2009 Mayıs Anneleri

valla kıymetini bil, oğlumdan sonra ilk masa üstü gelinim olduopuyorumnanaktan
ayy canım biz çekiyoz kaynanalardan,kuzularımız çekmesin inşallah!!
açlık konusunda da dediğin doğru, karnı acıkınca 10 sn. susturamıyoz meme ağzına girmedenkaydirigubbakcemile3

bizzz nasıl görünüyozz :)) hemende kıskandıkk he resim görünceee :))

çok tatlısınız dünürümzemuszemus

benim çifte fıstıklarım teyzeleri yerim ben onları
canım,yerim o fıstıkları benopuyorumnanaktan

maşallah kızlarına canım Allah bağışlasın
kızlar ben çıkmalıyım byyy

görüşürüz esencim.a.s.

bir foto da bizden. oğluşumun bugünkü kostümü. biz yazlık sisteme daha dün geçtikte, hoşuma gittizemuszemus
bu arada oğluşum artık poz veriyor bana! o kadar çok çekiyorumki alıştı kuzum, makinayı görünce gülüyor:))

amanda aman ne fotolar gelmiiş valla süper hepsi banucum maşşallah fıstıklara yağmurda okullu artık hayırlı olsun bitanem

civcivim çok çııtır bir anneisn hee gözümüzden kaçmıyor

ayşecim maşallah tontoşa çok yakışıklı paşa

kızlar bizim bugün gelenimiz gidenimiz bitmedi komşular geldi kızmı görmeye hediyeler getirişler sağolsunlar

yoğun bir gündü yorgunum aslında ma auykumda yok defnoş uyudu uyansa keşke biraz emse bugün az emdi çokd akustu üşüttümü acaba ya bir türlü ayarlayamadım şu giydirme olayını ben terletiyom çocuğu soyouryorum bu seferde üşüyor ne yapacaksam ya her kafadan da bir ses

tek bakarken daha iyiydi sanarım

güzel almış canım maşallah büyüyorlar ya bende foto makinesini unutmuşum annemlerinkide hafıza kartında sorun var çekemiyorum burda fazla

bide benim kız bugünlerde daha az emiyor sanki ya ben saat tutuyordum bir kaç gündür bıraktım bugün yine başladım bakıyorumn 5 dakika emiyor bırakıyor önceden 15 20 dakika emerdi ya kafam karıştı valla sendede varmı böle bir durum

canım benim oğlum hiç kendi bırakmıyorki! ben saat tutuyorum 10ar dakika emziriyorum her bir memeyi bıraktırıyorum. yoksa hiç kendi kendine bıraktığı olmadı! doyduğunu bilmiyor galiba kendilerikafamçokkarıştı
canım ben okumuştum çok güzel anlatmışsın edebiyatçı sandım he seni ama sınıfçısın dimi

teşekkür ederim. evet canım sınıf öğretmeniyim. ama yazmayı severim. mektuplar,günlükler hep vardır hayatımda.

ayşecim benimki bırakıyor ya çok ilginç doyuyormu bırakıyor bilmeme ama

canım bir göğsünü iki saat boyunca ver sonra diğer göğüse geç yağlı süte ancak öle ulaşıyor bebiş yoks a hep şekerli sütü içiyormuş ve kilo yapmıyormuş

kızlar, farkı farkettinizmi? aynı badi, aynı bebiş. 1.foto da 13 günlük, 2.fotoda 45!!sırnaşık şey

oyyyyy ısırırımmmm ben onuuuu maşallahhh tulumları doldurmuşş kuzucumm iyi bak damadımaa dünür tombiş tombişş olsunnn ŞenizŞeniz

saol cnm :)

ayy bacım o giydirme olayını bende oturtamadım gitti yaa benim evde serin bi öyle bi böyle şaşırıp kalıyom valla bazennn kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

cnm arada bir dengeleri şaşıyor mrk etme yine düzelirr ŞenizŞeniz

kızlar bu arada kayınvalideniz bir şey taktımı bebişe ve size

benimki hiç bir şey takmadı bir çengelli iğne taktı hastaneden uğursuzluk olurmuş tamam yok durumu gerçekten ama bir çeyrek alamayacak kadar değil yani

öle dir inş civcivim ya canım sıkılıyor o keyifsiz olunca bugün baya hapşırdı biraz öksürdü üşüttü sanırım kakası iyi ama inş yarın düzelir çok üzülüyorum valla

iki saat mi??:1shok: nasıl yani?? kız iki saat çekse sütmü kalır?? bende ilk iki dakika da besleyici kısmı alır diye biliyorum.
ayşecim belli valla ben de okumayı sevverim ama yazmaya gelince yok valla yapamıyorum yetenek işi
sağol canım. okumayı da severim, yazmayı da.

amannn cnm bizimkilerde sadece yarım altın yaptı sözde bilezik yapcaklardıı ama nerdeeeekötükedihüsokötükedihüso

öle dir inş civcivim ya canım sıkılıyor o keyifsiz olunca bugün baya hapşırdı biraz öksürdü üşüttü sanırım kakası iyi ama inş yarın düzelir çok üzülüyorum valla

düzelir Allahın izniyle cnm sen stres yapma ŞenizŞeniz

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs kızım senindirr yahu sen face ye bakma bacımm orası geyik olsun diye sakın başka gelin bakma hee yakışıklı damadımmm klava:klava:

oyyyyy ısırırımmmm ben onuuuu maşallahhh tulumları doldurmuşş kuzucumm iyi bak damadımaa dünür tombiş tombişş olsunnn ŞenizŞeniz
size accuk canımız sıkıldı facebook'taki gelin avından sonra ama, hadi neysemirmirmirmir
bakmazmıyım paşama ben!!

kayınvalide bana bilezik taktı. oğluma da kötü bir künye taktı. babasından kalmaymış. üzerinde eşimin adı yazıyor.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…