bana gelince....
öncelikle Allah sizden razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz.
ben dün evlendim çok şükür on yıl sonra. nikah memuru durumu görünce hemen halletmeye karar verdi ve yıldırımdan da hızlı bir şekilde evlendik. bugün de sezaryen doğuma gidiyorum.
saat 3.5ta hastanede olacağız, 4.5-5 gibi sezaryene gireceğim. çok heyecanlıyım haberleri hemen sizlerle paylaşayım dedim
Iyi Aksamlar herkese...
Gelir gelmez, Pinar'dan haber var mi diye baktim ve harika bir resimle karsilastim. Cok tatli bir kizin olmus Pinar'cigim, Allah nazarlardan saklasin...
Bu arada hastaneye yatmama gerek görülmedi, bebisimin daha 2 günü var ve bekleyecekmisiz ayin 1'ine kadar. 1 Mayis'dan sonra 10 gün süreyle beklenebilirmis ve sayet gelmezse, suni sanciyla doguma alinacakmisim. Bebegin durumu iyi görünüyor, sanci cikmadi. Akintida bebegin suyu degilmis. Gerci örnek alinmadi ama pedime bakildi ve kasinti yapip yapmadigi soruldu. Pazartesinden sonra sayet bebisim dogmazsa, hergün hastaneye gidip nst'ye baglanacagim. Simdilik haberler böyle kizlar, dua edinde bir an önce dogurayim bebisimi. Bu gerilim bitsin bir an önce...
Sibelcim yakışıklı kalimeron nasıl inş iidir şimdi ne güzeldir annelik .:asigimarısı bizlere henüz doğurmayanlara.Canım bu humana çayını nerelerden bulabiliriz marketler eczane nerde bulunuyo acaba?:uhm:
ben geldim kızlar gittik yarı kırkımızı yaptık ........
arkadaşımın teyzesi bize bohça yapmış iki takım ömere iki takım alişime yelekler patikler şapkalar atkılar örülmüş maviş mavişş .........çok mutlu oldum elemeği göz nuru ve düşünmüş olması beni çok mutlu etti ...........oturduk yedik içtik çok iyi geldi özlemişim valla gezmeyi bile gerçi veletlerden dolayı çok oturamadım yanlarında ama olsun güseldi beee................şimdi salona geçiyorum kızlar öptüm sizleri ................saat 10 mama saatimiz biberon temizleyim
Sağolasınız teyzoşlarımız. Allah razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallah hihoyyyt
Kızım iyi çok şükür. Güzelce emdi, şimdi uyuyor prensesim. Anasına çekmemiş, biraz üşengeç. Uykusu varsa hayatta emmiyor kaydirigubbakcemile3
Bende tahminimden çok iyi bi sezaryen geçirdim. Gülerek girdim ameliyathaneye. En son bi mentol kokusu duydum ve uyumuşum. Rüya gördüm uyanmadan hemen önce. Sonra gözümü açınca kendimi evimde gibi hissettim. Sonra birden aklıma geldi ayol ben doğurmaya gelmiştim diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ameliyathaneden yeni çıkıyordum o sırada. Doktoruma sordum, doğurdum dimi diye. Fıstık doğurdun fıstık dedi :teytey:
Odamıza gelirken asansörden ben gelddiiimmm diye gülerek çıktım. İnanın ki nasıl girerseniz, o halde çıkıyorsunuz hihoyyyt
Sadece ameliyat yerim sızlıyor. Onun haricinde sancım mancım yok çok şükür. Hatta sordum siz bana ağrı kesici verdiniz mi diye? Hiç vermemişler. Saat 5 gibi de kalktım, yürüdüm. Dediğim gibi tek sorun karnım aaaaaaççççç cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Böyle işte bacılar. Korkulacak bişey yok yani. Moraliniz iyi olsun gerisi boş sırnaşık şey
En önemlisi de annelikmiş. Böyle bir aşk yok. Neredeyse yerine hiç yatırmadım. Hep kolumda uyusun istiyorum. Babasıyla çıldırmış durumdayız. İnşallah birde çıkıp evimize gittik mi değmeyin keyfimize hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Alın bakalım teyzeleri size bi sabah şekerinin doğum resmi hihoyyyt Fotoğrafçı resimleri getirdi, bende hemen kendi makinamla çekip size göndereyim dedim kaydirigubbakcemile3 Sonra tüm resimleri cd halinde vericek. O zaman daha net koyarım :1hug: Çılgınım ben biri beni durdursun kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım. Valla Sibel demişti. Ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın diye. O yüzden ben ameliyata girerken çok duygulandım ama ağlamadım. İçeride beklerken de hemşirelerle şakalaştık. Fotoğrafçıyla bol bol konuştum falan. Sonra bi mentol kokusu geldi. Gözümü açtığımda ameliyathanenin kapısında gitmeyi bekliyordum. Kızımı gördüğümde bile ağlamadım. Gülücüklerle karşıladım. Kendini nasıl şartlarsan öyle oluyor bacım. Hiç korkacak, sıkıntı yapacak bişey yok. Şimdi bile yatakta bağdaş kurmuş vaziyette yazıyorum yani düşün artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet canım sütümde geldi çok şükür. İlk 2 sefer hemşiremiz yardımcı oldu emmesi için. Sonra kızım da bende alıştık. Şimdi 2-3 saatte bir yalanmaya başladıkça emziriyorum hihoyyyt
bana gelince....
ben dün evlendim çok şükür on yıl sonra. nikah memuru durumu görünce hemen halletmeye karar verdi ve yıldırımdan da hızlı bir şekilde evlendik. bugün de sezaryen doğuma gidiyorum.
saat 3.5ta hastanede olacağız, 4.5-5 gibi sezaryene gireceğim. çok heyecanlıyım haberleri hemen sizlerle paylaşayım dedim
bana gelince....
hepinize çok teşekkür ederim kızlar. çok sağolun beni yalnız bırakmadınız, iyi dileklerinizle destek oldunuz. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. teşekkür butonunu kaldırdılar ama ben puan vererek teşekkür ettim kusura bakmayın. inşallah en kısa zamanda oğlumu da alıp gelicem. hep birlikte büyüteceğiz bu veletleri :))
amin canım herkeseolsun canım bekelsın ..saglıcakla gelsınde ...:1rolleyes:
Rabbım sgsaglım kucaklamayı nasıp etsın bıtanem....:Saruboceq:
benim 35+ te 2111 idi ama dr tam ölçemiyorum dedi biraz yağlanmışız da :) iyi dedi ama benim içim hiç rahat değilcnm kaç kilo su anda bebişin? benimde çok değildi çünkü merak ettim cnm
canım ya sağlıkla al meleğine kucağına inşallahkızlar merHABA ben fazla giremiyprum malum evde olunca.pınarcım da kuzusuna kavuştu haftaya salı bana inş.sıra geliyor.çok heyecanlıyım kızlar ya
ay ne güzel ya bana da sıra gelecek miiiiiihadi bakalım cnm hayırlısı,bizimde cumartesi kontrolümüz var d.umuz karar verecek sezeryan mı norma mi diye,sezeryan yapcak sanırım,gün verecek,bende merakla bekliyorum
oh maşallah canım yüzün hep gülsün defnecik hep yüzünü güldürsün böyle:)Sağolasınız teyzoşlarımız. Allah razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallah hihoyyyt
Kızım iyi çok şükür. Güzelce emdi, şimdi uyuyor prensesim. Anasına çekmemiş, biraz üşengeç. Uykusu varsa hayatta emmiyor kaydirigubbakcemile3
Bende tahminimden çok iyi bi sezaryen geçirdim. Gülerek girdim ameliyathaneye. En son bi mentol kokusu duydum ve uyumuşum. Rüya gördüm uyanmadan hemen önce. Sonra gözümü açınca kendimi evimde gibi hissettim. Sonra birden aklıma geldi ayol ben doğurmaya gelmiştim diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ameliyathaneden yeni çıkıyordum o sırada. Doktoruma sordum, doğurdum dimi diye. Fıstık doğurdun fıstık dedi :teytey:
Odamıza gelirken asansörden ben gelddiiimmm diye gülerek çıktım. İnanın ki nasıl girerseniz, o halde çıkıyorsunuz hihoyyyt
Sadece ameliyat yerim sızlıyor. Onun haricinde sancım mancım yok çok şükür. Hatta sordum siz bana ağrı kesici verdiniz mi diye? Hiç vermemişler. Saat 5 gibi de kalktım, yürüdüm. Dediğim gibi tek sorun karnım aaaaaaççççç cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Böyle işte bacılar. Korkulacak bişey yok yani. Moraliniz iyi olsun gerisi boş sırnaşık şey
En önemlisi de annelikmiş. Böyle bir aşk yok. Neredeyse yerine hiç yatırmadım. Hep kolumda uyusun istiyorum. Babasıyla çıldırmış durumdayız. İnşallah birde çıkıp evimize gittik mi değmeyin keyfimize hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sütün de gelmiş çok şükür canım maşallah ya çok şeker kızınOooo uykucu karılar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bu saatte uyunur mu leynnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Biz 3 saatlik uykumuzu tamamladık. Zorla uyandırdım kızımı. Ay bunlar uyanmak istemeyince uyandırmak ne zormuş kaydirigubbakcemile3 İnadına kapıyor sanki gözlerini zilli kaydirigubbakcemile3 Emzirdim, gazını çıkardım, altını değiştirdim, şimdi cin cin gözleriyle bana bakıyo Şeniz
Bu arada sütüm geldi çok şükür. Sabahtan beri fırsat buldukça emziriyorum. 3 kere kakasını yaptı. Yani sütüm yeterli geliyormuş öyle dedi doktor hihoyyyt
Acaip uykum var valla. Bende az bi kestireyim bi sonraki emme seansına kadar kaydirigubbakcemile3
Sabah gelecek arkadaşlarıma şimdiden günaydınlarrrrr a.s.
kıyamam ben onaaaaaaa :) yavrum benim yaAlın bakalım teyzeleri size bi sabah şekerinin doğum resmi hihoyyyt Fotoğrafçı resimleri getirdi, bende hemen kendi makinamla çekip size göndereyim dedim kaydirigubbakcemile3 Sonra tüm resimleri cd halinde vericek. O zaman daha net koyarım :1hug: Çılgınım ben biri beni durdursun kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapmışsın canım bakalım biz becerebilecek miyiz bu arada sen azıcık yatıp dinlensene :)Sağolasın canım. Valla Sibel demişti. Ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın diye. O yüzden ben ameliyata girerken çok duygulandım ama ağlamadım. İçeride beklerken de hemşirelerle şakalaştık. Fotoğrafçıyla bol bol konuştum falan. Sonra bi mentol kokusu geldi. Gözümü açtığımda ameliyathanenin kapısında gitmeyi bekliyordum. Kızımı gördüğümde bile ağlamadım. Gülücüklerle karşıladım. Kendini nasıl şartlarsan öyle oluyor bacım. Hiç korkacak, sıkıntı yapacak bişey yok. Şimdi bile yatakta bağdaş kurmuş vaziyette yazıyorum yani düşün artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet canım sütümde geldi çok şükür. İlk 2 sefer hemşiremiz yardımcı oldu emmesi için. Sonra kızım da bende alıştık. Şimdi 2-3 saatte bir yalanmaya başladıkça emziriyorum hihoyyyt
gözün aydın canım sağlıkla al bebeini kucağınabana gelince....
sıkma canını ya düşer o yakındaKızlar bende bugün kontrole götürecem oğlumu umarım doğum kilosuna gelmiştir.Bide göbeği düşmedi hala bi ufacık nokta tutuyo kaç gündür bekliyorum düşsün diye.Aklıma takıldı yaaa inşallah sorun yoktur.
günaydınlar kızlar tünaydın gerçi artık
çok yorgun gergin ve sinirliyim ......bütün gece ömer ve ali ağladı kucağımıza alıyoruz susuyolar yanımızda uyuyolar yataklarında ağlıyolar ...ömere yeme krizi vurdu 40 dk.bir çocuk ellerini yalamaya başladı ....ali uykudan kalmadı ....uyandığındada uyumadı ....dünden beri ali uyurken 20 cc mama ancak yiyor zorla verdiğimde alıyor sonra ağızından dışarı atıyor..yada damaklarını kitliyor
ama kendisi acıkınca uyanın cıyak cıyak 50 cc mama yiyor ben anlamadım şimdi 40 cc mama yaptım tam 1 saattir uğraşıyorum uyandırmak için yapmadığım şey kalmadı açıyor gözleri bakıyor sonra fos foss uyuyor ..........şimdi ömeri kaldıracağım..........
ben çok uykusuzum şuan gözleirm kapanıyor ağlayacağım sinirimden gece yemek saatleri şaştı uykuları ve ben yorgunummmmmmmmmmmmmm...........herşey bi kenara mamayı yememesi beni deli ediyor.........başım ağrıyo canlarım hepinizi öptüm arada gelirim
pınarım annelik çok yakıştı sana resimleriniz harikaa
Sağolasınız teyzoşlarımız. Allah razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallah hihoyyyt
Bende tahminimden çok iyi bi sezaryen geçirdim. Gülerek girdim ameliyathaneye. En son bi mentol kokusu duydum ve uyumuşum. Rüya gördüm uyanmadan hemen önce. Sonra gözümü açınca kendimi evimde gibi hissettim. Sonra birden aklıma geldi ayol ben doğurmaya gelmiştim diye kaydirigubbakcemile3
Sadece ameliyat yerim sızlıyor. Onun haricinde sancım mancım yok çok şükür. Hatta sordum siz bana ağrı kesici verdiniz mi diye? Hiç vermemişler. Saat 5 gibi de kalktım, yürüdüm. Dediğim gibi tek sorun karnım aaaaaaççççç cokacimcoook
En önemlisi de annelikmiş. Böyle bir aşk yok. Neredeyse yerine hiç yatırmadım. Hep kolumda uyusun istiyorum. Babasıyla çıldırmış durumdayız. İnşallah birde çıkıp evimize gittik mi değmeyin keyfimize hihoyyyt
canım benım ya maşallah maşallahhh sana ve kızına...ne gusel anlatmışın yahu:CüvCüv:boyle bı ablatıma ınsanın gıdıp doğurup gelıveresı gelıo yahukaydirigubbakcemile3
Kader ortagi olduk desene canim. Inatci bebislerimiz var. Benim umudum var ama bu haftadan, Cuma ya da Cumartesi gelir insallah:)
Keyfi yerinde demek ki teyzesi. Endisem zaten bir terslik olacagindan dolayi, bir an önce gözümün önünde olsun istiyorum o yüzden. Bekleyelim biraz daha, yapacak birsey yok...
Siribron ve Incihan, sagolun kizlar. Hayirli haberler veririz insallah bir an önce birbirimize
aminn cnmcım ınsallah bızde boyle hayırlı hbr lerle gelırız topiğimizealkisalkis
sonunda bende evdeyim artık. bugün izne ayrıldımalki
artık rahat rahat takip edebilirim sizleri.
mesaimin bitmesine 2 saat kalmış müdürüm hala iş veriyordu. bi gıcık oldumki sormayınkötükedihüsokötükedihüso ama bitti çok şükür. bende gece kuşu olabilirim.
bugün pınarı çok merak ediyodum ona bile bakamadım.
bundan sonra bende artık kızımın gelmesini bekleyeceğim. umarım sağlıcakla alırım kucağıma:Saruboceq: diğer bütün anneler içinde geçerli bu dileğim.
oh canım cok aseıwndım bol bol dınlen artık doğuma kadar...
kızlar nasılsınız biz arkadaşdaydık yeni geldik bugün fazla giremedim herkes iyidir inşallah bebişler gelmeye başladı hayırlısıyla:)))))))))))))))))))
tatlış sen nasılsın bakalım..artık eskısı kadar gorusemez olduk..-tatlicadiarzu-
Oooo uykucu karılar hihoyyy
Bu saatte uyunur mu leynnn kaydirigubbakcemile3
Biz 3 saatlik uykumuzu tamamladık. Zorla uyandırdım kızımı. Ay bunlar uyanmak istemeyince uyandırmak ne zormuş İnadına kapıyor sanki gözlerini zilli kaydirigubbakcemile3 Emzirdim, gazını çıkardım, altını değiştirdim, şimdi cin cin gözleriyle bana bakıyor
Bu arada sütüm geldi çok şükür. Sabahtan beri fırsat buldukça emziriyorum. 3 kere kakasını yaptı. Yani sütüm yeterli geliyormuş öyle dedi doktor
Acaip uykum var valla. Bende az bi kestireyim bi sonraki emme seansına kadar kaydirigubbakcemile3
Sabah gelecek arkadaşlarıma şimdiden günaydınlarrrrr a.s.
Eşim hastanede değilde o yüzden bu kadar nete girebiliyorum bacım hihoyyyt Burda olsa yat diye tepemde dolanır kaydirigubbakcemile3
Yarın öğlene doğru çıkacağız inşallah canım hihoyyyt
ayy kız sen benı oldurcen falla:CüvCüv:hayranımmm su enrjık hallerıne..sana nazar5 değcek dıe korkuom bacımkaydirigubbakcemile3hayranım su eforuna..annelık pek yakıştı kısss sana maşallah maşallahhhhhihoyyythihoyyytdefne hanımın pozuda cok gusel annesiiiii cok gusl maşallah
bana gelince....
hihoyyythihoyyythihoyyytayy canım benım cok sewındım..bak hersey gırıo yoluna hayırlısıyla...hihoyyytne gusel haber bu alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kızlar bende bugün kontrole götürecem oğlumu umarım doğum kilosuna gelmiştir.Bide göbeği düşmedi hala bi ufacık nokta tutuyo kaç gündür bekliyorum düşsün diye.Aklıma takıldı yaaa inşallah sorun yoktur.
hayırlı hbr ler beklıoz yagız pasadan...gelmiştir annesi yagızımız dogum kılosuna:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar günaydın hepinize,kaydirigubbakcemile3
Dün kayınvalidemle eltimin annesi bizdeydi pek bakamadım ama neyseki haberler çok güzel,pınar bebeğine kavuşmuş ankakuşu evlenmiş,bugün doğum yapacak.Çok güzel gerçekten,Darısı bizlere inşallah, bizde bebeklerimizi bi alsaydık kucağımıza hayırlısıyla..
aminn cnm inşallahhhh:Saruboceq:
kızlar merhaba...
pınarcım seni böle iyi gördükçe doğurmak için sabırzıslanıyorum inan... bizde inşallah seninki gibi güzel bir doğum geçiririz... ama daha çok var ben sıkıldım iice yaaa...
aynen falla pek bı ozendırdı bu hatun beniii:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?