kızlar dün izne ayrıldım o kadar rahat ki evim ohh diyorum stres yok kızlarım yanımda:))) daha ne isteyebilirim ki doğumlar yaklaışıyor Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
hepinizi öpüyorum fıstıklar durumla yağmurum acıkmış kahvaltı yapayım gelirim yine
canım ben o hastaneye güvenmiyorum belki hatırlarsın 2 ay önce eşimin arkadaşı çok övdüğü için gitmiştim ve ilgilenmemişlerdi yanlış şeyler söyleyip beni tedirgin etmişlerdi tavsiye etmiyorum bence Kartal bile daha iyidir.Seninle yakınız bende pendikte yapıcam.Annenlerede ne diyim bazen insanlar ruhsuz olabiliyor.merhaba arkadaşlar eşim işten izin alıp eve geldi hemen pendik devlet hastanesi istasyon polikinliğine gittik.yağmurla eşim dışarda kaldı ebeler hazırlanmı istediler.hazırlandım doktoru çağırmaya gitttiler.doktor daha beni görmeden hasta giyinsin kartala gönderin bebek küçük serklajlıymışda demiş.giyindim çıktım dışarı.eşime olanı anlattım.hastane başhekimine çıktım hademeler kimse yok dedi bayan hademeye durumu anlattım.kimse olmayan hastanede birden müdür oldu.hastanenin müdürüyle görüşrüldük.evime yakın olduğu için yanımda kimsenin olmadığı için doğumumu burada düşünüyorum dedim.doktorun bakmadığını söyledim.müdürde kendi doktorunu savunuyır ama eşimle birlikte baya üstüne gittik.dedim kendi hastası olsaydım kapıda karşılardı vs.vs.daha sonra tekrar doğumhaneye çıktık doktorun yanına.doktor geldi önce bebek küçük dedi.dedim 38 hafta erken doğuma girmiyor ve bebek 3775 gr dı son usgde dedim.küveze gerek yok yani dedim daha sonra serklajınızı hangi kadın doğumcu yaptıysa ona yaptırın doğumunuzu dedi.kadın doğumcu yapmadı dedim asistanlar yaptı dediğimdede ben bu riski göze alamam dedi.şuanda açılmanız var suyunuz geliyor acil yatışınız olması lazım dedi.dedim açıklığım yok daha bakmadan nasıl var diyosunuz dikiş var istesekte olmaz dedim.ben yapmak istemiyorum dedi.başka doktora söyleyin yapsın sezeryanınızı dedi.anlıycanız serklajı bahane ederek doğuma almak istemedi.bu gece rahat uyku yok sabah gelen su bir daha gelmedi.sancım vs olursa acil kartala gidicez yarın annemle ablam gelicek hanfendileri güçlükle ikna edebildik gelmelerine nasıl sinirliyim anlatamam herkesin bir bahanesi var doğacak olan torunuyla yiğeni ya.herşey bukadarmı üst üste gelir.yarın ameliyatımı yapan dra gidicem ve bu hafta içi için gün istiycem usgde suyun azalıp azalmadığına baktırıcam.planlı sezeryan diyolar madem bende verilen gün gider yatarım paşalar gibi.dua edin arkadaşlarda kızıma sağ salim kavuşayım hepinizi öpüyoruz sevgiler
canım ihmal etme.dualarım seninle.kızlar bu sabah yaptırdığım idrar tahlilinde protein çıktı. yani gebelik zehirlenmesi. yarın acilen çağırdı dr um. nst ye giricem ve acil sezaryen dedi ama sanırım çarşamba akşamını beklicez. bu arada nikaha da yetişmeye çalışıyoz. herşey yarın belli olacak nolursunuz, nolursunuz benim için dua edin. hakkımda hayırlısı olsun. yarın mutlaka haber vericem size.
günaydın canımbu arada herkese günaydınnnnnnnnnn
canım hadi gözün aydın bu arada yağmur naıl oldukızlar dün izne ayrıldım o kadar rahat ki evim ohh diyorum stres yok kızlarım yanımda:))) daha ne isteyebilirim ki doğumlar yaklaışıyor Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
hepinizi öpüyorum fıstıklar durumla yağmurum acıkmış kahvaltı yapayım gelirim yine
Merhaba canlarım annelik muhteşem bir duyguymuş kızımla büyük bir aşk yaşıyoruz Pınarcım yarın doğuma gidiyosun sanırım Allah yar ve yardımcın olsun sağlıcakla al Defnemizi kucağına güzel haberlerini bekliyorum kızlar sizi takipteyim fazla yazamıyorum ama gözüm hep burada öptüm hepinizi tek tek a.s.
Kızlar bu arada yarın eşim nöbetçi, benide yalnız kalmayayım diye yanında götürecek, sabah hastaneden sonra gidices beraber, bu yüzden giremeyebilirim yarın merak etmeyin, biraz dinlenicem ben çıkıyom şimdi öptüm sizi Şeniz
bi bakem dedim veletleri doyurduk gece nöbeti yaparız elveda rumeli izliyos annemle kociş gitti çocuklarda olsa yokluğu koyuyor demiyorum üzülüyor diye
ona hep hasretim bu kadar özlem içinde olmam bazen korkutuyor beni bebekler olunca geçer dediler bebeklerin sevgisi çok derin çok yoğun ama onsuz herşey boş gibi şimdiden ösledim yawfss
bide ona diyorum senin papucun dama oğluşların var diye ....oda bana evet benim resmim kalkmış tlf dan oğluşların var artık diyor .........lohusalık dedim doğum dedim çocuk dedim yaptım cadılıkları üzdüm kocişi şimdi ösledimmmm ....................:çok üzgünüm:
arayamda aşkımı dile getirem yawwww öptüm sizi
merhaba arkadaşlar eşim işten izin alıp eve geldi hemen pendik devlet hastanesi istasyon polikinliğine gittik.yağmurla eşim dışarda kaldı ebeler hazırlanmı istediler.hazırlandım doktoru çağırmaya gitttiler.doktor daha beni görmeden hasta giyinsin kartala gönderin bebek küçük serklajlıymışda demiş.giyindim çıktım dışarı.eşime olanı anlattım.hastane başhekimine çıktım hademeler kimse yok dedi bayan hademeye durumu anlattım.kimse olmayan hastanede birden müdür oldu.hastanenin müdürüyle görüşrüldük.evime yakın olduğu için yanımda kimsenin olmadığı için doğumumu burada düşünüyorum dedim.doktorun bakmadığını söyledim.müdürde kendi doktorunu savunuyır ama eşimle birlikte baya üstüne gittik.dedim kendi hastası olsaydım kapıda karşılardı vs.vs.daha sonra tekrar doğumhaneye çıktık doktorun yanına.doktor geldi önce bebek küçük dedi.dedim 38 hafta erken doğuma girmiyor ve bebek 3775 gr dı son usgde dedim.küveze gerek yok yani dedim daha sonra serklajınızı hangi kadın doğumcu yaptıysa ona yaptırın doğumunuzu dedi.kadın doğumcu yapmadı dedim asistanlar yaptı dediğimdede ben bu riski göze alamam dedi.şuanda açılmanız var suyunuz geliyor acil yatışınız olması lazım dedi.dedim açıklığım yok daha bakmadan nasıl var diyosunuz dikiş var istesekte olmaz dedim.ben yapmak istemiyorum dedi.başka doktora söyleyin yapsın sezeryanınızı dedi.anlıycanız serklajı bahane ederek doğuma almak istemedi.bu gece rahat uyku yok sabah gelen su bir daha gelmedi.sancım vs olursa acil kartala gidicez yarın annemle ablam gelicek hanfendileri güçlükle ikna edebildik gelmelerine nasıl sinirliyim anlatamam herkesin bir bahanesi var doğacak olan torunuyla yiğeni ya.herşey bukadarmı üst üste gelir.yarın ameliyatımı yapan dra gidicem ve bu hafta içi için gün istiycem usgde suyun azalıp azalmadığına baktırıcam.planlı sezeryan diyolar madem bende verilen gün gider yatarım paşalar gibi.dua edin arkadaşlarda kızıma sağ salim kavuşayım hepinizi öpüyoruz sevgiler
yaa benim bugun baya sancım oldu halada var..ama daha erken.1 hafta daha gelmez inşallah kızım..
Güzel bacılarım , canım arkadaşlarım :1hug:
Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun dualarınız için. Kısmetse yarın sabah anneler kervanına katılmış olacağım. Bu 9 ayımı sizinle birlikte geçirdiğim için çok mutluyum. Bazen birlikte güldük, bazen birlikte ağladık. Elimden geldiğince yanınızda olmaya çalıştım. Sizleri de hep yanımda hissettim...
Sözün özü bacılarım Hakkınızı Helal Edin...
Eşim artık dinlenme zamanı diyor. Uyumasam da zorla yatıracak beni belli. Son hazırlıklarımızı yaptık. Eşyalar kapının yanında. Duş alındı, saçlar fönlendi. Kızıma hazırım artık. En kısa zamanda (bakarsınız yarın akşam hastaneden canlı yayınla kaydirigubbakcemile3) DEFNE'm le birlikte aranıza dönmeye çalışacağım inşallah...
Sizleri çok seviyorum. Özleyin beni anacım a.s. a.s. a.s.
kızlar bana gelince hasla tıkkkkkkk yokkkkkkkk
anacığım gelmeyecek beniöm kız
bugün 38+3 üm hastaneye gititik kontrol için zannettim bir şeyler belli olcak ama yok tam
tersi kafam karıştı geri döndüm
doktorumm ilk önce yine beni tarttı ve malum sözler artık tınlamıyorum
sonra bebeğimin kilosuna baktı 3 690 ve boyumuz 50 cm olmuş tabi ben sandım çatıya bakacak onu haftaya bıraktı nedense anlamadım bir şey belli olmadı çok önde gitmiyor o yüzden nornal doğumu bekliycez 41 haftaya kadar yolu var dedi eğer gelmezse suni sancı verecek şu anda normal gözüküyor ama kızlar çatı muayenesinden sonra haftaya pazratesi daha net belli olcak tabi o zamana kadar gelmezse kuzum doktorum hiç sezeryan tarafartarı değil diyor kendin istersen sezeryan yapalım dedi ama bebek kilolu diye sezeryana yönlendirmiyormuş benimde kafama takılıyor ya 4 kiloyu geçerse tehlikeli olurmu acaba son haftaya kadar bekleyip normal denemem bana bir akıl verin ya kafam allak bullak oldu
kızlar bu sabah yaptırdığım idrar tahlilinde protein çıktı. yani gebelik zehirlenmesi. yarın acilen çağırdı dr um. nst ye giricem ve acil sezaryen dedi ama sanırım çarşamba akşamını beklicez. bu arada nikaha da yetişmeye çalışıyoz. herşey yarın belli olacak nolursunuz, nolursunuz benim için dua edin. hakkımda hayırlısı olsun. yarın mutlaka haber vericem size.
Uykum kacti, size bakayim dedim bir. Iki gündür icimden hicbirsey yapmak gelmiyor, sizlerede bakamadim ve okuyamadim pek fazla kizlar. Pinar, canim nihayet kavusuyorsun Defne'cigine. Yarin icin bol bol dua edecegim ikiniz icinde. Hayirli haberlerini bekliyoruz bir an önce...Tabi prensesin afilli pozlarinida:)
Bu arada biz 39+4 olduk ama dogumla ilgili bir sinyal hala yok. Keyifsiz ve kuruntuluyum bu yüzden. Yarin doktorumu es gecerek, dogum yapacagim hastaneye gidecegim, rahatlamam lazim. Daha nasil dogum yapacagim bile belli degil. Son muayenem bana fiyasko gibi geldi. Ben cati muayenesi beklerken, doktorum rutin muayene etti ve eve yolladi. BekleyecekmisimBakalim hastaneden ne diyecekler? Dogru dürüst ultrasonlada bakmiyor zaten, daha bebegimin kilosunu bile bilmiyorum. 3 hafta önce 3.100 gramdi...Onuda kendi zorumla ögrendim. Offf ya, belirsizlik insanin canini sikiyor...
Neyse, umarim bu günlerin ömrü kisa olur. Yarin ne olacagi belli olmaz, yatarim belki hastanede. Haberlesemezsek, kendinize iyi bakin. Öptüm hepinizi...
kızlar dün izne ayrıldım o kadar rahat ki evim ohh diyorum stres yok kızlarım yanımda:))) daha ne isteyebilirim ki doğumlar yaklaışıyor Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
günaydın kızlar ben geldim pınarcığım şuan doğuma girdi yada hazırlıyolar
allah yolunu açık etsin güzel annemiz
anka kuşu cnm korkma proteinin bile oranına göre bebeğin kalp atışlarına göre doğuma alınıyor cnm yaww...ben yatarken bir kız vardı 7 aylıktı bebeği hiç beslenememiş 7 ayda 800 gr dı protein kaçağı vardı kızdı.....bebeğin kalp atışlarını takip ettiler ne zaman çok düştü aldılar yani doktorun iyi değerlendirise bir iki gün uzar sen nikahını yapana kadar yani......korkma tatlım ben cerrahpaşada yata yata bu bütün riskli gebeliklerin ne olduğunu öğrendim beeee hahahaa
kıvılcım cnm sıkma kendi .....doğumun yaklaşmış evet belirsizlik çok zor ama ne yapacan sanırım almanyadasın sen orada pek sezeryan yokmuş normal yaptrırılıyormuş cnm benim kuzenim yaşıyor eşi 3 gün sancı çekmiş normal doğurmuş doğuru ise bende anneleirnden duydum yani
beyaz kızzz sende son günlerdesin maşşallah yawww eyi büyüttünüz kuzuları
siboşşşş yağızımız ne yapar benimkiler kuzu kuzular yarı kırkımızı yapacaz bugün ama mama saatleri geldi şimdi mama yapacaz...........bu gece performansım düşüktü gece 1 de kalktım besledim sonra 3.30 da sonra 5 de kalkmam lazımdı annem kalkmış beslemiş ömer paşa uyumuyor diye ben aldım kucağıma açmış velet biraz daha mama yaptık yedi uyudu sonra sekizde beslenme işi
bide şimdi yapılacak ama zaman geçsin
tutku cnm naber geçmiştemisin yoksam
alsu ve inci sizler nasulsunuz bakimmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar yağmurum biraz daha iyi gece acile götürdük ilaç yazdı bağırsak hareketleri fazla dedi doktor üşütmüş yani teşekkür ederim
pınardan haber var mı aradım şimdi cevap vermiyor hayırlı haberlerini alırız inşallah
iyiyim canım kızım içerde takla atmak üzere onu sakinleştirmeye çalışıyorum doğsada dışarda atsa.uyusun da büyüsün annesi.İyi canım nasıl olsun uyuyor kuzu kuzu birazdan başlar ciyaklamaya.Sen nasılsın canım?
ay canım sağol haber verdiin içinArkadaşlar merhaba,
Pınar bacım doğum yaptı, defneciğimi getirmişler, sağlığı gayet iyiymiş.
Şimdi eşiyle görüştüm.
Ama pınarın biraz ayılmasını bekliyorlar, onun için daha getirmemişler.
Bu arada eşi diyoki, seher aynı pınar yahu bu, burnu ağzı aynı annesine benziyo :)
Darısı doğum yapmayan diğer arkadaşlarımızın başına
cnm inşallah hayırlısı olur sıkma canını..hbr ver mutlakakızlar bu sabah yaptırdığım idrar tahlilinde protein çıktı. yani gebelik zehirlenmesi. yarın acilen çağırdı dr um. nst ye giricem ve acil sezaryen dedi ama sanırım çarşamba akşamını beklicez. bu arada nikaha da yetişmeye çalışıyoz. herşey yarın belli olacak nolursunuz, nolursunuz benim için dua edin. hakkımda hayırlısı olsun. yarın mutlaka haber vericem size.
Uykum kacti, size bakayim dedim bir. Iki gündür icimden hicbirsey yapmak gelmiyor, sizlerede bakamadim ve okuyamadim pek fazla kizlar. Pinar, canim nihayet kavusuyorsun Defne'cigine. Yarin icin bol bol dua edecegim ikiniz icinde. Hayirli haberlerini bekliyoruz bir an önce...Tabi prensesin afilli pozlarinida:)
Bu arada biz 39+4 olduk ama dogumla ilgili bir sinyal hala yok. Keyifsiz ve kuruntuluyum bu yüzden. Yarin doktorumu es gecerek, dogum yapacagim hastaneye gidecegim, rahatlamam lazim. Daha nasil dogum yapacagim bile belli degil. Son muayenem bana fiyasko gibi geldi. Ben cati muayenesi beklerken, doktorum rutin muayene etti ve eve yolladi. BekleyecekmisimBakalim hastaneden ne diyecekler? Dogru dürüst ultrasonlada bakmiyor zaten, daha bebegimin kilosunu bile bilmiyorum. 3 hafta önce 3.100 gramdi...Onuda kendi zorumla ögrendim. Offf ya, belirsizlik insanin canini sikiyor...
Neyse, umarim bu günlerin ömrü kisa olur. Yarin ne olacagi belli olmaz, yatarim belki hastanede. Haberlesemezsek, kendinize iyi bakin. Öptüm hepinizi...
ayy hasta mı olmus yağmur... kıyamam cnm cok gecmiş olsunkızlar yağmurum biraz daha iyi gece acile götürdük ilaç yazdı bağırsak hareketleri fazla dedi doktor üşütmüş yani teşekkür ederim
pınardan haber var mı aradım şimdi cevap vermiyor hayırlı haberlerini alırız inşallah
Arkadaşlar merhaba,
Pınar bacım doğum yaptı, defneciğimi getirmişler, sağlığı gayet iyiymiş.
Şimdi eşiyle görüştüm.
Ama pınarın biraz ayılmasını bekliyorlar, onun için daha getirmemişler.
Bu arada eşi diyoki, seher aynı pınar yahu bu, burnu ağzı aynı annesine benziyo :)
Darısı doğum yapmayan diğer arkadaşlarımızın başına
ay canım sağol haber verdiin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?