2009 Mayıs Anneleri

açtım geldimmm............ayyyy sibelciğim allah yardımcın olsun

benim dünki kuzu ali bugün tilki oldu allahım hep ağlıyor ömer doymak bilmiyor ali ise yemek bilmiyor

ne yapacam bilmem ömer 120 cc mamayı artık 2.5 saatte istiyor ali ise 120 cc 3 saat içinde 2 kerede yiyor ali az ve sık ömer birkerede bilmem ne yapacam

siboşum aynı durum alide var yaa gazını çıkarıyor mıçıyor yiyor ama ağlıyor sanki biyerini cimdikliyoruzz

bugün benimkide doymadı yaaa

saat 4de 90 yedi 5:30da 60 yedi 7de 60 yedi şimdide yine istiyo mememi almıyo uyumuyoda

ve işim var..

kız birsen eşim bu akşam abime geliyo bende sana geicem çiğ börek yemeye

fazla yap heeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

annenler gittimi sendelermi??

Bilmiyorumki kızlar neden böyle yapıyorlar.Anlamıyorumki benimki açmı acaba diyorum mamayı sabah 9 da ve öğlen 2 de 75 cc 4 buçuktada 45 cc verdim aksilikki mamamızda bitti babamızın gelmesini bekliyoruz alıp gelecek yarım saate anca gelir ay allahım ya gelsin 120 cc yapıcam bu sefer.

sibel canım kıyafetlerine bi bak herhangi biyerinde etiket falan olmasın rahatsız eder çocuğu ellerine bileklerine bak saç dolanmış olabilir hiç durmuyosa aç saç kurutma makinasını yada elektirik süpürgesini sakinleşir Allah yardımcın olsun

bidaha 75lik yaptım 7de 60lık yemişti?

uffff benide emmiyoo mamaya aglıyo resmen..

birsencm şaka yaptım hee gelmem mümkün degil..

afiyet olsun size..

sibel ne durumda aglıyomu yagız??

ben aliye satt 9 yemeğinin ilk 60 cc yedirdim şimdi 9 da bi 60 daha yerse taa 12 de yiyecek anakucağında ayağımda sallarsam susyor ama sallamazsam ağlıyor yaaaaaaaaa

selamlar kizlar uzun zamandir giremez oldum nette benim kizim maasallah 22 gunluk oldu ama yine de cok zor hele geceleri Allah bize kolaylik versin ne guzel bulusmusunuz ah keske belcikada da ole olsa nerdeee

cnm çokk saol seni sormalı sen nasılsın ?? dün fena yorulmuşsunuz :))

canım sende gel beraber hüpletelim çaylarıı Şeniz

oyy kuzucum yaa bende bazen nöbet tutuyor aman ısırmasın diye ama ben elektrikli sineksavarlardan kullanıyorum benim kız sepetinde uyumadığı için cibinlikte fayda etmiyor malesef lmaz:

ohhh iyi şükürler olsun cnm maşAllah kuzucuğuna her dr kontrolunuzde böyle güzel haberlerde dön inşallah Şeniz

cnm sıcak falan değil malesef uyku düzenleri değişiyor ilk günlerdeki gibi gündüz sürekli uyumalarını beklemeyin artık benim kızda saat 2 den beri uyumadı az önce babasının omuzunda zorla uyudu birde gaz sancısı vardı malesef hala uyurken kasılıyor senağlamasenağlama

ayy bacımm yaa şu 3.ayıda atlatsak sağlıcakla gaz sancıları azalacak inşAllahh yaa :1no2::1no2:

hayırlı akşamlar kızlarrr!!

bizde bugun evi temizledikk akşam 5 gibi yürüyüşe çıktık azcık parkta oturduk kızımla sanırım orda biraz rüzagar yedi eve geldik acayip bir gaz sancısı sürekli emmek istedi emdikçede kustuu ( sonra kakasını yaptı sırtına kadar batırmış nasıl oldu anlamadım ilk defa öyle bezden taştı sanırım düzgün bağlamadım sonra apar topar banyoda yıkadım ..sürekli huzursuz bir türlü çıkaramadım yavrucum saat 2 den beride uyumadı babasının omuzunda daldı ama umarım rahat uyur yaa (

sibelcim allah sabır versin çok zor canım

hülyacım uyumuyorlar valla eskisi gibi bende daha yeni uyutabildim bugün doğru düzgün beslenemedim süt olmadı benimkide doymak bilmedi saatlerce kaldı memede çektire çektire ancak doydu uyudu şimdi benide mahvetti sırtım çok fena ya

inş öle 3-4 saat uyur bende dinlenirim ya

herkese iyi geceler ben kaçar öldüm resmen

marlyn cnm inş uyur cnm seni iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım yaw içim kurudu resmen beni emmekten (

hadi iyi geceler cnm Allah rahatlık versin sanada kuzucuğunada :)

civcivim geçmiş olsun canım en ufak bişeyden nem kapıyorlar bebekler

bugün sonuçları dr gösterdik kızlar Allahımaşükürler olsun iyi çıktı ama sağlık ocağından geleck cevabı bkl.bakalım Allah korusun bir problem var derlerse elimdeki sonuçlarla başhekime kadar çıkıcam tabi inşallah gerek kalmaz,yarında göbeğimizi göstermek için dr. gidicez,çok pimpirikli oldum kızlar çocuun başından ayrılmıyorum ay yanağında bişeymi çıktı yüzümü kızardı çok pimpirikli oldum,bişey olucak diye aklım çıkıyor ,lohusalıkta böle şeyler normalmi acabaCADIARZU

selam hatunlarr a.s.

anam anam cokkkk yorgunumm..ay günleri resmen cifter cifter yasiyorum..p.tesi doktora gittim..mantar varmiş bende..ay doktor gene fitil verdi yaaa (( cuma günü baslicam..su mevlüdü atlatayimda..

kuzucumunda kalca ultrasonunu cektirdik..cok sukur bişi cikmadi..ordan da baska bi doktora gittik..bu seferkini sevdim..kizimin göbeginin içi kurumamiş,akinti yapiyormus..bişey sürdü siyah..bugunde sürdü..bide cuma sürcek..kurumassa cerrah bakicakmiş..önemli bişey degilmiş,cocuklarda oluyormus..

hastaneden anneme gectik..bilgisayarlari sorunluydu..gece boyunca onla ugrastim..vista illeti delirtti beni..

sali günü yani dünde annemle birlikte kizlarla bulustukk :) ama cok komikti valla :))) ilk geldim gezindim gezindim kimseyi göremedim..bi tane cocuklu kadin gördüm..yaninda da annesi vardi..kadina gülümseyip durdum acaba bu kim diye :)))))) yanliş alarmmiş :))) baktim böyle olmicak..hülyayi aradim :) o da gelemiyorum dedi ( sonra o aradi beni kizlar camli bölümde diye..öyle buldum hatunlari :))) cok güzel gecti..pek bişi anlamadim..benim cadininda uslu durasi geldi yastik gibi durdu valla ay dedim görende bunu hep böyle sancak :)))) cok numaraci benim kiz babasinada böyle yapiyor..uyumuyor agliyor felan sonra babasi gelince gülüyor uyuyor uslu duruyor babasida iftira atma kizima yaramaz diye diyor kameraya cekicem bigün kanitlamak için

keske herkes gelmiş olsaydi..2 gün sonra mevlüdüm oldgu halde gittim ya..gelmeyenler utansin ne diyim ordan gene anneme gectik..bu sabah geldim eve..

annemle babama kizi birakip kayinvalideme gectim..dönüştede tatliyi aldim..şekerpare alcaktim ama ev baklavasinda kampanya varmiş ondan aldim..

eve bi geldim ki canim annem süpürmüş silmiş evi yerleştirmiş balkonu yikamiş :) Allah razi olsun..

bende tabaklari bardaklari ayarladim..toz aldim..kızımda da bir gaz vardi ki..3 saat 10dakikada bir emdi..ilk defa bu kadar cok agladi..mamasi dolaptaydi..onu tam isitamadim herhalde..o gaz yapti galiba..ama ilkkez bukadar ciglik cigliga agladi kuzum..rezene verdim..o rahatlatti epey..zaten sonra babasi geldi gene masumlaşti :)))

ay 10tane şekerim kaldi..onlari yapip kagitlarini zimbalicam..banyoyu yarin sabah temizlerim artik..ay hatta şekerleride yarin yapayim..ne olsa hazirladim kagitlari..ay bide ben banyo yapcam..aman onuda sabah yaparim..cok yorgunum valla..

geçmişi fazla okuyamadim..yarin aksam rahat rahat okurum artik

hepinizi ve bebişleri kocaman kocaman öptüm :) hayirli gecelerrrr a.s.

uykucularrrrrrrrrrrrrr klava:

ya ne uykucu hatunlarsiniz yaaa ben 6da kalktim tabi mevlüd var diye..yoksa suanda ne güzel bende uyuyor olcaktim

şekerlerim bitti cok sevimli oldular :) şimdi yatak odami yerleştircem..sonra banyoyu en sonda ocagi temizlicem ve işim bitecek annemler gelincede bici bicimi yapcam..ay bide bebişin elbisesini ütülicem :) bi heycan sardiki beni sormayin gitsin..hayirlisiyla atlatiriz bugunu inşaAllah :) yarin öglene kadar uyucam tabi kizim uyudukca

neysem ben kactim şimdilik :)

Yaa biz daha birinci ayı atlatmadıkkii!! 3.ayda mı geçiyormuş? ben damla veriyorum gaz için. günde 3 defa yazıyor üstünde ama ben bir defa veriyorum. yine de içim rahat değil aslında. acaba ilerde bağırsak tembelliği filan yapar mı??
günaydın goncacım. benim oğlumda çok emiyor yaa! kiminin bebişi 10 dakika da doyuyormuş. benimki maşallah 15+15 30 dakika emiyor. o da ben bıraktırıyorum 15'er dakika da. yoksa paşa daha emecek. aslında sütümde var, ama acaba doymuyor mu??

kız biz de kalkalı çok oluyor da ortalığı toplayıp karnımızı doyurmadan neti açmıyorum. yoksa başından kalkamıyorum,ne iş güç yapıyorum ne de karnımı doyuruyorum yoksa:bbo:
sana da Allah kolaylık versin canım. inşallah kolayca atlatırsın bu günü de.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar diyecem ama kimseler yok daha gelmemişler

bu pınar nerelerde yaaa............

biz doktora gittik geldik ama bu ikinci ay aşısı çok fena kızlar tubiş sen bu sefer bayılırsın heeee

iki bacaktan bir koldan yapıldı ...rota aşımızıda olduk 140 tl den aldım tanesi eczaneden

aşı oldukdan sonra 2 saat yemek yemesinler dedi sonrada iki saatte bir ateşini ölçün dedi şimdilik sakinler yemeklerini yediler yattılar.......

alim 4440 gr ömer ise 4830 gr olmuş ömer 55 cm ali ise 53 cm boyları bana kısa geldi ama doktor gayet iyi dedi kilosu boyu posu sakin diğer bebeği öteki ile kıyaslamyın ikisi farklı kişilik dedi...
kanguru kullanabilirsiniz dedi ...ama sadece dışarıda çok uzun kalamdan dedi yan yatırmalı olursa daha iyi olur dedi...mama işine gelince bize siz ne maması kullanıyorsunuz dedi hemşire ben dedim aptamil size sma öneririm dedi ben dedim aaa bende var ama kullanamıyorum doktora soracaz dedim
orada sma nın müşteri temsilcisi vardı aptamil bağımlılık yapıyor içinde şeker ve nişasta var dedi kof şişmanlığada neden olabiliyor sma öneririz dedi....ben dedim bize hediye geldi kullanayım
doktorada dedim hem sma hem bebelac var diye oda dediki kullana bilirsiniz bebekleriniz yediği sürece
her mamayı yiyebilirler dedi....bölelikle mama parasından iki ay kurtulduk hee hastanedede iki kutu mama hediye ettilerr

merhaba kızlaarrr...

ortalık pek bi sakin görünüyor..sinek vızıldasa duyulur hani:Saruboceq:benim oğluşta maaşallah bugün güsel uyuyooyoksa hiç fırsat vermiyo nete girmeme..gündüz kesik kesik uyuyo hep..bugün maaşallah yani

Herkesler buluşmuş fotolar çekilmiş..hepiniz çok hoş görünüyorsunuz gerçekten...Sanal ortamdan gerçeğe geçiş oldu bu..Bundan sonraki buluşmalarda daha kalabalık olur inş..bende uygun bir zaman olursa katılabilirim hem bebişlerde biraz daha toparlanmış olurlarr..

birsencim sen ikinci ay aşılarına geçmişsin bile..biz 1.ay aşımızı yeni olduk...kilomuz 4. 66
boy 60 cm olmuşş..maaşallah manken gibi boymuz uzun
Burdan kız annelerine duyurulurkaydirigubbakcemile3
yarında dr randevumuz var kalça usg si felan çekilecek..inş ii çıkar sonuçlarımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…