• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Kıııııız sen ne diyooon bizimkinin bi seferde 3 bez kirlettiği bile oldu :)))))) altını açıyoruz, bekliyoruz, extra ilave yok, değiştirelim diyoruz yeni beze cıııııırt kaka :))))))) aynı hikave devam etti yani, sonunda eşimle katıla katıla güldük yani ne yapalım
benim minişiim de yeni beze yapmayı çok seviyor. ama yeni sardığım beze yapınca ben hemen değiştirmiyorum. nasıl olsa pişik önleyici krem kullanıyorum. pişik olmuyor. emerken zaten hep yapıyor kakasını.bidaha emdikten sonra ikisini birden değiştiriyorum. bugün 36.gündeyiz 1,5 paket 98lik prima gitti.

ya kızlar size bişi sorcam biz 25 günde 700gr almışız normalmi sütüm yetiyomu oğluş en son 3700dü 4400 olmuş bugün 33 günlük olduk kaynanatör bi övün mama verelim diyor hala 30 cc yapıyorum vermek istemiyorum aslında sütüm yetiyorsa mamamız uyduruk mama zaten çocuğumu kabız yapıyo gerçekten 30günden sonra çok değişiyorlar artık beni iyice ayırt ediyo herkeze gülüyor ama bana bi sesler agucuklar çıkarıyo ne güzel yarabbi düzene girdikçe dahada sevdim bu anneliği ilk günler kabustu resmen çok pişman olmuştum doğurduma bakamıyorum eziyet ediyorum diye ama iyiki doğurmuşum diyorum şimdi bi 40mız çıksada evimize gitsek
güzel almış canım. benim oğlumda 800gr. almış 24 günde. verme mama filan bakma o kaynanatöre!:oklava:

cnm hosgeldın sen dınlendın geldın bız 4saattır uyanıgız sımdı sallıyorum uyuyacak gıbı
burcu bızde aynı sız gıbıyız artık her altını acısta 5 dk beklıyruz tam kapatırken gelıyo degıstır tekrar aynı seyler gece kalktıgımda alt acmayı sermeye usenıyrum dıkkatlı olurum dıyorum tam bezı alınca cırtt gıdıyo devamllı carsaf yıkıyorumkaydirigubbakcemile
sen ne kadar dikkatli olsan da yukarı doğru bir diktimi pipiyi, göz yüz kalmıyorkaydirigubbakcemile3 geçen gün avcuma kakasını yaptı terbiyesiz oğlum:lepi:

kızlar bende iki paket prima bitirdim şimdide huggıese başladık oda bitmek üzere babamız prima almış tekrar günde dört beş kez değiştiriyorum bende bıcırığımın altını her temizlememdede mutlaka pişik kremimizi sürüyorum genelde su ile temizliyorum
unibaby ıslak pamuk mendil var. alkolsüz bende onu kullanıyorum. kaç paket gitti onu sayamadım bilesırnaşık şey prima idare ediyor ama mendil off off offf:1shok:

Herkese selamlar kızlar a.s.

Dün akşam kayınvalideme geldik. Hala burdayız. Yarın dönücez heralde a.s

Size bi bakayım dedim. Şimdi akşam yemeği vakti. Sofrayı hazırlıcaz.

Bu arada kızım nihayet 4.günün sonunda kakasını yaptı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kuzum bi rahatladıki tam 4 saattir uyuyor valla alkisalkisalkis Nasıl sevindim. Sancı çekiyordu garibim. Geçti çok şükür :Saruboceq:

Fırsat bulunca girerim yine. Öptüm hepinizi kocaman a.s.

Bu arada dün Hülya'yı sormuştum kimsenin haberi yok heralde kaç gündür girmiyor nete :uhm:
gözün aydın canım. 4 gündür yazık yaa!! benim kuşumda hep ishal gibi. her emişinde yapıyor kakasını. hiç kakasız bez çıkardığımı hatırlamıyorum.-tatlicadiarzu-

hala uyutamadım oglumu tam dalıyo bırakıyom baslıyo aglamaya gene sallamaya baslıyoruz inş uyur karnım cok acıktı

yaa bizde ilk defa sabah banyo yaptırdık oğlumu. bi uyudu 5 saat!:1shok: hep akşam yaptırdığımızdan banyo yapınca yine gece oldu sandı kuzum heralde delikafadulden ben zorla uyandırıp emzirdim kıyamadımda:))turkbayragi

Son düzenleme:

Kıııııız sen ne diyooon bizimkinin bi seferde 3 bez kirlettiği bile oldu :)))))) altını açıyoruz, bekliyoruz, extra ilave yok, değiştirelim diyoruz yeni beze cıııııırt kaka :))))))) aynı hikave devam etti yani, sonunda eşimle katıla katıla güldük yani ne yapalım
aynen cnm benim kız da bazen öyle yapıyordu,şimdilerde biraz daha düzene girdi yapmıyor artıkkaydirigubbakcemile2
aysuncum cerencim burcum fulyacım sağolun kızlar sizlerin bebişlerinede maşallah

kızlar geçmişi okumaya fırsatım olmuyor kayınvalidem pazar günü gidiyor aldık biletini görümce hala kalacak ağustosa kadar dediler bakalım göreceğiz

birazdan alışverişe çıkacağız markete duru hanımda gezmiş olur ablasıyla kızlar yağmur çok değişti kardeşiyle adeta yarışıyor oda anne gibi davranıyor kardeşini hem çok seviyor hemde kıskanıyor yanlız bırakamoıyorum ikisini hemen kucağına almak istiyor çok yoğunum çokkk iki çocukla başetmek çok yorucu zor kızlar delikafadulden ama herşeye değer sevgileri :nazar::nazar:
Allah kolaylık versin cnm,ne mutlu sanaopuyorumnanaktan
merhaba kızlar bu gün kızımın bezini değiştirdim artık 3 numara aktif bebek kullanıcaz kızımın popişi büyümüş kaydirigubbakcemile3 artık 2 numara beze sığmıyo bu arada kucağa fena alıştı galiba beşiğine koyuyorum hemen uyanıyo hiç bi iş yapamaz oldum anne olmasa yemek bile yapamam

oooy maşallah kızına,ne kadar çabuk büyüyor:lepi:

bizde molfixin yenidoğan paketinden bitirdik 1 paket,yaılmıyorsam 80 küsür tane vardı içinde,1 pakette yine molfix 98lik bitti,3. ye başladık bu da yarılandı sayılır,Zeynebim kaksını yapınca kıyamet kopuyor değiştirmezsem,ne zaman yaparsam ciyak ciyak,değiştiriyoruz susuyor hemenopuyorumnanaktan

kızlar ya sabah altını değiştirdim zeynebin,emzirdim biraz huysuzdu hala,bizim yatağa yatırdım belki karnı ağrıyordur diye,yavrum bir kustu nerdeyse 1 su bardağından fazla,ağzından burnundan her yerden geldimafoldumbenhemen aldım ters tuttum zorlandı nefes almakta,çok korktum valla ya,ya ynında olmasaydı ne olacaktı:sinifsinif:

oy maşallah kızz o ne saçlarr:nazar:

a.s.a.s.sorma teyzoşu banyodan sonra saclarımızı kurusun dıe bıde havludfa bekletıoz dakıkalarcakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Esracım biz colinox diye bi gaz damlası kullanıyoruz, oldukça rahatlattı, günde 3 sefer 10 damla kaşığa sıkıp veriyorum

bısde cnm aynı damla cok ıı gelıo falla bencede...kız burcu teyzosu bızde ıstıoz su allttakı ımza resımden..oglusumun becerıksız anası yapamadı bıturluuu:gitme:

Semracım göğüs kalkanları uzun süreli kullanılamıyormuş cnm, ben o sebepten almadım, avent in yıkanabilir göğüs pedlerinden aldım, memnunum, 1 pk te 6 tane var cnm, tabi yedekte göğüs pedide bulunduruyorum acil olunca kurumasını bekleyemem diye

Cnm Allah analı babalı büyütsün inş.

Kıııııız kağanda gülüyo böyle ama hiç foto için yakalayamadım, tü tü tü maşallah yakışıklımıza :))))

Oyyy saçlara bak, maşallah delikanlıya :)))

saol teyzesiiiiŞeniz

Günaydınlar :)))
Kızlar kağanın uykusu kaçtı, benide mum dikti başına,tek memede susuyo, ne güzel davlumbazla uyutup koymuştum işedi, çişinede hiç dayanamaz, uyandı bağırarak, altını aldım gözler cin gibi oldu, şimdi yine memedeyiz ayırınca bağırıyo.. elimi ayağımı bağladı valla velet,oturduğum yerden kalkamıyom
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sorma bacım aynısı bızdede var.memede cıt yok sonbra baslıo yaygaraya....kaydirigubbakcemile3bende hiç bi iş yapamıom falla..

Canım zor olmuş ama sonunda düzelmiş gözün aydın

seninde durumun zor canım Allah yardım eder aşımıza daha var bizim
hergün yeni huy ediniyorlar canım ya kaynanada çok bilirmiş ki sana kötülük yapmış

Maşallah canm Allah sağlıkla büyüttürsün

saol cnm benımmmopuyorumnanaktan

Kızlar ben bunu yan yatırmıştım bi bakın hele ne hal almışşşş yaramassskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kıs bu mayıs oglanları cok fena benımkıde donuo yaaa daha şimcikten:1shok:

[k] {n} [k];7522775 .!.:
slm kızlar tutkuncum kızın maş çok tatlı burcunun imzada çıkıyo şuandaopuyorumnanaktan

biz kızmla kalktık doyurdum altını aldım suyunu verdim şimdi ana kız yatak keyfi yapıyoz babamızda kahvaltı hazırlıyo..

burcu ogluna maş. :nazar:

ceren ogluna maş.:nazar:

siribron ogluna maş:nazar:

bzim mayıs oglanları çok fenalar yavs...

aynen teyzesı fena olcak bunlar fena..sawunsun kızlarrrrr:lepi:kaydirigubbakcemile3

[k] {n} [k];7522974 .!.:
bizde böyle uyuyoruzz:asigim:

oyoyoyyyy maşallahhh kıss bu keltos kıza..hihoyyyt

burcucum hoşgeldin bitanem oğluşun çok tatlı maşallah

bu arada kızlar doktor bana 8 aya kadar yan yatır dedi başını bir o tarafa bir bu tarafa sırt üstü yatırma dedi kafa tası yamuk oluyormuş bilginize

sibelcim uğraşmışsın bitanem sağolasın

kıs ben yatırıom benım oglanı sırt ustu falan..yan yata yata ısılık oldu benım kuzucukk...yatırmayalımmı yaniiii:uhm:

ayy anca uyudu kıslar benımkı sanırım bu sefer derın daldı gıbııı uyanmazsa tabiii..artık uykusuzluky-tan ole bıtkınkı aglamaya mecalı yokk bolle bı sukunet cokmuşş gıbı benım oglanakaydirigubbakcemile3sabah 7 de dıktık bayragı..bu sate kadar 2 satt anca uyudu sanırım artık pess ettı....bıde tam uyuttum 4 te 5 te mısafırrrr:oklava:kapı sesıne uyandı kuzucukk ay zor uyuttum gerı şimdi..bız gene yalnızıs.eşim işte malum annem gelmedı bugun...bakalım gece nolcak durumm.kızz BURCUUU TEYZESII BIZDE ISTIOZ O ALATTAKI RESIM GIBI IMZADANN YAPAMADIM BENNN:çok üzgünüm:gecmişi sıra sıra okuyım dedım ama baktım uzun bıraktım uyanmadan benımkı yemek falan yıyım barııııııcokacimcoook

kızlar ya sabah altını değiştirdim zeynebin,emzirdim biraz huysuzdu hala,bizim yatağa yatırdım belki karnı ağrıyordur diye,yavrum bir kustu nerdeyse 1 su bardağından fazla,ağzından burnundan her yerden geldimafoldumbenhemen aldım ters tuttum zorlandı nefes almakta,çok korktum valla ya,ya ynında olmasaydı ne olacaktı:sinifsinif:

Cnm çok geçmiş olsun ya en korktuğumm şey o benim, Allah korusun... şükürki doğru müdahaleyi zamanında yapmışsın

Bu arada kızım nihayet 4.günün sonunda kakasını yaptı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kuzum bi rahatladıki tam 4 saattir uyuyor valla alkisalkisalkis Nasıl sevindim. Sancı çekiyordu garibim. Geçti çok şükür :Saruboceq:

Bu arada dün Hülya'yı sormuştum kimsenin haberi yok heralde kaç gündür girmiyor nete :uhm:

Pınar dr ne diyo bu duruma ya, anne sütü alan bebekler kakalarını cıvık ve nispeten kolay yaparlar diye biliyorum ben yavs

3-4 sattir zırlıyor resmen yavrum,sürekli emme istiyor veriyorum,istemiyor baktım acaba süt mü gelmiyor diye sıktım ucundan biraz geldi,ağzına zorla verdim,birkaç kere çekiyor,hemde söyleniyor mırıl mırıl,arada mama vermeye çalıştım istemedi,en sonunda kucağıma ladım gezdirdim yok ,ağlıyor sürekli,ne yaptım sa olmadı,mamyı verdi,60 cc yapmıştım 50 cc falan yedi uyudu yavrum ,aç kalıyormuş ondanmış huysuzluğu
siz hangi mamayı kullnıyorsunuz,ben aptamil 1'i almıştım bunu pek sevmiyor galiba

canım geçmiş olsun en korktuğum durum oyüzden hep yan yatır

Pınar kızz 4 gün boyunca kakasını yapmadımı:1shok::1shok: ay yazık yavruma ne sancı çekmiştir dr götürdünüzmü? gün çok çünkü ya

a.s.a.s.sorma teyzoşu banyodan sonra saclarımızı kurusun dıe bıde havludfa bekletıoz dakıkalarcakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol teyzesiiiiŞeniz

sorma bacım aynısı bızdede var.memede cıt yok sonbra baslıo yaygaraya....kaydirigubbakcemile3bende hiç bi iş yapamıom falla..

saol cnm benımmmopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kıs bu mayıs oglanları cok fena benımkıde donuo yaaa daha şimcikten:1shok:

aynen teyzesı fena olcak bunlar fena..sawunsun kızlarrrrr:lepi:kaydirigubbakcemile3

oyoyoyyyy maşallahhh kıss bu keltos kıza..hihoyyyt

kıs ben yatırıom benım oglanı sırt ustu falan..yan yata yata ısılık oldu benım kuzucukk...yatırmayalımmı yaniiii:uhm:

ayy anca uyudu kıslar benımkı sanırım bu sefer derın daldı gıbııı uyanmazsa tabiii..artık uykusuzluky-tan ole bıtkınkı aglamaya mecalı yokk bolle bı sukunet cokmuşş gıbı benım oglanakaydirigubbakcemile3sabah 7 de dıktık bayragı..bu sate kadar 2 satt anca uyudu sanırım artık pess ettı....bıde tam uyuttum 4 te 5 te mısafırrrr:oklava:kapı sesıne uyandı kuzucukk ay zor uyuttum gerı şimdi..bız gene yalnızıs.eşim işte malum annem gelmedı bugun...bakalım gece nolcak durumm.kızz BURCUUU TEYZESII BIZDE ISTIOZ O ALATTAKI RESIM GIBI IMZADANN YAPAMADIM BENNN:çok üzgünüm:gecmişi sıra sıra okuyım dedım ama baktım uzun bıraktım uyanmadan benımkı yemek falan yıyım barııııııcokacimcoook

Hoşgeldin cnm :)))) bugün tüm mays bebeleri huysuz heralde yavs nazarmı deydi ne... reimle sözleri gönder yapayım canım , bizimkininde gazı var babası çıkarmaya çalışıyo, bi yamdanda şarkı söylüyoo

"" gaz nerdeysen çık dışarıııııııııı
popomda gaz var benim popmda gaz var
yok bunun pırtlatmaktan başka ilacııııııııı
pırtlat gitsin oğlum pırtlat gitsin ""

pınar hosgeldın cnm gozunaydın hihoyyyt

Kayınvalidem yemeğe çağırdı. Oraya kaçıyoruz kızlar. Öptüm hepinizi a.s.

Canım gece uyuyan bebek babasını seviyo derler. Seninki sevmiyo demek ki kaydirigubbakcemile3

Canım Dastini'den aldık. Bi markası yok ama üzerinde yaza. Bak resmi bu. İncele eğer beğenirsen hallederiz yerimseniben

03haziran20092.jpg

acıkta babasını sewsın kıs bu haylaz oglan..hep ansı hep ansı olmazkı cnm..kaydirigubbakcemile3kıs pınar su defneyı salladıın ne guselmışa yyy bende uyutamıom bu ararlar benımkını hıc sallmadım ayakta ama onuda yaptırcak yakında bana nerden aldın bacım bunu?

Tünaydın teyzeleriiiiiim :))))))))

oyoy kıss kagan paşayada bak hele ne tatlı olmuss burcuuuu...yırım ben bunu dudaklara bakkkk:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kızlar içersi 28 derece oldu pişiyosss şimdi soydum kağanı tek zıbın giydirdim yine, off dr size klima için ne dedi kızlar, camları kapatıp açsammı acaba ya

ay sorma cnm bızde pişioz burda ben acmadım hiç klımayı daha camları acıom oglanı tek badıyle tutuom ewde askılı...ama klıma acılabılıomuymuşş burcu ben pişiommm oglusta ısılık oldu hepppp sıcaktann:1no2:

Hoşgeldin cnm :)))) bugün tüm mays bebeleri huysuz heralde yavs nazarmı deydi ne... reimle sözleri gönder yapayım canım , bizimkininde gazı var babası çıkarmaya çalışıyo, bi yamdanda şarkı söylüyoo

Ay canım çok hoşsunuz şarkınızı sevsinlerkaydirigubbakcemile3

ilahii kıs...kaydirigubbakcemile3bayıldım besteyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen dondunmu fıstık kamptan ewdemısın artık yoıksa kampa net mı geldııı:lepi:ay ne gusel kıs kociş yanında benımkı war yok gıbı..işte canı cıkıo adamın ewe gelıo uyuyo az soınra az ofglanın nobetı sonra dewır bana gene...su zorlu gunler bı gecse...dur ben ozelden atayım sanahihoyyyt

3-4 sattir zırlıyor resmen yavrum,sürekli emme istiyor veriyorum,istemiyor baktım acaba süt mü gelmiyor diye sıktım ucundan biraz geldi,ağzına zorla verdim,birkaç kere çekiyor,hemde söyleniyor mırıl mırıl,arada mama vermeye çalıştım istemedi,en sonunda kucağıma ladım gezdirdim yok ,ağlıyor sürekli,ne yaptım sa olmadı,mamyı verdi,60 cc yapmıştım 50 cc falan yedi uyudu yavrum ,aç kalıyormuş ondanmış huysuzluğu
siz hangi mamayı kullnıyorsunuz,ben aptamil 1'i almıştım bunu pek sevmiyor galiba

Kağan öyle yapınca genelde gazı oluyo cnm
iyi akşamlar hanımlar zeynebim kalktı yine

Hadi hayırlı işler

burcu cnm sarkınız supermıs:teytey:
ben hala sallıyorm bıraz daldı gıbı ama
cok acıktım cokacimcoook kocam nöbetcıydı sana dısardan pide soyleym dedi onu beklyorum
benm oglum bukadar hıc huysuzlasmamıstı nazar oldumu ne
bebege en cok anne babanın nazarı degermıs aklıma geldıkçe okuyorum ama

merhabalar men geldimmmm aman saat 18 de geldik doktordan yaaa birekere bizi alacak araba kaza yapmış geç geldi ikiye doğru gittik muaynee olduk gayet sağlıklılar dedi aliş bir haftada 300 gr dan fazla kilo almışşş ömeri 400 gr dan fazla o yüzden besleme şekillerine müdahale etmedi doktor çocuklar nasıl isterse öle yesinler aylarına göre çok çok çokkk iyiyler dedi..boy kilo olarak bu durumda ömer 5200 alide 4800 olmuş boylarıda uzamış ....benmi çok vesveseciğim anlamadım doktor bize 150 gr la 200 gr arası alması lazım haftada dedi sizinkiler yarım kiloya yakın alıyolar dedi......buda çok iyi bişey dedi...

bir arkadaşımın dediği gibi doğum aylarına göremi başlayacak tepkiler dedim evet dedi ama sizinkiler 33+2 de doğmuş diğer pramatüreler gibi değil dedi ve şöle masada yatarken biraz takip etti ömer için çok güsel takip ediyor gözleri ile dedi ve hiç boş bakmıyor gayet iyi refleksler bakışlar dedi ayı ile takipli gidiyor dedi eksiklikleri kapatmışlar dedi....aliye zaten söz yok fırlama gülücükler atıyor biri konuştumu ona bakıyor ve dinliyorrr.....

ben ömer için cerrahpaşanın ultrason istediğini söyledim doktorumuz tekrar muayne etti yumurtalıklarını
ben elimle nerede olduğunu hissediyorum ama çeklim ultrason dedi ultrasona gittik tabi randevusuz olduğumuzdaqn bekledik biraz ultrason çekildik ultrasonda bişey gözüküyordu....
raporumuzu aldık doktorumuza gittik doktorumuz cerrah değerlendirsin dedi... cerrah ameliyattaymış bir saat bekledik..sonra muayne etti ultrasona baktı ve malesef yumurtalığın yanında fıtık varmış eğer altı aya kadar aşağaya doğru iniş göstermezse ameliyat dedi ama aşağa doğru 1mm bile kaysa dedi bizim için iyi dedi....6 ayında tekrar bakacak....

tabi babamız bu arada kudurdu tlf sesize aldım yoksa ellikere arıyor iki çocukla tlf bakılmıyor...

neyse babamızla konuştuk elimizdeki raporla cerrahpaşanında çocuk cerrahına gidecez
oda aynı şeyleirmi söyleyecek bakacaz.....
şimdiden kara kara düşünüyorum ameliyat derlerse diye el kadar bebemi nasıl yollarım
nasık narkoz alır vüzcudu korkuyorum.....bide cerrahpaşdamı olsun yoksa medıcalparkdamı ...aslında cerrahpaşada olmasını istiyorum ama cerrahpaşa araştırma hastanesi olduğundan herşeyini inceler bizi 1 aydan aşağa yollamaz eve eee öteki evladımdan nasıl ayrı kalırım bu sefer annemde olmaz benle ananem kalıyor onla oda çok bencil annem bana bakacak ölene kadar sana gelemez çocuk bakamaz diyor....annem sen onun lafına aldırs etme diyor....medıcalparkda ne kadar maliyet çıkarır onu bilmiyoruz ......şimdilik iyi olanı düşünüp aşağa ineceğini umuyoruz....
benden bölee kızlarrrr

acıkta babasını sewsın kıs bu haylaz oglan..hep ansı hep ansı olmazkı cnm..kaydirigubbakcemile3kıs pınar su defneyı salladıın ne guselmışa yyy bende uyutamıom bu ararlar benımkını hıc sallmadım ayakta ama onuda yaptırcak yakında bana nerden aldın bacım bunu?

oyoy kıss kagan paşayada bak hele ne tatlı olmuss burcuuuu...yırım ben bunu dudaklara bakkkk:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ay sorma cnm bızde pişioz burda ben acmadım hiç klımayı daha camları acıom oglanı tek badıyle tutuom ewde askılı...ama klıma acılabılıomuymuşş burcu ben pişiommm oglusta ısılık oldu hepppp sıcaktann:1no2:

saol cnm :)))) yaa açılmıyomuş klima... bizde piştik oğluşla yavss... biri dr aç dedi dese açıcam o kadar yani...su ver cnm 10cc fln, dün gece ve bugün 29 dereceydi evin içi yaa, çocuk huysuzlanıyo sıcaktan... evet cnm int işini halletti eşim çok şükür kavuşturana
Ay canım çok hoşsunuz şarkınızı sevsinlerkaydirigubbakcemile3

:)))))) yaa gaz bizi ne hallere düşürdü görüyonmu sen :))))))
ilahii kıs...kaydirigubbakcemile3bayıldım besteyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen dondunmu fıstık kamptan ewdemısın artık yoıksa kampa net mı geldııı:lepi:ay ne gusel kıs kociş yanında benımkı war yok gıbı..işte canı cıkıo adamın ewe gelıo uyuyo az soınra az ofglanın nobetı sonra dewır bana gene...su zorlu gunler bı gecse...dur ben ozelden atayım sanahihoyyyt

:))))))))) valla genelde ben yaparım böyle şeyleri ama komiklik bu sefer eşimden geldi :)))))) bekliyorum cnm

Back
X