kızlar merhaba benimde ağrım var iki gündür misafirimde bitmiyor yeter artık insanlarda düşünce yok ki hiç
birde kızlar çok duygusalım bugünlerde kimsede yok yanımda ne annem arar sorar kendimi çok yanlız hissediyorum:teselli:
sibelcim nasılsın yağızımız nasıl
sibelcim sağol cnm..
yaa kızlar birde sizdede oldumu bilmiyorum ama ne bulsam dolapta yıkayasım geliyor.engel olamıyorum kendime.yıkarken iyide ütüm bitmiyorrr..bayılcam :))
esencim tatlım hayırlısı olsun cnm hakkında..ayy bi bebiş daha mı geliyorrrr
a.s.uyku tutmadı geldim baktım geçmişi okudum nöbeti devraldım
şimdiden GÜNAYDIN HERKESEEEE :)
Ohh ne güzel,sonunda rahat rahat uyuyabilecek vakti bulduğun için cidden sevindim cnm, bu yaramazlar annelerine rahat verdi sonundagünaydınlarrrrrrrrrrrr güsel bir gece geçirdim oğluşlarım dünki yorgunluğumu hissetti bu gece uslu oldular
iki saatte bir kalktım hep hemde annem hiç kalmadı biraz geçirdiğim oldu ama iyide oldu onlarda tam acıkmış kurt gibi beni bekliyolardı....yoksa gece yarısı zorla yemek yedirme gücüm olmazdı....
ama gece annem ve ben besledik eeee annem gidince eşim beslemezki aralarına 40 dk. koysam ben uyuyamam çok düşünüyorum yawww ............
kimseler yokkk bu sabah bengi günaydn demiş kaçmış
eee gece yarısına kadar sohbet olmuşşşş uyuyorsunuz şimdiii
günaydınnnnn ay uyku tutmadı yafss
bugün akşam dr kontrolüm var sancılar devamsa bugün sezeryan olucam kızlarrr
ama çok korkuyorum kuzum biraz daha dayansaydıı
neyse hayırlı vakitte gelir inşalllah
a.s.hepinize günaydın bacılarrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
Cnm aynı duyguları paylasıyoruz inan, bende çok üzgünüm,ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef, izleyemiyorum yoksa mafoluyorum kalı değiştiriyorum hemen, Rabbim sabır versin inş. çok zoroffff ya,akşamdan beri izlememiştim haberlri,şimdi fox da şehitlerin ailelerini gösterdiler,anneler feryat figan içim doldu vallasenağlamasenağlama,oturdum ağladım bende onlarla,bir de türkü çalıyordu,büyüttüm besledim asker eyledim.:çok üzgünüm:....yazarken de şimdi ağlıyorum,gözlerim doldu yinesenağlama,Allah rahmet eylesin hepsine,içim şi,şti ya sabah sabahsenağlama
kızlar akşam kasıklarım öyle çok ağrıdı ki,şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım,oturamadım bile resmen ya,bel ağrısı zaten hafifi hafif var,bizim kız gelecek sandım,delikafaduldenbir dedoğumu normal istiyorum akşam kasık ağrısına dayanamadım,normal nasıl doğururum bilemiyorum biraz korktum doğrusu:1shok:
eşim de telaşlanmasın diye sesimi çıkarmadım,ben bir duşa gireyim dedim,sıcak su biraz iyi geldi,çantamı yatak odasına aldım,eksik birkaç bişey vardı,onları düzenledim o sancıyla,gelecek sandım valla kızımı,ilk kez bu kadar kötü oldum,diğerleri ağrı falan değilmiş ,onu anladım,nişan falan gelmedi ama ağrı çok kötüydü,arada gidip baktım lavaboya gelmiş mi bişey diye,hem gelsin istiyorum bebğimi,hemde gelmesin,akşam baya korktum valla ya:1closedeyes:
günaydın kızlar biz geldik evde olunca iş güç derken giremiyorum nasılsınız herkes iyidir inşallah
günaydın kızlar!
gece sohbet epey koyuymuş.
bizde hem geçmişi okuduk hemde kahvaltımızı yaptık. ne yapsam diye düşünüyom şimdide.
kızlar sizler sancıdan bahsetmişsiniz ama bende hala tık yok. sadece çok ağırlaştım bu hafta oturup kalkarken biraz zzorlanıyorum okadar.
günaydın kızlar.. akşam erken uyudum erken kalktım bu sabah.kahvaltı ettim geldim..nasılsınız ?
bugun akşamüzeri nst ye gidicem.bakalım sancı varmı ayy haftaya falan doğrsam bende :))
hepinize günaydın kızlar. nasılsınız? ben kayınvalidemdeyim anneme geçecem birazdan.
ya kontor al diye ısrar etti,bende dışarı çıkmak için müsait değilim deeyince kredi kartınla netten al dedi. bende sen sanıp kırmakta istemedim ama güvenemedim bilgisayar benim değil çünkü. çok şükür:1shok: hiçte anlamadım valla haa!! alamadım diye de çok üzülmüştüm:çok üzgünüm:
günaydın sibelcim yağız paşamız nasıl?
Merhaba arkadaşlarr, bende kısmetse haziran annesi olacağımm...sizleri yakından takip ediyorum...çokta faydalı oluyor bilgieriniz...doğum yapan annişler sağlıkla büyütün...yapacak olan annişler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhh...Bu arada ömer ve aliyi ayrıca defneyi tanımayan kalmadı ailemdeee maşallahhhhhhhh hepsineee....
merhaba kızlar
esen canım yakın biryere gidip baktırsana ihmal etme yada dr filan arasana durma öyle evde canım
Kız tutkun,burcu siz birincileri doğurunda sonra yapın planları deli karılar 3.bebeği konuşmuşlar gece güldürdünüz valla beni.Beni kocam 4 istiyor ciddi ciddi tartışıyor benimle şaka yapmıyor adam doğumdan sonra kaşmam lazım benim bu adamdandelikafadulden
al benden bir tane daha.. bende ağlayamam herkesin yanında.gizli gizli ağlayanlardanım .....
anneme geldim sabah.eski komsu geldi onunla oturup geldim..gitti az önce.cnm 36.haftadan sonra her hafta alıyor doktor nst ye.
oo maşallah tosuncuk olmus annesi
doktorunu ara bakalım esencim.. gerci nidilat çok işe yarıyor.bende 2 hafta kullanmıstım.ama sen yinede gecmezse ara tatlım
hogeldin cnm..sanada hayırlı doğumlar cnm..a.s.
yaaa eskiler nasıl yapmıslar o kadar cocuk helal valla..bizde 4 kardesiz.ama bana zor ve uzak geliyor 3 4 cocuk:)))))
Cnm bebiş kusabilir 2 tk koy hastane çıkışı, ben kapalı ev terliklerinden aldım, bu arada kurdeleli taç bulamadım, milyoncudan plastik taç aldırdım,, kırmızı kurdele ile sardım bide fiyonk yapıp yandan yapıstırdım süper oldu, bulamazsan öyle yap, istersen resmini eklerim fikir olsunhastane cantamıda yerleştireyim bugun bir ara.hazır sayılır ama cantaya koymadım daha.bebeğe 1 hastane cıkısı yetmez mi acaba?kendime 2 gecelik 2 pijama.1 sabahlık.ped,göğüs pedi.çatlak için krem,bebeğe 1 tk hastane cıkısı,yelek,battaniye,zıbın corap mendil.
terlik almam gerek ama nasıl terlik olur acaba ?birde kırmızı kurdelem yokk:)))daha
sibelcim sağol cnm..
yaa kızlar birde sizdede oldumu bilmiyorum ama ne bulsam dolapta yıkayasım geliyor.engel olamıyorum kendime.yıkarken iyide ütüm bitmiyorrr..bayılcam :))
esencim tatlım hayırlısı olsun cnm hakkında..ayy bi bebiş daha mı geliyorrrr
kızlar bu arada dün gece çok uyuyamadım saate son baktığımda 5 e geliyodu, çıldırıcak gibi oldum resmen dalamadım bi türlü, sizin uykular ne alemde :bbo:
canım bende hiç uyuyamıyorum geceleri kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba benimde ağrım var iki gündür misafirimde bitmiyor yeter artık insanlarda düşünce yok ki hiç
birde kızlar çok duygusalım bugünlerde kimsede yok yanımda ne annem arar sorar kendimi çok yanlız hissediyorum:teselli:
esencim hakkında hayırlısı olsun bitanem bebişini sağlıcakla alırsın inşallah
fulyacım bozancım bengicim burcum nasılsınız kızlar herşey yolundanır inşallah
bende herşeyi yıkayayım diyorum. bide havada kapalı olunca biri kuramadan öbürkünü sermek zorunda kalyom yada odaya yayıyorum.eşim gelince sen çalışırken ev sanki daha bi düzenliydi diyor dünsırnaşık şey
Canım benim son zamanlarda nedense öyle hissediliyor bende son kontorllere neden annem bende geleyim demiyor diye bile ağlıyordum.Sıkma canını güzel arkadaşım biz varız dimi seni seven birsürü kardeşin var burda evelallah.Kuzumda uyuyor birazdan altını açıp tekrar emziricem uğraşıp duruyoruz işte :1hug:
Al bende de bi tane canım benim ipler bu ara hiç boş kalmadı evde olunca iyice işe sarıyorsun bu zamana kadar yapan avrdı bundan sonra bana kaldı herşey allah yardımcım olsun valla oğluşla birlikte yetiştirebilecekmiyim bakalım kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar...
ne güzel hepiniz çok enerjiksiniz maşallah.... benimse cnm hiçbişi yapmak istemiyor sabahları çok zor uyanıyorum ve tüm gün dayak yemiş gibiyim... kasıklarımda da hafif hafif sancılar var kendimi hiç iii hissetmiyorum...sıkıldım artık yaa.. böle bi bunalım hali hayırdır inşallah bakalım nolcak...
a.s.
Ohh ne güzel,sonunda rahat rahat uyuyabilecek vakti bulduğun için cidden sevindim cnm, bu yaramazlar annelerine rahat verdi sonunda
Cnm hayırlısı olsun inş., nidilat bu konuda çok iyi, ama doğum ilerlemişse bişi diyemem, benimkini durdurmuştu 11 hafta falan, fulyada kullandı oda memnundu hatırladığım kadarıyla
evet eveettt....
a.s.
Cnm aynı duyguları paylasıyoruz inan, bende çok üzgünüm,ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef, izleyemiyorum yoksa mafoluyorum kalı değiştiriyorum hemen, Rabbim sabır versin inş. çok zor
Cnm dün benimde öyleydi, ama bel ağrım sol taraflıydı, annem ortada olması lazım doğumda dedi, hayırlısı bakalım, benim oğlanda bir iki haftaya gelir gibi geliyo,hayırlısı ile gelsinler
Ilgıncım hoşgeldin şekerim,nasılsın, benim ağrım var ama kasılma yok bekliyorum bakalım hayırlısı inş.
Cnm sanada günaydın, bendede ağrı var, kasılma yok, belkide ağrılar kasılma olabilir bilmiyorum,ama karnım yumuşak sert değil a.s.
Bencede fulyacım haftaya doğuralım biz, bendede full heyecan var,inş. herşey gönlümüze göre olur
tmm tatlım anlaştık.....haftaya cumaya ne dersin:):) :teytey:
Taktik değiştiriyo heralde, pınarada bakkalımı arıyon falan yazmış, bu arada sakın sakın kredi kartı numaranı bilgisayardaki herhangi bi programa falan yazma sakın, buna msn de dahil, sadece bankaların kendi siteleri güvenli, int. ten alışveriş içinde sadece güvendiğin sitelerden al, çok tehlikeli
Cnm hayırlısı ile zamanında kavuşursun inş. bebişine sende
Cnm sen istemiyorsan, 4 çocuk ancak normal doğumla olur, senin sezaryen olursa olmaz o iş bosuna hayal kurmasın eşine öyle dersin,aslında ben kalabalık bir aile istiyorum eğer bütün çocuklarımın ihtiyaçlarını çok iyi seviyede gerçekleştirebileceğime inansam neden 4 olmasın ki ama bu hayal tabi, giydirmesi beslemesi okutması evlendirmesi bakması hep bi maddi karsılık gerektiriyor, ama hayali bile güzel
ewet ağlayasım gelse kaçarım hemen:a015:
Cnm bebiş kusabilir 2 tk koy hastane çıkışı, ben kapalı ev terliklerinden aldım, bu arada kurdeleli taç bulamadım, milyoncudan plastik taç aldırdım,, kırmızı kurdele ile sardım bide fiyonk yapıp yandan yapıstırdım süper oldu, bulamazsan öyle yap, istersen resmini eklerim fikir olsun
resmini koysana burcu..
Kız o bi hastalııık, yapma sakın, bak bebişin mikrobada ihtiyacı var haberin olsun, 3 ay sonra fln aşıları olunca ben salıcam azcık yalasın yerleri fln, bağışıklığı güçlensin, güçlenmezse hep hasta olur
kızlar bu arada dün gece çok uyuyamadım saate son baktığımda 5 e geliyodu, çıldırıcak gibi oldum resmen dalamadım bi türlü, sizin uykular ne alemde :bbo:
valla burcum Allah güç kuvvet versin hepimize tatlım
amin cnm inş, bu arada hastaneden bi liste verdiler bana, illaki yenidoğan maması ile biberon zorunlu fln yazmışlar, ben verdirmicem mama yaa, sağmayı düşünüyorum bol bol, almazsam problem olurmu acaba,sana liste verdilermi :uhm:
Bende bende hiç uyuyamıyorum ya sınır oluyorum bütün gece sonra heryerim ağrıyor yazık bana ama
Kız boşunamı normal doğumu bekletiyor bu koca beni dr sezeryan diyicek diye aklı cıkıyor takmış 4 cocuğa ben onu gece ağladıkça uyandırayım bakalım aklı başına gelir belki:roflol:
Bende temizlik manyağı oldum kızlar bunlar doğum enerjılerimiz olmasın bizimdelikafadulden
banucum kabul etme tatlım misafir artık.gerci olmuyor gecen c.tesi akşam saat 9 eve girdim eşim söz vermiş bana sormadan çocuklu misafir geldi.daha kapıdan girdim çayı koarken geldiler...offff.
bizler varız cnm..ne günler gecirdik neleri paylaştık burda aylardır..
sıkma canını yağmurda var yanında :)
evet çalışırken herseyi üstünkörü yapardım.ondandır toplu görünmesi:) yapınca iş çoooookkkkk..
amaan ben korktum valla huy kalmasın bende:)) yoksa basedemem valla:) sekerim
cnm belli olmuyor.bazen hasta gibi her yanım ağrıyor bazen beni tutabilene askolsun yerimde duramıyorum.değişiyor cnm..ama düzelir tatlım
öyle temizlik yapmak değil cnm..sadece ne bulsan yıkıyorum :))
yaa beni bıraksan öğlenlere kadar uyuyorum valla...
bayılıom uyuyayım:))))delikafadulden
ama gece dönerken falan çok uyanıyorum o ayrı..
Bende bende hiç uyuyamıyorum ya sınır oluyorum bütün gece sonra heryerim ağrıyor yazık bana ama
Kız boşunamı normal doğumu bekletiyor bu koca beni dr sezeryan diyicek diye aklı cıkıyor takmış 4 cocuğa ben onu gece ağladıkça uyandırayım bakalım aklı başına gelir belki:roflol:
Bende temizlik manyağı oldum kızlar bunlar doğum enerjılerimiz olmasın bizimdelikafadulden
Canım benim sezeryanda süt gelmeyebiliyor.Çok az geldiğinde bebeğe yetnediğinde mama vermek gerekebiliyor.Çocuğu aç bırakmak daha kötü inan çok huysuzlanıyor aç kalıyor çocuk neticede.Gelene kadar desteklemekte fayda var.Sürekli vermiyolar zaten 1-2 öğün bazen sürekli emziriyosun bu arada.Bence önyargılı olma tatlım.Al sen yinede.
herkese merhaba bende de bugün çok fazla bir yorgunluk uyuşukluk var zaten ellerimin ve bileklerimin ağrısıda beni mahvetti Allah yardımcımız olsun:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?