2009 Mayıs Anneleri

erzencim geçmiş olsun..bende de hafif mantar cikti..fitil verdi doktor..teee 40im ciktiginda :D hala kullanmadim :D nefret ediyorum fitilden..hamileykende kullanmiştim..ozaman cocuk var diye cekmiştim o çileyi ama şimdi üşeniyorum valla..

bugun kizimla dolaştiktan sonra eve geldik..banyo yaptirdim boncugumu..sonrada kayinvalideme gittik geldik..eşim bi arkadasindan filmler almiş..osmanli cumhuriyetini cok merak ediyordum,komik saniyordum..15dak izledim hiçte komik diilmiş..yarin diger filmlere bi göz atayim :D yillardir film izlemiyorum gibi geliyor :D

ay bu arada 5.30dan beri uyumadim ya..5.30da kizçem uyandi yedirdim uyuttum..eşim 6.30da gidicek sandim bekledim.bugun c.tesi oldgunu unutmusum..7.30da gitti..sonra kizçe uyandi..12ye kadar durdu..sonra uyudu..ondan sonrada benim uykum kacti :D şimdi şaşi görmeye basladim :D yavas yavas yatagin yolunu bulayim :D

öptüm hepinizi kocamannnnn :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr çok sevinçliyim çokk eşim geldi azönce istanbuldan iş almışlar eşim yatay sondaj işi yapıyolar hataya gitçekti gitmiyooo:sm_cool:istanbuldan iş çıkınca orası şimdilik kaldıı ohh be hem koca hasreti hem anne baba hasreti çok zor

ayşegül çok sevindim canım gözünaydın
gelelim bana
misaifrler geldi yarım saat sonra bir baktım eşim şortlarıyla kapıda
kıyamadım seni üzmeye geldim dediikulağıma eğilipzemuszemus
misafirler gittikte sonrada sen şimdi gelmeseydip benle uzun zaman kouşmazdın köftede vermezdin o yüzden geldim güzel karımı üzmek istemedim diyorkaydirigubbakcemile3
neyse barıştık biz ben gidemde yatam kızım 9 da gece uykusuna geçti maşallah hala uyuyor az sonra kalkıp emer bende yatayım barii
iy geceler

esencim demek sende tavsiye ediyorsun :) inşaAllah bende en kisa sürede alip okucam :) kuzenimin dedigine göre bende hepsi varmiş..sevgi dolu bi insanim :P hakkaten ama maddeleri acikladigina göre hepsini yapiyorum..eşime karşi yani :D ama dedigin gibi erkeklerde fiziksel temas daha agir..hatta benimki işine gelince diye eklemek lazim :))))) anladin sen onu :D gerçi hizmet eylemleride vardir az biraz :D hakkini yemiyim şimdi :D ama en büyük sorun kaliteli vakit geçirmek 0 :D ben ne kadar düşkünsem buna,o da okadar uzak :D adama resmen angarya geliyor..özellikle gezme,dişari cikmak :)

kivilcimcim salla gitsin ;) sen zaten güzelce cevabini vermişsin :D kitap okumaya firsatim olmuyor ama yaratmam lazim..cocukla ilgili şeyler okuyorum sürekli ama gina geldi artik..az cok ögrendik artik bu işi :D farkli alanlara dalmak lazim :D

birsencim maşaAllah hamarat hatunnnn :) kiz kekine nazarmi degdi..belki voltajlar felan düşüktür ondan olmamiştir..aklima bi bu geldi :)

ay bu arada az kaldi kaşlarim sap sari ouyordu :D sarartici sürüp buraya bakayim dedim..bi daldim :D neyseki son anda aklima geldide beyaz kaşli olmaktan kurtuldum :D

Kendini hatirlatmadikca ve moralimi bozmadikca salliyorum zaten canim. Benim bebisin düzeni oturmak üzere, günde 1 saat okumaya calisacagim önümüzdeki haftadan itibaren...Bakalim ne kadar basarirsam artik:)

[k] {n} [k];7802381 .!.:
iyi geceler kızlr kocişim geldi bugün evimizdeyiz banada uyduruktan bi bi takı seti almış, uyduruk diyorum çünki altın degil:(((( çok begendim dedim aslınd güzel bilmemne taşıymış özel bişymiş sorsan:dilcikar: pazartesi takarım göstertirim size!!!zemuszemus

canım çıktı valla sabah 9dan buyana yeni oturdum yaptıklarımı anlatısam sayfalar piterrrrkaydirigubbakcemile3

kızımda uyudu son posta çam. asıcam ve bende cup yatak..

gçmişi okurken kıvılcıma şaştım valla:1shok::1shok::1shok:ahanda böyle oldum

bence bu kart görümce seni kıskanıyo cicim komplekslidirde o ayyy aallah kolaylık versin ver agzının payını herkes haddini bilsin bunlar iilikten anlamaz canm bide utanmadan çocuk istiyo yapsamış okadar macera peşinde koşacagına..
accayip şaştım ya nerde oturuyo bunlar cnm??

benden bu kadar kızlar kızımıda azcık izleyim çokkk tatlı oldular dimi allahıma binlerce kez şükrediyorum onu her görüşmde aşıkım aşık!!!!
bide gülüşler şımarık aglamalar falan ısırıyorum onu ayyyyyyyyy:))))))

Datca'da oturuyorlar canim. Ya cocuk isteme mevzusunu hatirladikca cinlerim tepeme cikiyor benim. Idrak yok o kadar, Anne gibi hangi Anne cocugunu verir ki? Neyse...
Bu arada esin hediye almis canim ya, cam sakizi coban armaginida olsa. Takma kafana bence:)

canım görümcen tehlikeli bi kadın eşinde ona kıyamıyor sanırım taviz verme ve dikkat et.

Canim kiymasina kiyiyor, sözünü sakimiyor ve ablasinin huylarini o da sevmiyor. Ama saf benim esim, kolayda doldurusa gelebiliyor:(

beyaz cnm eklemişsin beni faceden

ankakuşunuda ekledim mennn

Ya bende eklemek istiyorum Facebook'da olan arkadaslari, ama gercek isimlerinizi bilmiyorum:kedi:

Ya şu anda acaip sinirliyim bacılar kötükedihüso

Bugün 12:40'da Halit'in arkadaşının nikahı vardı. Bende tanıyorum çocuğu ve eşini. Bizim paşa akşam yarım ağızla sordu yarın nikaha gelicek misin diye :umursamaz: Tabi gelicem dedim :kızgın: Neyse sabah 9 oldu Defne uyandı. Emzireyim uyusunda bende duş falan alır hazırlanırım. Aceleye gelmez işimiz diye düşünüyorum. Defne'nin de uyumayacağı tuttu mu :bbo: Bide inat etti salıncağına koyunca çığlığı basıyor, kucağıma alınca susuyor. Tabi ne duş alabildim ne bişey yapabildim. Defne'yle uğraşırken baktım saat 11 olmuş. O saattn sonra kahvaltı hazırla, kendin duş al hazırlan. Zaten 12'de çıkıcaz. Hayatta yetişemem. Nasıl sinirlendim kötükedihüso Halit kalk kahvaltı et nikaha geç kalıcaksın dedim. Paşam kalktı, kahvaltısını etti, duşunu adı, üstünü giyindi, çıktı gitti :1shok: Sen gelmiyo musun diye sormadı bile :1shok: Bide giderken hayırdır sen niye durgunsun diyor :umursamaz: Suratına kapıyı kapattım. O gitti Defne'nin gaz sancısı tuttu mu kafamçokkarıştı O ağladı bende sinirimden ağladım. Yarım saattir karşılıklı ağladık. En sonunda o pes etti uyudu ben hala hem yazıp hem ağlıyorum :çok üzgünüm: Çok üzüldüm ya. Hiç bu kadar düşüncesiz davranmamıştı. Şeytan diyo al Defne'yi çık dışarı. Mutfak ortada, banyo ortada, yatak odası deseniz darmadağın. Valla çıldırıcam sinirimden kötükedihüso

Ah canim ya! Sopalik bazen bu erkekler...kaydirigubbakcemile

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılan üyelerdenin daha doğrusu bu gruba yeni katıldım...bi ara msj yazmıştım ama sonra girme fırsatım olmadı...hoşgeldin diyen arkadaşlar olmuş cvp yazamadığım için öncelikle özür dileyip geç kalmış olsada hoşbulduk diyorumzemuszemus ben de 4 mayıs ta anne oldum... bugün oğlum minik enes im tam 2 aylık oldu.... bazı arkadaşlar gibi maalesef bende mama takviyesi yapıorum:sinifsinif: ayrıca ilk bebeğim... o yüzden bazı konularda tecrübelerinizden yararlanmak istiorum.... ilk msj ımda da belirtmiştim yaklaşık bi sene önce diyet yapanlar grubundaydım...siteye yabancı diilim ama aranızda yeniyim... bebişlerimizi güzel güzel büyütürüz inş...:ecrin_bebek:

Hosgeldin canim. Umarim birbirimize faydali bilgi aktarimi yapariz. Bebisine de masallah. Benim oglumda Pazartesi günü günü ikinci ayini dolduruyor...

Ya valla nasıl iş bu anlamadım ya kötükedihüso Zaten bütün hafta annesinden eve-evden annesine gidip geliyorum. Akşamları görüştüğümüz bikaç saat zaten onda da Defne'yle oyna, yıka, uyut derken bizde uyuyoruz. Ulan bi haftasonumuz var. Her fırsatı değerlendirmemiz lazımken bizimki bide böyle yaptı çıldırdım resmen delikafadulden Onlar çalışıyo yoruluyo da biz evde tüm gün kıçımızı yayıp oturuyomuyuz yani :kızgın: Bebekle uğraşmak çok kolay geliyo onlara. Sanki emzirince herşey bitiyo. Bebekler hep öyle uslu uslu yatıp uyuyolar gibi geliyo. Bırakıcaksın 1-2 gün bebekle başbaşa. Yandım anam dicekler. Akılları başlarına gelicek anlıcaklar bizi :kızgın: Ya ben o çalışıyo diye mümkün olduğunca akşamları bile Defne'yle kendim ilgileniyorum. Gece zaten Defne'nin uyku sorunu yok. Kirlisini bırakmamaya çalışırım. Herşeyi temiz ütülüdür. Elimden geldiğince yemeksiz bırakmam. Anneme gidelim der giderim, dayıma gidelim der sesim çıkmaz tüm akrabalarını gezerim. Benim anneme gelince kırkyılda bir gidilir. Bi hafta sonumuz var birlikte vakit geçirdiğimiz. Onda da böyle yaparsa bende bayrağı elime alır bu işin içine ederim kimse kusura bakmasın :oklava:

Cok iyisin Pinar. Ben senin kadar fazla gitmem kaynanama, yakin olsa. Sonucta seninde bir evin var ve en cok vakit gecirmen gereken yer, insanin kendi evi. Bu kadar fedakarlik yapiyorsan ve kendini kötü hissediyorsan, sonuna kadar et kavgani! Yoksa icin icini yer. Ben kendimden biliyorum, ne kadar iyi olmaya calisirsam calisayim, kendimi aptal gibi hissetmekten baska bir ise yaramadi.

Beyaz öyle valla canim, tam sopalik kadin aslindakaydirigubbakcemile

amanyaaa balkona gittim ben kitaplarımı koliye koyup kaldırmıştım

şimdi çocukların beşiklerinin üzerinde dola var oranın üzerine çicekelrini koydum tabi açıp kapatamıyorum kitaplarımı çıkardım oraya yerleştirdim .....aman ben bir kitap çıkarana kadar ali mıçını yırtmış yaaaa..... mama hazırladım ağlamaktan yiyemiyor ....iyice sarıldım üzerime döke döke yedi birazda bıraktı uykuya daldı ömüşde uyuyor gidemde çamaşrımı asam yoksa bi iş yaptırmayacaklar bugünn..............

bu arada birsürü kitabım varmış beeeee elif şafağın son kitabı çıkmış alacam tatilde okurum barim net olmayacak çünkiiii

Kimleri okuyorsun canim genelde?

Siribron, canim uyku sorunumuz yok, ayda yilda bir oluyor, o kadarda normalmis.

Bende ütülerimi yaptım. Renkli çamaşırlarımı astım. Bizimki geldi o sırada. Sarılmalar, özledim seni demeler falan. Geç dedim otur konuşacağız :umursamaz: Ben herhangi biri değilim. Beni insan yerine koymak zorundasın. Öyle umursamaz tavırlar takınamazsın. Sabah kalkıp bana yardım etmen gerekirdi ki bende yetişeyim. Falan filan. Saydım da saydım. Ama hem saydım hem ağladım. Çok üzüldü. Özürler diledi. Haklısın. Bazen üzerindeki ağır yükü anlayamıyorum. Kusuruma bakma. Bazen öküzlüğüm tutuyor falan dedi. Yemek yiyelim, Defnoşu yıkayalım dışarı çıkalım bi güzel gezelim dedi. Neyse yemeğimizi yedik. Defnoşu yıkadık. Oda yıkanınca rahatadı heralde uykuya daldı. Uyansın dışarı çıkacağız. Ama henüz affetmiş değilim yani. Önümüzdeki günlerdeki hareketlerine göre bakacağım artık :oklava:[/B]

Gazan mübarek olsun canimzemuszemus

ne kadar iyi niyetlisin ve o ne kadar fesat...
benim annem de bizi doğurduğu zaman almanyada yapayalnızmış. o günlerde yaşadığı sıkıntıları anlattıkça hep sen geliyorsun aklıma inan...

Gece gece duygulandirdim canim beni ya, gözlerim yasardi. Aklima bir sürü sey geliyor yazacak ama hic biri tam olarak duygularimi ifade etmeme yetmiyor. Su kadarini söyleyeyim, yalnizlik zor ama bir o kadarda iyi bir ögretmen.

çok sinirliyim kızlar yazmasam çatlardım kötükedihüso
bu adam beni deli edecek ya kendinden hiç ödün vermiyor sabah anneme bırak dedim arkadaşına uğrayacakmış bırakmadı
sonra arkadaşılar gelecek demiştim ya bu gelenler benim üniversiteden ev arkadaşım ve eşi söyledim geç kalma dedim bugün benim maçım var kimse gelmesin diyo yaaa ne demek maç çok mu önemli her hafta gitmek zorunda mı sanki kötükedihüso
bende arkadaşları aradım eşimin işi varmış siz istersenizyarın isterseniz bugün gelin ben evdeyim dedim
şimdi gelecekler bizimki evde yok
bu adam neden böyle yapıyor yaaa ben onun ne akrabalarına ne arkadaşlarına böyle davranmıyorum
neymiş efendim eşi konuşmuyormuş konuşmasın herkes kendisi gibi çok konuşacak değil yaa
dur bak onunda arkadaşı geldi amerikadan bize gelecekler onun eşi de rus dilimizi pek bilmiyor bende onunla aynı dili konuşmuyoruz deyip gezmeye gideyimde görsün,
çok sinirliyim yaaa valla poffffffffffff[/B]

Ayni taktigi kullan canim. Göze göz, dise dis.

gelelim bana
misafirler gittikte sonrada sen şimdi gelmeseydip benle uzun zaman kouşmazdın köftede vermezdin o yüzden geldim güzel karımı üzmek istemedim diyorkaydirigubbakcemile3
neyse barıştık biz ben gidemde yatam kızım 9 da gece uykusuna geçti maşallah hala uyuyor az sonra kalkıp emer bende yatayım barii
iy geceler

Himm, mutlu son, ne güzel:)

Kizlar icim icime sigmiyor ve bu saatte hala uyuyamadim. Oglum gayet iyi, sadece bugün yesil kaka yapti, üsüttü galiba. Rutine bagladik bu yesil kakayi artik:) Bu arada oglum emmede sorun cikarmaya basladi bu aralar. Emerken 3 dk geciyor, kendini kasiyor, memeden kopuyor, konsantre olamiyor ama emmek istiyor israrla. Cözemedim neden böyle yaptigini ya? Sütüm yetmiyor mu, ac mi diye süphelenmeye basladim. Gögsümü sikinca süt epey geliyor gerci. Tarti ismarlamastim, gelmedi gitti ya:(
Emziren anneler, nasil emzirme düzeniniz, kac saat aralikla emziriyorsunuz? Ben korkmaya basladim iyice, habire emzirip duruyorum.

Himm icim icime sigmiyor demistim degil mi? Biz aysonu galiba Avusturya'ya gidecegiz esim tatile ayrilinca. Bizim ufaklik arabada cok güzel uyuyor, 6-7 saat mesafe var, molalarda emzirip altini temizlersem, sorun yaratmaz sanirim. Biraz dinlenmeye ihtiyacim var. Evlilik yildönümümüz ayin 28 inde, hic orali olmuyorum, hatirlatmiyorum. Sabah bilgisayari acik unutmustu esim, Italya yol haritalarina, gezilip görülecek yerlerine bakmis. Sanirim birkac günlük tatil planliyor. Cünkü balayina bile cikamamistik benim safsalak hallerim o zamanlarda deprestigi icin. Köyde, ailesiyle gecirmistik o günleri:) Her neyse tatil teklif ederse redetmeyecegim kesinlikle. Annemler Italya sinirinda oturuyor, sanirim planlarinda Venedig var. Artik ablasi bu haberi alinca kizilca kiyamet kopar heralde:)

Forumu sabah acacak arkadaslara günaydin simdiden...

saat üçebeş var ben hala ayaktayım şaka gibiyim yaaa bi arkadaşım bana demişti seni duracall reklamında oynatalım pilin tükenmiyor cnm demişti....:roflol:

arkadaşlara gittik onların kardeşide geldi bebişlerimi çok sevdilerr ....gittğimiz arkadaşında kardeşininde çocuğu olmuyor bu tarafı kötü rabbim kimseyi boş koymasın....neyse yemek faslı çay faslı meyve faslı saat 1 olmuş taksiyi aradık geldi....saat ikiye geliyordu geldik ömüşüm açtı hemen mama yaptım yedi bulaşık makinasını boşaltttım yeni aldığım bardakları koydum.....biberonları temizledim maiknaya attım....ömer bey uyumuyor nöbetteyimmm

uyumazzz çünki saat 11 de kalktı mamasını yedi saat 2 kadar ikide mama yedi banyo yaptı saat ikibucukda uyudu ama uyuyuş o uyuyuş uyurken mama yedi uyur vaziyette üstünü değiştirdim yok çocuk uyanmıyor saat 6 oldu yok 7 oldu yok sekiz oldu yokkk arabadada uyudu oraya gittik açtı gözleri ama yarım sonra oradada uyukladı kaka yapmıştı altını temizledim kakası sümük gibiydi ama sarıydı korktum morelim bozuldu sofradayızda ......kalktım pınarı aradım bişey olmaz bendede öle dedi doktoru bi sorunn yok dedi ...içim rahatladı ....ben yinede doktorlarına soracaz......alişim huysuzdu yinee
neyse işte bu saatte geldik....anakucağında yatıyorrr ömüş ayığımla sallıyorum ama tilki uykusunda uyurmu daha o kadar uykuya yaaaaa......bakalım sabaha kadar oturacakmıyım ben.......

saçımı beğenen tüm arkadaşlara tşk ederim.....saçlarım fönlü değildi kızlar kuruturken elimle düzleştiriyorum yoksa bonus gibi olurum....,

eşim uzun ve kendi doğal saçımı seviyor boyada istemiyor kısada ....banane çok rahatladım bu sıcakda kafamda koca bir yumak kışa uzar sıcak sıcak yatarım saçımla.....

kıvılcım hadi iyi tatiller cnm....faceyi demişsin tatlımmm ben sana ismimi söylesemde bulamazsın beni ben çünki nasıl yaptıysam aratsanda çıkmıyorum .....sen adını ver bize biiz ekleyek zaten birini eklesen herkesi bulursun cnm......

ayşegül gözün aydın cnm benimmm burayamı geleceksiniz bu iş nasıl olacak yani ist.taşınma işi varmı ufukda yani....

esen kocanada şaştım valla .....enteresan herkese bi hayley oluyor valla

bizde geldik eve ben mutfakda bulaşık yerleştiriiyorum benimki aşkım diye sesleniyor cvp vermedim yalan yok üzerime alınmadım oğluşları ile aşkı çok çünkki tekrar aşkım didi ben dedim bana mı diyorsun başka aşkımmı var dedi...ay ne bilem dedimm..çocuklara diyorsun sandım dedim...
gör işte dedim ne hala getirmişsin ..herşey çocuklar...bu arada veletler 1 yaşındayken hepimiz beraber yatacakmısız planı buymuş arkadaşında söyledi şok oldum .... heee dedim bende olurrrrrrrrr

neyse saat üçüde geçti uykum gelmeye başladı az az ama ömüşşş dalmadı daha

menden bu kadar

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
nasılsınız hatunlar?
akşam erken yattım bende kzuuzm da rahattı iyi dinlenmişiz
birazdan eşim gelecek kahvaltı edicez akşam nöbetteydi
sonrada pc onun zaten
hoş almasada annem evine gitti zeynebe bakacak kimse yok
iş başa düştü
yemek yapılacak ooo bir sürü iş var
uğrayamam sanırım bugün zati pek kimse gelmez bugün pazar
öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnŞeniz

günaydın bacılaropuyorumnanaktan dün gece benim kız saat başı kalktı 2 3 4 5 ve 6 buçuk emip yattı saat 8de uyanı 9 da geri uyuttum sersem gibiyim valla oğlumla ben kahvaltımızı yaptık şimdi çay keyfi yapıyorum siz neler yapıyorsunuz

günaydııııııııııııııııııııııııın bugün pek bi güzel kalktım
dü arkadaşlar geldi yedik içtik kalktıklarında 1 e geliyordu
Ahsenim saat 9 30 bi yattı yatağına koydum saat 1 de emmeye kalktı sonra 4 te kalktı maşallahı vardı
birileri gelince bu kıza bir halley oluyor yaa maşallahh çok uslu oluyor
saat 6 da emdi yattı 8 30 da kalktı
kaka işini de halletti şimdi kedi kedie bağırıp gülüyor accık yanına gideyim bariii7
uyursa da bir kahvaltı yapacam uyumazsa yaptırmaz kucak istiyor çünkü
bugün anneme mi gitsem azıcık yürüyüşe mi çıksak karar veremedim:uhm:
daha akşamki bulaşıklar makiaya yerleşecek tabi önce boşaltmak lazım
evim temiz sadece mutfağı silicem
yemeğim var bi pilav yapacam
iyiy ,iyi gezmeye zama varmış hehe

COK SEWINDIM CNMM
HADI GOZUN AYDI NNN:lepi:
BENIMKI HUYSYUZ GENEEEE UYUMUOO..
BUGUN KOCİŞLER CILDIRMISSSSkafamçokkarıştı
BIZ KONUSMUOZ HALA İŞE GIDERKEN CEKTI KAPIYICIKTI ONCDEN OPORERDI ŞİMDI YOKK BENDE YUZ WERMEDIM HIC ARAMDM ODA ARAMADIIIkötükedihüso
saol cnm
ya çocuk olduktan sonra herşey değişiyo ilk günki gibi olucağını beklemeyin tecrübe konuşuyo:delphin:

[k] {n} [k];7814466 .!.:
afiyet olsun tatlım benm yerimede yeeeee

allah gönlüne göre vermiş sende onunla ist. gelirsin artık!!!

canım ya geçenlerde burcu bahsetmişti şu mutfak aspratörlerii sonuna kadar aç bi kaç salla altında çok etkiliymiş bi dene ya dalıyomuşlar hemen.. rahat edersin..

kocaya gelince boşşşverrrr bacı takma kafana nasılsa eve gelecekk ozaman yaparsın tiribiniopuyorumnanaktan

evt cnm allhıma ne dua etsem kabul oluyo çok şükür ama ben onun için ne yapıyorum hiç:sm_confused:

uzun zamandır giremiyordum azda olsa bakınmaya çalıştım herkes eşinden dertli galiba :) vallahi ben annemlerdeyim doğumumdan 24 gün sonra annem beni aldı getirdi kendi evine böylesi daha iyi oluyor :) birde arkadaşlar ben şu sıralar çok kötü hastalandım şiddetli ateş baş ağrısı ve kemiklerimin ağrısından çok kötü olmuştum doktora gittim idrar yollarımda iltihap çıktı bu genellikle çoğu lohusada olurmuş iğne falan verdi vurdurunca iyi oluyorum aranızda doğumdan sonra böyle şikayeti olanlarınız varmıydı acaba?

geçmiş olsun canım
benimde idrar yollarım iltihaplanmış antibiyotik kullanıyorum
dikkat ediyorum ama çok oluyorum sistit anlamadım gitti

gelelim bana
iy geceler
saol cnm
hadi seninde gözünaydın kocişle barışmışsın.

Kizlar icim icime sigmiyor ve bu saatte hala uyuyamadim. Oglum gayet iyi, sadece bugün yesil kaka yapti, üsüttü galiba. Rutine bagladik bu yesil kakayi artik:) Bu arada oglum emmede sorun cikarmaya basladi bu aralar. Emerken 3 dk geciyor, kendini kasiyor, memeden kopuyor, konsantre olamiyor ama emmek istiyor israrla. Cözemedim neden böyle yaptigini ya? Sütüm yetmiyor mu, ac mi diye süphelenmeye basladim. Gögsümü sikinca süt epey geliyor gerci. Tarti ismarlamastim, gelmedi gitti ya:(
Emziren anneler, nasil emzirme düzeniniz, kac saat aralikla emziriyorsunuz? Ben korkmaya basladim iyice, habire emzirip duruyorum.

Himm icim icime sigmiyor demistim degil mi? Biz aysonu galiba Avusturya'ya gidecegiz esim tatile ayrilinca. Bizim ufaklik arabada cok güzel uyuyor, 6-7 saat mesafe var, molalarda emzirip altini temizlersem, sorun yaratmaz sanirim. Biraz dinlenmeye ihtiyacim var. Evlilik yildönümümüz ayin 28 inde, hic orali olmuyorum, hatirlatmiyorum. Sabah bilgisayari acik unutmustu esim, Italya yol haritalarina, gezilip görülecek yerlerine bakmis. Sanirim birkac günlük tatil planliyor. Cünkü balayina bile cikamamistik benim safsalak hallerim o zamanlarda deprestigi icin. Köyde, ailesiyle gecirmistik o günleri:) Her neyse tatil teklif ederse redetmeyecegim kesinlikle. Annemler Italya sinirinda oturuyor, sanirim planlarinda Venedig var. Artik ablasi bu haberi alinca kizilca kiyamet kopar heralde:)

günaydın cnm
benim kızda habire emmek istiyo saat başı emiyo
senin bebişininde kendini kasmasının sebebi bence gaz dır gazı olan bebekler
hem emmek isterlermiş hem emmemek
allah kolaylık versin bacım

saat üçebeş var ben hala ayaktayım şaka gibiyim yaaa bi arkadaşım bana demişti seni duracall reklamında oynatalım pilin tükenmiyor cnm demişti....:roflol:

arkadaşlara gittik onların kardeşide geldi bebişlerimi çok sevdilerr ....gittğimiz arkadaşında kardeşininde çocuğu olmuyor bu tarafı kötü rabbim kimseyi boş koymasın....neyse yemek faslı çay faslı meyve faslı saat 1 olmuş taksiyi aradık geldi....saat ikiye geliyordu geldik ömüşüm açtı hemen mama yaptım yedi bulaşık makinasını boşaltttım yeni aldığım bardakları koydum.....biberonları temizledim maiknaya attım....ömer bey uyumuyor nöbetteyimmm

uyumazzz çünki saat 11 de kalktı mamasını yedi saat 2 kadar ikide mama yedi banyo yaptı saat ikibucukda uyudu ama uyuyuş o uyuyuş uyurken mama yedi uyur vaziyette üstünü değiştirdim yok çocuk uyanmıyor saat 6 oldu yok 7 oldu yok sekiz oldu yokkk arabadada uyudu oraya gittik açtı gözleri ama yarım sonra oradada uyukladı kaka yapmıştı altını temizledim kakası sümük gibiydi ama sarıydı korktum morelim bozuldu sofradayızda ......kalktım pınarı aradım bişey olmaz bendede öle dedi doktoru bi sorunn yok dedi ...içim rahatladı ....ben yinede doktorlarına soracaz......alişim huysuzdu yinee
neyse işte bu saatte geldik....anakucağında yatıyorrr ömüş ayığımla sallıyorum ama tilki uykusunda uyurmu daha o kadar uykuya yaaaaa......bakalım sabaha kadar oturacakmıyım ben.......

saçımı beğenen tüm arkadaşlara tşk ederim.....saçlarım fönlü değildi kızlar kuruturken elimle düzleştiriyorum yoksa bonus gibi olurum....,

eşim uzun ve kendi doğal saçımı seviyor boyada istemiyor kısada ....banane çok rahatladım bu sıcakda kafamda koca bir yumak kışa uzar sıcak sıcak yatarım saçımla.....

kıvılcım hadi iyi tatiller cnm....faceyi demişsin tatlımmm ben sana ismimi söylesemde bulamazsın beni ben çünki nasıl yaptıysam aratsanda çıkmıyorum .....sen adını ver bize biiz ekleyek zaten birini eklesen herkesi bulursun cnm......

ayşegül gözün aydın cnm benimmm burayamı geleceksiniz bu iş nasıl olacak yani ist.taşınma işi varmı ufukda yani....

bizde geldik eve ben mutfakda bulaşık yerleştiriiyorum benimki aşkım diye sesleniyor cvp vermedim yalan yok üzerime alınmadım oğluşları ile aşkı çok çünkki tekrar aşkım didi ben dedim bana mı diyorsun başka aşkımmı var dedi...ay ne bilem dedimm..çocuklara diyorsun sandım dedim...
gör işte dedim ne hala getirmişsin ..herşey çocuklar...bu arada veletler 1 yaşındayken hepimiz beraber yatacakmısız planı buymuş arkadaşında söyledi şok oldum .... heee dedim bende olurrrrrrrrr

menden bu kadar

saol birsencim bizim evimiz istanbulda var zaten çok sık gelip gidiyoruz
ama malum ben buara ilk defa 2 ay gidemedim normalde 15 günde bir giderim
ama ankaradayız burdan ev aldık buraya yerleştik
kalıcıyız burda maalesef
ama benim bir ayağım istanbulda
inş pazartesiye kadar gelirim
buluşmayı çok istiyorum sizinle

Ahsenim saat 9 30 bi yattı yatağına koydum saat 1 de emmeye kalktı sonra 4 te kalktı maşallahı vardı
kaka işini de halletti şimdi kedi kedie bağırıp gülüyor accık yanına gideyim bariii7
günaydın maşallah kuzuna
benim kızda biyere gidince uyuyo çok iyi oluyo
ohh gez bacım benim içinde gez

pınoşş benimkiler kaka yapamayınca çok ağlıyor cnmmm hiç susmuyor sürekli vermiyorum ama böle zamanda veriyom mecburr

Anladım canım. Doktor bana 8 güne kadar verme diyince şaşırdım :uhm:

tamam çiğ köfte için toksoplazma hikayesi geçerli ama çiğ yumurtada kuş gribi dahil bir çok hastalık olabiliyomuş. benim dr um ikisini ayrı ayrı söyledi hatta toksoplazma için çiğ et, yeşillik yeme dikkat et. çiğ yumurta, pastörize edilmemiş sütlerde de kuş gribi gibi virüsler bakteriler oluyo dikkat et. midye ve ton balığında cıva gibi ağır metaller olabiliyo diye ayrı ayrı söyledi. yine de sormak lazım die düşünüyorum canım

Ben ilk aylar dikkat ettim hamileliğimde sadece. Sonra sucuk falan iyice pişirip yedim valla. Rafadan yumurtada çok yedim ya. Allah korudu heralde beni valla kaydirigubbakcemile3

ya şu gizemli kolik cd sini bana da yollayın allah aşkına yaa

Tamam canım mesajla yollarım şimdi a.s.

işte kısa saçlı dırımmm nasıl kızlar beğenmeyen açık açık fikrini söylesin kociş sevmediii çünkii

Çok güzel olmuş bacım valla çok yakışmış. Uzun da çok iyiydi ama bu sıcaklarda hele de çocuklarla çekilmiyo. Bende kestirdim biliyosun. En güzeli boşver a.s.

kızlar şu buzlu pastadan bende yaptım hemde şeftalili kaydirigubbakcemile2
buzlukta ne kadar kalması geerkiyor acaba bir de servisini nasıl yapıcaz,ters çevirince çıkar mı acep?

Valla bence bikaç saat kalmalı. Krem şanti ancak donar. Bıçakla kesip spatula ile dilim dilim çıkarabilirsin diye düşünüyorum canım CADIARZU

kızlarrrrrrrrrrrrrrr çok sevinçliyim çokk eşim geldi azönce istanbuldan iş almışlar eşim yatay sondaj işi yapıyolar hataya gitçekti gitmiyooo:sm_cool:istanbuldan iş çıkınca orası şimdilik kaldıı ohh be hem koca hasreti hem anne baba hasreti çok zor

Çok sevindim canım gözün aydın a.s.

[k] {n} [k];7814365 .!.:
kızlar biz bugün alışveriş yaptık eve büyük marketler varya oraya gittik benm kız uyudu aralarda uyandı mama falan verdim idare ettik 3-4 saat..

saat 5gibi geldik alınanları yerleştirdim kızı yıkadık 6da yatış o yatış 8:30 gibi kalktı emzirdim bidaha uymaz dedim uyudu ya o gece uykusuna geçiş yaptı direk 10 gibi altını degiştirdim accık mıncıkladım yine kalkmadı uyuyo valla.. napcaz bu gece???
kesin ben yatarım o kalkar!!!
eşimde dio ben senle yatmam bu gece neymiş uyuyamazmış bende dedim gece ben bakarım sabah sen bak yok dio bende çok yorgunum anlatamam geldigimden beri ütü yapıom.... bakalım ne olcak bu gece???

birsencim güzel olmuş bacım saçlar bnmkiler dökülmeye başladı bende kestircem...

pınarcım olur böyle arada tatlım adamlarda bunalıyo!! sen hallatmişin mevzunu bidaha olmaz inş.

kız esen senden korkulur bacım iyi intikam planı muhakkak yap o utancı yaşat ona bizimde çogu kavgalar bu yüzdendir adam misafir sevmiyo ya bizden biri geldimi zorla eve gelio çogunlukla gelmiyo bile!! bende her seferinde bende sizin tarafa yapacam diom ama yapamıyom yaaa ben yapamıyom sen yap...

Ohhh bugün gezilmiş ne güzel a.s. Prensesde usluymuş aferin ona hihoyyyt

Alyansı neden dördüncü parmağımıza takmalıyız ?

ALINTI
benim hoşuma gitti birde siz okyunyerimseniben

Sağolasın canım gerçekten çok güzel a.s.

ii geceler cnm..

işe yaradı bacımmm:lepi:uyudukaydirigubbakcemile2ay bı gobek atmadıım kalıo oglan uyuyuncakaydirigubbakcemile3mutfakta aspırator ıcerde kolık cd sı bbeğim uyusun muzığii..uyudu sıpa hemde cok kısa zamandakaydirigubbakcemile3superr yaa:lepi:
saolasın canımmmmŞenizopuyorumnanaktan

Oooo harika o zaman bacım hep davlumbazla uyut. Bizimkini de iyi sakinleştiriyo davlumbaz a.s.

uzun zamandır giremiyordum azda olsa bakınmaya çalıştım herkes eşinden dertli galiba :) vallahi ben annemlerdeyim doğumumdan 24 gün sonra annem beni aldı getirdi kendi evine böylesi daha iyi oluyor :) birde arkadaşlar ben şu sıralar çok kötü hastalandım şiddetli ateş baş ağrısı ve kemiklerimin ağrısından çok kötü olmuştum doktora gittim idrar yollarımda iltihap çıktı bu genellikle çoğu lohusada olurmuş iğne falan verdi vurdurunca iyi oluyorum aranızda doğumdan sonra böyle şikayeti olanlarınız varmıydı acaba?

Hoşgeldin canım geçmiş olsun a.s.

bugun kizimla dolaştiktan sonra eve geldik..banyo yaptirdim boncugumu..sonrada kayinvalideme gittik geldik..eşim bi arkadasindan filmler almiş..osmanli cumhuriyetini cok merak ediyordum,komik saniyordum..15dak izledim hiçte komik diilmiş..yarin diger filmlere bi göz atayim :D yillardir film izlemiyorum gibi geliyor :D

ay bu arada 5.30dan beri uyumadim ya..5.30da kizçem uyandi yedirdim uyuttum..eşim 6.30da gidicek sandim bekledim.bugun c.tesi oldgunu unutmusum..7.30da gitti..sonra kizçe uyandi..12ye kadar durdu..sonra uyudu..ondan sonrada benim uykum kacti :D şimdi şaşi görmeye basladim :D yavas yavas yatagin yolunu bulayim :D

öptüm hepinizi kocamannnnn :)

Selam canım. Valla verdim cevabını sustu benim koca akıllandı galiba kaydirigubbakcemile3

Bende ya ne zamandır film falan hakgetire :çok üzgünüm: Sinemaya gitmeyi özledim :çok üzgünüm:

gelelim bana
iy geceler

Oooo afferim kocişine canım. Bak kıyamamış sana a.s.

Kendini hatirlatmadikca ve moralimi bozmadikca salliyorum zaten canim. Benim bebisin düzeni oturmak üzere, günde 1 saat okumaya calisacagim önümüzdeki haftadan itibaren...Bakalim ne kadar basarirsam artik:)

Datca'da oturuyorlar canim. Ya cocuk isteme mevzusunu hatirladikca cinlerim tepeme cikiyor benim. Idrak yok o kadar, Anne gibi hangi Anne cocugunu verir ki? Neyse...
Bu arada esin hediye almis canim ya, cam sakizi coban armaginida olsa. Takma kafana bence:)

Canim kiymasina kiyiyor, sözünü sakimiyor ve ablasinin huylarini o da sevmiyor. Ama saf benim esim, kolayda doldurusa gelebiliyor:(

Ya bende eklemek istiyorum Facebook'da olan arkadaslari, ama gercek isimlerinizi bilmiyorum:kedi:

Ah canim ya! Sopalik bazen bu erkekler...kaydirigubbakcemile

Hosgeldin canim. Umarim birbirimize faydali bilgi aktarimi yapariz. Bebisine de masallah. Benim oglumda Pazartesi günü günü ikinci ayini dolduruyor...

Cok iyisin Pinar. Ben senin kadar fazla gitmem kaynanama, yakin olsa. Sonucta seninde bir evin var ve en cok vakit gecirmen gereken yer, insanin kendi evi. Bu kadar fedakarlik yapiyorsan ve kendini kötü hissediyorsan, sonuna kadar et kavgani! Yoksa icin icini yer. Ben kendimden biliyorum, ne kadar iyi olmaya calisirsam calisayim, kendimi aptal gibi hissetmekten baska bir ise yaramadi.

Beyaz öyle valla canim, tam sopalik kadin aslindakaydirigubbakcemile

Kimleri okuyorsun canim genelde?

Siribron, canim uyku sorunumuz yok, ayda yilda bir oluyor, o kadarda normalmis.

Gazan mübarek olsun canimzemuszemus

Gece gece duygulandirdim canim beni ya, gözlerim yasardi. Aklima bir sürü sey geliyor yazacak ama hic biri tam olarak duygularimi ifade etmeme yetmiyor. Su kadarini söyleyeyim, yalnizlik zor ama bir o kadarda iyi bir ögretmen.

Ayni taktigi kullan canim. Göze göz, dise dis.

Himm, mutlu son, ne güzel:)

Canım valla iyi niyetliyimdir ben ya. Kayınvalideme o kadar kızarım ama yüzünü görünce yine dayanamam. Çünkü gerçekten çok seviyorum. Ama bazen beni çıldırtıyor işte ne yapalım a.s

Canım bebişin durumu bence gazdan. Çünkü bizimkide gazı varken hem emmek istiyor hem mırıl mırıl yapıp emmiyor. Gazı vardır. Ona bi çözüm bul. Bizimkinin emme düzeni yok. Uyurken sorun yokda uyanıkken bazen yarım saatte bir emiyor valla kafamçokkarıştı

Tatil planı da süper he. Hadi güzelce eğlenirsiniz inşallah bakalım a.s.

menden bu kadar

Duracell seni kaydirigubbakcemile3 pok meselesine telaş yaptın he. Bizimki hep öyle bacım. Bu sabahta öyle yaptı merak etme. Ama yine de sor tabi doktoruna a.s

günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
nasılsınız hatunlar?
akşam erken yattım bende kzuuzm da rahattı iyi dinlenmişiz
birazdan eşim gelecek kahvaltı edicez akşam nöbetteydi
sonrada pc onun zaten
hoş almasada annem evine gitti zeynebe bakacak kimse yok
iş başa düştü
yemek yapılacak ooo bir sürü iş var
uğrayamam sanırım bugün zati pek kimse gelmez bugün pazar
öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnŞeniz

Günaydın canım a.s.

günaydın bacılaropuyorumnanaktan dün gece benim kız saat başı kalktı 2 3 4 5 ve 6 buçuk emip yattı saat 8de uyanı 9 da geri uyuttum sersem gibiyim valla oğlumla ben kahvaltımızı yaptık şimdi çay keyfi yapıyorum siz neler yapıyorsunuz

Bende şimdi kalktım canım. Eşim uyanırsa kahvaltı yapacağız a.s.

Gez bakalım canım gez. Bu havalarda evde durulmuyo zaten a.s

Back
X