2009 Mayıs Anneleri

meraba kzılar benıde mayıs annesıyım.22mayısta saat 9da anne oldum.bugun 20 kırkımız cıkyo bakalım.uyansısn banyao etırcez kızızmı annesının boncugu.

melekcim hayılrı olsun,tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inş.opuyorumnanaktan
melin ben de bursadayım cnm
biz de belki bursalılar toplanırız bir gün ne kadar güzel olur
imrendim çünkü:sinifsinif:

Birsen hadi geçmiş olsun cnm aşılarınızı olmuşssunuz ne güzel,darısı başımıza:lepi:
mama olayı da süper olmuş yani,yoksa baya masraflı oluyorlmaz:

fulya zeynepler böyle oluyor sanırım benimki de gündüzleri pek uyumuyor dk.başı uyanıyor hiç bir şey yapamıyorum evde:umursamaz:

olur cnm neden olmasın biraz bebişlerimiz büyüsün de toplanalım inş..benim ailem ve tanıdıklarım hep ist da. evlenmeden önce ist da yaşıyordum bir ayağım oarada yani..oraya da gidebiliriz beraber çok uzak diil dimi:)

kızlar bugün yarı kırkımız çıktı özel bişey yapılıyormuydu? çünkü normalde biz 40 çıkınca yapıyoruz ama sizden duyduklarımı yaptım altın yüzüğümü koydum gümüş küpemi koydum suyada biraz tuz attım artık ne işe yarar bilmiyorumama yaptım:)) başka bişey yapılcakmıydı? dr gittik bugün göbeğimiz daha iyiymiş pzrt. tekrar gidicez bir krem verdi sabah akşam onu sürücez inşallah düzelir bir düşsün rahat edicez derken başımıza ne geldi Allah beterinden saklasında

mrb kızlar bugün sezeryanla doğum yapalı 22 gün oldu ama benim dünden beri mide rahatsızlığım var midem çok ağrıyo sırtıma vuruyo ağrısı bide gaz sancım var galiba popomun üzerine zor oturuyorum napmam lazım sizinde böyle şikayetleriniz oldumu

Selam kızlar bu gece kızım acayip yordu beni dün fazla uyudu ve dün gecede hiç uyumadı sabah 06:30 du uykuya daldığında gece kafaya huni takıp lulululu yapacak duruma geldim artık bide doğumdan sonra bende hemeroid sorunu başgösterdi otururken canım yanıyor ama kızımda sürekli emmek istiyor çok zorlu bir geceydi şimdide uykudan bayıldı hanım mışıl mışıl uyuyor artık dayanamadım anneme milupanın rezene çayını aldırttım bakalım şu gece uykusuzluğuna çözüm olacakmı.
cerencim hikayeni gözyaşlarıyla okudum harika bir anlatım canım Allah bebişini size bağışlasın güle güle büyüt yavrunu

merhaba hanımlar herkes bebişinin yanındalar galiba
oh ne güzel buluşmuşsunuz ya bende dışarlara çıkıp gezmek istiyorumm salı günü kırkımız çıkcak çokk şükürr:)çok mutluyumm erkek bebişlerinizin mevlud kıyafetleri nasılsı yaaa ben nası bişey alcamı bilmiomm.

SAĞOLASIN CANIM. allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın.

ayşegülcüm hayırlı olsun cnm sezeryan zor bi olay ya ben de çok zorlandım ama zannedersem rahatsızlığın gazdan birde kabızlığın varsa oda yapabilir.

sonunda uyudu kızım....çamasırları yıkadım bende bu arada toz aldım..
o rezene cayından bende alayım olmadı işe yarıyor mu

Kızlaaaar biz geldik, bugün aşımızı olduk hemde bacaktan yaptılar, benim içim gitti valla... hemşire daldırdı iğneyi bi vıyyyyk sesi... sanırım oğluşum benden daha kuvvetli çok ağlamadı

Geçmişe bakayım dedim ama kağanım müsade etmedi, bi göz gezdirdim sadece buluşma resimlerinize baktım ayy çok güzel yaa, keşke yakın olsaydıkta bende gelebilseydim, neyse inş. bi gün o da olur,

Akşam yine dönücez kampa, ama evimi özlemişim yaa, insanın evi gibisi olmuyo valla...
Bu arada size süpeeer bi taktik vericem kızlar, uyumayıp gazdan bağıran bebeler için, bebiş uyumadımı hiç sorun değil ,mutfağınızdaki aspiratörü açıyorsunuz ama öyle 1 değil 3. kademe falan en bangır bangırı, ışıkta loş olmalı, sonra başlıyosunuz kucakta hoplatmaya...
İşte kızlar bu taktik sayesinde 2 gündür uyutabiliyorum oğluşu aksi halde nerdeyse halay çektirecek yaramaz babasıyla bana :))))
Bu tavsiyeyi ikiz bebekleri olan bi tanıık verdi bana, Allah razı olsun diyorum başka bişi demiyorum :))))

Bu arada mayıs sonundan beri kağanıma ben bakıyorum kızlar, çok alıştık artık birbirimize, artık göz kontağı kurabiliyoruz sanırım, yavaş yavaş büyüdüğünü görmek çok güzel bi duyguymuş :)))) Allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi :))))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar bu arada haftasonu memleketten misafir geliyo dayımlar bebek görmeye :)))) şimdi biraz öte beriyi toplayayım , motele baya eşya götürünce ev biraz boşalmış valla, kağan var diye çamaşır mak. nı bile götürdük yani siz düşünün artık... Şu an kağanda uyanıyo sanırım geriniyoo şimdi, öptüm sizi, bilgisayarı açık bırakıcam ama bakabilirmiyim bilmem

Kızlar iki gündür oğlan fena soluk aldırmıyo bana sitedeyim sürekli ama yazmaya fırsat yokki yapmadığım kalmadı artık ayakta sallarken uyuyo ondan sonra yerine yatırayım diyorum hemen uyanıyor ancak şimdi uyudu bende bir yemek yiyip banyo yapıp uzanıcam gerçi o kadar uyuyacağını sanmıyorum yaaaa :sinifsinif:

Kızlar emzirme molasında bakayım dedim :)))
Semracım cnm bende çok pimpirikliyim valla, oğlana bişi olcak diye sabaha kadar başında beklediğim, kabusla yataktan fırlayıp nefes alıyomu diye kontrol ettiğim çok oldu, inş. bişeyi yoktur kızının cnm, varsa bile çağresi olan bişeyi erken teşhis ettiğiniz için kısa zamanda iyi olur merak etme
Fulyacım Sibelim kızlar verdiğim taktiği deneyin bakın 5 dk da uyuyo bebeler, sizde rahat edersiniz :))))

bende seni merak etmiştim sibelcim. senin yaramaz hala uslu durmuyor yani:bbo: kolay gelsin.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…