merhaba arkadaşlar eşim işten izin alıp eve geldi hemen pendik devlet hastanesi istasyon polikinliğine gittik.yağmurla eşim dışarda kaldı ebeler hazırlanmı istediler.hazırlandım doktoru çağırmaya gitttiler.doktor daha beni görmeden hasta giyinsin kartala gönderin bebek küçük serklajlıymışda demiş.giyindim çıktım dışarı.eşime olanı anlattım.hastane başhekimine çıktım hademeler kimse yok dedi bayan hademeye durumu anlattım.kimse olmayan hastanede birden müdür oldu.hastanenin müdürüyle görüşrüldük.evime yakın olduğu için yanımda kimsenin olmadığı için doğumumu burada düşünüyorum dedim.doktorun bakmadığını söyledim.müdürde kendi doktorunu savunuyır ama eşimle birlikte baya üstüne gittik.dedim kendi hastası olsaydım kapıda karşılardı vs.vs.daha sonra tekrar doğumhaneye çıktık doktorun yanına.doktor geldi önce bebek küçük dedi.dedim 38 hafta erken doğuma girmiyor ve bebek 3775 gr dı son usgde dedim.küveze gerek yok yani dedim daha sonra serklajınızı hangi kadın doğumcu yaptıysa ona yaptırın doğumunuzu dedi.kadın doğumcu yapmadı dedim asistanlar yaptı dediğimdede ben bu riski göze alamam dedi.şuanda açılmanız var suyunuz geliyor acil yatışınız olması lazım dedi.dedim açıklığım yok daha bakmadan nasıl var diyosunuz dikiş var istesekte olmaz dedim.ben yapmak istemiyorum dedi.başka doktora söyleyin yapsın sezeryanınızı dedi.anlıycanız serklajı bahane ederek doğuma almak istemedi.bu gece rahat uyku yok sabah gelen su bir daha gelmedi.sancım vs olursa acil kartala gidicez yarın annemle ablam gelicek hanfendileri güçlükle ikna edebildik gelmelerine nasıl sinirliyim anlatamam herkesin bir bahanesi var doğacak olan torunuyla yiğeni ya.herşey bukadarmı üst üste gelir.yarın ameliyatımı yapan dra gidicem ve bu hafta içi için gün istiycem usgde suyun azalıp azalmadığına baktırıcam.planlı sezeryan diyolar madem bende verilen gün gider yatarım paşalar gibi.dua edin arkadaşlarda kızıma sağ salim kavuşayım hepinizi öpüyoruz sevgiler
Güzel bacılarım , canım arkadaşlarım :1hug:
Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun dualarınız için. Kısmetse yarın sabah anneler kervanına katılmış olacağım. Bu 9 ayımı sizinle birlikte geçirdiğim için çok mutluyum. Bazen birlikte güldük, bazen birlikte ağladık. Elimden geldiğince yanınızda olmaya çalıştım. Sizleri de hep yanımda hissettim...
Sözün özü bacılarım Hakkınızı Helal Edin...
Eşim artık dinlenme zamanı diyor. Uyumasam da zorla yatıracak beni belli. Son hazırlıklarımızı yaptık. Eşyalar kapının yanında. Duş alındı, saçlar fönlendi. Kızıma hazırım artık. En kısa zamanda (bakarsınız yarın akşam hastaneden canlı yayınla kaydirigubbakcemile3) DEFNE'm le birlikte aranıza dönmeye çalışacağım inşallah...
Sizleri çok seviyorum. Özleyin beni anacım a.s. a.s. a.s.
Güzel bacılarım , canım arkadaşlarım :1hug:
Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun dualarınız için. Kısmetse yarın sabah anneler kervanına katılmış olacağım. Bu 9 ayımı sizinle birlikte geçirdiğim için çok mutluyum. Bazen birlikte güldük, bazen birlikte ağladık. Elimden geldiğince yanınızda olmaya çalıştım. Sizleri de hep yanımda hissettim...
Eşim artık dinlenme zamanı diyor. Uyumasam da zorla yatıracak beni belli. Son hazırlıklarımızı yaptık. Eşyalar kapının yanında. Duş alındı, saçlar fönlendi. Kızıma hazırım artık. En kısa zamanda (bakarsınız yarın akşam hastaneden canlı yayınla kaydirigubbakcemile3) DEFNE'm le birlikte aranıza dönmeye çalışacağım inşallah...
kızlar ben kacıorum artık karnımız acıktı gene oğluşla bişiler yıyelım accukk bırazdan da kociş gelır zaten yatarız sonra..hepınıze ıı geceler cok opuoruz sızı ....:1hug:a.s.
hayretle okudum şuan:1shok::1shok::1shok:yuhh diyorum sağlık bakalığına şkayet etmek lazım yaaaa ne demek doüuma almamak
marylin cnm 4 kiloyu geçerse riskli olduğunu biliyorum ben 4 kilo üstü bebeklerde sezeryan oluyor cnm
yaaa deprem olmuş canım sıkıldı benim kuzularım var kocam yok korkarım yaaa
kızlar mail adresimi birisi hacklemiş kontür istiyomuş, sakın göndermeyin
bide şifremi değiştirmiş p..t , onuda kabul etmiyo,listemde kayıtlı bütün mail adresilerimde gitti
yeniden mail adresi alıcam ama kayıtlı mail adreslerini bulabilirmiyim acaba ya bilen varmı bi program fln, eşim çözmeye çalışıyo ama buulamadı
maşallah canım oğlunaKızlar valla şaşkınım ne diyim, pınardanda kontör istemiş, bende hastanedeydim bugün nst çektirdim ordanda dr a gittim yeniden, cep evdeydi, nasılsa hastane lojmanın içinde oyalanmadan gelicez diye almadım yanıma eşimden ulaşırlar diye, sonra eve bi geldim telefonda bir sürü çağrı, ben şok tabi, aradım şimdi ulaşabildiğimi sakın yollamayın diye,
ama iş işten geçmiş tabi...
Esracım halamın kızınada kamera açmış, ama kendi kamerası gözükmüyormuş, kızda şaşkın tabi,anlamış benim olmadığımı,ablam benimle ilgili bi kaç soru sormuş, sonra sen burcu değilsin demiş, oda kapatmış,
Gelelim oğluşumaaa,
Nst ye girdik, 180li bişeyler vardı ama dr onlara normal dedi, bebek hareketleriymiş, doğum için tam kan ve idrar tahlili istedi, yarın gidices yine aç karınla, ordan diğer dr a gittik özeldekine, çatı muayenesi yapmadı ama kemik yapına göre normal doğuma müsaitsin dedi, nasıl anladı bilemiyorum, 2 yerdede ultrasonla baktılar, biri 2550 dedi, diğeri 2720 dedi, bende ortalama 2600 dür diye düşünüyorum,özeldeki dr um artık doğsada problem yok ama sen yinede ayakta çok kalma dedi, hatta belki 40 haftayı buluruz diye espri bile yaptı, hayırlısı bakalım
Allahım ya bunlarda dr.diye geçiniyorlar,ya bebeğe yada anneye bişey olsa ne yapacaklarmerhaba arkadaşlar eşim işten izin alıp eve geldi hemen pendik devlet hastanesi istasyon polikinliğine gittik.yağmurla eşim dışarda kaldı ebeler hazırlanmı istediler.hazırlandım doktoru çağırmaya gitttiler.doktor daha beni görmeden hasta giyinsin kartala gönderin bebek küçük serklajlıymışda demiş.giyindim çıktım dışarı.eşime olanı anlattım.hastane başhekimine çıktım hademeler kimse yok dedi bayan hademeye durumu anlattım.kimse olmayan hastanede birden müdür oldu.hastanenin müdürüyle görüşrüldük.evime yakın olduğu için yanımda kimsenin olmadığı için doğumumu burada düşünüyorum dedim.doktorun bakmadığını söyledim.müdürde kendi doktorunu savunuyır ama eşimle birlikte baya üstüne gittik.dedim kendi hastası olsaydım kapıda karşılardı vs.vs.daha sonra tekrar doğumhaneye çıktık doktorun yanına.doktor geldi önce bebek küçük dedi.dedim 38 hafta erken doğuma girmiyor ve bebek 3775 gr dı son usgde dedim.küveze gerek yok yani dedim daha sonra serklajınızı hangi kadın doğumcu yaptıysa ona yaptırın doğumunuzu dedi.kadın doğumcu yapmadı dedim asistanlar yaptı dediğimdede ben bu riski göze alamam dedi.şuanda açılmanız var suyunuz geliyor acil yatışınız olması lazım dedi.dedim açıklığım yok daha bakmadan nasıl var diyosunuz dikiş var istesekte olmaz dedim.ben yapmak istemiyorum dedi.başka doktora söyleyin yapsın sezeryanınızı dedi.anlıycanız serklajı bahane ederek doğuma almak istemedi.bu gece rahat uyku yok sabah gelen su bir daha gelmedi.sancım vs olursa acil kartala gidicez yarın annemle ablam gelicek hanfendileri güçlükle ikna edebildik gelmelerine nasıl sinirliyim anlatamam herkesin bir bahanesi var doğacak olan torunuyla yiğeni ya.herşey bukadarmı üst üste gelir.yarın ameliyatımı yapan dra gidicem ve bu hafta içi için gün istiycem usgde suyun azalıp azalmadığına baktırıcam.planlı sezeryan diyolar madem bende verilen gün gider yatarım paşalar gibi.dua edin arkadaşlarda kızıma sağ salim kavuşayım hepinizi öpüyoruz sevgiler
ay canım benim ya sen özlenmezmisin kızŞenizhastanedesindir şimdi sen,inş sorunsuz geçer güzelim,dualarımız seninlea.s.Güzel bacılarım , canım arkadaşlarım :1hug:
4 kilodan sonra sezaryan yapıyorlar diye biliyorum bende cnm,rsikli olabilir diye normal doğum.kızlar bana gelince hasla tıkkkkkkk yokkkkkkkk
anacığım gelmeyecek beniöm kız
bugün 38+3 üm hastaneye gititik kontrol için zannettim bir şeyler belli olcak ama yok tam
tersi kafam karıştı geri döndüm
doktorumm ilk önce yine beni tarttı ve malum sözler artık tınlamıyorum
sonra bebeğimin kilosuna baktı 3 690 ve boyumuz 50 cm olmuş tabi ben sandım çatıya bakacak onu haftaya bıraktı nedense anlamadım bir şey belli olmadı çok önde gitmiyor o yüzden nornal doğumu bekliycez 41 haftaya kadar yolu var dedi eğer gelmezse suni sancı verecek şu anda normal gözüküyor ama kızlar çatı muayenesinden sonra haftaya pazratesi daha net belli olcak tabi o zamana kadar gelmezse kuzum doktorum hiç sezeryan tarafartarı değil diyor kendin istersen sezeryan yapalım dedi ama bebek kilolu diye sezeryana yönlendirmiyormuş benimde kafama takılıyor ya 4 kiloyu geçerse tehlikeli olurmu acaba son haftaya kadar bekleyip normal denemem bana bir akıl verin ya kafam allak bullak oldu
kızlar bu sabah yaptırdığım idrar tahlilinde protein çıktı. yani gebelik zehirlenmesi. yarın acilen çağırdı dr um. nst ye giricem ve acil sezaryen dedi ama sanırım çarşamba akşamını beklicez. bu arada nikaha da yetişmeye çalışıyoz. herşey yarın belli olacak nolursunuz, nolursunuz benim için dua edin. hakkımda hayırlısı olsun. yarın mutlaka haber vericem size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?