offff yaaa veletleri yıkayım dedim amannn alişi yıkadım güzrlceee oturdum her yerini ovarak yağ sürdüm gülüştük sonra giydirdim anakucağına attım ömeri yıkayacam ömerde aççç aman ömeri yıkayana kadar aliii yırt kendiniiiiiiii sonra salladım anakucağını ömeri giydirdim mama yapana kadarrrrrrrrrr aliii kırmızı mor olmuşş yaaa bu cocuk çok fena oldu yaaa ömer açtı ali yiyor ömer vızıldıyorr offfffffffffffff
yimeklerim piştiii ben yemek yiyemedim meyveyiyecemmm şunları atayımda bi beşiğee
ay açlıktan elim ayağım titredi yaa
kan şekerim düştü
çayın yanında ekmek arası yedim tek başına sofra hazırlanmıyo
akşam yemeğimde ocakta ohh taze fasulye pişiriyorum yanına bide makarna yeterr
oğlum uyurken kızımla ilgilenimçok kıskanıyo sevemiyoruz ecemizi
yoruldm ya meyve yemeğe halim yok banyo leğeni topla banyoyu topla daha çamaşır yıkıyacam balkondakileri alacam katlaycam
slm hanımlar nasılsı ız bayadır giremedim foruma
bu gün eren tam 2 ayını doldurdu aşımızıda olduk ateş falan olmaz inşallah ama oğluşum çok mızmız bu günnn
pnrhlt cnm ben calpol aldım ama vermedim ateşi çıkımadı henüzz
versemmi acaba yaaa
Canım bi çay kaşığı ver hiçbir zararı yok. Bende gitmeden vermeyi akıl etmemiştim. Eve gelince verdim. Çok şükür çıkmadı hiç yerimseniben
a.s.hemen veriyorum bitanem saoll
TAMAM PINARCIM AKLIMDA ZATEn.ben geçen haftadan beri 3 numara kullanıyorum. 2 artık küçük geliyor canım.
ayyy pınarcığım küvette hiç yıkıyamam bende yıkanırın onlarla
böle idra edecez ...çok yorudum klozet lavoba yıkandı
çamasır attım makinaya tek pilavla salata kaldı
pınar defne gündüz uyuyor gece nasıll gecede uyuyorsa masallah ona valla bak ben sallamaktan helak oldum en fazla yarım saat uyuyolar......
cnm 2 numara 3-6 kilo bebekler için benim ömer 6 kilo o yüzden geçecem ali daha 6 olmadı o elimdekini kullansın .....iki paket beim var iki bebeğe bir hafta gidiyordu b,ir paket şimdi nasıl olur bilmem
yaaa deniz için olan bezlerden alsammı kızlar yoksa çok suda kalmayacakları için normal bezlemi soksamm
pınarcım bende 3 numara prımaya gectım 2 numara bacak aralarını kızartıyodu benımkı daha 6 kılo olmadı ama ben kullanıyorum gayette memnunum
oyy sabahtan berı bı yemek yapamadım bızımkını ayagımdan ındırıyorum acıyor gozlerınıkafamçokkarıştı bıde uyanınca meme ıstıyor ama sagıpta verıyorum mecburen hep yarılmıs meme başımsenağlama zonkluyo valla öff ya inşallah 1 yasına kadar bırakır memeyı valla ne zormus emzırmek
Kizlar selamlar,
Henüz tam okuyamadim gecmisi(gece mesaisinde firsat bulursam artik) ama dün bir ara göz atmistim, resimler süper. Keyfinize diyecek yokmus, bebislerde büyümüs. Oh ne ala memleket...
Bu arada Pinar'cigim, gözüme carpti, findik yedim demissin. Findik ve Ceviz fena gaz yapiyor canim ya. Hatta doktorda yemememi söylemisti bana, aklinda bulunsun. Ve ben 2 haftadan beridir 3 numara kullaniyorum, baslarda biraz bol gibiydi ama simdi tam uyuyor. Cabucak büyüdü bunlar ya...
Keyfim yok bugün. Ilk kez oglumu tek basima banyo yaptirdim, sabah feci kustuBir garip bugün, uyuyup uyaniyor. Simdi disari cikarayim biraz, sonra görüsürüz.
Bizimkide geçen hafta 5 kiloydu ama dediğin gibi bacak araları kızarıyor. Bu bezler bitsin geçeyim hemen 3 numaraya a.s.
Canım ya o göğüs acısını en iyi ben bilirim. Benim hala fena tahriş halde. Ben hala bazen ağlayarak emziriyorum valla :çok üzgünüm: Ama en iyi Garmastan diye bi krem var o geliyo bacım. Mutlaka al eczaneden. Mavi yağsız bişey. Bebek emebiliyor. Sabah öğlen akşam sür demişti bana doktor. Bi kaç kere peşpeşe srünce geçiyor. Bizim kız ağzını tam açmadığı sadece meme ucunu aldığı için benim hiç bitmiyor. Biri düzelirken biri başlıyor. Bide aventin göğüs kalkanını al. Kremi sür kalkanı tak. Bikaç günde düzelir tatlım a.s.
dedıgın kremıde bı deneyeyım bepanten suruyorum valla dıgerlerı fayda etmedı evde 5 cesıt meme ucu kremı var masallah ben medelanın gogus kalkanını aldım anam egılınce bırıken tüm süt kafamdan asagı akıyo gülermısın aglarmısın bıde 33TL vermıstım zıyan oldu paramda kullanamıyorum kafamçokkarıştı
merhaba kızlar göğüs ucu çatlakları için acı çeken arkadaşlarım mutlaka bepanten sürün çok işe yarıyo bide bigudicim kızına memeyi verirken önce hafif yanağına değidirki iyice açsın ağznı canın yanmasın a.s.
dedıgın kremıde bı deneyeyım bepanten suruyorum valla dıgerlerı fayda etmedı evde 5 cesıt meme ucu kremı var masallah ben medelanın gogus kalkanını aldım anam egılınce bırıken tüm süt kafamdan asagı akıyo gülermısın aglarmısın bıde 33TL vermıstım zıyan oldu paramda kullanamıyorum kafamçokkarıştı
merhaba kızlar göğüs ucu çatlakları için acı çeken arkadaşlarım mutlaka bepanten sürün çok işe yarıyo bide bigudicim kızına memeyi verirken önce hafif yanağına değidirki iyice açsın ağznı canın yanmasın a.s.
saol canım bıde öle deneyeyım ama tam almıyo memeyı agzına ne yaptıysam olmadısenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?