2009 Mayıs Anneleri

fulya eşii burda anlatıyorsun herkeskötükedihüsoböyle oluyor eşine
senin gibi bir kadına neden böyle davranıyor ki bu adam yada ne yapmaya çalışıyor anlamadım
ama Allah yardımcın olsun zor biri

benim eşimde dışarda bugün araba bakmaya gitti arabayı satmıştık arkadaşının arabasıyla idare ediyoruz bakalım bütçemize uygun bulabilecekmiyiz
hülyaaa eşim arkadaşının arabasını alabilirse bizi bırakacak yoksa buluşup mu gidelim ayrı ayrı mı

aysun cum aynı bizde sizin gibiyiz cnm..
bugun net.te bişeye gülüyorum battı adama azıcık yuzumun gülmesi m..n..k gibi ne gülüyorsu diye bağırıo.bende gittim bak dedim seni sevmiyorum nefret ediyorum dedim ama saygısızlık hakaret etmiyorum dedim onca yaptıklarına rağmen.
ya bu erkekler ne kadar slklar ya resimlerini gördüm çok hoş çok alımlı bi bayansın ama erkek milleti işte boşver bacım hiç takma sen gül eğln okonuşsun dursun ay sinir oldum valla

fulya cnm daha önce çalışıyormuydun cnm boşansan ailenin yanınamı gidecen

meraklı gibi sordum ama cnm eğer aiilenle yasıyacaksan zeynep 1 yasındykende calışabilirsinn
çokda tahammül etme o adama .....yani seni bukadar üzen biri için........

aysun cum aynı bizde sizin gibiyiz cnm..
bugun net.te bişeye gülüyorum battı adama azıcık yuzumun gülmesi m..n..k gibi ne gülüyorsu diye bağırıo.bende gittim bak dedim seni sevmiyorum nefret ediyorum dedim ama saygısızlık hakaret etmiyorum dedim onca yaptıklarına rağmen.

cnm ya senın durumunda zor
benmkı evlendıgımızden buyana aynı cok sevdım oda sevıyor ama bı anı bıanını tutmuyor keske ailemi dinlesydım bız farklı yorenın insanlarıyız adetlerımız farklı yemeklerımız farklı yapabılırım dıyodum basta ama olmuyo gıbı dayan dayannereye kadar sımdı sadece oğlumu dusunuyorum bosanıram ona haksızlık olur bakalım

boşanmak kolay değil ki
insan baba evinden bi çıktı mı bidaha geri dönmesi de çok zor oluyor
Allah akıl fikir versin demekten başka yapacak bişe yokk

çamasırları asayım sonra makina tutayım eve.yerleride sileyim bi yere gittiğimiz yok işe vereyim kendimi ben.tabi bir yandan ağlayarak her zamanki gibi..
öptüm sizi

cnm ya oyle devamlı aglayark kendını uzme bebısını dusun offfff gercekten bız sadece uzuldugumuzle kalıyoruz benımkı bugun hıcbısey olmamıs gıbı davranıyo

valla esenciğim insanın sevmediği bi insanla aynı ortamda olması iğrenç bi durum

ben işyerimde çok rahattım ama nefret ettiğim iki müdür vardı ve 6 sene hep benle uğrastılar

herbulduklarında konymları ,ile ezdiler allahtan işimi iyi biliyordum ama sonuç katlanamadım çıktım

fulyakiii daha zor sevgisini yitirdiği biri ile yasamak zorunda suan ve anladığım kadari ilede yaptığına rağmen kendini afettirecek şekilde değil kızı ateşlenmiş baba evde yok nasıl bırakır bi insan yaa daha küçück bebekle eşinii...............o şekil yasam fulyayı ve zeynebi bitir bence .......huzurlu bir ortamda büyümesi babasız olmasından çok daha iyi bunlar benim düşüncemm

bende sana katılıyorum
ama kendi ayakları üzerinde durmadan baba evine dönmek zor
beim ablamda boşamaya kalkmıştı öğretmen olduğu halde herkafadan bir ses çıktı herkes konuştu kızın psikolojisi daha kötü oldu sonuç:tekrar eşine döndü
ama tabi sevmediğin biriyle aynı evde olmak daha da zorr hakkında hayırlısı olsun ya inşallah düzelir aklını başına toplarr

herkese iyi pazarlar kızlar.dün çok sinirim bozuktu giremedim fazla.eşimden bez istedim dün dedim kremli evy baby al 1 haftadır sölüyorun ona alıştı bebek diye.o gitmiş bana canbebe getirmiş :oklava: bezi görünce tepem attı tabi bu ne yaa dedim şakamı bu ben bunu istemedim dedim.Ne dese beyenirsiniz oluşuna kıyamamış demişki oğlum en kalitelisini kullansın ondan onu almış kafamçokkarıştı meğer en kaliteli bez canbebe sanıyomuş gülermisin ağlarmısın yanii ne desem tersini yapıyo bu adam yaa kaydirigubbakcemile .Sonra o sinirimin üstüne bide birsürü misafir geldimi habersiz elim ayama dolandımı neyseki sevdiğim arkadaşlarımdıda biraz moralim düzeldi hemen pratik bişiler hazırladım atlattım onlarıdaaa. kaydirigubbakcemile2
Bu arada geçmişede baktımda dün heralde kocitolarla kavga günüydü herkes bozuşmuş kocişlerle şaşırdım yanii kaydirigubbakcemile3

herkese iyi pazarlar kızlar.dün çok sinirim bozuktu giremedim fazla.eşimden bez istedim dün dedim kremli evy baby al 1 haftadır sölüyorun ona alıştı bebek diye.o gitmiş bana canbebe getirmiş :oklava: bezi görünce tepem attı tabi bu ne yaa dedim şakamı bu ben bunu istemedim dedim.Ne dese beyenirsiniz oluşuna kıyamamış demişki oğlum en kalitelisini kullansın ondan onu almış kafamçokkarıştı meğer en kaliteli bez canbebe sanıyomuş gülermisin ağlarmısın yanii ne desem tersini yapıyo bu adam yaa kaydirigubbakcemile .Sonra o sinirimin üstüne bide birsürü misafir geldimi habersiz elim ayama dolandımı neyseki sevdiğim arkadaşlarımdıda biraz moralim düzeldi hemen pratik bişiler hazırladım atlattım onlarıdaaa. kaydirigubbakcemile2
Bu arada geçmişede baktımda dün heralde kocitolarla kavga günüydü herkes bozuşmuş kocişlerle şaşırdım yanii kaydirigubbakcemile3

sanada iii pazarlar cnm
kocısıngercekten bılmıyomus demekkı yaa oğlusuna en ııısını istemıs neyse sen en iyi bezı soylemıssındır artık bıdahakıne ısterse onu alır

kızlar bız salı gunu ızne ayrılıp esımın memleketıne gıtcez yarındn sonra orda net olamyacagından gıremem sanırım cokta alıstım buraya ama neyse daha yarın var en son vedalasırım sızınle

ya kızlar acıl yardım gerek kanguru alcaz chıcconunkıler bayagı ıyı gıbı ama craftın bı modelıde boyun desteklı falan fıyatıda cok daha ucuz
kanguru kullananlar tavsıyelerınızı beklıyorum netten sıparıs vercez aksama da

selam kızlar çok morelım bozuk dün çok güzel bı gun gecırdık ben kocam ve kızımla kızım 50 gunluk oldu ılk defa bı hafta sonu üçümüz yanlız kalabıldık eşim alısverıs merkezıne goturdu bızı gıyındık süslendık kızımla bındık arabmıza gıttık hersey cok guzeldıbana acayıp morel oldu eve dönüyodukkı arabanın bırı bızım arabaya sıfır yanasmıs bende bebekle zor zar arabaya bındım ama bu aradaa sırt cantamı dısarı bıraktım esım alır dıye meger oda görmemişmi kalmıs orda eve geldıkkı canta yok içinde cüzdanım bıraz para,eşimin evlılık yıldonumumuzde aldıgı küpelerımmafoldumben,kızımın göbeği (guya babasının mezun oldugu ıstanbul üniversitenın bahcesıne gömecektım) kızımın bıberonu esyaları gözluklerım hepsı gıttı cüzdanında kartım falan var ama arayan soran yok tabı
aksamdan berı dua edıyorum gerı gelsın dıye paraları altını alıp arasınlar dıye senağlamabı cantaya sahıp cıkamadım yaaffff:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
inşallah ınsan evladı bulurda cantamı arar benı senağlama

tüh ya geçmiş olsun siz yine de oranın güvenliğine bir sorsaydıız bazen bırakıyorlar gelip alır sahibi diye düşünüyorlar
bence gidip bi sorsun eşin

selam kızlar çok morelım bozuk dün çok güzel bı gun gecırdık ben kocam ve kızımla kızım 50 gunluk oldu ılk defa bı hafta sonu üçümüz yanlız kalabıldık eşim alısverıs merkezıne goturdu bızı gıyındık süslendık kızımla bındık arabmıza gıttık hersey cok guzeldıbana acayıp morel oldu eve dönüyodukkı arabanın bırı bızım arabaya sıfır yanasmıs bende bebekle zor zar arabaya bındım ama bu aradaa sırt cantamı dısarı bıraktım esım alır dıye meger oda görmemişmi kalmıs orda eve geldıkkı canta yok içinde cüzdanım bıraz para,eşimin evlılık yıldonumumuzde aldıgı küpelerımmafoldumben,kızımın göbeği (guya babasının mezun oldugu ıstanbul üniversitenın bahcesıne gömecektım) kızımın bıberonu esyaları gözluklerım hepsı gıttı cüzdanında kartım falan var ama arayan soran yok tabı
aksamdan berı dua edıyorum gerı gelsın dıye paraları altını alıp arasınlar dıye senağlamabı cantaya sahıp cıkamadım yaaffff:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
inşallah ınsan evladı bulurda cantamı arar benı senağlama

cnm gecmıs olsun manevı degeri yuksek seyler var içinde inş bı hayırsevere denk gelırde sıze getırır

fulya hikayeni az çok biliyorum tatlım inan aynı durumdayız bende boşanmanın eşiğindeyim eşimle şu anda 2 aydır arayıp sormuyor bizi kızım için çok üzgünüm babasız büyüyecek yavrum ama en azından o sorumsuz adamdan kurtulacağım artık bıçak kemiğe dayandı

Back
X