2009 Mayıs Anneleri

iyi geceler eltim ve kaynım geldi geç geldiler öldüm açlıktan neyse yimek yedik bulaşıları akıttım çay dondurma faslı yeni gittiler veletler uyuyor bende yatacam bakem dedim

anka cnm sende ist.gel senin adınada buluşma yapak kuşummm yeterki gönüller bir olsunnn

hadi öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz

selam bacılar napıyonuz
benım bıdıklar daha uyumadı bırını sepette sallıyoz bırıde ayaklarımda benımde gozumdn uyku akıyor valla

iyi gecelerrr hanımlarrrrrrrrrrrr
bu gün çok çok çok yorulmuşum yaaa bi banyo yaptımm yorgunluğum çıksın diye...ayaklarımın altı sızlıyoooerenim,kocişim uyuduu bende birazdan yatarımmm....
mirmirmirmirmirmirmirmir

Canım ya bizikide aynen dediğin gibi arabada giderken tık yok. Ama kırmızı ışıkta falan durunca anında gözlerini açıyor kaydirigubbakcemile3 Kalça ultrasonu da iyi geçmiş çok sevindim canım a.s.

Şu küçükleri kaldırma işini benimde yapmam lazım ya :1no2:

pınar bacım sen bu kızı günde 2 defa yıkamaya başladın yafs :bbo::bbo: aman dikkat et kuzucuğuma he üşütme Allah korusun :Saruboceq:

Yok canım alışkın o merak etme. Ben genelde çok sıcakken hem gündüz hem gece yıkıyorum yerimseniben

ya bu kadar şeye nası yetişiyosunuz sizzz saygıyla eğiliyorumbuyrunnnnnnnnn

Kız haftada bir yapıyorum bu kadar işi. Sende ona denk gelmişsin kaydirigubbakcemile3

yaw kızlarr nerdesinizz bu gece neden kimse yokk ( pöfff

Herkese uyumuş bu gece kaydirigubbakcemile3

Sen atıştırsaydın bacım niye bekledin o saate kadar klava: Halsiz kalma sen a.s.

selam bacılar napıyonuz
benım bıdıklar daha uyumadı bırını sepette sallıyoz bırıde ayaklarımda benımde gozumdn uyku akıyor valla

Ay yerim sizin bıdıkları ya. Valla ben biriyle zor uğraşıyorum. Helal olsun size a.s.

Bugün herkese yorulmuş valla a.s

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Defnoşum 6'da uyandı. Emzirdim, gazını çıkardım, beşiğine yatırdım. 10 dk geçti hala uyumadı. Normalde hemen gitmesi lazım. Sonra bir ses geldi. Bizimkinin derdi belli oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Aldım hemen poposunu yıkadım. Tekrar emzirdim, memede uyukladı. Yerine koyunca uyandı zilli. Bende aldım salona geldim. Yatırdım salıncağına. Şimdi cin cin bana bakıyor. Uyusa da bende azcık uyusam ya :çok üzgünüm: Çocuk dün o kadar uyudu ki yeter artık dedi valla kaydirigubbakcemile3

Bugün kahvaltıya anneme gideceğim. Sonrada sahil keyfi yapacağız annişkomla. Gerçi bugün çok dikkatli olmak lazım. Hava 33 derece hissedilir sıcaklık 45 derece olacakmış. Dışarıda fazla kalmamak lazım CADIARZU

Defnoş uyudu hihoyyyt Benimde karnım acıktı be cokacimcoook Az bişey atıştırıp hemen cup koltuğa kıvrılayım zemuszemus

Ooooo ben uyudum uyandım daha kimsecikler gelmemiş :1shok:

Uyandım, duşumu aldım. Defnoş uyanmadan yatak odasını falan toparlayayım. O uyanınca emzirir çıkarım hihoyyyt

gunaydınnn herkese...ama kımsecıkler yok daha..hihoyyyt
3gun yoktum aboooo sayfa sayfa ustune.kafamçokkarıştıokuyamadım anacım gecmişi saatler lazım falla..ama herkes kocasıyla arasını duseltmişş sankıı..
bıde buluşmaa olmuşşş resımlerı goremedım daha..ohh gene bulusmusunuz gacılarrr

bıs gene uykusuz gunlerdeysdık 3gun deıl pc accak yemek yapcak vaktım olmADI.annmde bendeydı ama durduraadıkkı benım sıpayıı arabayla şehır turklarımı atmadıkk soluu dr damı almadıkk yok gene yokk..Allahtan bişi cik yok saglıında huysuz iştezemuszemus
sonunda aldım ANASONNNN dun gece gusel bı uyku cektık aılecekkkaydirigubbakcemile3
sabah 7 de uyandık 9 da gerı uyuduydu uyandııı şimcikkkk
anason hala etkısınımı gosterıo ne benımkı emdı gerı uyudu yafsCADIARZU
bu arada barıstık bısde eşimle..ozur dıledııı opuyorumnanaktan
bısden bukadar..
sızde newar ne yokk bacılarr

günaydın arkadaşlarrr yorgın bi günün ardından uykusuz bi gece geçirdim erenim uyudu daha yeni..yavrum hafif ateşlendi 37 oldu ama calpol vermiştim dün , sabah bida verdim iyi şimdi..
bende sersem gibiyimm bu gün doğum parasını almaya gitcem postaneye eğer yattıysa of bebişimi bırakıp gitcem ama aklım hep onda olcakk.

Günaydın kızlarr,bir taaftan bilg.biyandanda kızımı ayağımda sallıyorumkaydirigubbakcemile3 amauyumaya niyeti yok cin gibi bana bakıyor

canım anasonu bebeğemi içirdin kendinmi içtinCADIARZU

kızlar bende size bunu sorucaktım paralar yatmışmıdır diye,hemen yatarmı acaba canım sen alırsan haber verirmisin

resimlerrrr superr cıkmışş hatunlarrr..:lepi:
sizde kuzucuklarda cok gusel gorukuosunuzz kıskandırmaya bıre bırsınız haneee:kedi:
buyumuşişşş kuzucuklarr yafss...
hepsıne toptan maşllahhhh

canım bebeğe içirdimmm:kedi:
ne cayı denedıysem olmdı..ıyıgeceler cayı,uyku yapsın dıe beb cayı,rezene cık cık cık uyumadı sıpa..
en sonunda tak ettı gıttım aldım anason verdım oglana:kedi:
dun superr uyudu hıc ole uyumadıydı aksam 10 da gectı gece uykusuna...4 e kadar 2 kere emmeye kalktı sonra sı sat bası gene ama olsun buna sukurrr:Saruboceq:

bu gün alabilirsem haber veririm tabi cnm

günaydınn bacılar ben bugün istanbula gidiyorum walla sizi çok özliycem fırsat buldukça girmeye çalışıcam anadolu yakasında buluşma ayarlarsanız haberim olsun öpüyorum sizi

günaydınlar bizde erkencilerdeniz ama giremedim önce aliş kalktı mama faslı yaptık mıçmış altını temizledim uyumadı ....sonra kalktım aksamdan kalama dondurma kaseleri bardaklar vardı etrafda
onları topladım dün bezelye ayıklamıştım onu buzluğa koydum .....salonu topladım ömüş kalktı onu yedirdim alt temizliği ali deli gibi ağlıyor onu sakşnleştir....uyut tabi gündüzleri tilki uykusunda çocuklarr o ayrıı .....sonra çamaşır astım....çay koydum sadece şokella çay içecem canım öle istedi bugün....

bugün çok sıcak diye salona çektim pc yi koridor kaplo oldu ....ama buırada sizden ayrı kalamam

alim sakinleşmiş kendi kendine aguluyor elini keşfediyorr.....
allahım ağlamadığında böle olduğunda nasıl güzelll ikisi ayrı tat yaaaaaaaaaa

anka cnm alişim fıtıkfı para vs. bağladık ama tutmadı cnm yaa bantladık bağladık olmuyor kayıyor bant koyduğumda canı yanıyor pansuman bandı aldık yuımuşak olsun diye olmadı doktora sordumhayır bişey yapmayın dedi geçecek o dedi eskisi gibi değil şimdi var ama öle çok pırtlak durmuyor

Günaydin Kizlar,

Biz bugün aralardaki mizildanmalari saymazsak güzel uyuduk sayilir. Yalniz oglumun burnunda tikaniklik var hafif, damla falanda yok, ne yapmaliyim bilmiyorum. Esim gelsinde eczaneye gideriz olmazsa.

Siribron, hadi gözün aydin canim, uykuyla bulusmaya baslamissin nihayet. Hep böyle gider insallah.

Birsen bende sabah kalkinca koltugun üzerine yatiriyorum, kendi kendine oyalaniyor. Biraz mizildanirsa dikkatini dagitacak birseyler buluyorum. O sürede evi toparlayip kahvalti yapiyorum. Ama benim oglum daha elleriyle oynamiyor, sabirsizlikla bekliyorum bende:)

kıvılcım merak etme tatlımm oynayacak benim ömüş de daha bakmıyorr oynamıyor ali bizim kudurkk işte

saolasın cnm benım..
sende werıodun dımı anason?yanlış hatırlamıorum dur inş.sendekı anasoın beb cayımı nasıl werıosun cnm?nasıl demlenıo yani?

burun için serum fızyolojık var cnm ondan al ıı gelıo...Şeniz

hanı dedım yanlışmı werdım benımkı hala uyuyodakaydirigubbakcemile3etkısı gecmedımı acep dıorum.dun aksam 9 gıbı wermiiştimmCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…