2009 Mayıs Anneleri

hayretle okudum şuan:1shok::1shok::1shok:yuhh diyorum sağlık bakalığına şkayet etmek lazım yaaaa ne demek doüuma almamak

marylin cnm 4 kiloyu geçerse riskli olduğunu biliyorum ben 4 kilo üstü bebeklerde sezeryan oluyor cnm

fulya ağrıların artarsa hastaneye gitmenini öneririm benimde adet sancısı gibi sancılarım vardı bak doğum yaptımmm

Canım allah yardımcın olsun.Eminim çok güzel bi anne olcaksın.Dualarım seninle olcak.
Allah yavrucuğuna kavuştursun seni :Saruboceq:
Yarın senin için dua edicez.Allaha emanet ol.

Herkese ii geceler kızlar...

helal olsun canım sende bize et valla ağlatacaksın gece gece bizi iyi geceler yarın bize uçur haberleri tekrardan hayırlı doğumlar canım

kızlar ben kacıorum artık karnımız acıktı gene oğluşla bişiler yıyelım accukk bırazdan da kociş gelır zaten yatarız sonra..hepınıze ıı geceler cok opuoruz sızı ....:1hug:a.s.

iyi geceler

hayretle okudum şuan:1shok::1shok::1shok:yuhh diyorum sağlık bakalığına şkayet etmek lazım yaaaa ne demek doüuma almamak

valla bende ya nasıl bir şey bu demekki gi

marylin cnm 4 kiloyu geçerse riskli olduğunu biliyorum ben 4 kilo üstü bebeklerde sezeryan oluyor cnm

evet şimdi daha geçmedi ama iki hafta daha beklerse geçer gibi geliyor bakalım canım ya beni stres bastı bir hafta daha bekleyelim bakalım

marlyn cnm annem var ama kocam ayrı yerde biz ayrı yerde iiçime hiç sinmiyor işte

merkez üstü tekirdağ mış 4.1 olmuş ist hissedilmiş
uykum kaçtı benim veletlerde sağolsun gece lambası yandımı sabah sanıyolar gözler dürbün gibi açık uyumuyolar

o yüzden hissetmeidk demekki kocişin bir an önce gelir inş canım onalr olmayınca zor hele böle dönemlerde git briaz uyu gece kuşu oldun ya ama olsun ne güzel darısı bana canım

bu arada kızlar doktor bebeğin indiğini kemik kısımına kafasının yerleşmeye başladığını söledi benim de özellikle bir haftadır nasıl ağrıyordu kasık kısmımdaki kemikler ve kalçalarım demekki yolu bulmaya çalışıyor kuzum inş

pınarcım eğer sabah evden çıkmadan son bir kez bakayım deyip de mesajımı görürsen:
sana çoook kolay doğumlar diliyorum.
İnşallah sen ve kuzun için her şey çok güzel olur.a.s.
dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu sabah yaptırdığım idrar tahlilinde protein çıktı. yani gebelik zehirlenmesi. yarın acilen çağırdı dr um. nst ye giricem ve acil sezaryen dedi ama sanırım çarşamba akşamını beklicez. bu arada nikaha da yetişmeye çalışıyoz. herşey yarın belli olacak nolursunuz, nolursunuz benim için dua edin. hakkımda hayırlısı olsun. yarın mutlaka haber vericem size.

Canim benimde sifrem kirilmisti bir ara. Ben, sifre hatirlatma sorusuna verdigim yanitla, yeni sifre alarak arkadas listeme kavusmustum. Sifren kirilmis olsa dahi, gizli soruna verdigin yaniti bilemez nasilsa o gerzek. Bu yolu bir dene, belki faydasi olur...

Uykum kacti, size bakayim dedim bir. Iki gündür icimden hicbirsey yapmak gelmiyor, sizlerede bakamadim ve okuyamadim pek fazla kizlar. Pinar, canim nihayet kavusuyorsun Defne'cigine. Yarin icin bol bol dua edecegim ikiniz icinde. Hayirli haberlerini bekliyoruz bir an önce...Tabi prensesin afilli pozlarinida:)

Bu arada biz 39+4 olduk ama dogumla ilgili bir sinyal hala yok. Keyifsiz ve kuruntuluyum bu yüzden. Yarin doktorumu es gecerek, dogum yapacagim hastaneye gidecegim, rahatlamam lazim. Daha nasil dogum yapacagim bile belli degil. Son muayenem bana fiyasko gibi geldi. Ben cati muayenesi beklerken, doktorum rutin muayene etti ve eve yolladi. Bekleyecekmisim Bakalim hastaneden ne diyecekler? Dogru dürüst ultrasonlada bakmiyor zaten, daha bebegimin kilosunu bile bilmiyorum. 3 hafta önce 3.100 gramdi...Onuda kendi zorumla ögrendim. Offf ya, belirsizlik insanin canini sikiyor...

Neyse, umarim bu günlerin ömrü kisa olur. Yarin ne olacagi belli olmaz, yatarim belki hastanede. Haberlesemezsek, kendinize iyi bakin. Öptüm hepinizi...

Günaydınlar herkese bebişimin gelmesine çok az zaman kaldı bende de hala bi sinyal yok doğum nasıl başlayacak sancı mı ağrımı gelecek ne olacak bilmiyorum perşembe günü heralde son muayneye gidicem çatı kontrolü için 9 ay 3 gün oldu ...ben sabırsızlanıyorum keşke ne zaman doğar kesin bi tarih saat olsa kafamçokkarıştı heralde en fazla 1 hafta kalmıştır...bu güne kadar zaman fazla sorun değildi ama artık dakikalar bile çok zor geçiyor zaman durmuş gibi..
Hepimize allah sabır versin...

maşallah canım oğluna
Allahım ya bunlarda dr.diye geçiniyorlar,ya bebeğe yada anneye bişey olsa ne yapacaklar klava:klava:
gıcık şeyler:mymeka:

ay canım benim ya sen özlenmezmisin kızŞenizhastanedesindir şimdi sen,inş sorunsuz geçer güzelim,dualarımız seninlea.s.
4 kilodan sonra sezaryan yapıyorlar diye biliyorum bende cnm,rsikli olabilir diye normal doğum.

cnm ya geçmiş olsun,umarım herşeyi halledersiniz bebiş olana kadar,kendine iyi bak güzelim.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…