2009 Mayıs Anneleri

sordum 36 dolduktan sonra sorun değil demişti biz 37 yi bitirmek üzareyiz inşallah bugün 36+6 yızz

merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım ve inanınki çok mutluyum allah izin verirse 30 mayısta kızım olucak allah herkeze hayırlı evlat ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin

yazdım ama tekrar hoşgeldin canıma.s.
bi kız bi prensees daha geliyor.
amin canım inşallah sağsalim alırız kucağımıza yavrularımızı

Selamlar kizlar...

Esen eger bugün dogum yaparsan, sakin olmaya calis canim. Eminim ki, sükunet güc verecektir sana. Allah yardimcin olsun...

Pinar, minik kizinin her hali bir baska güzel. Insan bakmaya kiyamiyor, Allah nazardan saklasin...

Bu arada bizde hala "tik" yok. Aksine bebisimin hareketleri daha cok üst kisimlarda hissediliyor. Buhran basiyor resmen, icim daraliyor. Izdirap gibi birsey bu, bakalim daha kac gün sürecek? Kirik plak gibi, hergün ayni hikayeyi anlatmamak icin, ne yazasim var buraya, ne telefonlara cikasim var:)

merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım ve inanınki çok mutluyum allah izin verirse 30 mayısta kızım olucak allah herkeze hayırlı evlat ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin hayırlı doğumlar canım

sordum 36 dolduktan sonra sorun değil demişti biz 37 yi bitirmek üzareyiz inşallah bugün 36+6 yızz

aşkım o zaman neden stres yapıyosun kendine sizin için buymuş hayırlısı demek hiç sıkma kendini
Ne güzel bi bebişimiz daha geliyor dualarımız seninle şimdidealkisalkisalkis

Hoşbuldum tatlım. Valla süper bi duygu. Eve girik, koltuğa yatırdım. Sanki ev doldu. Daha önce bomboşmuş gibi hihoyyyt

Evet canım karnı doyar, bide gazını güzelce çıkarırsa hiç sorun yok maşallah

Zaten o kadar çok sulu şeyler tüketiyorum ki bide yanında hiçbişey yemeyince kulaklarım uğuldamaya başladı resmen delikafadulden

Uçuğum geçti tatlım. Rahat rahat öpüyorum valla. Kimseye öptürmüyorum ama kendim off offff her yerini mıncık mıncık öptüm kaydirigubbakcemile3

masALLAH kizin cok tatli. RABBIM size bagislasin. ama kendi besigine alistirsan daha iyi olmazmiydi. sonradan zorlanma diye. neyse melegin keyfi yerinde ya o da yeter.

Sağolasın canım sarısı herkesin başına inşallah hihoyyyt

Şimdi ilk günümüz ya teyzesi tolerans tanıdık prensese. Babasıyla koyun koyuna yattılar biraz. Eşim az önce totikimin kimliğini çıkarmaya gitti. Bende beşiğiyle birlikte salona yanıma aldım kuzumu hihoyyyt

Canım ya stres yapma lütfen. Günün gayet iyi. Allah'ın izniyle bişeycik olmaz. Sağl salim alırsın inşallah kuzunu kucağına a.s.

ben okurken fotoğrafını görmemiştim.
maşallah canım ne güzelde uyuyor. tabi karnı tok altı temiz defne hanımdan rahatı yoktur.
melekler korusun yavrunu canım.

Sağolasın canım. Evet valla. Bakımları yapıldı, karnı da doydu. Güzelce uyur şimdi kuzum hihoyyyt

maşallah canım defnemize çok şeker yüzüde iyice toparlanmış çok şeker olmuşş
darısı bize inşallahh

Tşk ederim bitanem. Valla 2 günde bile değişiyolar ya. Abla oldu gibi geliyor bize kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallah diyelim nazar deymesin bu fıstığa... melekler gibi uyuyo yerim ben onu...

Sağolasın canım a.s.

Aramıza hoşgeldin canım. Sağlıkla alırsın inşallah kızını kucağına sende a.s.

Sorma teyzoşum. Babamı da yatırdı annem yanıma. Bi keyifle uyudum ki kaydirigubbakcemile3

maşallah defneciğe ömrü uzun analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsıun

Sağolasın canım Allah razı olsun a.s.

Hoşgeldin canım. Sağolasın bitanem. Allah hepimizinkileri nazardan saklasın inşallah a.s.

Valla iyi sabrettiniz kız. Günü dolacak daha bekleyecek heralde sizin kuzular kaydirigubbakcemile3

Saol cnm, beğendiğine sevindim, yapacaksan kurdelesini normal boyuttan az geniş al daha düzgün sarılıyo

Yerim onu yerim, pınarcım nazarlık tak kocamanından

Cnm hayırlısı ne ise o olsun, senin yapabileceğin bişey olmadığı için kötü düşünme,iyi düşün iyi olsun, bak birsenin oğlanlar 33 haftalık doğdu sapasağlam maşallah, seninki kız bide, kızlar daha dayanıklı diye biliyorum, dr un dediklerini yap dua et, artık gerisi Allah a kalmış, inş. sapasağlam alacaksın kucağına böyle düşün

Hoşgeldin cnm, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş
.

Cnm askolsun, buraya yazmıcanda nereye yazıcan, hepimiz bebeliyiz en iyi biz anlarız, inş. kısa zamanda gelir tombalağın

kızlar selam nabersiniz bakalım ben de 5 kat indim çıktım tam 4 kere doğurayım diye birazdan yine gitcem ayyy kıvılcım senle aynıyız afakan bastı daralıyorum ya niye gelmiyi bunlar

ay pınarcım geldinizmi eve çok tatlı maşallah ya şişide inmiş ne güzel huzurlu bir bebek mışıl mışıl uyuyor canım foto çekerken sakın flaş kullanma
gözlere çok zararlı bebeğin belki biliyorsun sadece hatırlatmak istedim

civciv sne naıslsın prenses gazle ne yapıyor

incihan delirdimi anacığım senin kozcaa 4 taneeeeeeeee heee sen uayndıkça ver çocuğu kucağına bak istiyormu bi daha onlara kolay valla biz çekiyoz herşeyi ayayyy sinir oldum gene

burcuucm tünaydın canım terliğin çok güzel taç da süper olmuş valla bende kırmızı kurdela aldım onu bağlıycam bant gibi

esencim bir şey olmaz canım 36 geçmiş gitmiş 37 bile bitiyor sağlıkla alırısn bitanem sen tasalanma
dua et bacım bol bol benim 35 de nst da çok sancım çıktı doktor gelsede durdurmam dedi çünkü kuveze girmez artık dedi tabi benimki 39 oldu gelmedi belki senin kuzuda bekler azcık daha beklemesede riskli dönem geçmiş canım

onun dışında herkes iyi inş benim midem yanıyor ve acayip sinirliyim ya günler geçmiyor geceelrde uyku tutmuyor artık 3 defalan yatar oldum ki işteyken 9 uyuyan ben valal evde olunca daha kötüymüş tüm düzen şaştı kızlar

Cnm o kadar çok yorma kendini, ters bişi olmasın Allah muhafaza çok merdiven çıkmışın bence,doğurmasan bile akşam sancı yapar gibi geliyo sana yazık,
Cnm kurdela bağlanınca saten gibi kayabilir bence, başının ölçüşünden az eksik kesip alttan lastik dikersen düz durur rahat edersin gibi geliyo
Şeniz

kızlar ben biraz kuran okuyayım gelirim yine

Allah kabul etsin canım a.s.

Taktık teyzoşum merak etme sen a.s.

Geldik kuzumla teyzesi geldik. Yok tatlım 6 ay flaş zararlıymış, açmıyoruz hiç. Işıklı ortamda çekiyorum o yüzden a.s.

burcucum sağol canım yavaş yavaş kaplumbağa hızıyla bitanem yormuyorum ama rahatlıyorum azcık doğuma yardımcı olcak diye

kudelayıda haklsısın deneyim canım

akşamalrı snacım hep var canım ama yalancı snacı yad aakşma konuştuk ya bebek hareketleri çok olunca aşağıya baskı yapıyor kafası ondan oluyor

sen nasılsın bugün sancın varmı

kız sen nekadar pratik düşüncelisin öyle. hiç anlamam bu işlerden ama buda güzel fikir. ama be yinede ilkini yapıcam.

Allah kabul etsin canım a.s.

Taktık teyzoşum merak etme sen a.s.

Geldik kuzumla teyzesi geldik. Yok tatlım 6 ay flaş zararlıymış, açmıyoruz hiç. Işıklı ortamda çekiyorum o yüzden a.s.

ya sizleri görüdkçe içim mutlulukla doluyor bende istiyorum kuzumu artık

sütün nasıl pınarcım mama vermek zorunda kaldınızmı özel bir şey içiyormusun süt için

SELAMLAR HANIMLARR!! GEÇMİŞİ ÇOK FAZLA OKUYAMADIM HERKEZ İYİ İNŞALLAHH..

ESENCİM STRES YAPMA HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN TATLIMM ..

MARLYN İYİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN CNM GAZELDE UYUYOR BENİM PC SÜREKLİ AÇIK ARA ARA GELİP BAKIYORUM AMA SÜREKLİ BURDA DEĞİLİM TABİ

KIVILCIM SEN HEMEN DOĞURMAK İSTİYORSAN OTURARAK EV SİL BACIM DOĞUMU KOLAYLAŞTIRIYORMUŞ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

PINARCIM HOŞGELDİNİZ EVİNİZE CANIM AFERİN DEFNE KIZIMIZA ATTI DEMEK SİZİ YATAKTAN AMA BENİM GAZELDE İLK GÜNDEN BABAYI ATTI HALADA BENİM YATAKTA YANIMDA YATIYOR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 GALİBA BİZ SEPETİDE ODAYIDA BOŞA ALDIK :roflol::roflol:
BENİM KOCİŞTE EVE GELİR GELMEZ HEMEN KİMLİĞİNİ ÇIKARDI BİZİM BU KIZLAR BİZİM PAPUÇLARI DAMA ATACAKLAR GALİBA kaydirigubbakcemile3

Dün gece o ağrıdan olmadı bende, ama bugün 3 sefer fln daha oldu, bende evin içinde gezmeye başladım, odadan odaya yürüyorum, bakalım ya rahatlıcam ya doğurcam
kaydirigubbakcemile3
Annem gelirken benim peluş ayıcıklarımı fln da getirmiş, onlar yıkandı demin , oğluşun odasına koyucam, ama dolap hala yapılmadı, usta başlamış ölçülerini fln kesiyomuş, eşim öyle dedi, inş. bir an önce biterde rahatlarım bende,
gamyoncuiremsu

kız sen nekadar pratik düşüncelisin öyle. hiç anlamam bu işlerden ama buda güzel fikir. ama be yinede ilkini yapıcam.

Saol bitanem a.s.

Hoşgeldin cnm, kız hülya sende 36+5 te doğurdun dimi, yanlışmı hatırlıyorum :uhm:

oh maşalalh canım uyusun kuzucuklar en çok uykuda büyürlermiş hatta gece ağlamalarının diğer bir sebebi büyümenin gece olmasıymış kemikleri ağrırımış kuzuların

valla sizler böyle anlatınca acayip bir heves kaplıyor bende yarın 39 um ama benim kızın gelmeye niyeti yok canım tam gününü bekliycek sanıırm

sepeter boşa yani ama insan yanından ayırmak istemez bence haklısnıızn anlıyorum ama bir süre sonra uyku ve oda düzeni yaparsınız zaten ya o kadar takmayın bence

nüfus cüzdanıda çıktı gazelin hayırlı olsun canım

sibhelcim sende hoşgeldin yağız paşamız nasıl uyuyormu oda
sütün daha iyiymiş canım ne güzel mamada bitti artık cokur cokur emsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…