kimseler soruma cevap vermiyor ağlarım ben ama(senağlama
canım ben o dediğin kasılmaları daha yaşamadığım için bişey diyemeyeceğim. inşallah biraz daha bekler kuzun. :Saruboceq: yanında birileri varmı yalnız değilsindir umarım.
kızlar çok kasılmalarım var benim 15 dk da bir oluyor şimdi nidilat içtim bakalım fayda edecekmi
pazara kadar dayansa kuzum yaaa(
Cnm ne olcakmış bebeğe, günü dolmadı ki, bişi olur diye düşünse dr alır zaten bebişi bekle diyor ya vardır bildiği,
O reklama bende bayılıyom yavs , kızlar ben bide kimseye çaktırmıyom ağlarken, utanıyorum, gidip banyoda fln ağlıyorum, herkeste çok dirayetli fln sanıyo
günaydın canım.
evde miskin miskin oturuyorum. makinedeki çamaşır bitsin onları astıktan sonra yürüyüşe çıkayım biraz diyorum. yoksa iyice dombili olucam. havada serin mis gibi dün geceki yağmurdan sonra.
akşam yazmayı untma nst sonucunu. inşallah istediğin gibi sancın çıkarda beklemekten kurtulursun:)) sancın olmadnda nstye gidebliyomusun. bizlerde alaalım artık yavrularımızı kucağımıza artık. ama benim daha mayısın ortasını bulur. kızımda tam bir tosun lur herhalde. salı gnü 36+1de 3300grdı. haftaya salı tekrar kontrolümüz var bakalım kaç olacak.
kızlar çok kasılmalarım var benim 15 dk da bir oluyor şimdi nidilat içtim bakalım fayda edecekmi
Merhaba arkadaşlarr, bende kısmetse haziran annesi olacağımm...sizleri yakından takip ediyorum...çokta faydalı oluyor bilgieriniz...doğum yapan annişler sağlıkla büyütün...yapacak olan annişler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhh...Bu arada ömer ve aliyi ayrıca defneyi tanımayan kalmadı ailemdeee maşallahhhhhhhh hepsineee....
merhaba kızlar
esen canım yakın biryere gidip baktırsana ihmal etme yada dr filan arasana durma öyle evde canım
Kız tutkun,burcu siz birincileri doğurunda sonra yapın planları deli karılar 3.bebeği konuşmuşlar gece güldürdünüz valla beni.Beni kocam 4 istiyor ciddi ciddi tartışıyor benimle şaka yapmıyor adam doğumdan sonra kaşmam lazım benim bu adamdandelikafadulden
oh oh iyi uyumuş kuzucuklargünaydınlarrrrrrrrrrrr güsel bir gece geçirdim oğluşlarım dünki yorgunluğumu hissetti bu gece uslu oldular
iki saatte bir kalktım hep hemde annem hiç kalmadı biraz geçirdiğim oldu ama iyide oldu onlarda tam acıkmış kurt gibi beni bekliyolardı....yoksa gece yarısı zorla yemek yedirme gücüm olmazdı....
ama gece annem ve ben besledik eeee annem gidince eşim beslemezki aralarına 40 dk. koysam ben uyuyamam çok düşünüyorum yawww ............
kimseler yokkk bu sabah bengi günaydn demiş kaçmış
eee gece yarısına kadar sohbet olmuşşşş uyuyorsunuz şimdiii
geçmiş olsun canım insan doğuma yaklaştıkça normalden korkmaya başlıyor ben de öyleyim ama o an gelince dayanılır herhalde ya ben bebeğime bi şey olursa diye endişeleniyorum ağrı olur geçerkızlar akşam kasıklarım öyle çok ağrıdı ki,şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım,oturamadım bile resmen ya,bel ağrısı zaten hafifi hafif var,bizim kız gelecek sandım,delikafaduldenbir dedoğumu normal istiyorum akşam kasık ağrısına dayanamadım,normal nasıl doğururum bilemiyorum biraz korktum doğrusu:1shok:
eşim de telaşlanmasın diye sesimi çıkarmadım,ben bir duşa gireyim dedim,sıcak su biraz iyi geldi,çantamı yatak odasına aldım,eksik birkaç bişey vardı,onları düzenledim o sancıyla,gelecek sandım valla kızımı,ilk kez bu kadar kötü oldum,diğerleri ağrı falan değilmiş ,onu anladım,nişan falan gelmedi ama ağrı çok kötüydü,arada gidip baktım lavaboya gelmiş mi bişey diye,hem gelsin istiyorum bebğimi,hemde gelmesin,akşam baya korktum valla ya:1closedeyes:
geçmiş olsun canım sağlıklı olsun da ister şimdi ister birkaç gün sonra.canım ya aynen bende senin gibiyim sürekli kasılmalarım var ilaçlara rağmen sürekli tuvaletteyim bişe var mı diye ikilem arasında kaldım hemen olsun mu biraz daha kalsın mı
ama böyle sancılı beklemekte çok stresli 6 gündür sancı çekiyorum
ay biz de görecek miyiz o günleri yaaaabeyaz cnm günaydın eeee artık ağırlar olacak cnm kızz ben 28 haftalarda başladım doğaracaksınız
normal nasıl doğururum diyorsun o an gelince doğurursun yeterki o durumda ol cnm
cantanı neyin hazır et hala eksik var diyon yawww.......
tv.deki öle haberleri izleme bende aksam izledim ağladım oğluşlarıma sarıldım offff daraldım bileee
ama başbuğu konuşma yaptı çok hoşuma gitti bedelli askerlik yok dedi ben bunu milletime açıklayamam dedi......doğru parası olan verecek parasını evladı yanında olmayanın yüreği yangın yeri
aman derin mevzularr.......
esen cnm bebek doğduğu zaman devlet hastaleri her testini yapıyor bizimkiler 2000 gr üstünde olduğundan normla bebeklere yapılan her testi yapmışlar hormon göz kulak vs.biz sadece taburcudan sonra kalp ekosu çektirdik(bunuda bende diyabetik olasılığı olduğu için istemişler)birde kalça filmi bunuda her bebekten istiyolar allah korusun ama sarılık testi ve sarılığı biraz artmış olsa bile 2 günde bir isteniliyolar
GÜNAYDIIIINNNN:)günaydın kızlar biz geldik evde olunca iş güç derken giremiyorum nasılsınız herkes iyidir inşallah
GÜNAYDIIIIINNNN :) Ben de sabredemiyorum artıkgünaydın kızlar!
gece sohbet epey koyuymuş.
bizde hem geçmişi okuduk hemde kahvaltımızı yaptık. ne yapsam diye düşünüyom şimdide.
kızlar sizler sancıdan bahsetmişsiniz ama bende hala tık yok. sadece çok ağırlaştım bu hafta oturup kalkarken biraz zzorlanıyorum okadar.
günaydıııınnn :) inşallah canım sağlıkla alırsın alırız bebişlerimizi kucağımızagünaydın kızlar.. akşam erken uyudum erken kalktım bu sabah.kahvaltı ettim geldim..nasılsınız ?
bugun akşamüzeri nst ye gidicem.bakalım sancı varmı ayy haftaya falan doğrsam bende :))
saol canım beni aydınlattın
peki unlar hep ödediğimiz paranın içinde mi yoksa ayrıca ödeme yapılıyormu
hepinize günaydın kızlar. nasılsınız? ben kayınvalidemdeyim anneme geçecem birazdan.
ya kontor al diye ısrar etti,bende dışarı çıkmak için müsait değilim deeyince kredi kartınla netten al dedi. bende sen sanıp kırmakta istemedim ama güvenemedim bilgisayar benim değil çünkü. çok şükür:1shok: hiçte anlamadım valla haa!! alamadım diye de çok üzülmüştüm:çok üzgünüm:
günaydın sibelcim yağız paşamız nasıl?
Canım doktorunla hemen görüş bence hiçbirimiz sana doğru yönlendirme yapamayız.Doktorunu durumun hakkında bilgilendir tatlım.
Canım ilk yapılan tahliller ve aşı doğum paketi içindeydi ayrıca ücret alınmadı.Ama arada yapılan sarılık tahlilleri,işitme testi ve kalça ultarsonu ayrıca ücretli.
Canım nasıl olsun emdik uyuduk bende bu arada evi topladım bişeyler yedim fırsattan istifade.hihoyyyt
hastane cantamıda yerleştireyim bugun bir ara.hazır sayılır ama cantaya koymadım daha.bebeğe 1 hastane cıkısı yetmez mi acaba?kendime 2 gecelik 2 pijama.1 sabahlık.ped,göğüs pedi.çatlak için krem,bebeğe 1 tk hastane cıkısı,yelek,battaniye,zıbın corap mendil.
terlik almam gerek ama nasıl terlik olur acaba ?birde kırmızı kurdelem yokk:)))daha
sibelcim sen artık yalnız mısın evde? annen gitmiş miydi cnm
Evet esencim hiçbişey yiyip içme hazırlıklı ol tatlım yemezsen lavman yapmak zorunda kalmazlar bide genel anestezi için önemli tatlım
sibelcim sağol cnm..
yaa kızlar birde sizdede oldumu bilmiyorum ama ne bulsam dolapta yıkayasım geliyor.engel olamıyorum kendime.yıkarken iyide ütüm bitmiyorrr..bayılcam :))
esencim tatlım hayırlısı olsun cnm hakkında..ayy bi bebiş daha mı geliyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?