2009 Mayıs Anneleri

herkese günydın bacılarım nasılsınız

pınarım hayırlı doğumlar dilerim defnemizi sağlıcakla kucağına alırsın kardeşim inşallah

beyazcım günaydın canım nasılsın

ankakuşum hayırlısı olsun hakkında bitanem

marlyıncım burcum nasılsınız

idiliskom sanada hayırlı doğumlar inşallah

kızlar dün izne ayrıldım o kadar rahat ki evim ohh diyorum stres yok kızlarım yanımda:))) daha ne isteyebilirim ki doğumlar yaklaışıyor Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

hepinizi öpüyorum fıstıklar durumla yağmurum acıkmış kahvaltı yapayım gelirim yine

günaydın cnm iiym sen nasılsın?kaçırmışım cnm seni:çok üzgünüm:
durun naısl oldu cnm ya merak ettim,umarım şimdi daha iyidir
evde olmak ne büyük zevk değil mi cnm:lepi:

canım ben o hastaneye güvenmiyorum belki hatırlarsın 2 ay önce eşimin arkadaşı çok övdüğü için gitmiştim ve ilgilenmemişlerdi yanlış şeyler söyleyip beni tedirgin etmişlerdi tavsiye etmiyorum bence Kartal bile daha iyidir.Seninle yakınız bende pendikte yapıcam.Annenlerede ne diyim bazen insanlar ruhsuz olabiliyor.

canım ihmal etme.dualarım seninle.
KIZLAR GÜNAYDIN nasılsınız bakalım kimseler yokmu yoksa.Benim heryerim uçukladı çok ağırlaştım sanırım doğum yakın artık.yarın 37 ye giriyorum.Stres ve telaş mı başladı ondanmı bilmniyorum.

bu arada herkese günaydınnnnnnnnnn
günaydın canım

canım hadi gözün aydın bu arada yağmur naıl oldu

alsu, dırımkızı, incihan, naz&pıtırcık, sibiko+ günaydın

günaydın kızlar ben geldim pınarcığım şuan doğuma girdi yada hazırlıyolar
allah yolunu açık etsin güzel annemiz

anka kuşu cnm korkma proteinin bile oranına göre bebeğin kalp atışlarına göre doğuma alınıyor cnm yaww...ben yatarken bir kız vardı 7 aylıktı bebeği hiç beslenememiş 7 ayda 800 gr dı protein kaçağı vardı kızdı.....bebeğin kalp atışlarını takip ettiler ne zaman çok düştü aldılar yani doktorun iyi değerlendirise bir iki gün uzar sen nikahını yapana kadar yani......korkma tatlım ben cerrahpaşada yata yata bu bütün riskli gebeliklerin ne olduğunu öğrendim beeee hahahaa

kıvılcım cnm sıkma kendi .....doğumun yaklaşmış evet belirsizlik çok zor ama ne yapacan sanırım almanyadasın sen orada pek sezeryan yokmuş normal yaptrırılıyormuş cnm benim kuzenim yaşıyor eşi 3 gün sancı çekmiş normal doğurmuş doğuru ise bende anneleirnden duydum yani

beyaz kızzz sende son günlerdesin maşşallah yawww eyi büyüttünüz kuzuları

siboşşşş yağızımız ne yapar benimkiler kuzu kuzular yarı kırkımızı yapacaz bugün ama mama saatleri geldi şimdi mama yapacaz...........bu gece performansım düşüktü gece 1 de kalktım besledim sonra 3.30 da sonra 5 de kalkmam lazımdı annem kalkmış beslemiş ömer paşa uyumuyor diye ben aldım kucağıma açmış velet biraz daha mama yaptık yedi uyudu sonra sekizde beslenme işi
bide şimdi yapılacak ama zaman geçsin

tutku cnm naber geçmiştemisin yoksam

alsu ve inci sizler nasulsunuz bakimmmmmmmmmmmmmmmm

ilgin cnm şükürki evdesin tatlım ohhh evinin sefasını sür sürdeee o görümce ne yapyor yaaaaaaaa

Canım pamuk prensesini kokla bizim için çok tatlı maşalllah annelikte inanılmaz bir duygu evet tarif edilemez.

İyi dinlenmeler canım benim.Dikkat et kendine...:1hug:

Birsom öyle şey olurmu dimi herkesin yeri ayrı bu lohusalıkta çok naz ve kapris yapılıyor yanlız adamlar bizden illallah edecek.Sen yinede kocişine ilgini eksik etme kuzum...Onlarda aynı bebek gibi aslında.

Pes ne diyeceğimi bilmiyorum ya bunlar nasıl doktor.Allah yardımcın olsun canım ailenede üzülme sakın muhakkak yanında olacaklardır.Hassas bir dönemde olduğumuz için herşey bize üzüntü verebiliyor.

yaa benim bugun baya sancım oldu halada var.. ama daha erken.1 hafta daha gelmez inşallah kızım..

Canım ihmal etme bence doktorunla telde bir görüş birde süreklimi ona bi bak bakalım.

Ay kıyamam sana güzel arkadaşım hayırlı doğumlar iyi haberlerini bekliyoruz.

Goncacım normal olması çok güzel tabiki ama bende 4 kilo civarında olduğunda normal yapmak istemedikleri çünkü kesinin büyük olacağı bununda anne açısından ve bebeğin çıkarken zorlanmasının tehlikeli olduğudur.Benim doktorum kesinlikle sezeryana karşı gerekli olamadıkça hatta isteğe bağlıya bile sıcak bakmıyor ama o bile 4 kiloya yakın olursa sezeryan yaparız ne anneyi ne bebeği zorlamanın mantığı yok demişti.

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle bizi habersiz bırakma.

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Vaktide geldi artık ama bebişin içeride daha rahat sanırım.Habersiz bırakma bizi.:teselli:

Ohhh ne güzel bol bol dinlen keyfini çıkar canım.

Napsın canım uyuyo sabahtan emdi altını temizledik şimdi kahvaltı hazırlayıp edicez fırsattan istifade.Yerim ben senin kuşlarını bizede gelin yarı kırk uçurmaya :sm_cool:

kızlar yağmurum biraz daha iyi gece acile götürdük ilaç yazdı bağırsak hareketleri fazla dedi doktor üşütmüş yani teşekkür ederim

pınardan haber var mı aradım şimdi cevap vermiyor hayırlı haberlerini alırız inşallah

Canım çok geçmiş olsun yağmurumuza.Pınarıda 12:00 gibi aramayı düşünüyorum bende çıkmış olur en azında şimdi tel eşinde belki ondan açmıyordur.

ilgincim pınar şimdi ameliyattadır eşi falan da heyecandadır zaten 12 den sonra ararız o zaman durumuda netleşir.
kız sibel nasılsın yağız paşa nasıl

İyi canım nasıl olsun uyuyor kuzu kuzu birazdan başlar ciyaklamaya.Sen nasılsın canım?
iyiyim canım kızım içerde takla atmak üzere onu sakinleştirmeye çalışıyorum doğsada dışarda atsa.uyusun da büyüsün annesi.
Aman soğuk şeyler içme arkadaşla konuştum biraz önce oğlu 4 aylık ağzı kabarmış bebeğin soğuk soda içtim çocuk üşüttü diyordu sütten geçmiş sanırım.aman dedim tam yaza geldi bizimkilerde soğuk herşey uzak olcak bize.gamyoncuiremsu

Arkadaşlar merhaba,

Pınar bacım doğum yaptı, defneciğimi getirmişler, sağlığı gayet iyiymiş.
Şimdi eşiyle görüştüm.
Ama pınarın biraz ayılmasını bekliyorlar, onun için daha getirmemişler.
Bu arada eşi diyoki, seher aynı pınar yahu bu, burnu ağzı aynı annesine benziyo :)
Darısı doğum yapmayan diğer arkadaşlarımızın başına

ay canım sağol haber verdiin için

ayyyy ayyyy ayyyyy ne kadar heycanlandım yaaaaa demek defnemiz doğmuş
demek annesine benziyor demek oda dünya güseliii ayyyyyyyyyyyy çok güsel HOŞGELDıN GÜSEL DEFNE DÜNYAYA
a.s.

siboşum gelelim cnm kızzz taaa karşılardasın yakınımda olsan atarım çocukları taksiye atlar gelirim yeter koca kış kış uykusundaki ayı gibi yattım beee annemide alacam gezecem
benim ev altıncı katta asansör yok tek başıma inip çıkamam iki bebe ile zorlasam belki ben bakım çantamız sırt çantası kendi eşyalarımıda koyuyorum ....iki bebeğide port bebeğe koyarım elime alırım ama şimdilik dana gibi olunca asla tek çıkamam ikizler içinde kanguru yapsalarya biri önde biri arkadayada ikiside önde

ilgin cnm kızın hastamı oldu tatlım geçmiş olsun aman dikkat edin kusura bakma geçmişe mutabık değilim..............

fulya kızzz bana bak o sancıları yabana atma doktora git dün yazdım yoktun ben öle öle doğurdun haberin olsun korkmada heee

tubişşşş hoşgeldin cnm meleğin nasıl

cnm inşallah hayırlısı olur sıkma canını..hbr ver mutlaka

cnm senin olmus baya..hayırlı hbrlerini bekliyoruz.stres yapmamaya calış tatlım

ayy hasta mı olmus yağmur... kıyamam cnm cok gecmiş olsun

ay canım sağol haber verdiin için

sağol cnm hbr verdiğin için..
pınarcım gözünüzaydın.allah analı babalı büyütsün arkadasım...

ben şimdi bi banyoya gireyim kızlar yarı kırkımızya bende bi kırklanam sonrada saçımı başımı yapacam
annemde veletlere baksın öptümmmmmmmmmmm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…