2009 Mayıs Anneleri

Cnm hoşgelin ellerin niye ağrıyorki, çok mu yordun acaba kendini

benim hemen hemen 10 gündür parmaklarımın eklem yerleri ve bileklerim çok ağrıyor yorulmaktan değil doktor son zamanlarım olduğu için olması normal dedi ama beni çok zorluyor yemek yaparken bile mahvoluyorum

slm herkese masALLAH hersey yolundaymis. yaw ben normal dogum yapacagim ve doktorun verdigi tarihe 5 gun kaldi. ama anacim ne agri var ne sizi var ne nisan geldi ne bisi. ne oluyor acaba daha beklermiyim tahmini olan var mi of ya

ben cıkıyorum hazırlanayım.nst ye gidicem öpüyorum kızlar..

Güle güle cnm,doğurmak istiyoz ya sancı çıkar inş. diyim, ayy böyle şeylerde yazacağım hiç aklıma gelmezdi he, önce doğmasın diye sonra doğsun diye istiyozz
kaydirigubbakcemile3

benim hemen hemen 10 gündür parmaklarımın eklem yerleri ve bileklerim çok ağrıyor yorulmaktan değil doktor son zamanlarım olduğu için olması normal dedi ama beni çok zorluyor yemek yaparken bile mahvoluyorum

Hmm geçmiş olsun cnm,bunu ilk defa duyuyorum valla, sağlam bi yerimiz kalmadı desene
slm herkese masALLAH hersey yolundaymis. yaw ben normal dogum yapacagim ve doktorun verdigi tarihe 5 gun kaldi. ama anacim ne agri var ne sizi var ne nisan geldi ne bisi. ne oluyor acaba daha beklermiyim tahmini olan var mi of ya

Cnm bebek gelmezse tarihten sonra 10 gün daha bekletebiliyolarmış, azcık yürü cnm gelir belki çok zorlamazsın

Cnm bebek gelmezse tarihten sonra 10 gün daha bekletebiliyolarmış, azcık yürü cnm gelir belki çok zorlamazsın
[/QUOTE]

canim yurumeye calisiyorum ama cok yoruluyorum artik. 52 kg hamile kaldim suan 75 oldum kendimi zaten cok agir hissediyorum. bide yururken karnimin sag alt kosesi agriyor. anca 10 dk yuruyebiliyorum. geceleri hic uyuyamiyorum. surekli lavaboya kalkiyorum. her kalkisimda acaba mi diyorum ama yok

benimde özellikle sabahları çok ağrıyor parmaklarımın eklem yerleri. bide sağ elimi zor yumruk yapıyorum. ay doğum yapsakta geçse bu ağrılar.
yenianne tacın çok cici olmuş benimde yapasım geldi walla. bu akşam dışarı çıktığımda alayım da yapayım bari. inşallah sağlıcakla taktiğimiz günleri görürüz.:Saruboceq:
ilgincim çok fazla dert etme herşeyi. bende herkese gelin diyorum ama kimsenin beni taktığı yok. tek başına evdeyim hatta eşim hariç şehirdeyim son zamanlarımda. eşimin iş yerinde 30km kadar uzakta evden. daha kapı komşumu ble tanımıyorum. yani bugünlerde sancılansam eşim toplantıda filan olsa yetişirmi bilmiyom. ama ben yinede pek takmıyorum, yatıyom kalkıyom geziyom kızımla konuşuym bol bol.

Teyzoşlaaaarrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Az önce evimize geldik. Çok mutlu oldum ben. Annem altımı temizledi. Bende onu bi güzel emdim. Sonra anniş beşiğimde ağladım diye beni kendi yatağına yatırdı. Ben şimdi mis gibi uyuyorum hihoyyyt

Size bi selam vereyim dedim a.s.

Bacılar naberin bakim? Kızım sizi özlemiş. Eve geldik. Hemen bi bak bakalım teyzoşlar napıyolar dedi kaydirigubbakcemile3 Geçmiş uzamış bayağı okuyamadım. Kızım uyurken yemek yiyeceğim. Malum hastanede adamı aç bırakıyolar resmen. Ne var ne yok bakayım? Doğuran eden yok dimi?

hoşgeldin canıma.s.
tek gidip iki kişi gelmek nasıl bi duygu?
senin kız karnı doyunca pek bi sakin oluyor galiba. aman nazar değmesin maşallah diyeyim
bugünlerde seni mutfaktan çıkarmak zor olcak herhalde. afiyet olsun canım. yediklerin bol bol süte dönüşür inşallah.
defne hanımı kokla bzim için. bu arada uçuğun geçtimi. öpebiliyomusun

masALLAH kizin cok tatli. RABBIM size bagislasin. ama kendi besigine alistirsan daha iyi olmazmiydi. sonradan zorlanma diye. neyse melegin keyfi yerinde ya o da yeter.

çok sinirlerim bozuk kızlar
sancılarım çıkarsa akşam 6 da sezeryana alıcaklar bu haftalarda nidilatı çok kullanmamak gerekirmiş
bebeğin kalp atışlarını yavaşlatabiliyormuş
acaba erken mi yaaa bişe olacak diye korkuyorum

Son düzenleme:
ben okurken fotoğrafını görmemiştim.
maşallah canım ne güzelde uyuyor. tabi karnı tok altı temiz defne hanımdan rahatı yoktur.
melekler korusun yavrunu canım.

maşallah canım defnemize çok şeker yüzüde iyice toparlanmış çok şeker olmuşş
darısı bize inşallahh

drun mu söyledi bunları canım? bundan sonra dra güvenmek lazım. onlar bebek ve senin için en doğrusu neyse onu seçerler. seni ve bebeği riske atmazlar. gönlünü ferah tut canım. dualarımız seninle. bizleri haberdar etmeyi untma.a.s.

evet canım dr söyledi
hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim ama çok stresliyim dokunsalar ağlarım

maşallah diyelim nazar deymesin bu fıstığa... melekler gibi uyuyo yerim ben onu...

merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım ve inanınki çok mutluyum allah izin verirse 30 mayısta kızım olucak allah herkeze hayırlı evlat ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin teyzoş yerim ben seni büyük yatak hoşuna gidiyor demi minik kuş boşver diğerleri nerde yatarsa yatsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ya sasırdım şimdi ama bir problem olsa almazlar ki sordun mu iyice doktoruna

merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım ve inanınki çok mutluyum allah izin verirse 30 mayısta kızım olucak allah herkeze hayırlı evlat ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin

aramıza hoşgeldin canım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…