2009 Mayıs Anneleri

canım ben o dediğin kasılmaları daha yaşamadığım için bişey diyemeyeceğim. inşallah biraz daha bekler kuzun. :Saruboceq: yanında birileri varmı yalnız değilsindir umarım.

yanlız değilim canım annem ve kayınvalidem var evde bırakmaz ki eşim pimpirikli kendileri

merhaba kızlar

esen canım yakın biryere gidip baktırsana ihmal etme yada dr filan arasana durma öyle evde canım

Kız tutkun,burcu siz birincileri doğurunda sonra yapın planları deli karılar 3.bebeği konuşmuşlar gece güldürdünüz valla beni.Beni kocam 4 istiyor ciddi ciddi tartışıyor benimle şaka yapmıyor adam doğumdan sonra kaşmam lazım benim bu adamdandelikafadulden

al benden bir tane daha.. bende ağlayamam herkesin yanında.gizli gizli ağlayanlardanım .....

anneme geldim sabah.eski komsu geldi onunla oturup geldim..gitti az önce.cnm 36.haftadan sonra her hafta alıyor doktor nst ye.
oo maşallah tosuncuk olmus annesi

kızlar çok kasılmalarım var benim 15 dk da bir oluyor şimdi nidilat içtim bakalım fayda edecekmi
pazara kadar dayansa kuzum yaaa(

doktorunu ara bakalım esencim.. gerci nidilat çok işe yarıyor.bende 2 hafta kullanmıstım.ama sen yinede gecmezse ara tatlım

hogeldin cnm..sanada hayırlı doğumlar cnm..a.s.

yaaa eskiler nasıl yapmıslar o kadar cocuk helal valla..bizde 4 kardesiz.ama bana zor ve uzak geliyor 3 4 cocuk:)))))

oh oh iyi uyumuş kuzucuklar
dün bi arkadaşa gittim bebeği kolik olmuş hep ağlıyo 3 ay sürecekmiş çok zor ya bebek kıpkırmızı oluyor ağlarken kıyamam yaa
geçmiş olsun canım insan doğuma yaklaştıkça normalden korkmaya başlıyor ben de öyleyim ama o an gelince dayanılır herhalde ya ben bebeğime bi şey olursa diye endişeleniyorum ağrı olur geçer
geçmiş olsun canım sağlıklı olsun da ister şimdi ister birkaç gün sonra.
ay biz de görecek miyiz o günleri yaaaa
günaydın kızlar biz geldik evde olunca iş güç derken giremiyorum nasılsınız herkes iyidir inşallah
GÜNAYDIIIINNNN:)
GÜNAYDIIIIINNNN :) Ben de sabredemiyorum artık
günaydın kızlar.. akşam erken uyudum erken kalktım bu sabah.kahvaltı ettim geldim..nasılsınız ?
bugun akşamüzeri nst ye gidicem.bakalım sancı varmı ayy haftaya falan doğrsam bende :))
günaydıııınnn :) inşallah canım sağlıkla alırsın alırız bebişlerimizi kucağımıza
kızlar çok kasılmalarım var benim 15 dk da bir oluyor şimdi nidilat içtim bakalım fayda edecekmi

canım bence drunla görüş hemen

Canım doktorunla hemen görüş bence hiçbirimiz sana doğru yönlendirme yapamayız.Doktorunu durumun hakkında bilgilendir tatlım.

saol canım beni aydınlattın
peki unlar hep ödediğimiz paranın içinde mi yoksa ayrıca ödeme yapılıyormu

Canım ilk yapılan tahliller ve aşı doğum paketi içindeydi ayrıca ücret alınmadı.Ama arada yapılan sarılık tahlilleri,işitme testi ve kalça ultarsonu ayrıca ücretli.

Canım nasıl olsun emdik uyuduk bende bu arada evi topladım bişeyler yedim fırsattan istifade.hihoyyyt

hastane cantamıda yerleştireyim bugun bir ara.hazır sayılır ama cantaya koymadım daha.bebeğe 1 hastane cıkısı yetmez mi acaba?kendime 2 gecelik 2 pijama.1 sabahlık.ped,göğüs pedi.çatlak için krem,bebeğe 1 tk hastane cıkısı,yelek,battaniye,zıbın corap mendil.
terlik almam gerek ama nasıl terlik olur acaba ?birde kırmızı kurdelem yokk:)))daha

anladım canım
dr a akşama gidicem öyle dedi şimdi su iç 3 ten sonra ne olur ne olmaz bişe yeme dedi

canım ben 2 tane koydum 1 tanede 5 li takım koymuştum.Bir tanesi pislendi.3 tane kullanılıyor tatlım.Terlik rahat bişey al tatlım evde giydiğimiz yumuşak olanlardan.

sibelcim sen artık yalnız mısın evde? annen gitmiş miydi cnm

Evet canım yanlızım ama kayınvalidemle aynı binadayız 2 kat altımızda o arada bakmaya geliyor.Annem yarın yine gelecek cumartesi mevlid yapıyorum tatlım.

Evet esencim hiçbişey yiyip içme hazırlıklı ol tatlım yemezsen lavman yapmak zorunda kalmazlar bide genel anestezi için önemli tatlım

sibelcim sağol cnm..
yaa kızlar birde sizdede oldumu bilmiyorum ama ne bulsam dolapta yıkayasım geliyor.engel olamıyorum kendime.yıkarken iyide ütüm bitmiyorrr..bayılcam :))
esencim tatlım hayırlısı olsun cnm hakkında..ayy bi bebiş daha mı geliyorrrr

kızlar merhaba benimde ağrım var iki gündür misafirimde bitmiyor yeter artık insanlarda düşünce yok ki hiç

birde kızlar çok duygusalım bugünlerde kimsede yok yanımda ne annem arar sorar kendimi çok yanlız hissediyorum:teselli:

esencim bi bakmışız yarın kuzunla bi foto yollamışsın topiğee. hayırlısı ne ise o olsun sizin için canım.
yürüyüşümüzü yaptık geldik. normal doğuma hazırlık yürüyüşleri diye çıkıyoruz ama benimkinin hiç gelmeye niyeti yok bu gidişlede 4 kiloyu geçecez ve mecburen sezeryan olacaz gibime geliyor.

esencim hakkında hayırlısı olsun bitanem bebişini sağlıcakla alırsın inşallah

fulyacım bozancım bengicim burcum nasılsınız kızlar herşey yolundanır inşallah

bende herşeyi yıkayayım diyorum. bide havada kapalı olunca biri kuramadan öbürkünü sermek zorunda kalyom yada odaya yayıyorum.eşim gelince sen çalışırken ev sanki daha bi düzenliydi diyor dünsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…