Merhaba cici annişlerrr..
herkesin keyfi yerinde görünüyorr..ne hoşş.
.hihoyyythihoyyytbebişlerimiz günden güne büyüyor..doğum kırk derken epey yol aldık..bi zamanlar kese görme telaşındaydık daha günler çabuk geçiyorgamyoncuiremsu
Tubacım geçmiş olsun cnmm..neyseki ucuz atlatmışsnınız..Allah korumuş
Burcucum sana da geçmiş olsun..neyseki seninde durum iiye gidiyormuş..kurtuluyorsun inş...
Birsencim nice 8 yıllara inş cnmm..çok hoş görünüyorsunuzz

..Allah nazarlardan saklasın sizi...
Pınarcım ve sibikocum boncuklarınız çok tatlı Allah nazarlardan saklasın inş
...Sibişcim yağızın fotolarına bakınca bazen kendi oğlumu görüyomuş gibi oluyorum benzetiyorum biizmkine...aynı dönem oldukları için olsa gerek..çok tatlı maaşallah

esencim bende istiyorum o ninnidenzemuszemusmsn adresin değişmiş galiba tekrar kaydedersen sevinirimm
bizde dün gezmelere gittik teyzoşlar bugün evdeyizz..Alışveriş yaptık bol bol gezdik kocişle bebişimle...İşte Erenimin dünkü hali teyzoşlar..Maaşallah demeyi unutmayın emi
:ecrin_bebek:

herkesin keyfi yerinde görünüyorr..ne hoşş.

Tubacım geçmiş olsun cnmm..neyseki ucuz atlatmışsnınız..Allah korumuş
Burcucum sana da geçmiş olsun..neyseki seninde durum iiye gidiyormuş..kurtuluyorsun inş...
Birsencim nice 8 yıllara inş cnmm..çok hoş görünüyorsunuzz

Pınarcım ve sibikocum boncuklarınız çok tatlı Allah nazarlardan saklasın inş

esencim bende istiyorum o ninnidenzemuszemusmsn adresin değişmiş galiba tekrar kaydedersen sevinirimm
bizde dün gezmelere gittik teyzoşlar bugün evdeyizz..Alışveriş yaptık bol bol gezdik kocişle bebişimle...İşte Erenimin dünkü hali teyzoşlar..Maaşallah demeyi unutmayın emi
:ecrin_bebek: