hepinize günaydın bacılarrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın tatım
ya bişe sorucam bebek doğduktan sonra ilk bakımında neler yapılıyor doğduktan sonra ne zaman hastaneye gidicez
çok merak ettim çatlarım meraktan
kızlar akşam kasıklarım öyle çok ağrıdı ki,şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım,oturamadım bile resmen ya,bel ağrısı zaten hafifi hafif var,bizim kız gelecek sandım,delikafaduldenbir dedoğumu normal istiyorum akşam kasık ağrısına dayanamadım,normal nasıl doğururum bilemiyorum biraz korktum doğrusu:1shok:
eşim de telaşlanmasın diye sesimi çıkarmadım,ben bir duşa gireyim dedim,sıcak su biraz iyi geldi,çantamı yatak odasına aldım,eksik birkaç bişey vardı,onları düzenledim o sancıyla,gelecek sandım valla kızımı,ilk kez bu kadar kötü oldum,diğerleri ağrı falan değilmiş ,onu anladım,nişan falan gelmedi ama ağrı çok kötüydü,arada gidip baktım lavaboya gelmiş mi bişey diye,hem gelsin istiyorum bebğimi,hemde gelmesin,akşam baya korktum valla ya:1closedeyes:
canım ya aynen bende senin gibiyim sürekli kasılmalarım var ilaçlara rağmen sürekli tuvaletteyim bişe var mı diye ikilem arasında kaldım hemen olsun mu biraz daha kalsın mı
ama böyle sancılı beklemekte çok stresli 6 gündür sancı çekiyorum
beyaz cnm günaydın eeee artık ağırlar olacak cnm kızz ben 28 haftalarda başladım doğaracaksınız
normal nasıl doğururum diyorsun o an gelince doğurursun yeterki o durumda ol cnm
cantanı neyin hazır et hala eksik var diyon yawww.......
tv.deki öle haberleri izleme bende aksam izledim ağladım oğluşlarıma sarıldım offff daraldım bileee
ama başbuğu konuşma yaptı çok hoşuma gitti bedelli askerlik yok dedi ben bunu milletime açıklayamam dedi......doğru parası olan verecek parasını evladı yanında olmayanın yüreği yangın yeri
aman derin mevzularr.......
esen cnm bebek doğduğu zaman devlet hastaleri her testini yapıyor bizimkiler 2000 gr üstünde olduğundan normla bebeklere yapılan her testi yapmışlar hormon göz kulak vs.biz sadece taburcudan sonra kalp ekosu çektirdik(bunuda bende diyabetik olasılığı olduğu için istemişler)birde kalça filmi bunuda her bebekten istiyolar allah korusun ama sarılık testi ve sarılığı biraz artmış olsa bile 2 günde bir isteniliyolar
canım akşam izlemedim haberleri bilerek ama şimdi bir açtım tv yi,onları gösteriyorlarmış,elim varmadı değiştirmeye:çok üzgünüm:Allah rahnet eylesinbeyaz cnm günaydın eeee artık ağırlar olacak cnm kızz ben 28 haftalarda başladım doğaracaksınız
normal nasıl doğururum diyorsun o an gelince doğurursun yeterki o durumda ol cnm
cantanı neyin hazır et hala eksik var diyon yawww.......
tv.deki öle haberleri izleme bende aksam izledim ağladım oğluşlarıma sarıldım offff daraldım bileee
ama başbuğu konuşma yaptı çok hoşuma gitti bedelli askerlik yok dedi ben bunu milletime açıklayamam dedi......doğru parası olan verecek parasını evladı yanında olmayanın yüreği yangın yeri
aman derin mevzularr.......
esen cnm bebek doğduğu zaman devlet hastaleri her testini yapıyor bizimkiler 2000 gr üstünde olduğundan normla bebeklere yapılan her testi yapmışlar hormon göz kulak vs.biz sadece taburcudan sonra kalp ekosu çektirdik(bunuda bende diyabetik olasılığı olduğu için istemişler)birde kalça filmi bunuda her bebekten istiyolar allah korusun ama sarılık testi ve sarılığı biraz artmış olsa bile 2 günde bir isteniliyolar
günaydın kızlar biz geldik evde olunca iş güç derken giremiyorum nasılsınız herkes iyidir inşallah
günaydınnnnn ay uyku tutmadı yafss
bugün akşam dr kontrolüm var sancılar devamsa bugün sezeryan olucam kızlarrr
ama çok korkuyorum kuzum biraz daha dayansaydıı
neyse hayırlı vakitte gelir inşalllah
günaydın tatım
ya bişe sorucam bebek doğduktan sonra ilk bakımında neler yapılıyor doğduktan sonra ne zaman hastaneye gidicez
çok merak ettim çatlarım meraktan
günaydın kızlar biz geldik evde olunca iş güç derken giremiyorum nasılsınız herkes iyidir inşallah
günaydın kızlar.. akşam erken uyudum erken kalktım bu sabah.kahvaltı ettim geldim..nasılsınız ?
bugun akşamüzeri nst ye gidicem.bakalım sancı varmı ayy haftaya falan doğrsam bende :))
Hayırlısı olsun esencim çokta erken değil senin için korkmana gerek yok.Habersiz bırakma bizi.
Canım ilk bakımı dedğin doğduğunda hepatit aşısı yapıyolar bir aşı daha hatırlayamadım ne olduğunu.Sarılığına bakıyorlar ilk 2 gün ve 48 saat sonra bir daha.Birde bir hafta sonrasında hormon testleri ve topuktan alınan kanla zeka testleri yapılıyor.1 haftalıkken işitme testi yapılıyor.1 aylıkkende kalça çıkığı ultrasonu çekiliyor.1 aylıkken hepatit aşısı tekrarlanıyor.Biz şuan bu aşamada olduğumuz için bunları biliyorum tatlım.
Günaydın Banucum nasılsın tatlım girmedin birkaç gündür..
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Rabbim tez vakitte kurtulmayı nasip etsin.:Saruboceq:
ya kontor al diye ısrar etti,bende dışarı çıkmak için müsait değilim deeyince kredi kartınla netten al dedi. bende sen sanıp kırmakta istemedim ama güvenemedim bilgisayar benim değil çünkü. çok şükür:1shok: hiçte anlamadım valla haa!! alamadım diye de çok üzülmüştüm:çok üzgünüm:
Kız niye gidiyodu kredi kartı numaran
Hayırlısı olsun esencim çokta erken değil senin için korkmana gerek yok.Habersiz bırakma bizi.
Canım ilk bakımı dedğin doğduğunda hepatit aşısı yapıyolar bir aşı daha hatırlayamadım ne olduğunu.Sarılığına bakıyorlar ilk 2 gün ve 48 saat sonra bir daha.Birde bir hafta sonrasında hormon testleri ve topuktan alınan kanla zeka testleri yapılıyor.1 haftalıkken işitme testi yapılıyor.1 aylıkkende kalça çıkığı ultrasonu çekiliyor.1 aylıkken hepatit aşısı tekrarlanıyor.Biz şuan bu aşamada olduğumuz için bunları biliyorum tatlım.
Günaydın Banucum nasılsın tatlım girmedin birkaç gündür..
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Rabbim tez vakitte kurtulmayı nasip etsin.:Saruboceq:
günaydın kızlar.. akşam erken uyudum erken kalktım bu sabah.kahvaltı ettim geldim..nasılsınız ?
bugun akşamüzeri nst ye gidicem.bakalım sancı varmı ayy haftaya falan doğrsam bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?