Cnm hoşgelin ellerin niye ağrıyorki, çok mu yordun acaba kendini
eline sağlık ço güzel olmus valla cnm.. bulamazsam bende yapayım bari..terliklerinde cok güzelmiş:)
ben cıkıyorum hazırlanayım.nst ye gidicem öpüyorum kızlar..
benim hemen hemen 10 gündür parmaklarımın eklem yerleri ve bileklerim çok ağrıyor yorulmaktan değil doktor son zamanlarım olduğu için olması normal dedi ama beni çok zorluyor yemek yaparken bile mahvoluyorum
slm herkese masALLAH hersey yolundaymis. yaw ben normal dogum yapacagim ve doktorun verdigi tarihe 5 gun kaldi. ama anacim ne agri var ne sizi var ne nisan geldi ne bisi. ne oluyor acaba daha beklermiyim tahmini olan var mi of ya
benimde özellikle sabahları çok ağrıyor parmaklarımın eklem yerleri. bide sağ elimi zor yumruk yapıyorum. ay doğum yapsakta geçse bu ağrılar.benim hemen hemen 10 gündür parmaklarımın eklem yerleri ve bileklerim çok ağrıyor yorulmaktan değil doktor son zamanlarım olduğu için olması normal dedi ama beni çok zorluyor yemek yaparken bile mahvoluyorum
Teyzoşlaaaarrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Az önce evimize geldik. Çok mutlu oldum ben. Annem altımı temizledi. Bende onu bi güzel emdim. Sonra anniş beşiğimde ağladım diye beni kendi yatağına yatırdı. Ben şimdi mis gibi uyuyorum hihoyyyt
Size bi selam vereyim dedim a.s.
Bacılar naberin bakim? Kızım sizi özlemiş. Eve geldik. Hemen bi bak bakalım teyzoşlar napıyolar dedi kaydirigubbakcemile3 Geçmiş uzamış bayağı okuyamadım. Kızım uyurken yemek yiyeceğim. Malum hastanede adamı aç bırakıyolar resmen. Ne var ne yok bakayım? Doğuran eden yok dimi?
Az önce evimize geldik. Çok mutlu oldum ben. Annem altımı temizledi. Bende onu bi güzel emdim. Sonra anniş beşiğimde ağladım diye beni kendi yatağına yatırdı. Ben şimdi mis gibi uyuyorum hihoyyyt
Bacılar naberin bakim? Kızım sizi özlemiş. Eve geldik. Hemen bi bak bakalım teyzoşlar napıyolar dedi kaydirigubbakcemile3 Geçmiş uzamış bayağı okuyamadım. Kızım uyurken yemek yiyeceğim. Malum hastanede adamı aç bırakıyolar resmen. Ne var ne yok bakayım? Doğuran eden yok dimi?
çok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum
drun mu söyledi bunları canım? bundan sonra dra güvenmek lazım. onlar bebek ve senin için en doğrusu neyse onu seçerler. seni ve bebeği riske atmazlar. gönlünü ferah tut canım. dualarımız seninle. bizleri haberdar etmeyi untma.a.s.
çok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum
merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım ve inanınki çok mutluyum allah izin verirse 30 mayısta kızım olucak allah herkeze hayırlı evlat ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?