Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu erkekler ne kadar slklar ya resimlerini gördüm çok hoş çok alımlı bi bayansın ama erkek milleti işte boşver bacım hiç takma sen gül eğln okonuşsun dursun ay sinir oldum vallaaysun cum aynı bizde sizin gibiyiz cnm..
bugun net.te bişeye gülüyorum battı adama azıcık yuzumun gülmesi m..n..k gibi ne gülüyorsu diye bağırıo.bende gittim bak dedim seni sevmiyorum nefret ediyorum dedim ama saygısızlık hakaret etmiyorum dedim onca yaptıklarına rağmen.
aysun cum aynı bizde sizin gibiyiz cnm..
bugun net.te bişeye gülüyorum battı adama azıcık yuzumun gülmesi m..n..k gibi ne gülüyorsu diye bağırıo.bende gittim bak dedim seni sevmiyorum nefret ediyorum dedim ama saygısızlık hakaret etmiyorum dedim onca yaptıklarına rağmen.
çamasırları asayım sonra makina tutayım eve.yerleride sileyim bi yere gittiğimiz yok işe vereyim kendimi ben.tabi bir yandan ağlayarak her zamanki gibi..
öptüm sizi
herkese iyi pazarlar kızlar.dün çok sinirim bozuktu giremedim fazla.eşimden bez istedim dün dedim kremli evy baby al 1 haftadır sölüyorun ona alıştı bebek diye.o gitmiş bana canbebe getirmişklava: bezi görünce tepem attı tabi bu ne yaa dedim şakamı bu ben bunu istemedim dedim.Ne dese beyenirsiniz oluşuna kıyamamış demişki oğlum en kalitelisini kullansın ondan onu almış kafamçokkarıştı meğer en kaliteli bez canbebe sanıyomuş gülermisin ağlarmısın yanii ne desem tersini yapıyo bu adam yaa kaydirigubbakcemile .Sonra o sinirimin üstüne bide birsürü misafir geldimi habersiz elim ayama dolandımı neyseki sevdiğim arkadaşlarımdıda biraz moralim düzeldi hemen pratik bişiler hazırladım atlattım onlarıdaaa. kaydirigubbakcemile2
Bu arada geçmişede baktımda dün heralde kocitolarla kavga günüydü herkes bozuşmuş kocişlerle şaşırdım yanii kaydirigubbakcemile3
selam kızlar çok morelım bozuk dün çok güzel bı gun gecırdık ben kocam ve kızımla kızım 50 gunluk oldu ılk defa bı hafta sonu üçümüz yanlız kalabıldık eşim alısverıs merkezıne goturdu bızı gıyındık süslendık kızımla bındık arabmıza gıttık hersey cok guzeldıbana acayıp morel oldu eve dönüyodukkı arabanın bırı bızım arabaya sıfır yanasmıs bende bebekle zor zar arabaya bındım ama bu aradaa sırt cantamı dısarı bıraktım esım alır dıye meger oda görmemişmi kalmıs orda eve geldıkkı canta yok içinde cüzdanım bıraz para,eşimin evlılık yıldonumumuzde aldıgı küpelerımmafoldumben,kızımın göbeği (guya babasının mezun oldugu ıstanbul üniversitenın bahcesıne gömecektım) kızımın bıberonu esyaları gözluklerım hepsı gıttı cüzdanında kartım falan var ama arayan soran yok tabı
aksamdan berı dua edıyorum gerı gelsın dıye paraları altını alıp arasınlar dıye senağlamabı cantaya sahıp cıkamadım yaaffff:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
inşallah ınsan evladı bulurda cantamı arar benı senağlama
ben kraftın aldım canım gayet memnunum tavsiye ederim