cnm ben orayı hiç bilmiyorum nasıl gelicem?
benim kesin değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben orayı hiç bilmiyorum nasıl gelicem?
kız yine iyi benim kız okadar uyusa öpüp başıma koycam.Dün sabah 5 te kalktı ta gece 4 de kadar 5 dk uyumadı ben en son evde zombi gibiydim sonunda pes etti 23 saat sonra uyudu ve sadece 4 saat şimdi yine ayaktayız hiç iş yaptırtmıyor eşim pazartesiden itibaren evde bir oh diycem.Bende haftaya eşimle gezmeye çıkcaz artık sizlere özeniyorum valla gezinGünaydın herkese kızlar,
Biz sabah nöbetindeyiz benimki 7 de ayaktaydı 8 e kadar kekyif yaptık,sonra emzirdim 8.30 da uyudu çok şükür..bitaraftan kımıldayınca onu sallaıyorum bitarfatan yazıyorum.Dün gezdim valla Allahtan oğlum akıllı durduda bende biraz alışveriş yaptım.Oh ama ne yorulmuşum akşam dağhan 9 da uyudu ardından bende yatağa,ancak kendime geldim valla...sizler nasılsınız kızlar,yaramazlık yok dimi?
benimkide almıyorgünaydın kızlar benim kızda düngece 2de anca uyuyabildi biz yine kocişle bi iş yapamadık:kedi: kızda sabah 8de kalktı biiraz oynaştık 9da geri uyudu bende bu sırada oğlişle kahvaltımı yaptım.
bugün evi temizliycem yemekte yok pff
ya benim kız emzik almıyo sizinkiler alıyomu
veriyorum midesi bulanıyo
Süper resimler canım Allah mutluluğunuzu bozmasın mekanda hani benim gel diyor orda olmak vardı şanslısın bazı resimleri alıntı yapmadım çok yer kaplamasın diye
senin kaynanada cadı çıktı buda oğlan anneleri kaynanakar cadı oluyor bakalım siz nasıl olacaksınız dedirtiyor bu arada kaynanayıda tuş etmişsin sana bi alkış göndeiyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisHerkese günaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla uyandık 1 saat kadar önce. O saatten beri emiyor cadı kaydirigubbakcemile3 Yeter artık dedim koydum salıncağına. Bakalım uyuyacak gibi. Bende kahvaltımı yapaağım hihoyyyt
Dün annem hem camları silecek hemde evi temizleyecek diye canı çıktı :çok üzgünüm: Ama mis gibi yaptı Allah razı olsun. Hamileyken 3 günde bir gelip evimi temizleyen kayınvalidem ise dün habire telefonla arayıp aman kızım sen iş yapma yorma kendini sütün kesilir diyip durdu. Bende en sonunda dayanamadım "Anneminde bi canı var. Kadın camlara mı yetişsin, evi mi temizlesin öğlene kadar. Misafir gelicek işimiz bitsin ki daha hazırlık yapıcaz" dedim. Utandı heralde. Siz işinize bakın ben kek ve börek yapar gelirim öğlene dedi. Gerek yok ben yufka mı falan aldım dedim ama yok yok ben yaparım diye çok ısrar etti. Ben ondan iş miş istemiyorum ama bide sütün kesilir demesi yok muklava: Neyse annem 4 satte pırıl pırıl yaptı evimi. Valla atom karınca yanında halt etmiş kaydirigubbakcemile3 Misafirlerimiz geldi. 2 kişilerdi zaten. Onlardan 1 saat sonra falan kayınvalidem komşusu Ayşe Abla'yı da almış gelmiş. Misafirlerle birlikte oturdular, yediler, içtiler, kalkıp gittiler. Hadiiii ortalığı toplamak yine anneme kaldı
klava: Çok sinir oldum çookkkk
klava: Bide "Yarın gel bize emi kızım. Bebeği çok özlüyoruz" diyo
klava: Bende yine dayanamadım ve "Annem gelip evi temizliyo, ben ertesi gün sana geliyorum, eve dönünce ev yine pislenmiş oluyo. Temiz evimin keyfini çıkaramıyorum" dedim. Oh be konuşmaya başladıkça rahatladım valla ya. Ne bu be içinde tut tut nereye kadar
klava:
Aaaa otururum evimde mis gibi. Öğlen belki kızımı koyarım arabasına şöyle bi tur atarız evin yakınlarında. İşim gücümde yok. Bi yemek yapıcam. Keyif yapayım be dimi ama hihoyyyt
mafoldumbenkaydirigubbakcemile3Anam osurdu osurdu birden uykuya daldı yine kaydir
maşallah kuzuna canımdün dr.a gittik
genel sağlık dr.umu iiyiymiş kuzumun
kalça usg ve işitme testi istedi
koskoca özel hastanede çocuklar için işitme testi yapmaya cihaz yokmuş
bizde ikisinide devlette yaptırıcaz
4550 gr olmuş kuzum
çok sevindim
anne sütünde yetiyor mama vermesende olur dedi dr.
bu arada kolikmiş benim kuzu da:sinifsinif:
ben dr.muayene ederken ağlar sanıyordum,
gık demedi zeynep hanım birde konuştu dr.beyle
agu agu yapıyor zilii yakaydirigubbakcemile3
yüzüstü yatırdı ona bile ses çıkarmadı
biz yatırsak kıyamet koparkaydirigubbakcemile3
neyse özel günleri bebek yokken kutlamışsınız bundan sonra duruma göre bakarsınızÇok şükür ya şanslıyız bu konuda,biz ilk evlilik yıldönümümüzü yaz tatiline denk getirmiştik,Antalyadaydık,sonra eşimi arayıp istanbula toplantıya çağırdılar o zaman ankarada oturuyorduk,mecbur yola çıktık çok canımız sıkıldı ama sonra eşim istanbulda green park otelde yer ayırtmış orda kaldık akşam boğazda yemek yedik çok güzeldi değişik anı oldu bizim için...Bu yıl evdeydik mecburen,biyere gitsek rezil oluruz dedik :) en iyisi evimizde oturalım!..Gündüz eşim çiçek göndermiş akşamda hediyesini verdi sağolsun tek taş almış bana evlenirken almamıştı da kaydirigubbakcemile3 ayy çok sevindim valla,kardeşimde işini garantiye aldıya abla diye benimle dalga geçiyor güya çocuk yapmışımya ondan...ne güldükkhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
Geçmiş olsun canım yaaaakızlar merhaba nasılsınız duruma nazar değdi sanırım çok ağlıyor çok huysuz dün doktora götürdük gaz sıkıkntısı var dedi seside ağlamaktan kısıldı çok üzgünüm bende
sizler nasılsınnız
Canım Türkiz de öyleydi noldu bizim çocuklaraGÜNAYDINLARRRRR
Gerçi bana günaydın yok ama adet yerini busun.Bora akşamdan beri cok huzursuzdu kızlar ne yapacağımı sasırdım göz yaslarıyla ağladı hep yavrum.
Esim dr aradı hemen yapıcak birsey yok kolik sancıları demiş.Belden asağısını günde 2-3 kere yıkayıp sıcak havlu koyabilirmişiz.
Gecede hiç uyumadı saat 3 ten 6 ya kadar eşim baktıda ben de biraz uyudum.Uykusuz uykusuz işe gitti canım ya.
İnşallah bugun huzurlu olur yavrum.
Sıcaklarda bunaltıyor heralde çocukları bide gazgunaydın kızlar sanırım bıze nazar degdı.oglum dun geceden su saate anca uyudu oda zorla uyumamaya yemın etmıs gıbı mafoldumbenmafoldumben
bende cıldırdım ne yapsam uyumuyor besıgıne koyuyorum yıkıyor ortalıgı sabaha kadar boyle gectı
bıara aglamaya basladı okadar yoruldumkı bıraktımokadar cok agladıkı esım kalktı katılacak dıye offff hem uzgunum hem cok yorgunum ılk defa boyle bısey oldu işte daha demın pes ettı anakucagında sallana sallana uyudu
banada özelden yollasana bi deneyelim bakalımKızlar Defnoş uyandı ağlamaya başladı. Bende kolik cd'sinden bebeğiniz rahatlasın melodisini açtım. Ay bi anda ağlaması kesildi uykuya daldı şaka gibi ya tesadüf mü cidden işe mi yarıyo anlamadım valla :uhm: Parmağını da ağzına soktu. Aynı karnımdaki gibi uykuya daldı. Aaaaaa süper ya
Hadi maşallah inşallah düzelir herşeyburcu canım çok şeker çıkmışsınız maşallah
kızlar merhaba nasılsınız bizde doktora gittik dün bebişim 5.350 olmuş kilosu iyi maşallah sık emzirme dedi biraz önce gidiyormuş
bebişimde gaz sıkıntısı çok fazla olduğu i.çin kolikleşiyomuş ilaç verdi umarım iyi gelir kızlar
sizlerde ne var ne yok yine buluşma var sanırım oh ne güzel
Kızlar kağan ishal, durmadı bi türlü, ilaçta alıyoruz inş. kısa zamanda geçer ya, mafoldum kaç gündür ona üzülmekten, ara ara girip geçmişi okudum, beni merak etmişsiniz teşekkürler :)) tüm gün memedeyapışık kağan su kaybediyo diye sanırım, bide feci sıcak, bu sabah daha yeni sarı renge döndü kakası hep yemyeşil sümüklü su gibiydi, inş. kısa zamanda geçer ya
Bu arada tutkunum ılgınım teşekkütler fıstıklar :))
burcu canım çok şeker çıkmışsınız maşallah
kızlar merhaba nasılsınız bizde doktora gittik dün bebişim 5.350 olmuş kilosu iyi maşallah sık emzirme dedi biraz önce gidiyormuş
bebişimde gaz sıkıntısı çok fazla olduğu i.çin kolikleşiyomuş ilaç verdi umarım iyi gelir kızlar
sizlerde ne var ne yok yine buluşma var sanırım oh ne güzel
kız yine iyi benim kız okadar uyusa öpüp başıma koycam.Dün sabah 5 te kalktı ta gece 4 de kadar 5 dk uyumadı ben en son evde zombi gibiydim sonunda pes etti 23 saat sonra uyudu ve sadece 4 saat şimdi yine ayaktayız hiç iş yaptırtmıyor eşim pazartesiden itibaren evde bir oh diycem.Bende haftaya eşimle gezmeye çıkcaz artık sizlere özeniyorum valla gezin
benimkide almıyor
Süper resimler canım Allah mutluluğunuzu bozmasın mekanda hani benim gel diyor orda olmak vardı şanslısın bazı resimleri alıntı yapmadım çok yer kaplamasın diye
Sağol cnm benim :))Yeni anne çok şekersiniz yerimseniben
ılgıncım hoşgeldin.Maşallah kuzuna..a.s.
Ay kız uyumuyor bu ara ondan giremiyorum şimdi uyudu bende yazıyorum göremedim valla bi kısmet olmadı şimdi burdayım yolla göreyim yada özelden at göreyim sen nasılsıntutkun nerelerdesin yine göremedin galiba oğlumun resmini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım geçmiş olsun arada ılık su ver o iyi gelir hem sıcak böbreklerini zorlamasın yavrunun ben veriyorum kakası bile düzene girdi düşünKızlar kağan ishal, durmadı bi türlü, ilaçta alıyoruz inş. kısa zamanda geçer ya, mafoldum kaç gündür ona üzülmekten, ara ara girip geçmişi okudum, beni merak etmişsiniz teşekkürler :)) tüm gün memedeyapışık kağan su kaybediyo diye sanırım, bide feci sıcak, bu sabah daha yeni sarı renge döndü kakası hep yemyeşil sümüklü su gibiydi, inş. kısa zamanda geçer ya
Bu arada tutkunum ılgınım teşekkütler fıstıklar :))
Geçmiş olsun.benimkide öyle yeşilimsi gibi bide sanki iplik gibi değişik değişik şeyler vardı bikaçgün yoksa benimkidemi isaldii yaakafamçokkarıştı
benim kızda dünden beri öyle yaptı bezin molfix mi canım şimdi ne alaka diycen bezin kenarındaki ipler bebiş hareket ettikçe açılıyor ve beze giriyor çiş yapınca dikkat et bak bide rüzgar yemiştir bebiş ben dün balkona çıkarmıştım uyumayınca sanırım rüzgar çarptıGeçmiş olsun.benimkide öyle yeşilimsi gibi bide sanki iplik gibi değişik değişik şeyler vardı bikaçgün yoksa benimkidemi isaldii yaakafamçokkarıştı
Maşallah cnm, bence boşver dr u zaten işe başlıcan bikaç gün sonra sık emziremeyeceksin emzir bence cnm,havalar çok sıcak susuzluğu gider yavrucağın
Kız kamp güzelde ancak yemek için çıkıyoruz , kağanla ben hep motelde tıkılıyız mecburen:tomato:
Sağol cnm benim :))
Ay kız uyumuyor bu ara ondan giremiyorum şimdi uyudu bende yazıyorum göremedim valla bi kısmet olmadı şimdi burdayım yolla göreyim yada özelden at göreyim sen nasılsın
Canım geçmiş olsun arada ılık su ver o iyi gelir hem sıcak böbreklerini zorlamasın yavrunun ben veriyorum kakası bile düzene girdi düşün
Canım arada gelince merak ediyoruz bide kampta olduğunu unutuyoruz
kaka testinde bezi mi götürüyosun nasıl yaptırıyosun?İshal olabilir cnm götürseydin dr a keşke, bizden hemen kaka testi istedi, sonra ilaca başladı, mikrobik değil dedi ama yinede ilaç kullanıyoruz
Benim kızda mama yediği için su verilmeliymiş anne sütünde su bebek için yeterliymiş ama mamanın yetmiyormuş ondan veriyorum bende
Veriyorum cnm, dr sabah öğle akşam 1 tatlı kaşığı ver dedi, su kaybı olmasın diyeymişa.s.
Ay kız uyumuyor bu ara ondan giremiyorum şimdi uyudu bende yazıyorum göremedim valla bi kısmet olmadı şimdi burdayım yolla göreyim yada özelden at göreyim sen nasılsın
Canım geçmiş olsun arada ılık su ver o iyi gelir hem sıcak böbreklerini zorlamasın yavrunun ben veriyorum kakası bile düzene girdi düşün
Canım arada gelince merak ediyoruz bide kampta olduğunu unutuyoruz
İshal olabilir cnm götürseydin dr a keşke, bizden hemen kaka testi istedi, sonra ilaca başladı, mikrobik değil dedi ama yinede ilaç kullanıyoruz
benim kızda dünden beri öyle yaptı bezin molfix mi canım şimdi ne alaka diycen bezin kenarındaki ipler bebiş hareket ettikçe açılıyor ve beze giriyor çiş yapınca dikkat et bak bide rüzgar yemiştir bebiş ben dün balkona çıkarmıştım uyumayınca sanırım rüzgar çarptı
kız manzarası yeter benim evin önü otopark manzarayı ve gürültüyü düşün
kaka testinde bezi mi götürüyosun nasıl yaptırıyosun?
Benim kızda mama yediği için su verilmeliymiş anne sütünde su bebek için yeterliymiş ama mamanın yetmiyormuş ondan veriyorum bende
benim kız yarım saat uyudu şimdi uyanıyor ben şu mutfağı halledeyim bu arada gelicem
Cnm yeşillik olur arada ama bizimki çok çok suluydu, ordan anladım ishal olduğunu, yoksa yeşil olması annenin beslenmesiylede ilgili demişti dr önceki gittiğimizde ama bu seferki ishalle ilgiliymişUykuuzluk bizdede başladı tutkuncum aynen dün resmen gün boyu kucağımda tuttum ne duruyo ne uyuyo hiçbirşey yapamıyor insan.Resmi tekrar atmıyım bidaha link almak uzun sürer 3165.sayfaya bak orda var cnm bakmak istersen. Bak bakalım çekikmimiş oluşum a.s.
Bilemedim ya bilsem götürürdüm gerçi int. bi dr sordum normal dedi öle arasıra kakasında değişiklikler olabilir dedi bende pek sorun etmedim gerçektende arasıra oluyo öle bazen yeşil bazen sarı anlamadımki niye oluyo kafamçokkarıştı