Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya Defnoş uyanınca yatmaktan sıkıldı diye anakucağına koyup tv'nin karşısına koydum. Ağlamaya başlayınca yanına bi geldim ki bu halde :1shok: Ya bu çocuk nasıl beceriyor bu kadar hareketli olmayı ya delikafadulden Geçen günde koltukta dik yatırdığım halde 5 dk sonra yan yatmış ve koltuğun ucuna gelmiş halde buldum :1shok: Sizinkilerde bu kadar dönüyomu kızlar :uhm:
![]()
Bursalı hatunlar süpersiniz valla ev daha rahat olmuştur yediğiniz içtiğiniz sizin olsun anlatın bakalım nelerden konuştunuz?
Pınarım bu benim gelin hiperaktif oy tipe bak ne hale gelmiş opuyorumnanaktan gerçi benim oğlanında kalır yanı yok bu hareketlilikle bunlardan çekeceğimiz var
Bende ayni dertten muzdaribim canim. "la" sözcügünü duyar duymaz dönmeye calisiyor cocuk
Dönecegim diye deli oluyor ve neredeyse kendi basina dönmeyi basaracak, ramak kaldi:) Bazen altini degistirirken "hop, hoppa, hoppala" gibi sözcükler söyleyince cocuk cildiriyor, kendini asagi atmaya calisiyordu. Meger esim dönderirken hep "hoppala" diyormus ondan, benimlede oyun oynadigini saniyor:) Kaymaya gelince, eskiden koltuga yatirir mutfaga ya da tuvalete kisa araliklarla giderdim, artik gidemiyorum, sürüne sürüne neredeyse düsecek oluyor. Bu arada Defne'nin fotografida süper:)
o kadar alıntı yaptım hepsi gitti.
incihancım fotolar süper güzel bir gün olmuş bebişlerin toplu resmine bayıldım bu arada.EEEE sizleride gördük tabi valla hepiniz gençsiniz.
Pınar yine hamaratlık yapıyorsun ya
Sibelcim boşver rejimi ye gitsişn
Yeni anne canım iyi ateş yapmamış atlatmışsınız
Kıvılcım iyiki yerdeymiş Pınarı ki koltukta falan değilmiş ya benim kızda çok dönüyor bebek arabamızı aldık bugün geldi bende onda yatırmıştım bi baktım ayaklar çıkmış dışarı dedim ya bağlıycaz yada yanında olcaz.
mimesra hadi eğlenmişsiniz.
mutaharacım sen bu işe baş koydun sonucu merakla bekliyorum tığ gibi göreyim seni.
Bigudicim naber
İLGİN sende regl olursyun sütün engelliyordur 1 yıla kadar yolu var.
kim kimdir diye sormuştunuz tanıştırayım soldabaşlarsak
civciv hülya,Bendeniz,mimaresra ve seherim semra
Sagol canim.
Evet canim Doruk sacli bir bebek, dik dik oluyor senin Bora Bey'in saclari gibi:)
Ya gecede uyumuyorsa, ne zaman uyuyor bu cocuk canim ya? Uykusuz kalinca insan sersem gibi oluyor, umarim caresini bulursunuz, belki yeni salincagi ise yarar?
Tesekkürler Sibel Teyzesi.
Sagol canim, ciddi bir bebek haklisin. Bazen büyük adam gibi bakiyor boyuna bakmadan:)
Sagol Burcu'cugum, sari kafa simdilik ama koyulasir ileride, cünkü benim saclarimda bebekken sariymis, sonradan kahveye dönüsmüs.
Benim emzirme sorunum var canim, oglum bir süredir emmeye pek hevesli degil, özellikle sabah uyandiginda. Sonrasinda 5 dk emip ilgisini baska seye kaydiriyor, kivraniyor v.s. Bu yüzden saat araligim bozuldu, sürekli dayiyorum agzina. Yarim saatte bir, hatta 15 dk'da bir bazen. Bol emdigini hissedersem, 1 saat araliklarla. Ama normali bildigim kadariyla 2 saatte bir, her bir gögüs 10 dk olmaliymis...
Ne güzel canim, esin kiymetini biliyor ve umarim hep böyle atraktif davranir.
Üzme kendini canim ya, bence düzeni bozuldugu icin, yeni düzene adapte olamamistir kizin. Benim oglumdada benzer sorun var, Gecen ayin 17'sinden bugüne kadar, yani 1 ayda 850 gram civarinda almis. Tabi benim tartim bozuk degilse. Ilk dogdugu ay, 1 kilodan fazla almisti. Bu ay cok kustu, asiri hareketli ve emme hevesi pek yok, o yüzden sanirim. Mama vermemeye direniyorum simdilik ama kilo alimi yavaslamaya devam ederse, care yok galiba...
Ne güzel bir dayanisma. Ben olsaydim, bende inanilmaz mutlu olurdum, seni cok iyi anliyorum Meltem'cigim...
Merakla bekliyorum sonucu:)
Masallah Bora'ciga, cin gibi bu cocuk ya, belli tipinden zaten yaramaz olacagi:) Ve resimlerinizi merakla bekleyecegiz, size iyi eglenceler canim...
Gecmis olsun sana ve Kagan'a canim. Bencede kakasi normal degil, yine bir tahlil etsinler.
Benimde dün aklima geldi, görünmüyor kac gündür. Sanirim ufak canavarla ugrasmaktan vakit bulamiyordur![]()
ya kizlar bu arada benim bogazlarim felaket şişti ya..yazin ortasinda şaka gibi valla..yutkunamiyorum..pastil emdim biraz..böö hiçte sevmem onu..yarisina kadar anca tahammul ettim..sabahtan beride sicak şeyler tüketiyorum..terledim vallaay bunu şip diye geciren bi taktiginiz yokmu
zencefille bal iyi geliyordu..ama evde yok..işin kötü tarafi kulaklarimada vuruyor..neysem gecer herhalde :)
Kızlaaaaaaaaaaaaar günnaydııııın, uykum vaaaar, bide 27 temmuzda kuzenim eşi ve minik yumurcakları geliyooo, onlar gelince nolcak bu uykusuzluk halim bilmem... gece uymazdık biz normalde, e gündüzde gezmek lazım... bi düzen oturtmalıyımlmaz:
selam kizlar a.s. gene ben :) yatsiyi kilip hemen yattim ama uyuyamadim sinirden hala..o kilo konusunda sakinleşmiştim :) bu sefer eşime cok sinirlendim..bişeyde demedim ama kulaklarimdan ates cikiyor :)))) bugun 16 temmuz kizlar..bizim ilk bulusma günümüz..hani her bir şeyin yildönümünü kutlayan biri degilim yanliş anlaşilmasin..ama bugun bizim için özellikle eşim için önemli..idiiii diyim..cünkü eşim okuldayken 6 ay benimle konusmak için ugrasmis,jestlerinin,süprizlerinin,emeginin karşiliğini 4 sene önce bugun almişti..tek istedigi bi kere konusmakti..konus öyle red et beni demişti..bende sonunda peki yüzüne karsi hayir demek için bulusalim demiştim..20dakika sonra kalkmak üzere oturmustum masaya..seytan tüyümü ne var bu adamda o masadan 3.5 saatte kalkabilmiştim..hiç kafamdaki gibi kötüledigim biri degildi vs vs..velhasili kelam benim için önemli bigun..onun için cok daha önemli olmasi gereken bigün!!
eşime bugun için hediye bile aldim..ama sagolsun o bu hediyeyi normal bişi sandi!! anlamadi..
kizin nufus cuzdanini gösterdim..veriliş tarihine bak dedim..16 temmuz 2009 dedi..ee dedim..eee dedi!!!
adam bugunu kutlamayi unutmus..o da yetmemiş 16 temmuzun ne oldugunu bile unutmus ya..pes!!
tek kelam etmedim..namazi bekleyip kildim yattim..ama nerde uyucam..bide bogazlarim şişmiş..yutkunamiyorum..hepten sinir oldum..
ay bu arada eşim fil hafizali biridir..biraz zorlasa adam dogdugu günü bile hatirlar eminim..ay 16 temmuz ne diyor ya..off offff..
tamam sen önemsemiyebilirsin..ama biliyorsunki karin böyle şeylere önem verir..onun için önemser bari insan ya!! püfff..
selam kızlar bugün aşımızı olduk gitmeden bi kaşık minoset verdim kızım hiç ağlamadı hemşireler şok oldu ama babası sayesinde o elini tutup gözgöze telkinle bu kız babacı ama 8 den beri ateşi var 37.5 olunca hee-men soydum ıslak bezle sildim su verdim 36 oldu sonra yine fırladı habire ıslatıyorum sabit tutmaya çalışıyorum ateşini.doktor 3 gün yıkama sil dedi bide.kilosu 5400 olmuş boyu 60 cm gelişimi iyi dedi bakalım.
oy maşaAllah kuzuma aglamamiş hiç,kilosuda boyuda iyi olmus :) canim ates düşürücüyü muhakkak saatinde ver..ben ne olsa düştü diye ilk gece vermemiştim..ama sürekli ölçtüm..bi baktim 6 saat gecince ates gene yükselmeye basladi..sen düzenli ver..hiç çikmasin boş yere..buarada bugun doktor bana 37.2 yi gecince ates sayilir dedi..cok gecmiş olsun..inşaAllah bidaha cikmaz..
hmmm bi deniyeyim su bamyali olani![]()
Allah'tan evde abur cubur yok..olsa coktan dalmiştim![]()
selam kızlar nasılsınız
sibelcim pınarcım sizin salıncaklardan bende almak istiyorum siz nerden aldınız ben burada hamak tarzı bulamadım kızlar
bu arada ben hala regl olmadım çok sıkıntı var üzerimde kızlar
incihan cnm beşiğini sen nerden aldın
Geçmiş olsun cnm, kulak işi kötü ya iyiki farketmişsiniz farketmesi zordur çünkü ağlar ama niye ağladığı anlaşılmaz, bu arada bizde bugün benim için gidice dr a yine mastit oldum sanırım, gidice kağanında işitme testini yaptırırız
Cnm sen bildiğini yap yine, ama hani hep derler ya aç olsa durmaz hep ağlar diye, yokmuydu öyle bişi
Ayy bu erkekler varyaaaa, evlenince herşeyi unutuyolar nedense, bizimkide evlilik yıldönümümüzü üstünkörü kutladı, aman boşver tuba ya
Var cnm var :))) kilo olmasmıı, sadece takmamaya çalışıyorum, valla işin aslı tubişim süt kaçar diye korkuyorum, ama bi ara gidicem diyetisyene dr kontrolünde kilo vermeyi planlıyorum cnm, üniv. ye giderken kendim diyet yaparak 84 kg dan 56 kg a düşmüştüm, sonra midem rahatsızlandı küçük çapta bi ülser oluştu, onu tedavi ettik dedim gastrit yanıma kaldı, çok fene bişiydi ülser olunca haşlama hariç hiç bişi yiyemez duruma gelmiştim,
üstelik işin garibi çok sağlıklı bi diyet yaptığımı düşünüyodum, bol sebze meyve süt yoğrt, prtein ayarlaması fln yapmıştım, aman neyse ağzım yandı benim, bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyoruma.s.
Kafama bi taş yidim sankiiii,:tomato: kız ne diyom cehennem diyom sıcağı diyom, akşam üstüde deli gibi rüzgar, ona rağmen akşam çıkarıyorum çoğu zaman, kış gelsin diye bekleyen bi benim sanırm:bbo:
Maşallah cnm hiç ağlamadımı kuzuuum, cnm bunlar hakikaten bizden daha dirayetli he
Ayy bende yapıcam ama malz. lazım, bi tarifte benden, taze yeşil soğanı ince ince doğrayıp yoğurt ve tuz ekliyorusss sonra direk mideye hmmm:lepi:
Geçmiş olsun cnm, bizde ateş yapmadı, gerçi ben ateş yapmasını beklemeden 2.5 saat sonra calpol verdim, sürekli ateş takibi yaptım, çıkmadı ama ağrı yapmasın rahat uyusun diye gecede verdim 1 çay kaşığı, bizim doğumlar aynı gün old. için aşılarda aynı gün cnm :))) şu idrar torbasından bi tanede ben alıp bulundurayım en iyisi, eczanede vardır heralde dimi yavs
Ohhh maşallahhh
Afferim akıllı bıdığa annesi yaa maşallah.
valla süpersin ne diyim. Bizim anneler süper süper süper
nüfus kağıdını 30 gün içinde çıkarmazsan cezası yok muydu yaw??
Ben gündüzleri lansinoh geceleri bephanten sürüyodum ama burcu haklı en iyi gelen şey zamannn galbaa
Ben daha önce de sölemiştim ya 2 saatte bir emziriyorum. Bir sefer emziriyom bi sonrakinde meme+mama. Benim sağ memede az süt var 10 dakkada boşalıyo ötekini 15-20 dakka emziriyom. Yani program hemen hemn şöle bi şey oluyo mesela 12de 10 dakka sağ 20 dakika sol meme veriyom saat 12:30 oluyo 2 saat sonra 14:30 da 5 dakka sağ 10 dakika sol meme + 90cc mama veriyorum saat 15:00 oluyo. 2 saat sonra 17:00de yine sadece meme… böyle işte. Yani 5 saatte bi mama vermiş oluyom. Biraz karışık galba di mi??
kızlar bu arada bugün çok güzel bir şey oldu. Burcu eski sterilizatörünü bana hediye etti, sağolsun. üstelik kargo parasını bile cebinden ödemiş. çok mahçup oldum aslında. :kedi:ama bir o kadar da mutlu oldum ki anlatamam.
burada ne kadar güzel şeyler oluyo böyle. bazen çevremde bulamadığım yakınlığı buluyorum sizlerde.
Çok duygulandım ve aslında duygularımı ifade edemiyorum. Ne desem diye düşünüyorum sabahtan beri, nasıl anlatsam hislerimi...
BURCU canım çok teşekkür ederim. tarifsiz mutlu ettin beni. bir sterilizatörden çok fazlasını yolladın bugün bana. sevgini dostluğunu yolladın ki bunlara paha biçilemez. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
valla özendik hepinizde pek tatlı görünüyorsunuz sözleşmiş gibi taytlarıda giymişsiniz.Selam hatunlar,
Süper bi gündü benim için cok güzel geçti.Sanki yıllarda tanışıyormuşum gibi hissettim kendimi.Hepsine teşekkür ederim.
Bebişleri sorarsanız maşallahları vardı üzmediler hiç bizi.Hepsi tam yemelik olmuş tabi.
Gazel hanım,Doruk Bey ve Burak bey daha uslulardı.Nazlı kızımız ve bora beyımız biraz aktifti ama yınede rahat ettik.
Esracım rica ederim.Her zaman bekleriz.
memnun olduuuuukkk valla genç anne olmak varmışkim kimdir diye sormuştunuz tanıştırayım soldabaşlarsak
civciv hülya,Bendeniz,mimaresra ve seherim semra
iyi geceler hamarat hatun eeeeee bu performansa erken yatılır bizim için gün yeni başladıBugün canım çıkmış ya resmen kafamçokkarıştı Eşim geldi yemek yedik, Defnoşu yıkadık, ben duş aldım. Emzirdim zilliyi. Yatırdım salıncağına. Uyumak üzere artık. Bende sızıyorum yavaştan zemuszemus Sabah görüşürüz bacılar öptüm hepinizi a.s.
canım ya bilemiyolar daha ondan canlarını acıtıyolar
canım sabahları süt çok oluyor benim kızda 5 dakikada doyuyor hızlı gittiği için ondandır sıkıntı yapma bence çünkü süt olmadığı yada azaldığı zaman benimki yarım saat 45 dakikaya ancak doyuyor çektiriyor sürekli benim kız bu taktikle 2 kilo almış bu ay 7 kilo olduk
geçmiş osun tubişcim yazın hiç çekilmiyor geçen hafta bende grip olmuştum yaz ortasında çok kötü ya
şimdiden kolay gelsin canım umarım güzel geçer bir şekilde olur ya kuzeninde yardım eder inş
aman canım boşver onlarda bozmuşlar iyice bence yapısal bir şey bu bizdede tam tersi durum eşim hatırlar ben de tık yok
maşallah kuzuna canım bizim aşılarıda babası yaptırıyor ben uzakta kalıyorum çünkü dayanamıyorum ben son aşıda eşim diyor baba desteği ile başardık neymiş tutmuş ellerinden sonra susmuş hissetmiş babasının onu sevdiğini allahım ya kızımı benden çalmaya çalışıyor bu adam ama yedirmezler
benim evde de yok ama ben bir şeyler bulup yiyorum ya bugün diyet alt üst oldu eşim kola almış akşam bol bol içtim offf offf
canım inş en kısa zamanda olursun benimde bir garip 40 ım çıktı bir kanamam oldu 1 haft a kadar sonra 15 gün geçti şu anda 5 gündür yine kanıyorum bir garip anlamadım bende ama araştırdım böyle olanlar varmışi inş düzene gireriz banucum
bugün temizlik günümdü ama ne gündü tubişi geçtim valla evimi baştan aşağı tamizledim saç kurtma makinası sayesinde benim kız onun sesinde huzurlu huzurlu durdu aralarda emzirdim altrını aldım azcık konuştum ama valla evimi alt üst ettim hamileyken görümcem yapıyordu ama tabi insan kendi evi gibi temizlemiyor dip köşe yaptım valla köşeler çok fenaymış ama şimdi bal dök yala oldu çok ferah bir akşam geçirdim yoruldum ama değdi zemuszemus
kızım bugün bir çığlığı bastı mutfaktayken geldim burnunun kenarını çizmiş ama ne çizik kanıyor hemen sildim pamukla sanıyor başkası yapmış etrafa bakıyor hemen rahatlasın diye emzirdim bu seferde kafasını kaldırıp kaldırıp bana gülümsüyor sonrada utanıp kafasını eğiyor çok tatlı oldu bunlar ya kaydirigubbakcemile3
diyette ise feci durum aslında akşama kadar iyiydi ama akşam bozuldu off neyse pes etmek yok yarın tekrar devam :roflol:
herkese iyi geceler
Ay gördük sizleride artık sıra Antalyalılarda istanbulada beklerizhayırlı akşamlar kızlar..
bızımde bugun cok eglencelı gectı esrayıda ıncıhanıda cok sevdık dedıgı gıbı sankı yıllardır tanısıyormusuz gıbı zorluk cekmedık ..ıncıhancım bızı evınde agırladıgın ıcın cok tsk ederız ıns bırgun bızede beklerız...
cıvcıvde ıst bulusmasında beklıyormus kaydirigubbakcemile3