• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

kızlar ya esenden haber alamadınız mı? ben nete giremiyorum diye dün akşam pınar ve siribron'a mesaj attım size bildirsin diye. onlarda gelmemişler:((

esenciğimiz bebişine kavuştu. 3050 gr olmuş bebiş. 52cm dedi yanlış hatırlamıoyrsam. hastaneye gidince hemen sezeryana almışlar. şimidi ikiside iyilermiş. adı da ahsen oldu kuzumuzun. hepinize selamı vardı.

birsen canım,senin numaranın yazdığı hattı evde kalmış. ondan sana ulaşamamış.
şimdi komşudayım. size bir bakayım dedim. öpücükler!!

evet kesme olayı fln çok fena, ama kesince çok rahatlıyomuşun diye okudum kkde,
kolay çıkıyomuş, yoksa patlayabiliyomuş olmadık bi yerden, oda kontrolsüz olduğu için çok zarar verebiliyomuş, aslında en güzeli dr a ebeye bırakmak, kesisiz olsun desem ya patlarsa,yaa işin o yönüde var
kafamçokkarıştı

:1shok::1shok:kadın olmak ne zor yahu....ole yada boyle mutlaka bıyerınden kestırıosun yanım...:utangac:

kızlar akşam kasıklarım öyle çok ağrıdı ki,şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım,oturamadım bile resmen ya,bel ağrısı zaten hafifi hafif var,bizim kız gelecek sandım,delikafaduldenbir dedoğumu normal istiyorum akşam kasık ağrısına dayanamadım,normal nasıl doğururum bilemiyorum biraz korktum doğrusu:1shok:
eşim de telaşlanmasın diye sesimi çıkarmadım,ben bir duşa gireyim dedim,sıcak su biraz iyi geldi,çantamı yatak odasına aldım,eksik birkaç bişey vardı,onları düzenledim o sancıyla,gelecek sandım valla kızımı,ilk kez bu kadar kötü oldum,diğerleri ağrı falan değilmiş ,onu anladım,nişan falan gelmedi ama ağrı çok kötüydü,arada gidip baktım lavaboya gelmiş mi bişey diye,hem gelsin istiyorum bebğimi,hemde gelmesin,akşam baya korktum valla ya:1closedeyes:

ay o kasık agrısı cok nadır oluo bende yafs....cok iş yaparsam falan...aman dıkkat et bacım kendıne:1hug:

oy canım ya demek 6 gündür çekiyorsun,Allah yardımcın olsun cnm,aklım çıktı akşam benim,doğurucam diye,halbuki hazırım sanıyordum,d eğilmişim,normal doğumu istiyordum hep akşam o kadar ağrıya bile dayanamadım nasıl doğum yapıcam ben:1no2:

sorma canım ya bende aynı seyı dusunuorum..Allah hepımıze kolaylık versın:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar biz geldik evde olunca iş güç derken giremiyorum nasılsınız herkes iyidir inşallah

ah canım ya zaten calıştın banucum yat azıcık dınlen....doguma sakla bıtanem enerjınıa.s.

kızlar çok kasılmalarım var benim 15 dk da bir oluyor şimdi nidilat içtim bakalım fayda edecekmi
pazara kadar dayansa kuzum yaaa:((

amın cnm dayanır inş.aman dıokkat et dınlen tatlım:emir_bebek:

hastane cantamıda yerleştireyim bugun bir ara.hazır sayılır ama cantaya koymadım daha.bebeğe 1 hastane cıkısı yetmez mi acaba?kendime 2 gecelik 2 pijama.1 sabahlık.ped,göğüs pedi.çatlak için krem,bebeğe 1 tk hastane cıkısı,yelek,battaniye,zıbın corap mendil.
terlik almam gerek ama nasıl terlik olur acaba ?birde kırmızı kurdelem yokk:)))daha

desene hazırlıklar tamam...terlık kurdela mutlaka koy ,ben ılk onlareı koydumkaydirigubbakcemile3

esencim bi bakmışız yarın kuzunla bi foto yollamışsın topiğee. hayırlısı ne ise o olsun sizin için canım.
yürüyüşümüzü yaptık geldik. normal doğuma hazırlık yürüyüşleri diye çıkıyoruz ama benimkinin hiç gelmeye niyeti yok bu gidişlede 4 kiloyu geçecez ve mecburen sezeryan olacaz gibime geliyor.

benım oglanında nıyetı yok falla ne agrı ne sancı..onlar ne kıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada dün gece çok uyuyamadım saate son baktığımda 5 e geliyodu, çıldırıcak gibi oldum resmen dalamadım bi türlü, sizin uykular ne alemde :bbo:

Banucum bebişler gelince napcass bilmiyorum, ben daha doğurmadan yorgunum yaa..

ah o uykular burcucum hasret kaldım falla..artık gecelerı saat başı kalkıorum desem olcak...wc yada karnımı doyurmaya...:çok üzgünüm::roflol:

ayy bı gun gırmedım ne bu hatunlar ...sayfalar dolmuş tasmış oku oku :bbo:bıtmedı..bıde kapı caldı durdu komsu geldı gıttı....ne yazcaımıda unuttum yafskaydirigubbakcemile3
herkez ıı sanırım okudummkadarıyla daha douran yok sanırsam baska....
ay ben oldum falla dun bugun temızlık...bugun oglene kadar daha dewam ettı kadın gıttı ben actım hemen forumu..ama dun aksaö yattım yerden kalkamadım falla..bacaklarım belden asaım resmen tutmuordu kızlar...ay bıttı ya sukur temızlıkte..artık heran dogurabılırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hazırımkaydirigubbakcemile3
ogluşun odasıda yerleştı sayılır..yataının uyku serı bı yok..oda gelsın en kısa zamanda resım koymak için sabırsızlanıorumdelikafadulden

birsencim nasılsın canım oğluşların nasıl
evet esen den haber yok sanırım meleğini almıştır kucağına:)

sağol cnm ben yorgun ve halsizim kansılzıktan sanırım
oğluşlarımda iyiler teyzesi uyuyolar yimek saatleri geldi mır mır ediyolar sen ,iyimisin cnm

kızlar ya esenden haber alamadınız mı? ben nete giremiyorum diye dün akşam pınar ve siribron'a mesaj attım size bildirsin diye. onlarda gelmemişler:((

esenciğimiz bebişine kavuştu. 3050 gr olmuş bebiş. 52cm dedi yanlış hatırlamıoyrsam. hastaneye gidince hemen sezeryana almışlar. şimidi ikiside iyilermiş. adı da ahsen oldu kuzumuzun. hepinize selamı vardı.

ayse canım ay ben almadım ya senın msg ını...:uhm:gece bı ara tel ottu oda eşim baktı amabişi demedı bana ben temızlıkten sonra olu gıbı yıgılıp kaldımda..aksam 8 de uyumusum canım ya...
demek kavustu esen bebişine....ay cok sewındım bı mayıs kuzumuz daha oldu desene...kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:nazar:

ayyyy esen doğurmuşmu yaaaa ne kadar uzak kalmışım kızaaa
aradım onun avea hattını cvp veren olmadı tuhhhhh
hadi gözümüz aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin
hoşgeldi AHSENN

oğlum çok çirkin bi şi teyzeleri. 2950 gr, 50 cm doğdu. şimdi uyuyo.

ilk başta çok aksilik yaşadık. benim epidural tutmadı üzerine bir de genel anestezi yapmışlar. sonra sütüm gelmedi. oğlum hep aç kaldı. şimdi de memelerim yara oldu kanıyor. ama damla damla da olsa sütümm gelmeye başladı. oğlum da ben de çok yıprandık. yine de tanrıya şükür şimdi biraz daha iyiyiz. size söyleyecek çok şeyim var ama ne desem nerden anlatsam bilemiyorum.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün ne kadar aksikilk sorun yaşansada mutlu son :teytey:

anka kuşu gözün aydın canım saglıkla büyütürsün bebeğini inşallah
bende az once doktordan geldım salı gunune cagırdı nst ye baglandık hafıf sancılarım cıktı alttanda muane oldum 1 cm acılma varmıs agrın olursa gel dedı dun geceden berı hafıf hafıf agrılarım basladı kızım dogum gunumde gelıcek galıba hafta sonu ben nobetcıyım dedı ana kıs 3 mayıs olurus ınsallah:emir_bebek: epudural normal dogum ıstedıgımı söledım 4 kıloyu aşmazsa olur catın musaıd dedı
bugun hastanede 4720 gr dogan bı bebek vardı şaşırdım kaldım valla doktorda 1 2 güne gelır gıbı konustu bebek için benı ıyıce heyecan bastı hayırlısı bakalım buarada miğde yanmalarım başladı benımsenağlama

Hakkında hayırlısı canım umarım normal doğum yaparsın istediğin gibi.

arkadaşlar 8 aydır yazdığımız şu 2700 küsür sayfayı istisnasız takip ettim. okuyamadıklarımı bile her ne olursa olsun, üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin dönüp okudum. ama sanırım artık okuyamadığım sayfalar da olacak. belki bi süre hiç okuyamayacağım. muhtemelen zaman zaman sizlerin de öyle olacak. en azından bir süreliğine belki birbirimizi eskisi kadar yakından takip edemeyeceğiz. ama hep kalbimde ve dualarımdasınız. benim ve diğer bazı arkadaşlar için yeni bir sayfa açıldı. çok yakında geride kalanlar için de aynı sayfa açılacak. yepyeni bir yol arkadaşlığımız olacak. yolun şimdiye kadarki kısmı için hepinize çoook teşekkür ediyorum. bundan sonra da hiç ayrılmamayı, her tökezlediğimizde birbirimizin kollarından tutacağımızı ümit ediyorum. iyi ki varsınız, hep varolun

Ne desem boş bu lafların üzerine :1hug:

marlyn hadi bi anket açalım kıvılcımmı senmi önce doğuracaksınız heheheee

bu arada kızlar esen yok esenden haberi olan varmı ben iki numarasınıda aradım ulaşamadım merak ediyorum yaww

Ay gözü aydın valla bende sabah yazmıştım merak ediyorum diye.Allah analı babalı büyütsün ahsenimizi bir kuzumuz daha oldu.:dance:

hoşgeldın sıbelcimm..nasılsın?nasıl yagızımıs?

ANKQAKUŞU ay yazdıklarını sıbelın alıntısında okudum...az once gecmişin hepsını tam tekmıl okuyamamıştım..cok duygulandım ınan...sibelciminde dedii gıbı ne soylenırkı bu sozlerın ustune...iiki warsınız ııkı varız benced...her sorunda her gozyasında her mutlulukta iiki varız bırbırımıze destegız iikide....senağlama:enbuyukkk:

selam kızlarrr.dün eşimle kartal eğitim ve araştırmaya gittik.ilk olarak ultrasona koyulduk bpd miz 39+5 olarak görüldü flmiz 38+5 neyse ölçümler yapıldı üst kata doğumhaneye gönderildim nst için.orada dosyamı incelediler.buraya sancılı kanamalı gelmiş olsan bile biz senin doğumunu burada yapamayız dediler.ventrikülomegaliden dolayı çocuk cerrahisi olan bir hastanede olması gerekiyor bunun için çapa yada cerrah paşa üniversitesini tercih edin bundan sonraki kontrollerinide orada ol dediler.daha sonra ultrasonda tekrar baktılar.ultrasondan sonra drla konuştuk.bebeğin doğar doğmaz felç olma riski çok yüksek dedi.iki ucuda farklı dedi bir ucunda felç var bir ucunda görememe konuşamama gibi problemler var dedi.bunun için çocuk cerrahisi olan bir hastaneyi önerdi.o moral bozukluğuyla nstye bağlanınca bebiş tekmelemedi.karnımı sallıyorlar hareket etsin diye.daha sonra serum takıldı.eşim aşşağıda habersiz. serum bitti tekrar nst ikinci nst normal çıktı idrar tahlili verdik enfeksiyon aynen devam ediyor.gece 12:30da eve gönderildik.şimdi doğum için bursayla temas kurucaz kızımın ameliyatını yapan çocuk cerrahisiyle görüşücez olası bir aksilikte yanımızda olmasını istiycez.hiçbir şey düşünemiyorum sadece dua ediyorum.kötü şeyler düşünmmek istiyorum.iyi düşün iyi olsun diyorlar ya.inş iyi olucak kızım ablası gibi güçlü olucak.bu kadar beklemesi bile güçlü olduğunun göstergesi diye bakıyorum ben.hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

selam kızlarrr.dün eşimle kartal eğitim ve araştırmaya gittik.ilk olarak ultrasona koyulduk bpd miz 39+5 olarak görüldü flmiz 38+5 neyse ölçümler yapıldı üst kata doğumhaneye gönderildim nst için.orada dosyamı incelediler.buraya sancılı kanamalı gelmiş olsan bile biz senin doğumunu burada yapamayız dediler.ventrikülomegaliden dolayı çocuk cerrahisi olan bir hastanede olması gerekiyor bunun için çapa yada cerrah paşa üniversitesini tercih edin bundan sonraki kontrollerinide orada ol dediler.daha sonra ultrasonda tekrar baktılar.ultrasondan sonra drla konuştuk.bebeğin doğar doğmaz felç olma riski çok yüksek dedi.iki ucuda farklı dedi bir ucunda felç var bir ucunda görememe konuşamama gibi problemler var dedi.bunun için çocuk cerrahisi olan bir hastaneyi önerdi.o moral bozukluğuyla nstye bağlanınca bebiş tekmelemedi.karnımı sallıyorlar hareket etsin diye.daha sonra serum takıldı.eşim aşşağıda habersiz. serum bitti tekrar nst ikinci nst normal çıktı idrar tahlili verdik enfeksiyon aynen devam ediyor.gece 12:30da eve gönderildik.şimdi doğum için bursayla temas kurucaz kızımın ameliyatını yapan çocuk cerrahisiyle görüşücez olası bir aksilikte yanımızda olmasını istiycez.hiçbir şey düşünemiyorum sadece dua ediyorum.kötü şeyler düşünmmek istiyorum.iyi düşün iyi olsun diyorlar ya.inş iyi olucak kızım ablası gibi güçlü olucak.bu kadar beklemesi bile güçlü olduğunun göstergesi diye bakıyorum ben.hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

canım benimm...dua et bol bol..inşallah guclu bı kız olucak damlamız....:Saruboceq::Saruboceq:dualarımız senınle canım benım..herseyın hayırlısı olsun ...inşallah bursadanda hayırlı hbr aldıını duyarız paylasırız burdan...:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

Kızlar selam... Dün netimiz bi gitti şimdi geldi. Ben hemen geldim ama kızım uyanmak üzere. Kaçarım hemen a.s.

Geçmişi okuyamadım. Herşey yolundadır umarım. Ayşe dün gece mesaj atmış Esen doğum yaptı kızlara yazar mısın diye. Ama o bende önce yazmış gördüm a.s.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

Kızımın hastanedeki sarılık değerleri 8 ve 10'du. Bugün yine gittik , test yapıldı. 13,5 çıktı. Yükselme var. Halbuki süreklide emziriyorum :çok üzgünüm:

Çok ağladı bugün test için kan alınırken. O ağladı ben ağladım senağlama Eve geldik, babasıyla ilk banyosunu yaptırdık, emzirdim uyudu. Birazdan uyandırıp yine emzireceğim...

Yarın doktor kontrolümüz var. Test tekrar yapılacak. İnşallah daha fazla yükselmez sarılığı...

Kızlar selam... Dün netimiz bi gitti şimdi geldi. Ben hemen geldim ama kızım uyanmak üzere. Kaçarım hemen a.s.

Geçmişi okuyamadım. Herşey yolundadır umarım. Ayşe dün gece mesaj atmış Esen doğum yaptı kızlara yazar mısın diye. Ama o bende önce yazmış gördüm a.s.

Kızımın hastanedeki sarılık değerleri 8 ve 10'du. Bugün yine gittik , test yapıldı. 13,5 çıktı. Yükselme var. Halbuki süreklide emziriyorum :çok üzgünüm:

Çok ağladı bugün test için kan alınırken. O ağladı ben ağladım senağlama Eve geldik, babasıyla ilk banyosunu yaptırdık, emzirdim uyudu. Birazdan uyandırıp yine emzireceğim...

Yarın doktor kontrolümüz var. Test tekrar yapılacak. İnşallah daha fazla yükselmez sarılığı...

hosgeldın pınarcım..oyoyoy kıyamam ben defne kızımıza..sarılık her yenıdoganda oluo canım benım uzulme...ust kattakı komsumda 1ay oldu dogum yapalı hala gecmeı kızının sarılıı ..test falan oldu dun bişicikte cıkmamıs kuzuda...
ınşallah gecer canmım benım:Saruboceq:oy banyoda yaptı demek defne masallah :nazar:sıhhatler olsun inşallah..çok opuorum senı ve defneyıŞenizŞeniz:1hug::nazar::nazar:

Kızlar merhabaa,
Geçen gün bahsettiğim ağrılardan bol miktarda oluyo bu günlerde, bugünde oldu, gün içinde genelde hep yattım hiç kalkmadım desem yeri yani, sanki bebeğin kafası çıkacak gibi iyice aşağıda hissediyorum yada belki kafası kanala girmişte olabilir, pzt günü nst çekilecek bakalım bu sefer kasılma fln çıkıcakmı, karnımı sürekli kontrol ediyorum hiç sertlik fln yok, herhalde bunlar kasılma değil
:uhm::uhm:

Günaydın kızlar,
Herkes iyi sanırım bikaç gündür pek giremiyorum nete,dün doktora gittim,10 dk da birr sancılarım çıktı.Ama herhangi bir açılma yok,halada oluyoo normalmiş bu sancılar ama artık bekliyoruz tabii.Oğlum 3200 grammış.Herşey normal çıktı zaten..çok şükür,insan korkuyoo ama doğum yaklaştıkça..Neyse hadi hayırlısı bakalım.Bebişlere kendinize iyi bakın!!

Cnm hayırlısı olsun inş., yoksa bebişin annesinin kollarına gelmeyemi hazırlanıyo dersin hihoyyyt
:CüvCüv:bizde bekliyoruz ama bendede tık yok oğluşum çıkmıycam çıkmıycam diyo rahatı yerinde galiba hıçkırıp duruyo içerde bende ayın 24 doktorora gitmiştim çatın normal doğuma çok müsait suyun sancın gelmezse ozamana kadar ayın 4 ünde tekrar gel dedi ne yapacak acaba tekrar bir hafta dahamı bekleriz yoksa suni sancı falanmı vericek bilmiyorum bügün 38 +5 im pazartesi 39 olacak normal doğum tarihim 10 mayıs ama artık hayırlısı bakalım:CüvCüv:

Cnm inş. kısa zamanda sende kavuşursun bebişine, bence kontrol için çağırmıştır,nst ye fln alır, doğuma alacak olsa söylerdi sana hazırlıklı gel diye

Selamlar kizlar,

Pinar, bizim gün doldu bugün. Ama hala bir belirti yok canim.

Burcu, bazen sinirlerim hopluyor, ne yapayim canim. Galiba bu tombalak beni sezeryana dogru götürüyor:)

Marylin, valla benim günüm gecti bile canim, senin hic degilse avunacagin daha birkac günün var. Sakin olmaya calisalim bakalim...

Civciv, Denemedigim yol kalmadi canim. Evde silinecek yer birakmadim desem yeridir...

Sibel, nerede canim. Ben dogum haberimi verene kadar, herkes dogurmus olacak bu gidisle.

Tatlım senin bu bebiş cidden inatçı çıktı, bugün gelir inş., doğunca popişini ısır onun annesi seni bu kadar beklettiği için

oğlum çok çirkin bi şi teyzeleri. 2950 gr, 50 cm doğdu. şimdi uyuyo.

ilk başta çok aksilik yaşadık. benim epidural tutmadı üzerine bir de genel anestezi yapmışlar. sonra sütüm gelmedi. oğlum hep aç kaldı. şimdi de memelerim yara oldu kanıyor. ama damla damla da olsa sütümm gelmeye başladı. oğlum da ben de çok yıprandık. yine de tanrıya şükür şimdi biraz daha iyiyiz. size söyleyecek çok şeyim var ama ne desem nerden anlatsam bilemiyorum.
ya epiduralin tutmaması biraz kötü oldu. üst üste iki anestezi olmuş oldu. dr lar daha kötü olmamı bekliyolardı ama öyle olmadı. canavar gibi kalktım gezdim valla.

benim astımım olduğu için genel anestezi daha riskli olur diyoduk ama kısmet işte. ameliyathanede moralim çok bozuldu. epidural tutmayınca bana genel yapacaklarını hiç söylemediler. direk uyutmuşlar. sonra adımın çağrıldığını duydum gözümü açtım hadi bitti dediler. karnımı yokladım bebek nerde dedim. aldık bitti bebek iyi dediler. ama ben şoka girdim. genel anestezi olduğumu bilmiodum. çok korktum çoook.

arkamdan yazdığınız dualarınızı dileklerinizi okuyorum. hepinize çook teşekkür ederim canlarım.

arkadaşlar 8 aydır yazdığımız şu 2700 küsür sayfayı istisnasız takip ettim. okuyamadıklarımı bile her ne olursa olsun, üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin dönüp okudum. ama sanırım artık okuyamadığım sayfalar da olacak. belki bi süre hiç okuyamayacağım. muhtemelen zaman zaman sizlerin de öyle olacak. en azından bir süreliğine belki birbirimizi eskisi kadar yakından takip edemeyeceğiz. ama hep kalbimde ve dualarımdasınız. benim ve diğer bazı arkadaşlar için yeni bir sayfa açıldı. çok yakında geride kalanlar için de aynı sayfa açılacak. yepyeni bir yol arkadaşlığımız olacak. yolun şimdiye kadarki kısmı için hepinize çoook teşekkür ediyorum. bundan sonra da hiç ayrılmamayı, her tökezlediğimizde birbirimizin kollarından tutacağımızı ümit ediyorum. iyi ki varsınız, hep varolun

şimdi oğluma gidiyorum yine ama ara ara size gelicem. herkese kolay doğumlar, doğuranlara da güç kuvvet diliyorum

Cnm bende ne zaman yazacaksın diye bekliyodum, gözün aydın kavuştun oğluşuna darısı başıma inş.,ben senin o çiiikin oluşunu yiyim, maşallah ona nazar değmesin, gerçekten çok aksilik yaşamışsın ama sonunda sağ sağlim sende oğluşta atlattınız çok şükür, göğüs ucu için kalkanlar var cnm onlardan al, çamasıra yada ped e deyince daha çok acır, yada şunu duymuştum çay süzgeçleri varya metal delikli,onların saplarından kesip aynı gögüs kalkanı gibi yerlestirince hava aldığı için daha kolay iyileşiyomuş, bide ucunu çok yıkama cnm sütünle sil, inş. kısa zamanda geçer

selam kızlar amanın topik ne sessizmirmirmirmir

oh doğuranlar doğurdu aldılar kucaklarına bebişleri çekildiler kenara mirmirmirmirmirmirmirmir

:nazar::nazar:tubacım doğum öykünü büyük bir merakla ve duygusallıkla okudum zor bir süreç geçirdin ama herşeye değdi küçük kızınla mutluluklar canım size :nazar::nazar::nazar:

bu arada bugün 39 um doğuramadım ama bu hafta içinden umudum var haftaya cuma 40 hafta doluyor mirmirmirmirmirmirmirmir:

kıvılcım hep aklımdasın canım bugün bitti dimi 40 hafta belki bugün yarın gelir inş kuzun :Saruboceq::Saruboceq:

ben de merdiven inip çıkıyorum bugünde inip çıkcam belki doğumu kolaylaştırır inş mirmirmirmir

artık tüm ailem eşim en baştada ben sabırsızız tek konumuz defne ve ne zaman geleceği geçen akşam şey dedik artık konuşmayalım ondan belki ilgiyi kesersek kendiliğinden gelir ama yok bizim kız bu numaraları yemiyor :1no2:kaydirigubbakcemile4

çıldırdık artık delikafadulden babasıda bu sefer yapamazki çıkamazki diye gaza getirmeye çalıştı ama tık yok:kızgın: inat bu kız boğa ne olcak anasına çekmemiş hiç ben yengecim

valla doğuran da yok acayip sessiz buralar bakalım ilk mayıs bebeği kim olcak
Cnm bi sen bi kıvılcım valla, gelmek bilmiyo bebeler, beni bile çatlattılar burda, ya ben bişi duymuşum kaç gündür söylicem dilimin ucuna geliyoda yazamadım bi türlü, göğüs uçlarını bebek emer gibi uyarınca rahim kasları kasıldığı için doğumu başlatabiliyomuş,bu refleks doğum sonrasında rahim kaslarını toplamak amaçlı bi reflexmiş, bi deneseniz belki işe yarar

benimde bir iki gündür midem yanıyor pek olmazdı doğum işaretemidir acaba

Cnm gastrit ve reflü bende uzun zamandır var, doğumla alakalı değil bildiğim kadarıyla

ankakuşu cnm güsel dileklerin için çok sağol ne güsel konuşmuşsun öle
ben kendi adıma iki bebek koşturmaca olsada buraya gelip bakıyorum yazamasamda okuyorum gece mama saatinde pc açıyorum okuyorum......
şuan belki annem olduğundan bu kadar rahat yazıyorum giriyorum ama o olmasada günde birkerede olsa slm veririm kendimden haberdar ederim ........

cnm banada epidural dediler ben kabul etmedim astımım var diye istediler
kabul etmeme sabebim başarısız olduklarını duydum seninle aynı duruma düşmemek adına
genel anestezi istedim...veeee o salak anestezi uzmanı ayarlayamadı dozu beni yoğumbakıma soktu
bilincim kapanmış eşim diyorki ambulsat gözünü açtın seni uyuttular diyor artık ne olduysa
bense hiçbişey hatırlamıyorum o an hayatımda yok gibi .............tam 7 saat sonra uyanabildim ve uyandığımda makinalara bağlı oksijen maskesi ağzımdaydı .....kabustu
sen şanslı çıkmışsın ki uyanmışsın...........
senin ve oğluşunun iyi olmasına çok sevindim cnm adını ne koydunuz tatlımm

Cnm seninkide kabus gibi olmuş cidden, ama çok şükür atlattın artık, inş. bi daha böyle zor bir dönem geçimezsin

:1shok::1shok:kadın olmak ne zor yahu....ole yada boyle mutlaka bıyerınden kestırıosun yanım...:utangac:

ay o kasık agrısı cok nadır oluo bende yafs....cok iş yaparsam falan...aman dıkkat et bacım kendıne:1hug:

sorma canım ya bende aynı seyı dusunuorum..Allah hepımıze kolaylık versın:Saruboceq::Saruboceq:

ah canım ya zaten calıştın banucum yat azıcık dınlen....doguma sakla bıtanem enerjınıa.s.

amın cnm dayanır inş.aman dıokkat et dınlen tatlım:emir_bebek:

desene hazırlıklar tamam...terlık kurdela mutlaka koy ,ben ılk onlareı koydumkaydirigubbakcemile3

benım oglanında nıyetı yok falla ne agrı ne sancı..onlar ne kıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah o uykular burcucum hasret kaldım falla..artık gecelerı saat başı kalkıorum desem olcak...wc yada karnımı doyurmaya...:çok üzgünüm::roflol:

ayy bı gun gırmedım ne bu hatunlar ...sayfalar dolmuş tasmış oku oku :bbo:bıtmedı..bıde kapı caldı durdu komsu geldı gıttı....ne yazcaımıda unuttum yafskaydirigubbakcemile3
herkez ıı sanırım okudummkadarıyla daha douran yok sanırsam baska....
ay ben oldum falla dun bugun temızlık...bugun oglene kadar daha dewam ettı kadın gıttı ben actım hemen forumu..ama dun aksaö yattım yerden kalkamadım falla..bacaklarım belden asaım resmen tutmuordu kızlar...ay bıttı ya sukur temızlıkte..artık heran dogurabılırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hazırımkaydirigubbakcemile3
ogluşun odasıda yerleştı sayılır..yataının uyku serı bı yok..oda gelsın en kısa zamanda resım koymak için sabırsızlanıorumdelikafadulden
Evet cnm uykular öyle maalesef,ohh evdi miss gibi olmuş yağız paşa için hazır bekliyor, cnm sen temizliğe karışmasaydın nasılsa kadın gelmiş bırak o yapsın şekerim

Son düzenleme:
BURCU cnm dıkkat et kendıne...kasılma falan cok nadır oluo bende..bende bılemıorum sancı nasıl kasılma nasıl bişi...desene kağan bebk gelme için sabırsızlanıo annesi...ben karısmadım tatlım temızlıgede,genede ayakta gezınmek yettı yanı..butun gece rahmım agrıdı yahu..bende sacdece yorulunca yada ayakta kalınca hareketsız durunca rahmımde bı agrı oluo bacaklarımı acıp adım atamıorum resmen...ayın beşinede az kaldı bakalım ne dıcek dr..ben daha hiç nst falan cektırmedım kızlar ya...nıe ıstemedıkı dr acepfisfisfis

Burcu cnm hoŞgeldın kızzz evde doĞurmayasın sakın
pınarcıĞım cnm ÜzÜlme benım alıŞımınde 14 le eve yolladılar bol bol yedıreceksın dedıler ne zorlamalarla yedırdım gece gÜndÜz Çok ŞÜkÜrkı dÜŞtÜ ama Ömerımde hıÇ olmadı ...sarılıĞınıza bakılması Çok gÜsel sınırı 15 cnm
bol bol emzırsende bebek daha kÜÇÜk sÜtÜ ne kadar ÇektıĞını bılemıyorsun
yeterlı alamadı belkı kÜÇÜk olduĞundanda uykuya dÜŞkÜn
ben hem pramatÜre oluŞundan hemde yeme sorunu oluŞundan 2 saatte bır 30 cc mama yada anne sÜtÜnÜ bıberonla verdım sırf bu sebeplerden
yanı geÇerrrrrrr bunlarr allah beterınden korusun

levestorıy cnm ÜzÜlme cerrahpaŞaya gıt doĞuma Çok ıyı bır yer gebelerle Çok ılgılenıyolar keŞek bıraz daha Önce gıtseydın Şımdı son haftalardasın hakkınızda hayırlısı dualarımız senınle

bana gelınce banyo yaptımmmmmmmmmm bebekleırmı besledım sÜtÜmÜ saĞacaĞım..

GeÇmıŞ albÜmlerı aldım elıme ahhhhhhh ben ne gÜsel hatunmuŞummm
Şımdı sarkık bır gÖbek ve hala ŞıŞ eskıdende gÖbeĞım vardı ama bÖle deĞıldı
korkuyorum bÖle kalmasından hala uyusuk bugÜn sarkık olan gÖbeĞımı kaldırdım uyuŞuk ve hıssız dıkıŞ yerı altta kalıyor dıkıŞ ızı vs.ız yok estetık olmuŞ
ama kendımı hıÇ beĞenmedım kızlar Çatlak ve ŞıŞ bır karın alerjıden yara olmuŞ bacaklar ve damar yolu aÇılmaktan yara olmuŞ bır kol
havada ıÇım gıbı karardı bu saydıklarım dÜzelecek Şeyler deĞıller estetık lazım valla............tek yapacaĞım dıyetle 5-6 kılo daha vermek doĞum baya bır Şey gÖtÜrdÜ gerısını ben vereyım dıyecem ama korkuyorum dıyet yapmaya
ÇÜnkı kansılıktan uykudan kalkamıyorum Önce gıdıp b12 ve hemograma baktıracaĞım ıĞnemı ılacımı alacaĞım sonra Şu 5-6 kıloyu vermem lazım
kocıŞe kÖtÜ gÖrÜnÜyorum

Cnm inş. bu kötü senaryoların hiç biri gerçekleşmez ve sağ sağlim kavuşursun bebişine inş., Allah yardımcın olsun cnm, güzel haberlerini bekliyorum

Pınarcım prenses sarılıkmı oldu, geçmiş olsun cnm, kuzenimin bebekte olmuştu, sezaryen ile doğan bebeklerin çoğunda oluomuş sarılık ,ultraviyole ışık veriolarmış bide düzenli besleme ile bikaç günde atlatılıyomuş bitanemm üzülme sen

BURCU cnm dıkkat et kendıne...kasılma falan cok nadır oluo bende..bende bılemıorum sancı nasıl kasılma nasıl bişi...desene kağan bebk gelme için sabırsızlanıo annesi...ben karısmadım tatlım temızlıgede,genede ayakta gezınmek yettı yanı..butun gece rahmım agrıdı yahu..bende sacdece yorulunca yada ayakta kalınca hareketsız durunca rahmımde bı agrı oluo bacaklarımı acıp adım atamıorum resmen...ayın beşinede az kaldı bakalım ne dıcek dr..ben daha hiç nst falan cektırmedım kızlar ya...nıe ıstemedıkı dr acepfisfisfis

Cnm ben baya nst çektirdim 29. haftadan beri, ama erken doğum tehlikesi var diye bu kadar çok oldu, hiç kasılmada çıkmadı, sende herşey yolunda gidiyorsa dr gerek görmemiştir belki, ama bu hafta kesin ister

Esencim, bebişin doğmuş sapasağlam kavuşmuşsuunuz çok şükür gözün aydın cnm, Rabbim analı babalı büyütsün inş

burcu canım merhaba nasılsın hayatım kasılma bir saatte dörtten fazla oluyorsa doğum başlangıcıdır canım

birsencim Allah kolaylık versin iki bebişle uğraşmak çok zordur

esencim doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün inşallah

pınarcım sarılık yeni doğanda sık görülüyor umarım değerler düşer kıyamam bebişinede sanada tatlım çok geçmiş olsun

levestoriy canım inşallah herşey yolunda gider dua et bol bol canım

siribroncum nasılsın canım

marlyınım hayatım ay o reflü denen şey bende hep var hayırlısı ile geçer inşallah

burcu canım merhaba nasılsın hayatım kasılma bir saatte dörtten fazla oluyorsa doğum başlangıcıdır canım

birsencim Allah kolaylık versin iki bebişle uğraşmak çok zordur

esencim doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün inşallah

pınarcım sarılık yeni doğanda sık görülüyor umarım değerler düşer kıyamam bebişinede sanada tatlım çok geçmiş olsun

levestoriy canım inşallah herşey yolunda gider dua et bol bol canım

siribroncum nasılsın canım

marlyınım hayatım ay o reflü denen şey bende hep var hayırlısı ile geçer inşallah

iiyim banucum sen nasılsın?hosgeldın...yorma tatlım kendını..şölee ta bacak bacak ustune dınlen bıtanem benım...mayısıda gorduk hayırlısıyla canımm ya az kaldı azz bugun mayıs 1 hayırlısıyla bu ay hepımız kavusmus olcaz kuzucuklarımızaaaadelikafadulden:asigim::nazar::nazar:

Back
X