelmedi.sancım vs olursa acil kartala gidicez yarın annemle ablam gelicek hanfendileri güçlükle ikna edebildik gelmelerine nasıl sinirliyim anlatamam herkesin bir bahanesi var doğacak olan torunuyla yiğeni ya.herşey bukadarmı üst üste gelir.yarın ameliyatımı yapan dra gidicem ve bu hafta içi için gün istiycem usgde suyun azalıp azalmadığına baktırıcam.planlı sezeryan diyolar madem bende verilen gün gider yatarım paşalar gibi.dua edin arkadaşlarda kızıma sağ salim kavuşayım hepinizi öpüyoruz sevgiler

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah sağlıkla kavuşrsun kızına.Allah yardımcın olsun:Saruboceq:Ya bu doktorlar hastaneler neden bu kadar duyarsız.Neyse moralini bozma hayırlısıyla kurtulursun inşallah..

canım benım sağolasın..sorma falla mnayıs kuzuları acelecı bırazkaydirigubbakcemile3

canım benım ya geçmişolsun ..şu dr un yaptınada bakklava:klava:hayırlı hbrlerını beklıoz canım benım...yarın bıde amelıyatını yapan dr a gıt bakalım o ne dıcekk ...kıyamam sana ben ya hamişlik alıngan yaptı bızı anneyle ablanda gelmek ısterler tabı canım benım..sıkma ume daha fazla kendını...:teselli::1hug:a.s.

cnm yaaa nasıl sinir oldum anlatamam....allah düşürmesin bunların eline.sıkma sen canını

yaa benim bugun baya sancım oldu halada var.. ama daha erken.1 hafta daha gelmez inşallah kızım..

Kuzucuğuna söyle canım biraz daha kalsınkaydirigubbakcemile3.Eşim sürekli bebeğe sınavlarını beklemesini söylüyor.Sende bi dene bakalım canım :CüvCüv:Ya bide bu sancı nasıl bir sancı benimde arada sancı oluyo ama anlayamıyom..

adet oluyormussun gibi cnm.aslında benim 30.haftamda nstde cıkmıstı sancı anlammamısstım bende..:) sancıymıs onlar meğer.şimdi ağrımda oluyor ara ara ..kasılmanın dısında. ayy evet beklesin kızım..zamanında gelsinler inşallah cnm benim

Siribron48 senin doğum zamanı belli mi canım?İnşallah normal zamanında doğarlarkaydirigubbakcemile3

canım benım kesın bı tarıhım yok henıuz..5mayısta dr umuz sezeryan gunu wercek bakalım artık ne zamana dersedelikafaduldenaminn canım inşşş:Saruboceq:

FULYACIM canım ay bu sancı nasıl bişi anlamıom ben yahu..inşallha bekler kuzucuk canım benım uzulme sakın..36 yı gectın demı sen?

ben uzanıcam kızlar ağrım var..
pınarrrr kuzum tekrar tekrar hayırlı doğumlar diliyorum fıstık sana......

evet cnm gectim..yarın 36+4 oluyorum.ama daha erken yinedeee...tabi hayırlısı.

kızlar ben geldim

geçmişi okuya okuya bitirememdim valla 1 saattir ona bakıyorum ama neyse rahatladım tüm haberleri aldım

pınarcım yarın doğuma gidiyorsun bugün hastanedeydim ve bir çok kere aklıma geldin senle aynıydık ve yarın sen bebişine kavuşuyorsun alalh yardımcın olsun canım burada başından beri güzle bir dostluk örneği sergiledin çoğu zaman pozitif enerjinle hepimize bzilere moral oldun yarın için dualarımız seninle ve defneyle inş sağlıkla kavuşurusun kuzuna öpüyorum

claries in bebşini fgöürm alalhım ne kadar tatlı yuımuk yumuk

Güzel bacılarım , canım arkadaşlarım :1hug:

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun dualarınız için. Kısmetse yarın sabah anneler kervanına katılmış olacağım. Bu 9 ayımı sizinle birlikte geçirdiğim için çok mutluyum. Bazen birlikte güldük, bazen birlikte ağladık. Elimden geldiğince yanınızda olmaya çalıştım. Sizleri de hep yanımda hissettim...

Sözün özü bacılarım Hakkınızı Helal Edin...

Eşim artık dinlenme zamanı diyor. Uyumasam da zorla yatıracak beni belli. Son hazırlıklarımızı yaptık. Eşyalar kapının yanında. Duş alındı, saçlar fönlendi. Kızıma hazırım artık. En kısa zamanda (bakarsınız yarın akşam hastaneden canlı yayınla kaydirigubbakcemile3) DEFNE'm le birlikte aranıza dönmeye çalışacağım inşallah...

Sizleri çok seviyorum. Özleyin beni anacım a.s. a.s. a.s.

kızlar ben kacıorum artık karnımız acıktı gene oğluşla bişiler yıyelım accukk bırazdan da kociş gelır zaten yatarız sonra..hepınıze ıı geceler cok opuoruz sızı ....:1hug:a.s.

canım benım hadı yat dınlen artık doğru soylıo kocişinnnnŞeniz
dualarımız senle...hayırlı hbr lerını beklıoz canım benım defne kızımızı da merak edıozhihoyyythihoyyyt
sabah 10:30 a az kaldı hadı yat artık....ŞenizŞeniz:1hug:a.s.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaçok duygulandım yaaa
kız lohusaları unutuyorsun böle yazılar yazıyon zaten ağlamaya hazırız
güle güle bacımmm mis kokulunu bol bol koklaa.s.

kızlar bana gelince hasla tıkkkkkkk yokkkkkkkk
anacığım gelmeyecek beniöm kız

bugün 38+3 üm hastaneye gititik kontrol için zannettim bir şeyler belli olcak ama yok tam
tersi kafam karıştı geri döndüm

doktorumm ilk önce yine beni tarttı ve malum sözler artık tınlamıyorum

sonra bebeğimin kilosuna baktı 3 690 ve boyumuz 50 cm olmuş tabi ben sandım çatıya bakacak onu haftaya bıraktı nedense anlamadım bir şey belli olmadı çok önde gitmiyor o yüzden nornal doğumu bekliycez 41 haftaya kadar yolu var dedi eğer gelmezse suni sancı verecek şu anda normal gözüküyor ama kızlar çatı muayenesinden sonra haftaya pazratesi daha net belli olcak tabi o zamana kadar gelmezse kuzum doktorum hiç sezeryan tarafartarı değil diyor kendin istersen sezeryan yapalım dedi ama bebek kilolu diye sezeryana yönlendirmiyormuş benimde kafama takılıyor ya 4 kiloyu geçerse tehlikeli olurmu acaba son haftaya kadar bekleyip normal denemem bana bir akıl verin ya kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…