yawww niden kimse yok nerede bu millet nerede bu devlet pnarrrr kuşumm kaynanacıkındamısın sen hala...siboşşda sabha burada gördüm sonra yok oldu herkes yorgunlukmu atıyor.....
benim bi uykum varrr ama veletler uyutmadıki yaaa ben hep gezmeye gidem yaaa o zaman uyurlar bu veletler..... bugün şu sma olan mamayı veriyorum mamamız bitti biz doktora gidip sorana kadar 100 tl mama alacak gibiyiz valla çocuklar hiç yadırgamadılar şincik çocuk bu yadırgamaz diyen olursa aptamilin gaz yapmyan mamasını ömer paşam yemiyordu ama yadırgıyordu bunu ikiside yedi hatta aliş daha bi iştahlı yedi gibi neysem ama eşime demeyecem şimdilik aptamilin kutusuna boşalttım o mamayı sorarsa mama aldık diyecem ....yarın cerrahpaşadaki doktora sorarım ....
hülyam nasılsın bacımmmm k
semra cnm cok geçmiş olsun...dr larında bırı bişi dieri başka bişi dio yafs...içini rahat tut cnm benım bıze dr bı karısım wermişti onla pansuman yaprtık durduk gobeğine...alkolle yapılıo eczacı yapmıştı..belkı bı faydası olur cnm bı eczaneye sor ıstersen...
ohoh maşallah cnm guzel kızına...kabızlık bızdede var mam kullanmadıgımız halde..hepsınde oluor sanırım...:ecrin_bebek:
bızım yerımızese hupletın artık çayları:içelim:
bende kendı yatagımda yatınca içim geçio ses mes hkgetıre..bız eşimle nobetleşe yatıoz artık yatakta cozumu ole buldukkaydirigubbakcemile3
ohoh super gorukuosunuz falla..fotolar cok seker..ınsan ozenıo kız...tahmın edebılıorum ilaçç gıbı bı buluşma olmuş belli....maşallah sızealkisalkisalkis
allah kabul etsın cnm..çok seker olmus bu mınık kız annesi maşallah ona
selam kızlar fotolar çok güzel yaw ama kim kim bir deyin gari
ben yine bağdire atlattım sabah benim kuzumu sivri sinek yemiş abah kızarıkdı yüzü hrmen doktora gittik bi rkrem verdi sinirim bozuk o yüzden geldim hastaneden kendimi temizliğe verdim odayı alt üst ettim buşamadım hain sineği cibindirik alıdm kızıma aklımız yeni başımıza geldi tabi inş geçer hemen ya
yemeğim falan da yok halimde kalmadı yapacak ya
bızımde bugun dr kontrolumuz gayet ii gectı şukur....
sarılık bıttıhihoyyyt,mıkrobumuz gecmişalkisalkisalkis,kılo alımımız normall sırnaşık şeyboyumuz uzamışşeeee daha ne olsunkı..dr amcamız artık 1ay sonra goruselım dedi sonunda..dogdu dogalı her hafta dr daydık sonunda oda bıttı sukur..sadece gaz sorunumuz kaldı oda olcak artık dedı dr amcamız..bı damla werdı cok mecbur kalırsan kullan dedı...bız ılk 15 gun kılo alamamıştık sarılıktan..sukur 15 gunde 1kılo almış nerdeyse yagızım...4620 olmuşuz kızlarrrr sonundadelikafadulden
derın bı ohh cektım falla...dunden berı kak yapamayan velet dr un masasına uzanınca muayene için koyuverdı alttan ....:teytey:ayyyyy nasıl sewınmışım anlatamam..kaka yapınca bukadar sewınceım kendıme hakım ıolamayıp alkış tutcaım aklıma bıle gelmezdı onceden..annelık boyle bişi demekki.....:asigim::asigim:
Kızlar bugün bittim bende oğlan sabah yediden bu yana sadece 2 saat uyudu.:sinifsinif:
O arada sabahki bir saatte kahvaltı öğlenki bir saatte yemek yedim biraz tv baktım.Sıcaktan bunalmıştır diye banyo yaptırdık oda kar etmedi hala ayağımda sallıyorum hiç yapmadığım şey....
Bi akıl verin bana sinirden oturup bende ağlıycam az kaldı.
merhaba kızlar. bugün öğlene kadar bende paşamla uğraştım. annesi dün akşam kuru fasulye yeyince olan oğluşuma oldu bugün:kedi: öğlene kadar gaz çıkarmaya uğraştık. sonra gaz damlamızı verdim. sanırım birkaç damla fazla gitti o da:kedi::kedi: sonra iki kere kaka yaptı rahatladı,uyudu. benimde okuldan öğretmen arkadaşlarım gelmişti bebişi görmeye. onlar gidene kadar da uyanmadı. en son onlar giderken ben uyandırdım bi görsünler paşamı diye.
sibelcim sen de gaz damlası ver, zinco. uyku da veriyor o.
Yaa biz daha birinci ayı atlatmadıkkii!! 3.ayda mı geçiyormuş? ben damla veriyorum gaz için. günde 3 defa yazıyor üstünde ama ben bir defa veriyorum. yine de içim rahat değil aslında. acaba ilerde bağırsak tembelliği filan yapar mı??cnm çokk saol seni sormalı sen nasılsın ?? dün fena yorulmuşsunuz :))
canım sende gel beraber hüpletelim çaylarıı Şeniz
oyy kuzucum yaa bende bazen nöbet tutuyor aman ısırmasın diye ama ben elektrikli sineksavarlardan kullanıyorum benim kız sepetinde uyumadığı için cibinlikte fayda etmiyor maleseflmaz:
ohhh iyi şükürler olsun cnm maşAllah kuzucuğuna her dr kontrolunuzde böyle güzel haberlerde dön inşallah Şeniz
cnm sıcak falan değil malesef uyku düzenleri değişiyor ilk günlerdeki gibi gündüz sürekli uyumalarını beklemeyin artık benim kızda saat 2 den beri uyumadı az önce babasının omuzunda zorla uyudu birde gaz sancısı vardı malesef hala uyurken kasılıyor senağlamasenağlama
ayy bacımm yaa şu 3.ayıda atlatsak sağlıcakla gaz sancıları azalacak inşAllahh yaa :1no2::1no2:
günaydın goncacım. benim oğlumda çok emiyor yaa! kiminin bebişi 10 dakika da doyuyormuş. benimki maşallah 15+15 30 dakika emiyor. o da ben bıraktırıyorum 15'er dakika da. yoksa paşa daha emecek. aslında sütümde var, ama acaba doymuyor mu??sibelcim allah sabır versin çok zor canım
hülyacım uyumuyorlar valla eskisi gibi bende daha yeni uyutabildim bugün doğru düzgün beslenemedim süt olmadı benimkide doymak bilmedi saatlerce kaldı memede çektire çektire ancak doydu uyudu şimdi benide mahvetti sırtım çok fena ya
inş öle 3-4 saat uyur bende dinlenirim ya
herkese iyi geceler ben kaçar öldüm resmen
uykucularrrrrrrrrrrrrrklava:
ya ne uykucu hatunlarsiniz yaaaben 6da kalktim tabi mevlüd var diye..yoksa suanda ne güzel bende uyuyor olcaktim
şekerlerim bitti cok sevimli oldular :) şimdi yatak odami yerleştircem..sonra banyoyu en sonda ocagi temizlicem ve işim bitecekannemler gelincede bici bicimi yapcam..ay bide bebişin elbisesini ütülicem :) bi heycan sardiki beni sormayin gitsin..hayirlisiyla atlatiriz bugunu inşaAllah :) yarin öglene kadar uyucam tabi kizim uyudukca
neysem ben kactim şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?