cnm benim kusura bakma ve bana kızma senin gibi bir karısı olup o dediğini yapana ben salak derim cnm ....S A L A K allah herkese güsel kader yazsın cnm sen merak etme zeynebinle herşey güzel olacak......ama yanına koyma derim
ben çok fenayım yaa sana yapıldıya bana versen parçalayacak gibiyim
senin yerine kopleteorileri üretiyorum vallakötükedihüsokötükedihüso
nurten cnm iyiyim kocişde gitmiş gitmeseydi bana gelürdün kahvaltıya kızz sabah benim balkon güsel oluyorrr....bu arada web sayfanıza baktım annemin evine çok yakın ama mahlleyi çıkaramadım ama paşalıyızzz yanii
kııızzzz onlar benim kısçelerim gelinciklerimmm kızzzzemuszemus
harikasın yaaaaaa
cnm kilo alımı iyidiyorsun eğer kötü olsaydı mide için özel doktora git diyecektim bi arkadaşımın kızıda hep kusuyordu kilo almıyordu midesinde reflü çıktı hemde baya ileri derecede tedavi oldu geçtiii
inanırmı kızzzz:1ninca:benimmm bitseee atlayacam ama herifde bende çocuklardan zaman bulamıyoruzlaelaelaelaelae
çok başım ağrıyor gözlerime vuruyor ve midemi bulandırıyor ben kızkende böle adet oluyordum evlendim geçmedi doğurdum geçmedi üleynnnn bırak yakamı ağrııı ışığa bakamıyom yaaklava:
bi bakem dedim size içeri gidiyom şimdi
esen kızzz neden kızıyon bende erkek iki dene ömer seninn merak etmee
ahanda yakalandımmdelikafaduldenesen garusu ahan da yakaladım seniiklava:
biz senden önce gelin olduk birsene bikeremmm:dilcikar:
birsencim yok cnm şükür kilo alımı normal zaten bende en çok reflü olayından korkuyorum Allah korusun yaa 6 ayda gecer diyorlar bakalım inş gecer yaw :S:S
sanada geçmiş olsun cnm benim adette çok sancılı gecer henüz olmadım daha ama inş ağrılı olmaz artık(
bizden kaçmazzzzzzzzşakkıdıahanda yakalandımmdelikafadulden
canım ablamın oğluda çok kusuyordu 6.ayda kesildi
süper görünüyorsunuz zaten facedeki slaytada bayıldım bende yapmak istiyorum ama beceremiyorum powerpointte mi yaptın
benim çifte fıstıklarım teyzeleri yerim ben onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?