2009 Mayıs Anneleri

ayyy aygazı sildim bişey kızarınca bulaşık makinasıda yağ oluyor duvarda onları sildim kaynıyarığı attım ocağa en küçük gözde en kısık atesde patates yemeğinide attım yatak odasını topladım

şimdi ömer ayağımda ali kucağımda ömerim çok mız mız bugün yaaa

ilgin bizimkiler artık gündüzz hiç uyumuyor 10 dk. uyuyor oda sallanarak yaaaa ömerin gözler yarı acık sallıyorum bıraksam vıyak vıyak yaaaaa yasda geliyor gözünden üzülüyorum ama işimide yapmam lazım yaaa.........allhtan alişim sakin bugün mutfada onla konusa konusa yaptım işimi ömer vıyakladıııı

dışarı çıkınca kimseye çaktırmadan alayım
millet dalga geçer valla:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pınarcım teşekkür ederim tatlım:)))))))))))))))))

Rica ederim canım a.s.

anaaaaaammmmmmm ben yerimden kalkana kadar çocuk tekrar uyudu
vay be bugünleride görek nasipmiş:lepi:

Sus nazar değdirme çocuğa :1hug:

Ya kızartma yapınca gıcık oluyorum her yer yağ oluyor kötükedihüso Ben artık en derin tencerede yapıyorum kızartmayı sıçramasın diye kaydirigubbakcemile3

ilgin bacım seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 5yaşında tek bırakamıyorum geçen gün yakaladım ece anakucağındayken kızı bi sallıyo kızın boynu kopacaktı sürekli yüzüne bişiler örtmeye çalışıyo ayy kafayı yedim walla bencede ilk çocuk iki yaşındayken ikinciye karar verin yada 10yıl bekleyin

merhaba kızlar kızımın boynunda parmak ucu genişliğinde bi kızarıklık vardı bu gün doktora gittik egzama olmuş off çok moralim bozuk bi losyon verdi umarım işe yarar o kadarda dikkat ediyorum ya

şuan çok güzel yağmur yağıyooo şimşek çakıyo arap kızı camdan bakıyo:)) evde durmaktan sıyırdım iyice
bi çay koyım yağmurda güzel gider çocuklarda uyumuşken hani

merhaba kızlar kızımın boynunda parmak ucu genişliğinde bi kızarıklık vardı bu gün doktora gittik egzama olmuş off çok moralim bozuk bi losyon verdi umarım işe yarar o kadarda dikkat ediyorum ya

Canım çok geçmiş olsun. Sıkma canını düzelir inşallah hemen a.s.

şuan çok güzel yağmur yağıyooo şimşek çakıyo arap kızı camdan bakıyo:)) evde durmaktan sıyırdım iyice
bi çay koyım yağmurda güzel gider çocuklarda uyumuşken hani

Koy canım valla iyi gider. Bende severim ama bizim ev 30 derece. Bu sıcakta ancak su çekiliyor yada soğuk meyve hihoyyyt

Defnoş uyukluyor gibi. Arada gözünü açıyor ama :uhm: Yavaştan ütüye başlayayım a.s.

offff yaaa veletleri yıkayım dedim amannn alişi yıkadım güzrlceee oturdum her yerini ovarak yağ sürdüm gülüştük sonra giydirdim anakucağına attım ömeri yıkayacam ömerde aççç aman ömeri yıkayana kadar aliii yırt kendiniiiiiiii sonra salladım anakucağını ömeri giydirdim mama yapana kadarrrrrrrrrr aliii kırmızı mor olmuşş yaaa bu cocuk çok fena oldu yaaa ömer açtı ali yiyor ömer vızıldıyorr offfffffffffffff

yimeklerim piştiii ben yemek yiyemedim meyveyiyecemmm şunları atayımda bi beşiğee

ay açlıktan elim ayağım titredi yaa
kan şekerim düştü
çayın yanında ekmek arası yedim tek başına sofra hazırlanmıyo
akşam yemeğimde ocakta ohh taze fasulye pişiriyorum yanına bide makarna yeterr
oğlum uyurken kızımla ilgilenimçok kıskanıyo sevemiyoruz ecemizi

yoruldm ya meyve yemeğe halim yok banyo leğeni topla banyoyu topla daha çamaşır yıkıyacam balkondakileri alacam katlaycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…