• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

burcu canım merhaba nasılsın hayatım kasılma bir saatte dörtten fazla oluyorsa doğum başlangıcıdır canım

birsencim Allah kolaylık versin iki bebişle uğraşmak çok zordur

esencim doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün inşallah

pınarcım sarılık yeni doğanda sık görülüyor umarım değerler düşer kıyamam bebişinede sanada tatlım çok geçmiş olsun

levestoriy canım inşallah herşey yolunda gider dua et bol bol canım

siribroncum nasılsın canım

marlyınım hayatım ay o reflü denen şey bende hep var hayırlısı ile geçer inşallah

Banucum iyiyim bitanem sen nasılsın, ya bu kasılmamı bilmiyorum ben, bu aralar çok sık oluyo, hayırlısı bakalım

iiyim banucum sen nasılsın?hosgeldın...yorma tatlım kendını..şölee ta bacak bacak ustune dınlen bıtanem benım...mayısıda gorduk hayırlısıyla canımm ya az kaldı azz bugun mayıs 1 hayırlısıyla bu ay hepımız kavusmus olcaz kuzucuklarımızaaaadelikafadulden:asigim::nazar::nazar:

canım iyiyim bitanem sağol bende evi topladım yemek yaptım eşimi bekliyorum az kaldı valla heyecan dorukta hayırlısıyla alırız inşallah bebişleri kucağımıza tatlım:nazar::1hug:

Selam Arkadaşlarım

Ankakuşu ve esen gözünüz aydın canlarım allah analı babalı büyütsün detayları bekliyoruz meleklerin fotolarınıda.

Bende bugün dr gittim cuma gününe kadar bekliyoruz eğer olmazsa pazartesi sunı sancıyla doğumu gerçekleştiricek yani en uzun 1 haftam var kızlar cok heyecanlıyımbenneyaptımki

Selam Arkadaşlarım

Ankakuşu ve esen gözünüz aydın canlarım allah analı babalı büyütsün detayları bekliyoruz meleklerin fotolarınıda.

Bende bugün dr gittim cuma gününe kadar bekliyoruz eğer olmazsa pazartesi sunı sancıyla doğumu gerçekleştiricek yani en uzun 1 haftam var kızlar cok heyecanlıyımbenneyaptımki

canım benım hadı hayırlısı..bak yuzduk yuzduk geldık sonuna hayırlısıyla..mayısıda gorduk sukurrrr:CüvCüv:saglıcakla kucaklarsın bebişini inşallah canım benımŞeniz:nazar::nazar:

incihancım nasılsınn hayırlısıyla bebişin kucağına alırsın inşallah

iyiyim tatlım heyecan sardı iyice valla sen nasılsın dinleniyomusun evinde

canım benım hadı hayırlısı..bak yuzduk yuzduk geldık sonuna hayırlısıyla..mayısıda gorduk sukurrrr:CüvCüv:saglıcakla kucaklarsın bebişini inşallah canım benımŞeniz:nazar::nazar:

ay canımya bende öyle düşündüm şimdi burası olmasa ne kadar cahil bi hamile olurmuşum cok şey öğrendik birbirimizden.Sonuna geldik hepimiz cok şükür sen nasılsın

lovestory canım allah yardımcınız olsun bu zamana kadar birşey yoktu inşallah sağlıkla alırsın kucağına güçlüdür o bu kadar durdu karnında.Dualarımız sizinle hiç merak etme tatlım

iyiyim tatlım heyecan sardı iyice valla sen nasılsın dinleniyomusun evinde

ay canımya bende öyle düşündüm şimdi burası olmasa ne kadar cahil bi hamile olurmuşum cok şey öğrendik birbirimizden.Sonuna geldik hepimiz cok şükür sen nasılsın

evet cnm burası bı cok sey oğrettı banda...iiki varsınız:asigim:
bende ıyıyım cnm benım..az kaldı dıyıp dıyıp ogluma kavuscaım gunu beklıorummm:1hug:gun yaklastıkca daha cok merak edıyorum teyzesı yagızımı....hihoyyyt5 mayısta gub wercek dr umuz bakalım heycanla beklıorum:asigim:delikafadulden

evet cnm burası bı cok sey oğrettı banda...iiki varsınız:asigim:
bende ıyıyım cnm benım..az kaldı dıyıp dıyıp ogluma kavuscaım gunu beklıorummm:1hug:gun yaklastıkca daha cok merak edıyorum teyzesı yagızımı....hihoyyyt5 mayısta gub wercek dr umuz bakalım heycanla beklıorum:asigim:delikafadulden

içi içine sığmıyor insanın valla. Hayırlısıyla kavuşucaz bebişlerimize hepimiz bu ay bendede acaip normal doğum korkusu başladı :1shok:

eşim geliyormuş bende cıkayım kızlar yemekte yok valla dışarı götürsün beni bari. Havada cok kötü içim karardı.Topikte bomboş ki offff

merhaba arkadaşlar;az önce dr dan geldim bebişim 38 haftaya girdi:nazar: kilosuda 3.500 :nazar:doğumuma 2 hafta var ve haliyle birazdaha alacak.ben normal doğum istiyorum Allah'ım izin verirse sizce normal doğum için ideal kilo kaç olmalı?

iyiym fulyacim :) sen nasilsin? cok sukur iyi gidiyor annelik idare ediyoruz :)

kiz işkembe corbasi içilirmi yaaa :) gerçi bilmiyorum hamileyken içilirmi içilmezmi ama ben sevmem :)))

dün gece giremedim tekrar tatlım.kötüydüm baya.ama iyiyim valla çok fena yaptı beni o çorba zaten hepsini çıkarttım rahatladım sonra cnm..

canımmm ya ben işkembe çorbası içilmez diye biliyorum sen dikkat et genede birdaha içme bence canım şunun şurasında ne kaldı azcık daha bekle benim canımda öle bir çiğköfteistiyorki aylardır kendimi zor tutuyorum bi doğurayım bir tabak dolusu yiyeceğimkaydirigubbakcemile3

evet cnm aklımada geldi ama içmiş oldum :(

Merhaba cnm, hikayeni okudum şimdi çok zorlu ama sonu güzel bien bi yolculuk, Rabbim sabrının mükafatını verdi sonunda,Ayşe Serra'na kavuştun çok şükür
Bu arada BENDE DOĞURCAM BANANEEE
:dilcikar::dilcikar:

Cnm sen hala çalışıyomuydun yaa, aman bitmiş neyseki, ben doğrulamıyom bile sen işe gidiyon valla helal olsun,
Evet evet, biz 37 de doğuralım bencede, şööööyle doya doya koklayalım kuzuları

Oyy darısı başıma inş.,hadi hayırlısı 38 hafta çok iyi bi hafta cnm

Fulyacım bende bayılırım işkembeye,ama hamileliğimin başından beri hep hazır çorbasından içiyorum,sirkeli limonlu sarımsaklı hmmm yaptırayım anneme yarın, bende mide bulantısı normaldede oluyo cnm benim gibiysen ondan değildir bence, yinede tedbir amaçlı yoğurt fln ye o zaman

:))))) Cnm zaten sancı fln çıkmıyo bende, ben ne desemde oğlan bildiğini okuyo sanırım, ama dr demişti bana,erken doğum tehlikesi olan hastalarımdan 40. haftada suni sancıyla doğum yapan var diye, valla ben artık odadan odaya geziyorum, gelip gelmemek oğlana kalmış
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol burcucm iyiyim şimdi..
sen nasılsın tatlım?doğurcakmıssın gibi bi havan var:) cnm

Günaydın kızlar,
Herkes iyi sanırım bikaç gündür pek giremiyorum nete,dün doktora gittim,10 dk da birr sancılarım çıktı.Ama herhangi bir açılma yok,halada oluyoo normalmiş bu sancılar ama artık bekliyoruz tabii.Oğlum 3200 grammış.Herşey normal çıktı zaten..çok şükür,insan korkuyoo ama doğum yaklaştıkça..Neyse hadi hayırlısı bakalım.Bebişlere kendinize iyi bakın!!

hayyırlısı olsun cnm ya.kilosu iyi maşallah..

güzel arkadaşlarım benim. doğurdum geldim ben. başta her şey çok kötü gitti ama sanırım şimdi yoluna giriyor..

oğlum çok çirkin bi şi teyzeleri. 2950 gr, 50 cm doğdu. şimdi uyuyo.

ilk başta çok aksilik yaşadık. benim epidural tutmadı üzerine bir de genel anestezi yapmışlar. sonra sütüm gelmedi. oğlum hep aç kaldı. şimdi de memelerim yara oldu kanıyor. ama damla damla da olsa sütümm gelmeye başladı. oğlum da ben de çok yıprandık. yine de tanrıya şükür şimdi biraz daha iyiyiz. size söyleyecek çok şeyim var ama ne desem nerden anlatsam bilemiyorum.

cnm benim gözün aydın..bak nikahın oldu bebişin kucağında.maşallah..allah sağlıkla büyütmayi nasib etsin

selam kızlar amanın topik ne sessizmirmirmirmir

oh doğuranlar doğurdu aldılar kucaklarına bebişleri çekildiler kenara mirmirmirmirmirmirmirmir

:nazar::nazar:tubacım doğum öykünü büyük bir merakla ve duygusallıkla okudum zor bir süreç geçirdin ama herşeye değdi küçük kızınla mutluluklar canım size :nazar::nazar::nazar:

bu arada bugün 39 um doğuramadım ama bu hafta içinden umudum var haftaya cuma 40 hafta doluyor mirmirmirmirmirmirmirmir:

kıvılcım hep aklımdasın canım bugün bitti dimi 40 hafta belki bugün yarın gelir inş kuzun :Saruboceq::Saruboceq:

ben de merdiven inip çıkıyorum bugünde inip çıkcam belki doğumu kolaylaştırır inş mirmirmirmir

artık tüm ailem eşim en baştada ben sabırsızız tek konumuz defne ve ne zaman geleceği geçen akşam şey dedik artık konuşmayalım ondan belki ilgiyi kesersek kendiliğinden gelir ama yok bizim kız bu numaraları yemiyor :1no2:kaydirigubbakcemile4

çıldırdık artık delikafadulden babasıda bu sefer yapamazki çıkamazki diye gaza getirmeye çalıştı ama tık yok:kızgın: inat bu kız boğa ne olcak anasına çekmemiş hiç ben yengecim

valla doğuran da yok acayip sessiz buralar bakalım ilk mayıs bebeği kim olcak

annesi o bilir ne zaman geleceğini.. hayırlısıyla gelir en kısa zamanda inşallah cnm benim..

anka kuşu gözün aydın canım saglıkla büyütürsün bebeğini inşallah
bende az once doktordan geldım salı gunune cagırdı nst ye baglandık hafıf sancılarım cıktı alttanda muane oldum 1 cm acılma varmıs agrın olursa gel dedı dun geceden berı hafıf hafıf agrılarım basladı kızım dogum gunumde gelıcek galıba hafta sonu ben nobetcıyım dedı ana kıs 3 mayıs olurus ınsallah:emir_bebek: epudural normal dogum ıstedıgımı söledım 4 kıloyu aşmazsa olur catın musaıd dedı
bugun hastanede 4720 gr dogan bı bebek vardı şaşırdım kaldım valla doktorda 1 2 güne gelır gıbı konustu bebek için benı ıyıce heyecan bastı hayırlısı bakalım buarada miğde yanmalarım başladı benımsenağlama

oo hadi cnm sende bugun yarın doğurursun :) dualarım seninle..

:1shok::1shok:kadın olmak ne zor yahu....ole yada boyle mutlaka bıyerınden kestırıosun yanım...:utangac:

ay o kasık agrısı cok nadır oluo bende yafs....cok iş yaparsam falan...aman dıkkat et bacım kendıne:1hug:

sorma canım ya bende aynı seyı dusunuorum..Allah hepımıze kolaylık versın:Saruboceq::Saruboceq:

ah canım ya zaten calıştın banucum yat azıcık dınlen....doguma sakla bıtanem enerjınıa.s.

amın cnm dayanır inş.aman dıokkat et dınlen tatlım:emir_bebek:

desene hazırlıklar tamam...terlık kurdela mutlaka koy ,ben ılk onlareı koydumkaydirigubbakcemile3

benım oglanında nıyetı yok falla ne agrı ne sancı..onlar ne kıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ah o uykular burcucum hasret kaldım falla..artık gecelerı saat başı kalkıorum desem olcak...wc yada karnımı doyurmaya...:çok üzgünüm::roflol:

ayy bı gun gırmedım ne bu hatunlar ...sayfalar dolmuş tasmış oku oku :bbo:bıtmedı..bıde kapı caldı durdu komsu geldı gıttı....ne yazcaımıda unuttum yafskaydirigubbakcemile3
herkez ıı sanırım okudummkadarıyla daha douran yok sanırsam baska....
ay ben oldum falla dun bugun temızlık...bugun oglene kadar daha dewam ettı kadın gıttı ben actım hemen forumu..ama dun aksaö yattım yerden kalkamadım falla..bacaklarım belden asaım resmen tutmuordu kızlar...ay bıttı ya sukur temızlıkte..artık heran dogurabılırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hazırımkaydirigubbakcemile3
ogluşun odasıda yerleştı sayılır..yataının uyku serı bı yok..oda gelsın en kısa zamanda resım koymak için sabırsızlanıorumdelikafadulden

aynen cnm hiçbişey yapmasamda ayakta durararkta yoruluyorum bende cook..ee son zamanlarımız cnm

selam kızlarrr.dün eşimle kartal eğitim ve araştırmaya gittik.ilk olarak ultrasona koyulduk bpd miz 39+5 olarak görüldü flmiz 38+5 neyse ölçümler yapıldı üst kata doğumhaneye gönderildim nst için.orada dosyamı incelediler.buraya sancılı kanamalı gelmiş olsan bile biz senin doğumunu burada yapamayız dediler.ventrikülomegaliden dolayı çocuk cerrahisi olan bir hastanede olması gerekiyor bunun için çapa yada cerrah paşa üniversitesini tercih edin bundan sonraki kontrollerinide orada ol dediler.daha sonra ultrasonda tekrar baktılar.ultrasondan sonra drla konuştuk.bebeğin doğar doğmaz felç olma riski çok yüksek dedi.iki ucuda farklı dedi bir ucunda felç var bir ucunda görememe konuşamama gibi problemler var dedi.bunun için çocuk cerrahisi olan bir hastaneyi önerdi.o moral bozukluğuyla nstye bağlanınca bebiş tekmelemedi.karnımı sallıyorlar hareket etsin diye.daha sonra serum takıldı.eşim aşşağıda habersiz. serum bitti tekrar nst ikinci nst normal çıktı idrar tahlili verdik enfeksiyon aynen devam ediyor.gece 12:30da eve gönderildik.şimdi doğum için bursayla temas kurucaz kızımın ameliyatını yapan çocuk cerrahisiyle görüşücez olası bir aksilikte yanımızda olmasını istiycez.hiçbir şey düşünemiyorum sadece dua ediyorum.kötü şeyler düşünmmek istiyorum.iyi düşün iyi olsun diyorlar ya.inş iyi olucak kızım ablası gibi güçlü olucak.bu kadar beklemesi bile güçlü olduğunun göstergesi diye bakıyorum ben.hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

cnm allah yardımcın olsun.dualarım seninle.herseyin hayırlısın tatlım

Kızlar selam... Dün netimiz bi gitti şimdi geldi. Ben hemen geldim ama kızım uyanmak üzere. Kaçarım hemen a.s.

Geçmişi okuyamadım. Herşey yolundadır umarım. Ayşe dün gece mesaj atmış Esen doğum yaptı kızlara yazar mısın diye. Ama o bende önce yazmış gördüm a.s.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

Kızımın hastanedeki sarılık değerleri 8 ve 10'du. Bugün yine gittik , test yapıldı. 13,5 çıktı. Yükselme var. Halbuki süreklide emziriyorum :çok üzgünüm:

Çok ağladı bugün test için kan alınırken. O ağladı ben ağladım senağlama Eve geldik, babasıyla ilk banyosunu yaptırdık, emzirdim uyudu. Birazdan uyandırıp yine emzireceğim...

Yarın doktor kontrolümüz var. Test tekrar yapılacak. İnşallah daha fazla yükselmez sarılığı...

pınarcım inşallah sarılığı iyileşir defnemizin tatlım..

QUOTE=ankakuşu;6648998]oğlum çok çirkin bi şi teyzeleri. 2950 gr, 50 cm doğdu. şimdi uyuyo.

ilk başta çok aksilik yaşadık. benim epidural tutmadı üzerine bir de genel anestezi yapmışlar. sonra sütüm gelmedi. oğlum hep aç kaldı. şimdi de memelerim yara oldu kanıyor. ama damla damla da olsa sütümm gelmeye başladı. oğlum da ben de çok yıprandık. yine de tanrıya şükür şimdi biraz daha iyiyiz. size söyleyecek çok şeyim var ama ne desem nerden anlatsam bilemiyorum.[/QUOTE]

ay canım ya baya zorlu geçmiş ama şükür şimdi sende oğluşunda iyi canım:nazar: zamnla sütünde gelir canım merak etme tatlım sadece stres yapma

selam kızlar amanın topik ne sessizmirmirmirmir

oh doğuranlar doğurdu aldılar kucaklarına bebişleri çekildiler kenara mirmirmirmirmirmirmirmir

:nazar::nazar:tubacım doğum öykünü büyük bir merakla ve duygusallıkla okudum zor bir süreç geçirdin ama herşeye değdi küçük kızınla mutluluklar canım size :nazar::nazar::nazar:

bu arada bugün 39 um doğuramadım ama bu hafta içinden umudum var haftaya cuma 40 hafta doluyor mirmirmirmirmirmirmirmir:

kıvılcım hep aklımdasın canım bugün bitti dimi 40 hafta belki bugün yarın gelir inş kuzun :Saruboceq::Saruboceq:

ben de merdiven inip çıkıyorum bugünde inip çıkcam belki doğumu kolaylaştırır inş mirmirmirmir

artık tüm ailem eşim en baştada ben sabırsızız tek konumuz defne ve ne zaman geleceği geçen akşam şey dedik artık konuşmayalım ondan belki ilgiyi kesersek kendiliğinden gelir ama yok bizim kız bu numaraları yemiyor :1no2:kaydirigubbakcemile4

çıldırdık artık delikafadulden babasıda bu sefer yapamazki çıkamazki diye gaza getirmeye çalıştı ama tık yok:kızgın: inat bu kız boğa ne olcak anasına çekmemiş hiç ben yengecim

valla doğuran da yok acayip sessiz buralar bakalım ilk mayıs bebeği kim olcak

canım ya senin bebek çok inatçı vallakaydirigubbakcemile3 annesi işin var bakalım bizim kız ne yapacakkaydirigubbakcemile3

kızlar ya esenden haber alamadınız mı? ben nete giremiyorum diye dün akşam pınar ve siribron'a mesaj attım size bildirsin diye. onlarda gelmemişler:((

esenciğimiz bebişine kavuştu. 3050 gr olmuş bebiş. 52cm dedi yanlış hatırlamıoyrsam. hastaneye gidince hemen sezeryana almışlar. şimidi ikiside iyilermiş. adı da ahsen oldu kuzumuzun. hepinize selamı vardı.

birsen canım,senin numaranın yazdığı hattı evde kalmış. ondan sana ulaşamamış.
şimdi komşudayım. size bir bakayım dedim. öpücükler!!

oyy esende doğurmuş ohh oda kurtulmuş ne güzelhihoyyyt

selam kızlarrr.dün eşimle kartal eğitim ve araştırmaya gittik.ilk olarak ultrasona koyulduk bpd miz 39+5 olarak görüldü flmiz 38+5 neyse ölçümler yapıldı üst kata doğumhaneye gönderildim nst için.orada dosyamı incelediler.buraya sancılı kanamalı gelmiş olsan bile biz senin doğumunu burada yapamayız dediler.ventrikülomegaliden dolayı çocuk cerrahisi olan bir hastanede olması gerekiyor bunun için çapa yada cerrah paşa üniversitesini tercih edin bundan sonraki kontrollerinide orada ol dediler.daha sonra ultrasonda tekrar baktılar.ultrasondan sonra drla konuştuk.bebeğin doğar doğmaz felç olma riski çok yüksek dedi.iki ucuda farklı dedi bir ucunda felç var bir ucunda görememe konuşamama gibi problemler var dedi.bunun için çocuk cerrahisi olan bir hastaneyi önerdi.o moral bozukluğuyla nstye bağlanınca bebiş tekmelemedi.karnımı sallıyorlar hareket etsin diye.daha sonra serum takıldı.eşim aşşağıda habersiz. serum bitti tekrar nst ikinci nst normal çıktı idrar tahlili verdik enfeksiyon aynen devam ediyor.gece 12:30da eve gönderildik.şimdi doğum için bursayla temas kurucaz kızımın ameliyatını yapan çocuk cerrahisiyle görüşücez olası bir aksilikte yanımızda olmasını istiycez.hiçbir şey düşünemiyorum sadece dua ediyorum.kötü şeyler düşünmmek istiyorum.iyi düşün iyi olsun diyorlar ya.inş iyi olucak kızım ablası gibi güçlü olucak.bu kadar beklemesi bile güçlü olduğunun göstergesi diye bakıyorum ben.hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

canım ya o nerden çıktı:uhm: şimdi şimdiye kadar herşey yolunda değilmiydi dualrımız seninlecanım sen içini rahat tut bebişin inşallah sağsalim doğacak canıma.s.

Selam Arkadaşlarım

canım günler geçmez şimdisanadelikafadulden hadi hayırlısıyla sende alıcaksın bebişini canım

kızlar bizdebugün hava güzeldi attık kendimizi sokağa ama çokyoruldum şimdi biraz dinleneyeim gene gelirim:1hug:

eşim geliyormuş bende cıkayım kızlar yemekte yok valla dışarı götürsün beni bari. Havada cok kötü içim karardı.Topikte bomboş ki offff

biz oğluşla yemek yıyıp gelelım kıslarr.acıktıkkk:emir_bebek::CüvCüv:cokacimcoook

afiyet olsun kızlar....

merhaba arkadaşlar;az önce dr dan geldim bebişim 38 haftaya girdi:nazar: kilosuda 3.500 :nazar:doğumuma 2 hafta var ve haliyle birazdaha alacak.ben normal doğum istiyorum Allah'ım izin verirse sizce normal doğum için ideal kilo kaç olmalı?

oooy maşallah cnm..bi tosuncuk daha geliyor:nazar:
cnm o senin çatınlada alakalı bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişen birsey.ama doktorum normal bebek kg su çin 2800-3400 arası demişti.

banada dr um 3500 u gecerse 4 kılo arası sezeryan demişti...
3500 a kadar normal olabılır dedı..bız bıde aradık bebişimizi oyuzden bana rıske atmaya gerek yok edı..34 haftada benım oğluş2800 du ve buyuk ıhtımalle sezeryan dedi..inşallah gonlune gore olur tatlım..
ama dr un sezeryan dersede usteleme..onlar en ıısını bılır...:CüvCüv:Şeniz:1hug:

hayırlı akşamlar kızlar !!

esencim ve ankakuşu canlarımm gözünüz aydın Rabbim size bağışlasın kuzucukları ...:teytey::teytey::teytey:

darısı diğer arkadaşların başına inşAllah :lepi::lepi:

pınarcım geçmiş olsun tatlım üzme sakın kendini her çocukta hafif sarılık oluyor inş çok kolay atlatacak kuzucuk ŞenizŞeniz

burcumm cnm aman dikkat et canım çok ağrın olursa dr unu haberdar et tatlımm Şeniz

marlyn kıvılcım siz hala doğurmadınız leynn beceriksiz karular :mymeka::mymeka:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bizimde bugun evde temizlik vardı bugün ablam heryeri mis gibi etti sositosositosositososito

sonrada kızımla ben bi güzel yıkandık mis gibi oldukk kuzucumm şimdi mışıl mışıl yatıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama sanırım gece yine beni uyatmayak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bizimde bugun evde temizlik vardı bugün ablam heryeri mis gibi etti sositosositosositososito

sonrada kızımla ben bi güzel yıkandık mis gibi oldukk kuzucumm şimdi mışıl mışıl yatıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama sanırım gece yine beni uyatmayak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sıhatler olsun cıvcıv güle güle kırlenın ohh mıs gıbı yat kızınının yanına bı guzel uyku cekın:1hug:

Back
X