2009 Mayıs Anneleri

Canım kıl dönmesi olduğuna çok sevindim gözün aydın diyeyim. Daha kolay atlatılır bi durum neticede a.s.

Ooo düğünlerde hep aynı durum valla. Herkes kilolara takıyor. Sen hiç det etme. Çocuk doğurduk bacım boru değil. Salla gitsin a.s.

benımkı sıze yazarken dızımde uyudu kaldı bı horluokı sormayınnnnkaydirigubbakcemile3
sankı 2 gundur calıştıda yorgunluktan horluooookaydirigubbakcemile3

Aaaa rahat bırak çocuğu horlasın kaydirigubbakcemile3

Evet canım zinco daha iyi. Bizim kabızlıkda değil aslında. Düzensiz. Bazen hergün yapıyor bazen böyle 2-3 gün sürüyor. Sorun değil dedi doktor. 8 güne kdara normal kabul ediliyomuş :uhm:

Siboş tatilde. O gelsin tekrar planlıyoruz inşallah buluşma işini a.s. Aaa Capitol'de de varmıymış bakım odası :uhm: İyi ya sevindim. Alışverişe bi kapı daha çıktı kaydirigubbakcemile3

Benim kızada uykusunda sancı giriyo heralde bi ağlıyor. Salıncağını sallayınca uyumaya devam ediyor kuzum ya :bbo:

kızlar, farkı farkettinizmi? aynı badi, aynı bebiş. 1.foto da 13 günlük, 2.fotoda 45!!sırnaşık şey

oyoyyyy masallahh kız aysee yakısıklı olcakk kaanımızz tam yemelık olmuşş annesiiiiiidelikafadulden

benımkıler oglana bı kunye taktı okadarrrrrklava:ılk torun hemde.bı kunyeyle kaldılarrr durumlarıda warrr hepımız ayıpladıkk dogrusuuuu:umursamaz:

cnm gecmişolsunn nanelımonn iççç ıhlamur falannn...

benımkınde de war hafıf cekıklıkk kore fılmınden deıl ama babamızdan gecmeeekaydirigubbakcemile3

gecmışolsunn cnmmm..hiç çekılmezzz..

masllahh pınarrr buyumus defnemmmmmmm
cok gusel gozukuosunuzzz..kız bız bı gezmeye gıdıozz en fazla 2 saat benımkı kuduruoo yaaaaa....durduramıoz apartopar eweeee kosuoz sonra babmızda bı panık olukı ogluşş aglayınca sormakafamçokkarıştı2 kere cıktıkk babamızla aynı yaptı sıpaa..ucuncuye cesaretkalmadı yafs..defne kızım uslu herhll maşallahhh benımkı huysuzkı ne huysuuzz:bbo:

kızlarrr alişle konuşuyoruz tepki veriyor bizeee agucuk gugucuk şeyler diyorr

oyyyyy agucuklarada başlamışş alişşşş maşallahhhhhhihoyyyt

cnm benımı kıl donmesıymıss gosterdımmm dunn.kıl içinde ama gectı o sertlıgı.oyyy kıyamam kız defneye bu cocukların kak sorunu nolcek bole yaa bızde paso gaz damlası kullnanıoz falla yaaa:ecrin_bebek:
hamarat hatun senıı aksamkı menude suppermışş haniiii...ben gene yalnız yalnızz kociş gene işte bu aksamda yalnızım ınsan yalnızken bişicik yıyesı gelmıo yahuu
kızlar yagız yuzunu kapattırarak uyuyuyooo kac saatır uyuyamadıydı ya dızımden koydum yeere gene uyandı emdıkk gaz cıktı yuzunu orttum yatırdım koltuga uyudu kaldı benımkııızemuszemusher gecen gun yenı bı huyunu ogrenıom yaaaopuyorumnanaktan

siribron cnm kıl donmesı olduguna sevındım een azından ilaç almana gerek kalmadıhihoyyyt

saolun kızlarrr ya..
bende bı sewındımkı sormayınnnhihoyyythihoyyy
cok buyuk deılmış allahtan kendı kendıne cıkar dedı dr şişliği gectı zaten iice sıktı dr içini bıde pansumannn dıkıs yerım gecmişş ama ağır kaldırmak yok halıyleeehihoyyyt
ole falla pınar ya mıllet takık kılolara ...napalım canım kılolarım feda ıolsun oglumaaahihoyyyt
oyy kıyamam defnemeeee...nedır bu gaz derdı kızlarr yaa..ben bu sıcakta aykta corapla dolasıom genede banamısın demıo yafssskafamçokkarıştıgene gaz gene gaz..dedıın gıbı pınarım gazlı bu mayıs kuzularııııı:kedi:

Evet canım zinco daha iyi. Bizim kabızlıkda değil aslında. Düzensiz. Bazen hergün yapıyor bazen böyle 2-3 gün sürüyor. Sorun değil dedi doktor. 8 güne kdara normal kabul ediliyomuş :uhm:

Siboş tatilde. O gelsin tekrar planlıyoruz inşallah buluşma işini a.s. Aaa Capitol'de de varmıymış bakım odası :uhm: İyi ya sevindim. Alışverişe bi kapı daha çıktı kaydirigubbakcemile3

Benim kızada uykusunda sancı giriyo heralde bi ağlıyor. Salıncağını sallayınca uyumaya devam ediyor kuzum ya :bbo:[/QUOTE]

ama temmuzun ortasına kadar olsun muhakkak bende çıkıcam tatile çüünkü,bu arada capitoldeki bebek bakım odası tek kişilk,iki alt açma yeri var bide emzirme koltuğu koca alışveriş merkezine yakışıyomu hiç!Anneleri hiç düşünmüuolar valla...

Marylin cim benim kayınvalidemde bana bilezik almış sen değiştirir istediğin gibi alırsın dedi...Allah razı olsun ne diyim,kayınpederimde hastane masraflarını karşıladı sağolsunlar..:)

kızlar ya foto makınesınden bılg resim nasıl aktarcam?pınar bacım sen bılın bunu..aparatını taktımda ekranda bişi cıkmadı yafs nerden gorukuo bu fotolar nerden yuklenıo anacımm.yukleyebılırsem benımkının su halını koycam sıze ama nerde ole becerıklı anne anlamıom su makınenın dılınden pöfff yaaa
BECERDIMM GALIBAAAAAA:)))YUKLENIOOO

Son düzenleme:
ikici buluşma varmışşş nerede neden benim haberim yokkkk yawwww aaaaaaaaaaa

bu sefer karşıdakiler karışa gelsin b.köye giderikkk

BUNLARDA BENIM OGLUŞŞŞŞ
BAKALIM OLMUSMUUU TEYZELERİİİ

Eklentiler

• $YAGIZ 002.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $YAGIZ 034.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $YAGIZ 064.webp
    17 KB · Görüntüleme: 38
kızlarrr cok mu şişkoyum yaaa bu dugun sonrası bı foto ewe gelınce cektım merak eettım nassı gozukuom okadarda şişkomuyum dıe yafss
oglusumun yuzu kapalı olan şuankı halıı oylece uyuyuyooookaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $YAGIZ 058.webp
    15 KB · Görüntüleme: 32
herkese merhaba nasılsınız biz bugün dışarı çıktık gezdik duru hanım biraz huysuzluk yaptı sizlerde ne var ne yok fıstıklar
ben çok yorgunum kızlar duru sürekli emmek istiyor

maşallah oğluşuna cnm ne kdr büyümüş çok tatlı maşallah..sende kilolu fln değilsin olacak o kdr

siribroncum maşallah fıstığım çok iyi görünüyorsun valla
bende eski kiloma döndüm sayılır biraz göbüşüm var tabi
birsencim pınarcım sibelcim cerencim knk mutahhara fulya kızlar bebişler nasıl bizimki kolik sürekli ağlıyor bazen sinirlerim çok bozuluyor eşim aldı uyuttu şimdi sen git dinlen iyi gözükmüyorsun dedi mirmirmirmir

ayyy saolun kızlarr yaaaa
moral oldunuz yafss her goren şi,şkosun deyınce tovbe tovvbeeee...saolunn canlarrr..amann birsennn alem hatunsun anacımmm sende profılındekı resımlerde supperrr gozukuosunnn canımcımmmm
,
buyyumusmuu bocekkk teyzesiii saolasın cnmm senın oglusta masallahhh gozler renklımı neeee.. masallahhhh

siribone cnmsen şişkoysan ben fıcıyım o zaman hehehehehe gayet iyisin cnm pısttııkkk gibisinn

maşallah oğluşuna cnm ne kdr büyümüş çok tatlı maşallah..sende kilolu fln değilsin olacak o kdr

optukk oğluşşla hepınızıııı
benımkı uyandı mız jız genee ben awutayım accuk oglanııı...ilgincim tek s3en deılsın olee bende aynıı eşim işten gelıoo cok aglayıp bunalttı zaman nası atıom kucaına bılmıom adam bıde ewde nobet tutuo sonraaakafamçokkarıştı

valla renkli olucak galiba ama değişebilirde şuan mavi gibi görünüo teyzesi::)

siribone cnm sen m,llete bakma ben mevlüt yapıyorum gelen aaa göbeğin kalmış diyor bende ikidene doğurdum olacak tabi dedimm....morelimi bozmaya birebirlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…