2009 Mayıs Anneleri

canım bu kamp işi ne zaman bitecek? özledik valla seniopuyorumnanaktan

bende bu akşam miniğimi ilk defa yalnız banyo yaptırdım. yani eşimle beraber, yanımızda bir büyüğümüz olmadan. aslında ben korkmam ama oğluşum katıla katıla ağlayınca eşim panik yaptı,ondan zor oldu. mis gibi yıkadık,yağladık şimdi de uyuyor meleğim:asigim:

canım bu kamp işi ne zaman bitecek? özledik valla seniopuyorumnanaktan

Cnm bende çok özledim valla (( alışmışım , çok eksiklik duyuyorum...
kamp kapanana kadar yani kasım sonuna kadar kalıcaz.. motele int. bağlatabilseydik iyi olacaktı.. orda int. cafe var ama kağanı bırakamam, bide int. cafeyede götüremem çünkü klimayı feci açıyolar buzhane gibi oluyo, böyle eve gidip geldikçe yazarım artık napalım
Missler gibi olmuş bebeton maşallah, bizde öğlenleri eşim gelince yıkıyoruz, yaa herkesin bebeği yıkadıktan sonra mışıl mışıl uyuyo benimkisi cin gibi açıyo gözlerini, banyodan sonra uyması gerektiğini nasıl öğreticez bilmem

opuyorumnanaktan

yanlız değilsin canım benimki de uyumuyor banyodan sonra

oyyy bu saat oldu anca işim bitti ama belim çatlıo ne zor yahu anne olmak eve yetiş bebişe yetiş yemege bulasıga camasıra derken oynatmaya az kaldı yanıııı:gitme:

bugun doktora gıttık kuzucum cok şükür ıyı.bulusmaya gelen kızlar hatırlar bebişin yüzündekı yağ bezecıklerı ıcın nurten sneınde aklında olsun gülsuyuyla sil dedı yarın adapazarına gıdıyorum 10 gun falan yokum kafa dınlıyeyım bı bakıma gıreyım mevludumuzu yapıp gelıcez hayırlısıyla inşallah hesey yolunda olur dedesı dort gozle beklıyo duru'mu hepınızı opuyorum yarın aşımıı olup gıdıyorusopuyorumnanaktanŞeniz

ayy kızlar bende nazar değirdim meleğime bir sancıyla uyandı, gazını çıkarana kadar kırk takla attı çocuğum. şimdi de çok huzursuz uyuyor. halbuki banyo yaptırdığımız akşamlar emerken bayılıp giderdi.
bide biz haftada 2 defa banyo yaptırıyoruz. burası serin. evimizin içi 22 derece genelde. siz hergün mü yaptırıyorsunuz? ayy zaten eşimle beraber banyo yaptırma stresine kalbim dayanmazdı galiba benim:))

canım belli olmuyor benimkide öle bazen 10 dakika en aşağı rekorumuz 45 dakika anlamıyorum ki istedikçe emziriyorum sinek yemişti doktora gittik kıızm 5 kilo 180 gram olmuş eee dedim bende az mesai harcamıyor memede olcek o kadar yani hala anlamış değilim doymuyormu bazen ama bakıyorum elimle süt de geliyor ama bu akşamda şunu tespit ettim benim kızım 11 gibi uykuya dalıyor gece uykusuna öncesinde 8 gibi başlıyor sık emmek istemeye sinirli sinirli aralıkla 10 11 e kadar emiyor yani normal sanıırm ya

birsencim geçmiş olsun veet 2 . ay çok zorluymuş canım sağ salim atlatmışsınız mama işinede çok sevindim

inş melincim maşallah oğluşuna hakkaten manken gibi valla

çokk güzellll güzel bir ömür geçir yavrunla canım

geçmiş olsun canım inş bir an önce düşer

canım gaz yada kabızlıktır çok sulu beslen katı gıda yeme fazla rahat edersin kabızlıktan dikişlerinde zarar görür çok dikkat et

geçmiş olsun çok gecelerimiz olcak böole sanıırm bende bu gece gaz problemi ile uğraşıyorum çıkardık biraz bakalım uykuya dalcakmı

ne güzel burcucum benim kızımda sabahları bana gülüyor okadar mutlu oluyorum ki onu kalbime sokasım geliyor
valla özlettin inş net bağlanır kampa kağana ve kendine iyi bak

canı8m çok zor ya sabır versin allah inş düzene girer çok geçmiş olsun

canım ben artık eşimle yaptırmıyorum birbirimize giriyoruz artık tek yıkıyorum bu sabahta yaptırdım allahım hiç ağlamadı tatlı tatlı bana baktı bir hoşuna gidiyor giydirdim yatırdım bir kere bile gık demedi kızım ya sonrada mışıl mışıl uyudu anneside iş yaptı valla bayılıyorum kızıma

,gülsuyumu çok ilginç ya ben tonik niyetine kullanırdım benim kızımın yüzündede 5-6 tane çok küçük yağ bezesi var sürsem mi acba ya peki bir marka falan söledimi şu marketdekilerdenmi canım bide neden olurmuş benimde canımı sıkıyor gördükçe

valla benim evimde serin bende iki güne bir yıkıyorum

kızlar yarın izmite gidiyoruz pazar evde olucaz inş çabucak geçer çok kalabalık olcak inş kızıızm nazar almaz ya aslında hiç gitmek istemiyorum sırf eşim için neyse kızım bu gece huysuzdu gazı vardı az önce çıkardık inş uykuya dalacağız birlikte öptüm hepinizi

Günaydın kızlar nasılsınız?Ben bu ara o kadar yoğunumki siteye giremiyorum.Kızım aşımızı oldu kalça çıkığı ultrasonu çekildi sağ kalçada kas gelişimi azmış 2 bez kullanıp 3. ayın sonunda gel dedi dr tabi benim kociş çıldırdı bunu duyunca şimdi ortopedi uzmanı buldu çarşamba ona gidicez bakalım o nediycek kızıma günde 5-6 kez spor yaptırıyorum şimdi.huysuzuz bu aralar uyumuyoruz dün misafirlerim vardı işyerimdeki arkadaşlar benim kız sabah 6 da kalktı misafirler geldi çıldırdı kimseyle ilgilenemedim saat 5 te sızdı busefer arkadaşlar kalktı tabi 11 saat çıldırdı tabi şimdide gece 2 de kalktı o zamandan beri yeni uyudu ateşini ölçtüm 36 normal artık az giydiyorumda anlamadım.Neyse yine gelirim biraz uyuyum bayılcam artık.

merhabalar arkadaşlar
ben mart annesiyim de internette gezinirken neobaby yıkanabilir bebek bezi gördüm kullanan varmı

tmm cnm olur,benim kimsem yok istanbulda zor olur gelmem ama bursalı arkadaşlar varsa toplanırız bir gün inş.
geçmiş olsun cnm,bende de oldu aynı sorun hemde sezeryan olmasına rağmen,şakır şakır kanadı valla,bir de diğeri var arada başım dönüyordu şimdi iyiyiz çok şükür
sonunda uyudu kızım....çamasırları yıkadım bende bu arada toz aldım..
o rezene cayından bende alayım olmadı işe yarıyor mu
hamarat hatun seniŞenizcnm ben rezeneyi gaz problemi için aldım ama pek işe yaramadı gibi,hele uykusunda bi şeye yaramıyor,ben kendim de içiyorum benim kız tadını sevmiyor ve içmek istemiyorlmaz:
ooo maşallah ben cesaret edemiyorum cnm,annem yıkarken bile ağlayınca kötü oluyorum:sinifsinif:
cnm 2 gün de bir yaptırıyoruz biz,hatta her gün bile olsa olur
bursa çok sıcak,isilik oldu hep kızımın yüzü:sinifsinif:
geçmiş olsun cnm,umarım sorun çıkmazŞeniz
merhabalar arkadaşlar
ben mart annesiyim de internette gezinirken neobaby yıkanabilir bebek bezi gördüm kullanan varmı
yok cnm ilk defa senden duydumsengözlerimebaksanab
hekese günaydınn
canım çok sıkkın hiç bişey yapmak istemiyorummbunalıma girdim galibaaa

günaydın cnm biz de de var aynı şeyden endişe etme:1hug:

günaydııınn neelerdesiniz be?? bende giremiom..

bnm kız 8:30dan beri yeni uyudu bnmde accayip uykum var ama çokta işim var yrn

mevlüt günüm uykum açılsın die size bakım dedim ama tık yok burdada!!!

kahvaltı edip işlere dalayım off nerden başlıyacam kimsede yok yalnızım inş. kızım duruda

herşeyi yaparım yoksa sinirden çatlarım:Saruboceq:

günaydınn oh oh uyusun miniğinde işlerini yap.ben uyuttum pc de takılıp çamaşır ascam birazdan.uyanmazsa tabi:)

günaydınlarrr bu aşı işi çok zorlu idi iyi atlattık sanırım

ateşlenmedi kuzular ama önlem için ben şurup verdim iki bacak bir kol birda ağızdfan tabi çocuklar zorlanır en büyük korkum ateşti bugunude geçirdikmi rahatız

annem bende hafta başından beri şimdi gidecek bana diyorki sizde gelin eviniz çok sıcak çocuklar rahat etsin diyor bilmiyorum ne yapcam

günaydın dırımkızı oh ne güzel annen yanındaydı ha şanslıı senii
çocuklar sıcakda heder oluyo valla bizde o odadan bu odaya nere serinse ordayız annene git evin çok sıcaksa valla.

valla ayseciğim annem dükkan üstü 2 katta oturuyor serin evi benim ev çatı katı esiyor ama sıcak yinede orada çocukları mıncıklayacaklar diye gitmek pek istemiyorum ama birirleri mıncıklarsa hemen kalkar gelirimm

merhaba. bugün bir ayımız doldu bizimde. aşımız var yani. cuma namazından sonra kociş gelecek aşıya götürecez yavrumu. belkim ordan da balık yemeye gideriz. evde çok sıkılıyorum(
güya kociş bende kullanayım diye otomatik vites araba aldı, ama daha çıkıp hayırlayamadım bile bu velet yüzünden:) ama bebişim de arabadayken kullanamamki ben,acemiyim daha,ne olur ne olmaz.

birsen git canım annenlere bence de. yazık çocuklara. hem sende rahat edersin.
inşallah haftaya benimde annem gelecek:))

bakalım ayşeciğim yaaaa

ayşe b,iey soracam sen bi zamanlar gebelilte aysonu kızlarına gelmişmiydin

kızlar benim eşim tel:açtı az önce bizim bebiş akşam bayağ sesli gülücük atmış babasına..
uyuyomuydu diye sordum yarı uyanıktı dedi.melekler güldürmüştür dedim:)
daha erken değilmi gülücükler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…