2009 Mayıs Anneleri

ay canım tebrik ederim,2 gzel haber birden verdin,hayırlısı ile kavuşursun inş meleğine tatlım dualarımız seninle
ne mutk-lu halletmişssiniz nikah işini,kafan rahat olur bari doğuma girmeden önceŞeniz

Hakkında hayırlısı canım dualarımız seninde tez zamanda kurtulursun inşallah.:teselli:

İyi çok şükür canım ben humananın çayını eczaneden almıştım.

Oh ne güzel 5 gün sonra bizimde yarı kırkımız çıkıyor.Yesinler onları hediyelerini güle güle kullansınlar.

Güzel anne iyi olmana sevindim.Maşallah sanada bende hiç zorlanmamıştım.Aynı şeyleri yaşamışız.Ben senin gibi yapamamıştım ağlayarak girdim ağlayarak çıktım.

Güzelliğinede hayran oldum yavrum benim ya allah nazarlardan saklasınnnnnnnnn.

Canım gözün aydın nikah işini halletmişsiniz.Yavrunada kavuşuyosun ay ne kadar güzel alkisalkisalkis

Durumundan haberdar et bizi mutlaka merak ederiz.Dualarımızda seninle hayatım.

Kızlar bende bugün kontrole götürecem oğlumu umarım doğum kilosuna gelmiştir.Bide göbeği düşmedi hala bi ufacık nokta tutuyo kaç gündür bekliyorum düşsün diye.Aklıma takıldı yaaa inşallah sorun yoktur.

hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim rahat rahat gireceksin sezeryana
hayırl haberlerini bekliyoruz canım

Günaydın güzel anneler ve anne adaylarıa.s.Herkes iyidir inşallah.
Ay Pınarrrrr maşallah kuzuna çok tatlı allah nazarlardan sakalasın tabi senide bizde inş senin gibi rahat doğum yaparız:Saruboceq:Allah sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin..

Ankakuşu senin de nikahını tebrik ederim neyse halledilmiş.Bebeğini de sağlıkla kucağına al inşallah..

Günaydın ARKADAŞLAR

Ankakuşu ne güzel iki güzel haber verdin bize habersiz bırakma canım inşallah sağlıkla al kuzunu kucağına dualarımız seninle canım.

Pınar kk nın nazarı değmez arkadaşım ama başka insanlara bu kadar dinç gösterme kendini uzan onların yanında onlıne doğum oldu kız seninki valla kuzuda cok ama cok güzel ya yerim onu ben

Arkadaşlar bende tamgaz temizlik devam ediyor bugün salondan cıkıyoruz artık mis ler gibi oldu hafta sonuna kadar da heryer biter inşallah
Hergece rüyamda doğumu görüyorum artık allah hepimizin yardımcısı olsun
Kıskanıyorum bide su doğuran bacıları

günaydınlar kızlar tünaydın gerçi artık
çok yorgun gergin ve sinirliyim ......bütün gece ömer ve ali ağladı kucağımıza alıyoruz susuyolar yanımızda uyuyolar yataklarında ağlıyolar ...ömere yeme krizi vurdu 40 dk.bir çocuk ellerini yalamaya başladı ....ali uykudan kalmadı ....uyandığındada uyumadı ....dünden beri ali uyurken 20 cc mama ancak yiyor zorla verdiğimde alıyor sonra ağızından dışarı atıyor..yada damaklarını kitliyor
ama kendisi acıkınca uyanın cıyak cıyak 50 cc mama yiyor ben anlamadım şimdi 40 cc mama yaptım tam 1 saattir uğraşıyorum uyandırmak için yapmadığım şey kalmadı açıyor gözleri bakıyor sonra fos foss uyuyor ..........şimdi ömeri kaldıracağım..........
ben çok uykusuzum şuan gözleirm kapanıyor ağlayacağım sinirimden gece yemek saatleri şaştı uykuları ve ben yorgunummmmmmmmmmmmmm...........herşey bi kenara mamayı yememesi beni deli ediyor.........başım ağrıyo canlarım hepinizi öptüm arada gelirim

pınarım annelik çok yakıştı sana resimleriniz harikaa

bugün burasdı nekadar sessizleşti böyle.
boşta olmasam oku oku bitmezdi.
ankakuşu senin adına çok sevindim. tebrik edrim canım. bugünde hayırlısıyla bebeğinide kucağına aldınmı hiç bisorun kalmayacak. çektiğin sıkıntılar bitecek.

Kızlar günaydın hepinize,kaydirigubbakcemile3
Dün kayınvalidemle eltimin annesi bizdeydi pek bakamadım ama neyseki haberler çok güzel,pınar bebeğine kavuşmuş ankakuşu evlenmiş,bugün doğum yapacak.Çok güzel gerçekten,Darısı bizlere inşallah, bizde bebeklerimizi bi alsaydık kucağımıza hayırlısıyla..

hepinize çok teşekkür ederim kızlar. çok sağolun beni yalnız bırakmadınız, iyi dileklerinizle destek oldunuz. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. teşekkür butonunu kaldırdılar ama ben puan vererek teşekkür ettim kusura bakmayın. inşallah en kısa zamanda oğlumu da alıp gelicem. hep birlikte büyüteceğiz bu veletleri :))

cnm çok sevindim..2 güzel hbr birden verdin..sağlıkla alırsın cnm inşallah bebeğini kucağına

olsun canım bekelsın ..saglıcakla gelsınde ...:1rolleyes:
Rabbım sgsaglım kucaklamayı nasıp etsın bıtanem....:Saruboceq:
amin canım herkese
cnm kaç kilo su anda bebişin? benimde çok değildi çünkü merak ettim cnm
benim 35+ te 2111 idi ama dr tam ölçemiyorum dedi biraz yağlanmışız da :) iyi dedi ama benim içim hiç rahat değil
kızlar merHABA ben fazla giremiyprum malum evde olunca.pınarcım da kuzusuna kavuştu haftaya salı bana inş.sıra geliyor.çok heyecanlıyım kızlar ya
canım ya sağlıkla al meleğine kucağına inşallah
hadi bakalım cnm hayırlısı,bizimde cumartesi kontrolümüz var d.umuz karar verecek sezeryan mı norma mi diye,sezeryan yapcak sanırım,gün verecek,bende merakla bekliyorum
ay ne güzel ya bana da sıra gelecek miiiiii
oh maşallah canım yüzün hep gülsün defnecik hep yüzünü güldürsün böyle:)
sütün de gelmiş çok şükür canım maşallah ya çok şeker kızın
kıyamam ben onaaaaaaa :) yavrum benim ya
en iyisini yapmışsın canım bakalım biz becerebilecek miyiz bu arada sen azıcık yatıp dinlensene :)
gözün aydın canım sağlıkla al bebeini kucağına
sıkma canını ya düşer o yakında

canım benim ya çok zor di mi ama çok da güzel olmalı alkisalkisalkis

19 kayıtlı kullanıcı ve 3 misafir okuyo topiği vaaay izlenme rekorları kırıyoruuuuzzzz :)))))
e ama konuşun kızlar

pınarcım maşallah sana 41 kere.. moral verdin valla cnm.inşallah senin kadar rahat kolay doğumlar geciririz bizlerde cnm benim

Gözün aydin Ankakusu. Bu kadar stresten sonra, insanin mutlu sona ulasmasi kadar güzel birsey yok. Bebisinide kucagina aldiginda, mutlulugun katlanarak cogalir... Darisi bizim basimiza artik:)

Defne Hanim'in resimlerine baktikca heyecan basiyor bana. Hele o dogdugu an, ilk saskinlik, ilk korku, ilk ciglik, ilk, ilk, ilk...Bir günde ne cok ilk yasaniyor...

kızlar merhaba...

pınarcım seni böle iyi gördükçe doğurmak için sabırzıslanıyorum inan... bizde inşallah seninki gibi güzel bir doğum geçiririz... ama daha çok var ben sıkıldım iice yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…