valla kıymetini bil, oğlumdan sonra ilk masa üstü gelinim olduopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldümm kıs annene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hem kaynanalığa alış artık cnm kaydirigubbakcemile3 ama kızıma kaynanalık yapma heeeklava: klava: bu arada kızmın resmini masa üstü yapmanda hoşuma gitti hee :jeyyar::jeyyar::kedi::kedi:
canım maşallah de damada uyku düzeni bozulmasın sakınsakın uyandırma bacım uykusundayken sonra bir şaşıyor saatteleri zor düzene sokarsın o zaten acıkınca kimse susturamaz ve uyutamaz ŞenizŞeniz
oyyy kuzum yaa acaba sıcaklardan mı arttı ne bizimkide bugunlerde baya arttı yaa hele bugunki akıllara zarar vvalla aklıma geldikçe ağlıyasım geliyor o haline senağlamasenağlama:uhm::uhm:
ayy cnm bir bilesemmm offf ben bu dertten çok muzdaribim çokkkk senağlamasenağlama
çok tatlısınız dünürümzemuszemus
canım,yerim o fıstıkları benopuyorumnanaktan
benim çifte fıstıklarım teyzeleri yerim ben onları
maşallah kızlarına canım Allah bağışlasın
kızlar ben çıkmalıyım byyy
valla ayşe acayip heee maşallah kız oğluşuna kaç kilo odu
canım benim oğlum hiç kendi bırakmıyorki! ben saat tutuyorum 10ar dakika emziriyorum her bir memeyi bıraktırıyorum. yoksa hiç kendi kendine bıraktığı olmadı! doyduğunu bilmiyor galiba kendilerikafamçokkarıştıgüzel almış canım maşallah büyüyorlar ya bende foto makinesini unutmuşum annemlerinkide hafıza kartında sorun var çekemiyorum burda fazla
bide benim kız bugünlerde daha az emiyor sanki ya ben saat tutuyordum bir kaç gündür bıraktım bugün yine başladım bakıyorumn 5 dakika emiyor bırakıyor önceden 15 20 dakika emerdi ya kafam karıştı valla sendede varmı böle bir durum
canım ben okumuştum çok güzel anlatmışsın edebiyatçı sandım he seni ama sınıfçısın dimi
amanda aman ne fotolar gelmiiş valla süper hepsi banucum maşşallah fıstıklara yağmurda okullu artık hayırlı olsun bitanem
civcivim çok çııtır bir anneisn hee gözümüzden kaçmıyor
ayşecim maşallah tontoşa çok yakışıklı paşa
kızlar bizim bugün gelenimiz gidenimiz bitmedi komşular geldi kızmı görmeye hediyeler getirişler sağolsunlar
yoğun bir gündü yorgunum aslında ma auykumda yok defnoş uyudu uyansa keşke biraz emse bugün az emdi çokd akustu üşüttümü acaba ya bir türlü ayarlayamadım şu giydirme olayını ben terletiyom çocuğu soyouryorum bu seferde üşüyor ne yapacaksam ya her kafadan da bir ses
tek bakarken daha iyiydi sanarım
güzel almış canım maşallah büyüyorlar ya bende foto makinesini unutmuşum annemlerinkide hafıza kartında sorun var çekemiyorum burda fazla
bide benim kız bugünlerde daha az emiyor sanki ya ben saat tutuyordum bir kaç gündür bıraktım bugün yine başladım bakıyorumn 5 dakika emiyor bırakıyor önceden 15 20 dakika emerdi ya kafam karıştı valla sendede varmı böle bir durum
iki saat mi??:1shok: nasıl yani?? kız iki saat çekse sütmü kalır?? bende ilk iki dakika da besleyici kısmı alır diye biliyorum.ayşecim benimki bırakıyor ya çok ilginç doyuyormu bırakıyor bilmeme ama
canım bir göğsünü iki saat boyunca ver sonra diğer göğüse geç yağlı süte ancak öle ulaşıyor bebiş yoks a hep şekerli sütü içiyormuş ve kilo yapmıyormuş
sağol canım. okumayı da severim, yazmayı da.ayşecim belli valla ben de okumayı sevverim ama yazmaya gelince yok valla yapamıyorum yetenek işi
kızlar bu arada kayınvalideniz bir şey taktımı bebişe ve size
benimki hiç bir şey takmadı bir çengelli iğne taktı hastaneden uğursuzluk olurmuş tamam yok durumu gerçekten ama bir çeyrek alamayacak kadar değil yani
öle dir inş civcivim ya canım sıkılıyor o keyifsiz olunca bugün baya hapşırdı biraz öksürdü üşüttü sanırım kakası iyi ama inş yarın düzelir çok üzülüyorum valla
size accuk canımız sıkıldı facebook'taki gelin avından sonra ama, hadi neysemirmirmirmiroyyyyy ısırırımmmm ben onuuuu maşallahhh tulumları doldurmuşş kuzucumm iyi bak damadımaa dünür tombiş tombişş olsunnn ŞenizŞeniz
kızlar bu arada kayınvalideniz bir şey taktımı bebişe ve size
benimki hiç bir şey takmadı bir çengelli iğne taktı hastaneden uğursuzluk olurmuş tamam yok durumu gerçekten ama bir çeyrek alamayacak kadar değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?