2009 Mayıs Anneleri

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Dün akşam Kanlıca'ya gezmelere gittik. Bizimki gittiğimiz yerde hamak keyfi yaptı. Evde salıncağını sevdiği için orda da hamakta yattı. Arada bi gidip arabada emzirdim sorun olmadı hihoyyyt Saat 23:30'du eve geldiğimizde. Tabi bizim cadı yolda sürekli uyuduğu için eve gelince uykusu kaçtı. Saat 1'de uyudu. Neyse sabah 6'ya kadar deliksiz uyudu da maşallah :nazar: :nazar: :nazar: Bende uykumu almış oldum hihoyyyt

Saat 9:30 gibi uyandık artık. Bizimki yine beline kadar mıçmış. Onun poposunu yıkadım. Emzirdim. Şimdi salıncağında yatıyor. Bende eşimin uyanmasını bekliyorum. Karnım acıktı gidipte uyandırayım bari kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bu babuline süte karıştırıp verin diyor direk versek olmazz mı öyle zor oluyorrr
siz nasıl veriyorsunuzz

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Dün akşam Kanlıca'ya gezmelere gittik. Bizimki gittiğimiz yerde hamak keyfi yaptı. Evde salıncağını sevdiği için orda da hamakta yattı. Arada bi gidip arabada emzirdim sorun olmadı hihoyyyt Saat 23:30'du eve geldiğimizde. Tabi bizim cadı yolda sürekli uyuduğu için eve gelince uykusu kaçtı. Saat 1'de uyudu. Neyse sabah 6'ya kadar deliksiz uyudu da maşallah :nazar: :nazar: :nazar: Bende uykumu almış oldum hihoyyyt

Saat 9:30 gibi uyandık artık. Bizimki yine beline kadar mıçmış. Onun poposunu yıkadım. Emzirdim. Şimdi salıncağında yatıyor. Bende eşimin uyanmasını bekliyorum. Karnım acıktı gidipte uyandırayım bari kaydirigubbakcemile3

cnm masallah defnos kızımız pek tatlı yıne
esınde kendnı affettırmıs sızı ne guzel gezdırmıs canm

ya kızlar bu babuline süte karıştırıp verin diyor direk versek olmazz mı öyle zor oluyorrr
siz nasıl veriyorsunuzz

Valla canım ben ilk önce süte karıştırıp verdim. Sonra direk vermeye başladım. Sibel'de direk veriyormuş a.s.

cnm masallah defnos kızımız pek tatlı yıne
esınde kendnı affettırmıs sızı ne guzel gezdırmıs canm

Sağolasın canım a.s. Evet gezdirdi ama daha unutmadım :umursamaz: Önümüzdeki günlerde ki tavırlarına bakıcam kaydirigubbakcemile3

ohhh pinoş ne güzel gezmişsiniz maşallah çok güzel görünüyorsunuz
mutluluğunuz bir ömür daim olsun inşallah

ohhh pinoş ne güzel gezmişsiniz maşallah çok güzel görünüyorsunuz
mutluluğunuz bir ömür daim olsun inşallah

Sağolasın canım a.s.

bu demek oluyor ki bende artık direk verecem:)))

Ver canım. Gerçi ben uzun zamandır vermiyorum. Eğer çok sancısı tutar da geçmezse o zaman veriyorum a.s.

Filiz'cim yani KIVILCIM seni facee'de ekledim canım. Sende kabul et bilgin olsun a.s.

günaydınlar kızlar bende gece 4 yattım sabah 7de ömere kalktık sonra aliyi besledik babaya teslim ettim uyudum 11 de kalktım kocişle tartıştık...şimdi yazamam kocam okuyabilir .....
ama beni deli ediyor sanki benim gergin sinirli olmaay hakkım yok gibi davranıyor .....
uyuyorum ne zaman kalakcaksın ben ne zaman uyuyacam diyor....

yaa gece 4 de yattım bırak uyuyayım bide çocuklara uğraştım bütün gün misafirliğe gidene kadarda iş yaptım çamaşır as katal ütüle yerleştir robot değilim ....deli oluyorum....ben para yok diye kadın alma işini erteliyorum ama yaranamıyorum dünden beri elli kadın parası gitti fuzuli ...acımak yokk ....o bana acımıyor bende ona acımayacam ....herşeyi yap getir diyecem .....sinirim en üst sevyede annesine gidecez bugün çocukları görsün diye bide diyorki dönerken annemi alalım ben yarın kızlarla buluşacam annen evdemi otursun dedim.....bu sefer benim neden haberimm yok diye sitem etti...anneni çok istiyorsan salı günü.al dedim ..

birsencim kocan hakkını ödeyemez valla
bunlara nasıl yaranılır biliyormusun umarsızca harcama yapacaksın hiçbişeyden kısmayacaksın sadece güler yüz göstereceksin bak o zama nasıl iyisin sen fedakarlık yaptıkca tepene çıkıyorlaar

ya kızlar gecmıse soyle bı bakabıldım herkesın dun esıyle tartısma gunymus pınar cnm sana uzulme derken dun aksam bende kavga ettım bızımkı baya sıddetlıydı herzamankı gıbı benım annem soyle senn annensoyle onunailesıne karsı cok doluyum isim mevzusundan zaten bahsetmıstım onceden bılırsınız zaten onun dısında esım ailesıne cok duskun herzaman ailesın haklıgorur o kadar yruldumkı benım alemse bı okadar degersızonn gozunde neyse detaya gırıp uzatmayayım heran gelebılır ben bazen bosanayı bıle dusunuyorumbana yapamazsın falan dıyodu sımdı oglumu bırakırsın gıdersen dıyo offfffff
sonrada hıcbıseyolmamıs gıbı benle barısmaya calısır ama bu hep boyle surer gıder daha 2 yılımız yenı doldu bunun bı senesınde zaten iş dolayısıyla farklı sehırlerdeydık benm esım cok sınırlı bıanda agzından hersey cıkar sonra o unutur ama ben hıc unutmuyorum dun aksamdan berı basım catlıyorr agrıdan

günaydınlar kızlar bende gece 4 yattım sabah 7de ömere kalktık sonra aliyi besledik babaya teslim ettim uyudum 11 de kalktım kocişle tartıştık...şimdi yazamam kocam okuyabilir .....
ama beni deli ediyor sanki benim gergin sinirli olmaay hakkım yok gibi davranıyor .....
uyuyorum ne zaman kalakcaksın ben ne zaman uyuyacam diyor....

yaa gece 4 de yattım bırak uyuyayım bide çocuklara uğraştım bütün gün misafirliğe gidene kadarda iş yaptım çamaşır as katal ütüle yerleştir robot değilim ....deli oluyorum....ben para yok diye kadın alma işini erteliyorum ama yaranamıyorum dünden beri elli kadın parası gitti fuzuli ...acımak yokk ....o bana acımıyor bende ona acımayacam ....herşeyi yap getir diyecem .....sinirim en üst sevyede annesine gidecez bugün çocukları görsün diye bide diyorki dönerken annemi alalım ben yarın kızlarla buluşacam annen evdemi otursun dedim.....bu sefer benim neden haberimm yok diye sitem etti...anneni çok istiyorsan salı günü.al dedim ..

bırsen sendemı bacım bunlara hıc yaranılmıyor ben bebeklunca degısır anlar bızım bı aile oldugumuzu derken adam daha costuu

pınar canım maşallah kuzun çok tatlı çok güzel çıkmışsınız mutluluğunuz daim olsun bak affettirmiş adam seni gezdirmiş ohh
buarada adet oldum nezman olucam derken adet oldum çok sevinçliyimhihoyyyt
birsencim bu kocaları anlamak çok zor
işleri düştüğü zamn melek gibi oluyolarr

aysun cum aynı bizde sizin gibiyiz cnm..
bugun net.te bişeye gülüyorum battı adama azıcık yuzumun gülmesi m..n..k gibi ne gülüyorsu diye bağırıo.bende gittim bak dedim seni sevmiyorum nefret ediyorum dedim ama saygısızlık hakaret etmiyorum dedim onca yaptıklarına rağmen.

kızım 2 yasına gelene kadar katlanabilirsem sonra iş bakar ve bosanırım diye düşünüyorum şimdilik... su an cok fazla seceneğim yok ne yazık kii... yada yılbasında piyango falan bana cıkarsaaaa:)))artık o zaman

çamasırları asayım sonra makina tutayım eve.yerleride sileyim bi yere gittiğimiz yok işe vereyim kendimi ben.tabi bir yandan ağlayarak her zamanki gibi..
öptüm sizi

Back
X