Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar, pınarcımda uyanmış,
Sesi gayet iyi geliyordu.
Maşallah sancısı felan yokmuş, iyiyim merak etmeyin dedi.
Defne kuzucuğum 3,750 doğmuş. Ağlama sesleri geliyordu :)
oh süper bi haber sehercim sağol haberlerin içinde.Maşallah tosuncuk doğmuş tekrar konuştuğunda seamımızı söyle.kendini toplasın öyle arayım daha iyi olur.Kızlar, pınarcımda uyanmış,
kız esen hadi sıra bizde artıkpınarımın gözü aydınnnn gelmiş defne bebeğimiz ay ço sevindim yaaaaa maşallah baekallah kızımıza
ilgincim yağmura iyi bak canım geçmiş olsunn
ankakuşu canım herseyin hayırlısı öyle dua et hiç birsey tesadüf değildir herşeyi belli bir düzene koyan Allahım bunuda belli bir düzene koymuştur canımm
oh süper bi haber sehercim sağol haberlerin içinde.Maşallah tosuncuk doğmuş tekrar konuştuğunda seamımızı söyle.kendini toplasın öyle arayım daha iyi olur.
kız esen hadi sıra bizde artık
iyiyim canım kızım içerde takla atmak üzere onu sakinleştirmeye çalışıyorum doğsada dışarda atsa.uyusun da büyüsün annesi.
Aman soğuk şeyler içme arkadaşla konuştum biraz önce oğlu 4 aylık ağzı kabarmış bebeğin soğuk soda içtim çocuk üşüttü diyordu sütten geçmiş sanırım.aman dedim tam yaza geldi bizimkilerde soğuk herşey uzak olcak bize.gamyoncuiremsu
Arkadaşlar merhaba,
Pınar bacım doğum yaptı, defneciğimi getirmişler, sağlığı gayet iyiymiş.
Şimdi eşiyle görüştüm.
Ama pınarın biraz ayılmasını bekliyorlar, onun için daha getirmemişler.
Bu arada eşi diyoki, seher aynı pınar yahu bu, burnu ağzı aynı annesine benziyo :)
Darısı doğum yapmayan diğer arkadaşlarımızın başına
ayyyy ayyyy ayyyyy ne kadar heycanlandım yaaaaa demek defnemiz doğmuş
demek annesine benziyor demek oda dünya güseliii ayyyyyyyyyyyy çok güsel HOŞGELDİN GÜSEL DEFNE DÜNYAYAa.s.
siboşum gelelim cnm kızzz taaa karşılardasın yakınımda olsan atarım çocukları taksiye atlar gelirim yeter koca kış kış uykusundaki ayı gibi yattım beee annemide alacam gezecem
benim ev altıncı katta asansör yok tek başıma inip çıkamam iki bebe ile zorlasam belki ben bakım çantamız sırt çantası kendi eşyalarımıda koyuyorum ....iki bebeğide port bebeğe koyarım elime alırım ama şimdilik dana gibi olunca asla tek çıkamam ikizler içinde kanguru yapsalarya biri önde biri arkadayada ikiside önde
ilgin cnm kızın hastamı oldu tatlım geçmiş olsun aman dikkat edin kusura bakma geçmişe mutabık değilim..............
fulya kızzz bana bak o sancıları yabana atma doktora git dün yazdım yoktun ben öle öle doğurdun haberin olsun korkmada heee
tubişşşş hoşgeldin cnm meleğin nasıl
ben şimdi bi banyoya gireyim kızlar yarı kırkımızya bende bi kırklanam sonrada saçımı başımı yapacam
annemde veletlere baksın öptümmmmmmmmmmm sizleri
Kızlar, pınarcımda uyanmış,
valla amin canım benimde sancılarım var uçukladım bide sıkıntılarım başladı artıkevet bacım benimki dayanmıycak gibi hala sancılarım varrrrrrr
hayırlı zamanda gelirler inşallahhh
Rica ederim,
Dilerim sizde böyle sağlıklı sıhhatli kuzucuklarınızı kucağınıza alırsınız inşallah.
birsencim oooo büyümüşsünüzde yarı kırkınız bile çıkmış süper valla maşallah sizeeee
kızlar ben şimdi biraz kuran okuyayım bu velet beklemezse hatimim yarım kalır yazık olurr
cANIM YA O DA ANNE OLDU bize daha var bugün 13 günüm kaldı artık geçsin günler ve kızımı alayım kucağıma sabırsızlanıyorum ya.Kızlar şimdi pınarla konuştum sesi çok iyi geliyordu defnenin seside kaydirigubbakcemile3
Cazgır biraz susmuyo diyo bende alış canım dedim.Neyse çok kısa konuştum tutmamak için 3720 gr doğmuş 51 cm bir kuzu daha gözlerini açtı dünyaya hadi hayırlısı olsun
Kızlar şimdi pınarla konuştum sesi çok iyi geliyordu defnenin seside kaydirigubbakcemile3
Cazgır biraz susmuyo diyo bende alış canım dedim.Neyse çok kısa konuştum tutmamak için 3720 gr doğmuş 51 cm bir kuzu daha gözlerini açtı dünyaya hadi hayırlısı olsun
hirkes pınarla konuşmuş bende arayacam maaaaneeeeeeee