sağol canım sende nöbetteymişsin gece ben hamilelik dahil ömrümce nöbetteyim gece uyuyamıyorum.Iyi Geceler Tutkun, bende nöbetteyim bu gece:) Kakasini kontrol edeyim derken, uykusunu kacirdim oglumun. Biraktim simdi sepetine, sesi cikmiyor ama uyanik. Ne zaman uyur Allah bilir. Bu saatte normalinde hep uyurduUmarim degismez uyku düzeni.
Ne garip, Türkce isimler artik yadirganir oldu ülkemizde. Yakinda Türkce'ye de "Turkche" demeye baslarlar. Ne kadar vahim bir tablo, dilimizin basina gelen pismis tavugun basina gelmemistir heralde. Her neyse mevzu derin, dalarsak cikamayiz:)
Kizinin ismi cok güzel bu arada.
Bende Comformil kullanıyorum memnunum dr sma verdi eşantiyonu kullanmadık ki gerçeğine geçekbenim kızda hiç emmedi dertlerimiz aynıdırımkızı bebelac aptamilden dahamı ucuz
benim kızım hiç emmedi doğduğundan beri aptamil conformil veriyorum
20 lira artık 4 günde bitiyor
bebelac ne kadar
Aybenimkide oldu dur deneyim bende sağol yacnm doruk dada pamukcuk oldu aynı damladan bizede verdi dr... ama aynı zamanada karbonatlı suyla silin dedi o daha faydalıymış... şimdi baya azaldı ama ilk başlarda çok rahatsız etti yavrumu sürekli ağzını açıp dilini dışarı çıkarıyodu şimdi rahatladı biraz... mutlaka deneyin karbonatlı suyu... çay kaşığına ince bi bez yada tülbent falan sar batır karbonatlı suya onunla dilini sil...
Sab bize iyigeldi hatta kesti her bebek ayrı demekMerhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli?Özledim hepinizide,Dağhan'dan fırsat yok internete filan oğlum sağolsun baya gazlı hepimizinki gibi..Sabsımplex kullandık olmadı şimdi dünden beri babulın diye bi şurup veriyorum iyimi geldi ne sanki!!İki gündür daha iyi.Çok sorun yaşadık saat başı emmek istiyodu dolayısıyla çok gaz oluyordu,doktor iki saatte hatta üç saatte bir emzirebilirsin dedi,bende bekletiyorum vermiyorumbelki onunda etkisi var dicem ama dün amcamın kızına gitmiştim,olmaz öyle saaatli ağladıkça emzireceksin dedi ve verdirdi?Çıldırıcam valla ne yapacağımı şaşırdım artık?siz nasıl veriyosunuz kaç saatte bir mesela?
hoşgeldiiin.kaynana terörü var sendede ha neyse gitmişSelam kızlar
Uzun bi süre yoktum özlemişim sizi sizde döktürmüşsünüz valla oku oku bitmedi.Önce ist kayınvalidem geldi 5 gün bendeydi büyük bi savaş vardı evde.Ben borayı giydiriyorum bi bakıyorum cocuk bi tek bezle kalmış.Ağlamaya başlıyor dokunma ağlasın kendini ifade ediyor diyor.90cc mama veriyorym versem 120 bile yer obez olucakmış 60 ver diyor.Ben 5. kattayım ve balkonum hep cok eser cocugu balkona götürüp cevreyi tanıtıyor.Almanca eğitim cd leri getirmiş bütün gün son ses onu dinletiyor anlıyor ya benim oğlum 1.5 aylık daha.ve birsürü devamı geilr ben de delirirrrrrrrr.
Neyse o gitti ben de 3 gün anneme gittim dünya varmış demiş.Şimdi oğlumla evdeyiz ve ne yapıcağımı şaşırdım durmuyor benımki.
onu annemde dedi yarın alam bendemerhaba arkadaşlar ağızda oluşan pamukçuktan bahsetmişsiniz benim bebeğimdede oldu ve dr umuz bize aktardan kara dut şurubu almamızı ve emziğini şuruba batırıp günde 2 sefer sabah ve akşam verdik ve 1 haftada pamukçuk kayboldu.bi deneyin isterseniza.s.
iyi bıcı bıcılaaaarrrrrselam kızlar şöle bakayım dedim yetişemedim yine sayfalara
kıvılcım canım dikktimi çekti doğum kontrol hapı kullanma emzirirken yasak canım bebeğe zararlı
vallabende kızlar ne giyidreceğimi şaşırdım anakara gündüzleri çok sıcak gecede bunaltcı ama ben çorabı pijamayı çıkarmıyorum ne olur ne olmaz diye geceleri gündüzde hep çorap la valla ama terletmemeye çalışıyorum
benim kız uyuyor şimdi annanem geldi kızımı görmeye yarında dayımlar gelecekmiş çok göreceğimiz var geldiğimi duyan akrabalar hep gelcekler valla yandık inş kuzumun düzeni bozulmaz
öpüyorum kızlar kızım uyansın banyo yaptırcaz
oyyyyyy geçmiş olsun yaaaaaaaakızlar inanmıycaksınız ama yazın ortasında grip olduk ailecek yaaa.çok fenayım başım ağrıyo gözlerim acıyo genzim sızlıyo.bebekte tatlı tatlı öksürüyo ya napcam ben hadi ben neyse bebeğiminki ilerlemez inş.sabah bikaçdefa öksürdü üstünü felan sardım iyice şimdi iyi..yok yok kızlar ben tek bakmayı beceremiycem galiba annem ne güzel giydiriyodu kzıyodum çok giyidiriyosun diye birden soydum çocuğu üşüttüm heralde senağlama işin garibi kış boyu hastalık yüzü görmedim çok şükür yazın ortasında olcak işmi yawwkafamçokkarıştı
hani pek görülmüyo bende dıp dızlak oldun zannettim hala uzun gıııııızzzzzzzzzzzzkısa saçımla kendi fotoraf makinamla çekilmedim çekileyim koyacam kızlar
kız fulya zaten güzeller aldatılır derler ya senin gibi güzeli bulmuş daha ne döndürüyo gözünü bulmuşta bunuyo derler böylesine.Allah sana bundan sonra bebeğinle mutluluk versin güzellikler bahşetsinkız birsen sorma kocam cok sanslııı... aldatmıstı beni hatırlarsın... ve kavgalarımızıda sen biliyorsun tatlım.allah insanın sansını bahtını güzel yazsın gerisi hikaye kuzum
kız fulya zaten güzeller aldatılır derler ya senin gibi güzeli bulmuş daha ne döndürüyo gözünü bulmuşta bunuyo derler böylesine.Allah sana bundan sonra bebeğinle mutluluk versin güzellikler bahşetsin
Gidiyorum bişeyler yapimki ayıp olmasın misafirlere
[k] {n} [k];7695203 .!.:eee izmirli nede olsa..
ya herkesler zayıfldı ben hala aynıyım...
dombili dombili gez bakalım nurten nereye kadar??
kızlar biz kızımla gezmelere gittik kangurusunu ilk önce ydırgadı ama alıştı sonradan uyudu..
bizde annmle kızıma bol bol alışveriş yaptım ciciler aldım ohhh beeaa içim açıldı ama belimde koptu...
su için bşberon aldım küçücük veenin 30cclik hemde alıştırma bardagıymış ama geldim kaynattım
megersem kapagı yokmuş sinir oldum biberon emzigi açıkta yani ya bi dünya aparat var içinde ama kapagı koyamışlar... herşeyi iyi marka alıcan ya olmuyo bişeylik çıkıyo işte...
sagol cnm :kedi:cnm nasıl kanguru rahat oluyor mu? ben baby sling yandan ya onlar ondan alayım diorum şimdilik.böyle kucakta zor oluooo
güle güle kullansın bebişin cicilerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?