2009 Mayıs Anneleri

fulyaaa çok güselsin cnm hamişlikten önceki halini gördüm baya zayıfmıssın o halinden çok bu halin güsellll

kız birsen sorma kocam cok sanslııı... aldatmıstı beni hatırlarsın... ve kavgalarımızıda sen biliyorsun tatlım.allah insanın sansını bahtını güzel yazsın gerisi hikaye kuzum

sağol canım sende nöbetteymişsin gece ben hamilelik dahil ömrümce nöbetteyim gece uyuyamıyorum.

dırımkızı bebelac aptamilden dahamı ucuz
benim kızım hiç emmedi doğduğundan beri aptamil conformil veriyorum
20 lira artık 4 günde bitiyor
bebelac ne kadar
Bende Comformil kullanıyorum memnunum dr sma verdi eşantiyonu kullanmadık ki gerçeğine geçekbenim kızda hiç emmedi dertlerimiz aynı

Aybenimkide oldu dur deneyim bende sağol ya
Sab bize iyigeldi hatta kesti her bebek ayrı demek
hoşgeldiiin.kaynana terörü var sendede ha neyse gitmiş
onu annemde dedi yarın alam bende
iyi bıcı bıcılaaaarrrrr
oyyyyyy geçmiş olsun yaaaaaaaa
kısa saçımla kendi fotoraf makinamla çekilmedim çekileyim koyacam kızlar
hani pek görülmüyo bende dıp dızlak oldun zannettim hala uzun gıııııızzzzzzzzzzzz
Ay misafirim geliyor görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kız birsen sorma kocam cok sanslııı... aldatmıstı beni hatırlarsın... ve kavgalarımızıda sen biliyorsun tatlım.allah insanın sansını bahtını güzel yazsın gerisi hikaye kuzum
kız fulya zaten güzeller aldatılır derler ya senin gibi güzeli bulmuş daha ne döndürüyo gözünü bulmuşta bunuyo derler böylesine.Allah sana bundan sonra bebeğinle mutluluk versin güzellikler bahşetsin
Gidiyorum bişeyler yapimki ayıp olmasın misafirlere

eee izmirli nede olsa..

ya herkesler zayıfldı ben hala aynıyım...

dombili dombili gez bakalım nurten nereye kadar??

kızlar biz kızımla gezmelere gittik kangurusunu ilk önce ydırgadı ama alıştı sonradan uyudu..

bizde annmle kızıma bol bol alışveriş yaptım ciciler aldım ohhh beeaa içim açıldı ama belimde koptu...

su için bşberon aldım küçücük veenin 30cclik hemde alıştırma bardagıymış ama geldim kaynattım

megersem kapagı yokmuş sinir oldum biberon emzigi açıkta yani ya bi dünya aparat var içinde ama kapagı koyamışlar... herşeyi iyi marka alıcan ya olmuyo bişeylik çıkıyo işte...

öyle valla cnm aynen dediğin gibi...
tmm cnm hadi kolay gelsin sana yorma fazla kendini

cnm nasıl kanguru rahat oluyor mu? ben baby sling yandan ya onlar ondan alayım diorum şimdilik.böyle kucakta zor oluooo

güle güle kullansın bebişin cicilerini..

cnm nasıl kanguru rahat oluyor mu? ben baby sling yandan ya onlar ondan alayım diorum şimdilik.böyle kucakta zor oluooo

güle güle kullansın bebişin cicilerini..
sagol cnm :kedi:

fulyacım valla ne yalan diyim accayip rahatsız bişi alma derim sen baby slig al bnm param ona ytmişti öyle aldım sibel almış pınarda gayet güzel kullandı bebelerde rahat oluyo içlerinde..opuyorumnanaktan

maş. cnm bu zeynepten önce dimi??

senn kocanın kafasınaklava:

bende net ten alıcam baby slingi.20 30 tl arasındaydı sanki daha önce baktıımda.sen ne kadara aldın seninkini?
gecen ağustus ayı cnm sonu hamileliğim ilk günleri:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…