2009 Mayıs Anneleri

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs kızım senindirr yahu sen face ye bakma bacımm orası geyik olsun diye sakın başka gelin bakma hee yakışıklı damadımmm klava:klava:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

valla bana laf söylemek düşmez. ne deyim, oğlum beğenmiş gazel kızımızı. yoksa ben bilirdim de yapacağımımirmirmirmir
:roflol::roflol:
eyi hadi tamam bakmıyorum başka gelin.:lepi:

valla bana laf söylemek düşmez. ne deyim, oğlum beğenmiş gazel kızımızı. yoksa ben bilirdim de yapacağımımirmirmirmir
:roflol::roflol:
eyi hadi tamam bakmıyorum başka gelin.:lepi:

klava:klava:klava:klava: dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaçan kovalanır oldu heee

bak biz kaçarsakk yakalayamazsın biziii hee kız evi naz evi derler müsade ette azcuk naz yapalımmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
klava:klava:

:roflol::roflol::roflol:
tamam tamam hadi nazınızı yapın.a.s ama başka çocuklara yan gözle bakmak yok! bize ters! klava: :roflolpuyorumnanaktan

ay ben yokken resim yüklemiş herkes bebişler ne tatlı yaa yerim onları ben.
fulya ve civciv sizde fistuk gibisiniz çıtırlar siziii:):)
bende iyice kötüleştim burnum fış fış bana bi çözüm deyin kızlar burnumu silmekten tahriş olcak artık.

anaaam kapan kapanaa bize gelin kalmamış. hani benim gelinim ben niye geç kaldım.banane bende bi gelin isteriim.

Son düzenleyen: Moderatör:
:roflol::roflol::roflol:
tamam tamam hadi nazınızı yapın.a.s ama başka çocuklara yan gözle bakmak yok! bize ters! klava: :roflolpuyorumnanaktan

tamam cadu kaynanaaa anlaştıkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hem benim kızım öyle herkeze mavi boncuk dağıtmaz mrk etme sen bakma anasına :kedi::kedi:

geçmiş olsun canım.

ben yatıyorum kızlar. hepinize öpücükler ve iyi geceleropuyorumnanaktan

tamam cadu kaynanaaa anlaştıkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hem benim kızım öyle herkeze mavi boncuk dağıtmaz mrk etme sen bakma anasına :kedi::kedi:

tamam anlaştık. :lepi: bende zaten gazel kızıma kaynanalık yapmam. sana yaptığıma bakmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öpücükleropuyorumnanaktan

saol cnmŞeniz

bolll limonlu ıhlamur iç cnm bol bollll ...geçmiş olsun Şeniz

ay inanmıyorum tamda aklımdan o geçiyodu civciv bu kadar olur demek boştaymış oo:jeyyar::jeyyar: gelinime yan gözle bakannııııklava: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay inanmıyorum tamda aklımdan o geçiyodu civciv bu kadar olur demek boştaymış oo:jeyyar::jeyyar: gelinime yan gözle bakannııııklava: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim bildiğim kadarıyla boştaydı yani vermedi anası kimseye :roflol::roflol::roflol::roflol: anası beni gebertecekkkk :roflol::roflol:

civcivcim önerin için saol deniyim hemen sabahtan beri bitkilerle uraştım yakında filiz verirsem şaşmayın kaydirigubbakcemile3

heehe sen diyorsun ankara ben anlıyorum ..........neyse :))))sağır duymaz uydurur canım
bende okuyamadım uydurdum:)))

ayy cok tatlısın:))))

amin cnm inşallah..
vereyim valla kızlar dayak lazım bunaaaa bi güzel..
sen daha cocuk yapacan mı kız??
annaaam onlarda 2 oğlan olurmuss...:):)

bizzz nasıl görünüyozz :)) hemende kıskandıkk he resim görünceee :))

maşallah cnm harika...
ya reflümü var acaba kızımda doktora götürmem gerek..

fulyacım maşalalh pek güzelsin kocan senin gibisini bulmuş ahh bu erkekler klava:

civcivim sağol bitanem :1hug:

benim çifte fıstıklarım teyzeleri yerim ben onları

ayy yerim ben o fıstıkları...maşallah yarabbim

civcivim sağol bitanem

kızlar bizimde pazartesi kırkımız çıkıyor hayırlısıyla

ya banu biz aynı gün doğurduk 19 mayıs.pazar yarın olmuyor mu kırkımız ?
kızlar bi hesaplarmısınız benim kırkımı:)))) acilll

maşallah..tatlım valla nasılda büyüyorlar gözümüzün önünde nazarlardan korusun allahım onları

bana bi kolye taktı cnm..
haklısın insan bunca ay 3 kurus kenarı atsa her ay bi ceyrekte alır yani..istedikten sonraaaa

merciiii datluuuummmm

gecmiş olsun cnm bu arada...

geçmiş olsun canım.

ben yatıyorum kızlar. hepinize öpücükler ve iyi geceleropuyorumnanaktan

tatlı uykularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…