- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
kızlar ya benım kuzu uyuyamadı gene ya...ay her banyodan sonra bole yapıo bu coıcukk yıkamaya tovbe dedırtcek falla..ıkı gun hiç uyumadı bugun uyku akıo hebıyerınden ama bıturlu derın uykuya dalamadı..kucaımsda dızımde uyuyuooo yatırıom 5dk uyanıoo hemen anlamadım yaffsss:1no2:
bu arad benım dıkıs yerındekı kıl donmesıymişşş:lepi:ayy cok sewındım saolun kızlar hepınıze yazan herkese moral için tesekkurrrrrŞeniz
dun kaynanamlara gıttık muglaya..dugun wardı ya...atlattrık sukurrrrhihoyyytben gerım gerım tabeee ay goren herkez taktı kıkılolarıma benımde yaa...sınır oldumm kötükedihüso
manyakmı ne mıllet cocuk dogurduk heralde alalalalalalmaz:
Canım kıl dönmesi olduğuna çok sevindim gözün aydın diyeyim. Daha kolay atlatılır bi durum neticede a.s.
Ooo düğünlerde hep aynı durum valla. Herkes kilolara takıyor. Sen hiç det etme. Çocuk doğurduk bacım boru değil. Salla gitsin a.s.
benımkı sıze yazarken dızımde uyudu kaldı bı horluokı sormayınnnnkaydirigubbakcemile3
sankı 2 gundur calıştıda yorgunluktan horluooookaydirigubbakcemile3
Aaaa rahat bırak çocuğu horlasın kaydirigubbakcemile3
Valla Pınarcım aynen dediğin gibi hastaneden çıkarken zınco verdi asıl doktorumuz ona gerek yok bırakın dedi bıraktık,gaz sorunu çok artınca sab sımplex verdi doktor gerçi ben onu tam olarak düzenli kullanmadım,o da işe yaramadı valla gaz krizi bi başlayınca kimse duduramaz Dağhan'ı o derece,eşim alttan zorla gazları çıkartıncaya kadar devam ediyor sonra rahatlıyor.Ama bu babulin denen ilaç bizede çok iyi geldi,seyrekleşti krizler,bende daha rahatladım doğrusu.Peki senin kızın kabızlığı devam ediyormu?Bu arada bizim bebekler daha küçüktü siz buluştuğunuzda gelemedik,herkes tatile gitmeden bidaha buluşalımmı?Ne dersiniz?Gerçi ben dün capitolde bebek bakım odasından çıkamadım ama olsun gezmekten ödün vermiyorum hiç:):lepi:
Evet canım zinco daha iyi. Bizim kabızlıkda değil aslında. Düzensiz. Bazen hergün yapıyor bazen böyle 2-3 gün sürüyor. Sorun değil dedi doktor. 8 güne kdara normal kabul ediliyomuş :uhm:
Siboş tatilde. O gelsin tekrar planlıyoruz inşallah buluşma işini a.s. Aaa Capitol'de de varmıymış bakım odası :uhm: İyi ya sevindim. Alışverişe bi kapı daha çıktı kaydirigubbakcemile3
Benim kızada uykusunda sancı giriyo heralde bi ağlıyor. Salıncağını sallayınca uyumaya devam ediyor kuzum ya :bbo: