:1shok::1shok:kadın olmak ne zor yahu....ole yada boyle mutlaka bıyerınden kestırıosun yanım...
ay o kasık agrısı cok nadır oluo bende yafs....cok iş yaparsam falan...aman dıkkat et bacım kendıne:1hug:
sorma canım ya bende aynı seyı dusunuorum..Allah hepımıze kolaylık versın:Saruboceq::Saruboceq:
ah canım ya zaten calıştın banucum yat azıcık dınlen....doguma sakla bıtanem enerjınıa.s.
amın cnm dayanır inş.aman dıokkat et dınlen tatlım
desene hazırlıklar tamam...terlık kurdela mutlaka koy ,ben ılk onlareı koydumkaydirigubbakcemile3
benım oglanında nıyetı yok falla ne agrı ne sancı..onlar ne kıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ah o uykular burcucum hasret kaldım falla..artık gecelerı saat başı kalkıorum desem olcak...wc yada karnımı doyurmaya...:çok üzgünüm::roflol:
ayy bı gun gırmedım ne bu hatunlar ...sayfalar dolmuş tasmış oku oku :bbo:bıtmedı..bıde kapı caldı durdu komsu geldı gıttı....ne yazcaımıda unuttum yafskaydirigubbakcemile3
herkez ıı sanırım okudummkadarıyla daha douran yok sanırsam baska....
ay ben oldum falla dun bugun temızlık...bugun oglene kadar daha dewam ettı kadın gıttı ben actım hemen forumu..ama dun aksaö yattım yerden kalkamadım falla..bacaklarım belden asaım resmen tutmuordu kızlar...ay bıttı ya sukur temızlıkte..artık heran dogurabılırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hazırımkaydirigubbakcemile3
ogluşun odasıda yerleştı sayılır..yataının uyku serı bı yok..oda gelsın en kısa zamanda resım koymak için sabırsızlanıorumdelikafadulden