men deldimmmmmmmsabahtan beri pc açık ama bi türlü yazamadım :bbo:
ayy yine yoruldum yoruldum oturdum yafs kafamçokkarıştı
sabah kalktık kızımı doyurdum altını açtım çamaşırlarının hepsini indirdim gardolabını şifonyerini herbişeyini boşalttım sonra küçükleri ayırdım koydum bi kenera bazılarını ihtiyacı olan birine bazcılarınıda kendime saklıyacam bi kızım daha olursa ilerde diye :kedi::kedi: okadar elbiseyle ben kesin 3 kız büyütürüm yaw kaydirigubbakcemile3 topla topla bitmedi nese saat oldu 3
hastaneye gittik kalça ultrasonu için şükür sonuç iyi çıktı kaydirigubbakcemile2 sonra dr teyzemize muayene olduk ordada herşey normaldikaydirigubbakcemile2
ben kızı kanguruya koyup minübüsle hastaneye gittim minübüs durunca benim cadı kıyamet kopartıyor gidince susuyordu adamda anladı herhalde bastı gaza hiç durmadan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eve geldik odasına kaldığım yerden dvm ettim saat 7.30 bitti ..kafamçokkarıştı
Gazeli yıkadım emdirdim yatırdım..sonra ben duş aldım zemuszemus
sıra bizim çamaşırlardaydı kendi odamıda bir güzel toparladım çarşafları falan değiştirdim çamaşırları yerleştirdim ...:sinifsinif:
banyoyu wc yi çifledim :bbo:
birazdanda kociş gelecek Allahtan akşam yemeğim vardı yemek yiyecez mutfaga dvm
yarında silip süpürüp toz aldım mı tamamdır hafta sonuda camları kapıları silerim ..
ayy yazarken bile tekrar yoruldum yafs kafamçokkarıştı
pınar bacım sen bu kızı günde 2 defa yıkamaya başladın yafs :bbo::bbo: aman dikkat et kuzucuğuma he üşütme Allah korusun :Saruboceq:
ya bu kadar şeye nası yetişiyosunuz sizzz saygıyla eğiliyorumbuyrunnnnnnnnn
yaw kızlarr nerdesinizz bu gece neden kimse yokk( pöfff
iyi geceler eltim ve kaynım geldi geç geldiler öldüm açlıktan neyse yimek yedik bulaşıları akıttım çay dondurma faslı yeni gittiler veletler uyuyor bende yatacam bakem dedim
anka cnm sende ist.gel senin adınada buluşma yapak kuşummm yeterki gönüller bir olsunnn
hadi öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz
selam bacılar napıyonuz
benım bıdıklar daha uyumadı bırını sepette sallıyoz bırıde ayaklarımda benımde gozumdn uyku akıyor valla
iyi gecelerrr hanımlarrrrrrrrrrrr
bu gün çok çok çok yorulmuşum yaaa bi banyo yaptımm yorgunluğum çıksın diye...ayaklarımın altı sızlıyoooerenim,kocişim uyuduu bende birazdan yatarımmm....
mirmirmirmirmirmirmirmir
gunaydınnn herkese...ama kımsecıkler yok daha..hihoyyyt
3gun yoktum aboooo sayfa sayfa ustune.kafamçokkarıştıokuyamadım anacım gecmişi saatler lazım falla..ama herkes kocasıyla arasını duseltmişş sankıı..
bıde buluşmaa olmuşşş resımlerı goremedım daha..ohh gene bulusmusunuz gacılarrr
bıs gene uykusuz gunlerdeysdık 3gun deıl pc accak yemek yapcak vaktım olmADI.annmde bendeydı ama durduraadıkkı benım sıpayıı arabayla şehır turklarımı atmadıkk soluu dr damı almadıkk yok gene yokk..Allahtan bişi cik yok saglıında huysuz iştezemuszemus
sonunda aldım ANASONNNN dun gece gusel bı uyku cektık aılecekkkaydirigubbakcemile3
sabah 7 de uyandık 9 da gerı uyuduydu uyandııı şimcikkkk
anason hala etkısınımı gosterıo ne benımkı emdı gerı uyudu yafsCADIARZU
bu arada barıstık bısde eşimle..ozur dıledııı opuyorumnanaktan
bısden bukadar..
sızde newar ne yokk bacılarr
günaydın arkadaşlarrr yorgın bi günün ardından uykusuz bi gece geçirdim erenim uyudu daha yeni..yavrum hafif ateşlendi 37 oldu ama calpol vermiştim dün , sabah bida verdim iyi şimdi..
bende sersem gibiyimm bu gün doğum parasını almaya gitcem postaneye eğer yattıysa of bebişimi bırakıp gitcem ama aklım hep onda olcakk.
Günaydın kızlarr,bir taaftan bilg.biyandanda kızımı ayağımda sallıyorumkaydirigubbakcemile3 amauyumaya niyeti yok cin gibi bana bakıyor
canım anasonu bebeğemi içirdin kendinmi içtinCADIARZU
kızlar bende size bunu sorucaktım paralar yatmışmıdır diye,hemen yatarmı acaba canım sen alırsan haber verirmisin
Günaydın kızlarr,bir taaftan bilg.biyandanda kızımı ayağımda sallıyorumkaydirigubbakcemile3 amauyumaya niyeti yok cin gibi bana bakıyor
canım anasonu bebeğemi içirdin kendinmi içtinCADIARZU
kızlar bende size bunu sorucaktım paralar yatmışmıdır diye,hemen yatarmı acaba canım sen alırsan haber verirmisin
günaydınn bacılar ben bugün istanbula gidiyorum walla sizi çok özliycem fırsat buldukça girmeye çalışıcam anadolu yakasında buluşma ayarlarsanız haberim olsun öpüyorum sizi
Günaydin Kizlar,
Biz bugün aralardaki mizildanmalari saymazsak güzel uyuduk sayilir. Yalniz oglumun burnunda tikaniklik var hafif, damla falanda yok, ne yapmaliyim bilmiyorum. Esim gelsinde eczaneye gideriz olmazsa.
Siribron, hadi gözün aydin canim, uykuyla bulusmaya baslamissin nihayet. Hep böyle gider insallah.
Birsen bende sabah kalkinca koltugun üzerine yatiriyorum, kendi kendine oyalaniyor. Biraz mizildanirsa dikkatini dagitacak birseyler buluyorum. O sürede evi toparlayip kahvalti yapiyorum. Ama benim oglum daha elleriyle oynamiyor, sabirsizlikla bekliyorum bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?