ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs kızım senindirr yahu sen face ye bakma bacımm orası geyik olsun diye sakın başka gelin bakma hee yakışıklı damadımmmklava: klava:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
valla bana laf söylemek düşmez. ne deyim, oğlum beğenmiş gazel kızımızı. yoksa ben bilirdim de yapacağımımirmirmirmir
:roflol::roflol:
eyi hadi tamam bakmıyorum başka gelin.:lepi:
:roflol::roflol::roflol:klava: klava: klava: klava: dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaçan kovalanır oldu heee
bak biz kaçarsakk yakalayamazsın biziii hee kız evi naz evi derler müsade ette azcuk naz yapalımmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:klava: klava:
:roflol::roflol::roflol:
tamam tamam hadi nazınızı yapın.a.s ama başka çocuklara yan gözle bakmak yok! bize ters!klava: :roflol puyorumnanaktan
ay ben yokken resim yüklemiş herkes bebişler ne tatlı yaa yerim onları ben.
fulya ve civciv sizde fistuk gibisiniz çıtırlar siziii:):)
bende iyice kötüleştim burnum fış fış bana bi çözüm deyin kızlar burnumu silmekten tahriş olcak artık.
tamam cadu kaynanaaa anlaştıkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem benim kızım öyle herkeze mavi boncuk dağıtmaz mrk etme sen bakma anasına :kedi::kedi:
bende iyice kötüleştim burnum fış fış bana bi çözüm deyin kızlar burnumu silmekten tahriş olcak artık.
ay inanmıyorum tamda aklımdan o geçiyodu civciv bu kadar olur demek boştaymış oo:jeyyar::jeyyar: gelinime yan gözle bakannııııklava: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heehe sen diyorsun ankara ben anlıyorum ..........neyse :))))sağır duymaz uydurur canım
bende okuyamadım uydurdum:)))
cnm benim kusura bakma ve bana kızma senin gibi bir karısı olup o dediğini yapana ben salak derim cnm ....S A L A K allah herkese güsel kader yazsın cnm sen merak etme zeynebinle herşey güzel olacak......ama yanına koyma derim
ben çok fenayım yaa sana yapıldıya bana versen parçalayacak gibiyim
senin yerine kopleteorileri üretiyorum vallakötükedihüsokötükedihüso
nurten cnm iyiyim kocişde gitmiş gitmeseydi bana gelürdün kahvaltıya kızz sabah benim balkon güsel oluyorrr....bu arada web sayfanıza baktım annemin evine çok yakın ama mahlleyi çıkaramadım ama paşalıyızzz yanii
kııızzzz onlar benim kısçelerim gelinciklerimmm kızzzzemuszemus
harikasın yaaaaaa
cnm kilo alımı iyidiyorsun eğer kötü olsaydı mide için özel doktora git diyecektim bi arkadaşımın kızıda hep kusuyordu kilo almıyordu midesinde reflü çıktı hemde baya ileri derecede tedavi oldu geçtiii
inanırmı kızzzz:1ninca:benimmm bitseee atlayacam ama herifde bende çocuklardan zaman bulamıyoruzlaelaelaelaelae
çok başım ağrıyor gözlerime vuruyor ve midemi bulandırıyor ben kızkende böle adet oluyordum evlendim geçmedi doğurdum geçmedi üleynnnn bırak yakamı ağrııı ışığa bakamıyom yaaklava:
bi bakem dedim size içeri gidiyom şimdi
esen kızzz neden kızıyon bende erkek iki dene ömer seninn merak etmee
birsencim yok cnm şükür kilo alımı normal zaten bende en çok reflü olayından korkuyorum Allah korusun yaa 6 ayda gecer diyorlar bakalım inş gecer yaw :S:S
sanada geçmiş olsun cnm benim adette çok sancılı gecer henüz olmadım daha ama inş ağrılı olmaz artık(
fulyacım maşalalh pek güzelsin kocan senin gibisini bulmuş ahh bu erkeklerklava:
civcivim sağol bitanem :1hug:
benim çifte fıstıklarım teyzeleri yerim ben onları
civcivim sağol bitanem
kızlar bizimde pazartesi kırkımız çıkıyor hayırlısıyla
kızlar bu arada kayınvalideniz bir şey taktımı bebişe ve size
benimki hiç bir şey takmadı bir çengelli iğne taktı hastaneden uğursuzluk olurmuş tamam yok durumu gerçekten ama bir çeyrek alamayacak kadar değil yani
geçmiş olsun canım.
ben yatıyorum kızlar. hepinize öpücükler ve iyi geceleropuyorumnanaktan
civcivcim önerin için saol deniyim hemen sabahtan beri bitkilerle uraştım yakında filiz verirsem şaşmayın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?