2009 Mayıs Anneleri

Siboşşşşşşş 2 tane oyalı mendilin bende kalmış bacım. Saklıyorum veririm sana yerimseniben

zeynebimin ateşi çıkack sanırım
geldiğimizde 36.4 tü
ialç vermiştim ateşi olmamasına rağmen
şimdi 36.9 a çıktı
yavaş yavaş yükseliyor

Pınar sibel cok güzel görünüyorsunuz bebişlerde tabi özendim valla keyfinizi.

Beyaz ılık suyla kompkles yap canım ayaklarına ve alnına.6saat geçtiyse verebilirsin yıne ates düşürücüden.

Pınar sibel cok güzel görünüyorsunuz bebişlerde tabi özendim valla keyfinizi.

Beyaz ılık suyla kompkles yap canım ayaklarına ve alnına.6saat geçtiyse verebilirsin yıne ates düşürücüden.

sağol cnm
şimdi uyuttum kuzumu
şurubundan vereyim dedim hepsini geri çıkardı
birazdan uyku sersermiyken veririm
inş çıkarmaz bu sefer
bu geceyi bir atlatsak:çok üzgünüm:

Filizcim Borada uykusu varken yatıyor önündeki oyuncaklara bakarken dalıyor.Yeni salıncak için sağol.O daha yatak gibi yazlığa götürürüm diye aldım.Ama ben anladımkı bora cok sallanmayı sevmiyor.Bebek arabası onun hala favorisi.Doruk un alışmasına sevindim.

Alisti mi bilmiyorum canim ama ise yaramaya basladi iki gündür. Bakalim umarim tatilde düzeni bozulmaz, kalabaliga alisik degil cocuk pek:(

Marylin'cigim gündüz 2-3 saat gecmiyor uykulari, fazla uyursa zaten otomatikmen gece uykusuna gecme saatide gecikiyor, otomatik saat gibi cocuk:)

Bozon'cugum ben bugün denedim birayi, ise yaradigini söyleyebilirim. Hatta süt fazla geldi, aksamüzeri epey kustu cocuk:(

Asli'cigim, ben Chicco'nun salincagini aldim ama adapte olmakta basta zorlandi, oyuncaklarindan ürktü falan. 2 gündür cok güzel oyalaniyor. Pille calisiyor, arkadan öne dogru sallaniyor ve birkac cesit müzigi var. Birde kus, su, kalp atisi sesi falan.

Pinar ve Sibel, siz ve kuzucuklar cok güzel görünüyorsunuz.

yaw bana ne oldu ben sizi takip edemiyom artık anlamadım gitti hee kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

pınar ve sibel süper görünüyosunuz ....
seherim ben sıramı saldım bacım sıra sende artık:umursamaz::umursamaz:

ay benim kız gece gezmelerine alıştı galiba uyumuyor yahuuu kötükedihüsokötükedihüso

bugunde çok huysuzdu çok ağladı :1no2::1no2:

yaw bana ne oldu ben sizi takip edemiyom artık anlamadım gitti hee kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ay benim kız gece gezmelerine alıştı galiba uyumuyor yahuuu kötükedihüsokötükedihüso

uyumaz tabı teyzesını ıstıyor o cabuk getır kızımı ya gezmelere gıdıcez bız onla

ikinci gün yemeğe gittik

burası ulu caminin avlusu

incihanın güzel manzaralı balkonu :)

kokoş hatun kafasında gözlüklerle ev temizliyor :)

akşam 8.30 hayvanat bahçesine giden ilk biz varız herhalde :))

iskender yemeğe giderken mola verdik sokak ta nazlı kızı besliyorr :))

mudanya sahili saat 11.30 :))

kınalı karda kahvaltı ederken

çok otantik ve hoş bir köydü ben çok sevdim orayı :)bebişleri herkez üçüz sanıyordu :))

hayirli geceler hatunlar a.s.

öncelikle tutkuncum büyük gecmiş olsun..melekler korumus :S Rabbim bi daha yasatmasin..

beyazcim sizede gecmiş olsun..zeynebin atesi cikmis :S bu gece uyku yok sana :S umarim bi daha yükselmez..surubunu düzenli vermeni tavsiye ederim..

pinarcim cok güzel bi gece gecirmişsiniz suratindan belli ;) maşaAllah size ;) defne boncukunuzla tekrar nice yillara opuyorumnanaktan

birsencim hoşgeldin a.s.

hülyacim hoşgeldinn a.s. ilk günlerde dişari cikamamaniza nasil üzüldüm anlatamam kaydirigubbakcemile2 aglicam şimdi sositososito şaka bi yana tabi :DD neyseki sonrada iyice gezip ogünlerin hincini cikarmişsiniz ;) ikinizinde güzel bi hafta gecirmenize cok sevindim cicilerim :)

incihancim diyetdaşim (türkçeye yeni bi kelime ekledim gene kaydirigubbakcemile3 ) nasil gidiyor diyet?

filizcim gecmiş olsun..inşaAllah bi daha olmaz yasadigin şey a.s.

kucuklarin resimlerine maşaAllahhhh toptan :D

gel gelelimmmmmmmmm nispet yaparcasina koyulan 2 resimeeeeeeee kaydirigubbakcemile pinarrrrrr ve sibellllllllll anacim pes diyorum sizeeee :oklava: sizin evdeki aynalar şu lunaparklarda olanlardan galibaaaa..kendinizi cok ince görüyorsunuz anlaşilannnn :oklava: ah ulen ben yarindan itibaren caninizi okumazmiyim sizinnnn :oklava: bide utanmadan resim cekmişlerde koymuslar..hele sibel yerken cekilmiş yaa :D midendeki halide cekseydin cicim :P hani valla yedim der gibi olmus :Pp

Tutkun, cok üzüldüm canim. Neyseki kötü birsey olmamis, umarim bir daha yasamazsin böyle bir korku:(
:)
Sağol canım Allah kimseye yaşatmasın

günaydın şekerlerrrr
biz kızımla sabah sabah kalktık altını değiştirdim emzirdim geri uyudu bende kahvaltı yapıcam şimdi ama önce size bakayım dedim

tutkun geçmiş olsun canım bebeleri Allah koruyor valla çok şükür bişe olmamış böyle durumlarda eşlere de kızmamak lazım onlarda istemezler herhalde düşürmek olur böyle şeylerrr

ben bugün ablama gidiyordum iptal oldu evi temizliycem bende çarşamba bingölden arkadaşım gelecek benim ev ancak temizlenir nurten gibi bölerek yapacamm:))
şimdi kahvaltımı yapayım açımmm bu arada da yavaş yavaş geçmişe bakarımmm
canım sağol kızamadım zaten dünden beri çocukla gidip konuşup özür diliyor.manayla iptal olunca işini yapmışsın

merhaba arkadaşlara.s.

kaçgündür saddece girip okuyabiliyorum. çok fena grip oldum ve nasıl kaptım anlamadım.:çok üzgünüm: kemiklerim sızlıyordu resmen. burnum sanki biri musluğu açık bırakmış gibi akıyor. en kötüsüde sanırım kızımada bulaştırdım senağlama bütün gece burnu tıkalı olduğundan uyuyamadı. iki gündür de damla da veriyodum ama yinede tıkanmış. emzirirken bile drların kullnadığı maskeden takıyodum. elimi sürekli yıkıyodum. Allahtan haftasonu eşim ilgilendide daha ileri safhaya geçmedik. ben sadece emzirdim. çok fazla yaklaşmadım. burayıda çok merak ettiğimden yattığım yerden okudum. umarım çabuk iyileşirim hala burnum akıyor. ilaçta kullanmıyorum. burun akıntısını giderecek bildiğiniz doğal bi şey varmı?
tutkuncum Allah korumuş canım. büyük geçmiş olsun. aman hareketlerindeki farklılığa dikkat et. ablamın arkadaşıda 3 aylıkken kanepeden düşmüş hemen soluğu hastanede almışlar. film filan çekmişler. tabi kızın sütü o korkuyla gitmiş.

pınarcım biraz geç oldu ama evliliğiniz daim olsun mutluluğunuz hiç bozulmasın canım.a.s. nice senelere kuzucuğunuzla (belkide kuucuklarınızla) birlikte
canım sağol sanada geçmiş olsun dikkat et kendine yarın dr nediycek bakalım

Filizcim Borada uykusu varken yatıyor önündeki oyuncaklara bakarken dalıyor.Yeni salıncak için sağol.O daha yatak gibi yazlığa götürürüm diye aldım.Ama ben anladımkı bora cok sallanmayı sevmiyor.Bebek arabası onun hala favorisi.Doruk un alışmasına sevindim.
bu salıncak benim kıza da yararmı acaba beşigini yada ana kucağını salladığımda nefret ediyor sallanmadan kendi kendine uyuyor zaten bi garip bebek baksana emmiyor emzik almıyor sallanmıyor bebek arabasından nefret ediyor ne seviyor anlamadım.Saç kurutma elektrikli süpürge kolik cd si hiç birini sevmedi en sevdiği balkonda etrafa bakmak Kral tv deki müzikler ve bilgisayarda şu Hatırla sevgili ile Asi nin müziklerini yapan Eylem diye bi kadın var onun müziklerine bayılıyor ama uyumuyor dinliyor kapatıncada kızıyor.yani kısacası canı istemezse uyumuyor daha yöntem varsa bilmiyorum bakalım bu aradada saat 6 dan beri deliksiz uyuyor uyurken mamasını verdim yoksa açlıktan bayılacak

cnm ya cok gecmışolsun..Rabbım korumus melegımızı..buna sukur annesii..eşinede kızma ınsan uykusuzluktan ne olduunu anlamıo...

kızlarrr bızımde asımız war bugunnn
kuzucıum uyuyoo mecbur uyandırcam sımdı..
gıtcez bırazdan...ates dusurucu ıcırcem once inş eteslenmeyızzz zaten yenı atlattık off içim gıdıo yaaaaaaaaaa:1no2:
canım sağol inşallah aşınız ateş yapmaz ce çok ağlamaz

saol canım ya. hem üşüyorum hem terliyorum garip bişey oldum. göğüs uçlarım feci sızlıyor. içiyorum canım ama pek fayda etmedi sanırım:çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun tekrar ya

tutkuncum götür mutlaka bir baksın yinede çok çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin
uyusunlar canım valla ki anneler azcık dinlensin bende akşam baya bunaldım kız gece 11 gibi ancak uyudu eşime ilgilen diyorum 10 dakika en fazla annesi bu acıktı diye geri getiriyor
çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin melekler korumuştur annesi
bide hep şöyle derler bunların bebeklerin borcu olduğu söylenir canım allah beterinden saklasın

kızlar benim kızınd akulağıda yağ bezsi çıkmış garip ya şuncacık çocukta inş başka bir şey değildir daha kontrolede var ama bu arada işitme testi 3 ay dolunca olucak değilmi yani benim kız 5 ağustosta 3 aylık olucak o zaman değilmi

12 gibi açtım sayfayı ancak tamamlayabildim kızım uaynaıd o sırada emzirdim altını aldım biraz evin içinde doaştırdım televizyon izledik emzirdim biraz önce yine uyuyakaldı yorgun bugün herhalde

benimde sabah kalktım eşim giderken dişim ağrıdı yirmilikler yine ankarada acile gitmiştim parol vermişti iki tane aralıklı ondan attım öle kesildi ağrısı

şimdide karnım ağrıyor yediğim bir şey dokundu sanırım bugün iyi hissetmiyorum ya yemeğim var allahtan hiç bir şey yapasım yok mutfağı ancak topladım iki gömlek var bana bakıyor ben onlara bakmıyorum valla
canım boşver işleri toptan yaparsın.yağ bezesini ilk kez duydum geçer belki.dişler önemli ama bende ihmal ediyorum 3 dolgum var yapılacak gitmiyorum.Bu arada sağol borcu ilk kez duydum

Kızlar bişey sorucam.Boranın sac diplerinde sarı sarı bişeyler olmaya basladı.kepeğe benziyor.Konak dedikleri şey mı acaba ya.Ne yapmalıyım var mı bileniniz
canım konak olmaya başlamış sakın elinle bastırıp ovma banyodan yarım saat önce zeytin yağı sür o bölgeye zeytinyağının içine çok az sodada koyabilirsin beklet sonra yıka iyice durula yumuşayıp biter devam ederse 2-3 defa daha yaparsın.
İki nişanlı Defnoş ve Yağız kaydirigubbakcemile3

img1616ks.jpg

İşte uyumuyo denilen Yağız oğlan kaydirigubbakcemile3 Merak edenlere salıncağın muhteşem gücü kaydirigubbakcemile3

img1621k.jpg
maşallah nişanlılara pek yakışmışlar
sağol cnm
şimdi uyuttum kuzumu
şurubundan vereyim dedim hepsini geri çıkardı
birazdan uyku sersermiyken veririm
inş çıkarmaz bu sefer
bu geceyi bir atlatsak:çok üzgünüm:
canım dikkat et gece devamlı ölç
Alisti mi bilmiyorum canim ama ise yaramaya basladi iki gündür. Bakalim umarim tatilde düzeni bozulmaz, kalabaliga alisik degil cocuk pek:(

Marylin'cigim gündüz 2-3 saat gecmiyor uykulari, fazla uyursa zaten otomatikmen gece uykusuna gecme saatide gecikiyor, otomatik saat gibi cocuk:)

Bozon'cugum ben bugün denedim birayi, ise yaradigini söyleyebilirim. Hatta süt fazla geldi, aksamüzeri epey kustu cocuk:(

Asli'cigim, ben Chicco'nun salincagini aldim ama adapte olmakta basta zorlandi, oyuncaklarindan ürktü falan. 2 gündür cok güzel oyalaniyor. Pille calisiyor, arkadan öne dogru sallaniyor ve birkac cesit müzigi var. Birde kus, su, kalp atisi sesi falan.

Pinar ve Sibel, siz ve kuzucuklar cok güzel görünüyorsunuz.
hadi alışmış sende rahatlarsın biraz

canım gezmekten bizi unuttun ondandır şaka bi yana hava değişikliği ve adapte olmak tatil sonrası zor olur

öncelikle tutkuncum büyük gecmiş olsun..melekler korumus :S Rabbim bi daha yasatmasin..

beyazcim sizede gecmiş olsun..zeynebin atesi cikmis :S bu gece uyku yok sana :S umarim bi daha yükselmez..surubunu düzenli vermeni tavsiye ederim..

pinarcim cok güzel bi gece gecirmişsiniz suratindan belli ;) maşaAllah size ;) defne boncukunuzla tekrar nice yillara opuyorumnanaktan

birsencim hoşgeldin a.s.

hülyacim hoşgeldinn a.s. ilk günlerde dişari cikamamaniza nasil üzüldüm anlatamam kaydirigubbakcemile2 aglicam şimdi sositososito şaka bi yana tabi :DD neyseki sonrada iyice gezip ogünlerin hincini cikarmişsiniz ;) ikinizinde güzel bi hafta gecirmenize cok sevindim cicilerim :)

incihancim diyetdaşim (türkçeye yeni bi kelime ekledim gene kaydirigubbakcemile3 ) nasil gidiyor diyet?

gel gelelimmmmmmmmm nispet yaparcasina koyulan 2 resimeeeeeeee kaydirigubbakcemile pinarrrrrr ve sibellllllllll anacim pes diyorum sizeeee :oklava: sizin evdeki aynalar şu lunaparklarda olanlardan galibaaaa..kendinizi cok ince görüyorsunuz anlaşilannnn :oklava: ah ulen ben yarindan itibaren caninizi okumazmiyim sizinnnn :oklava: bide utanmadan resim cekmişlerde koymuslar..hele sibel yerken cekilmiş yaa :D midendeki halide cekseydin cicim :P hani valla yedim der gibi olmus :Pp
canım sağol gördün dimi pastaları nasıl yemişler bide yayınlamışlar PINAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR bende istiyorum
bunlar diyet yapmıyor valla baksana
DIRIMCIM fotolar çok güzel eğlenmiş kız sen aslen nerelisin
rakıyıda gördük ama senin ufaklıklar pek tatlı maşallah keyifleride yerindeymiş
iyi gelmiş hepinize

Gelelim bize bugün kızım ve kocişle carfura gittik kızımı arabaya bindirdik daha içeri girdik bastı çığlığı arabayı istemiyor geri geldik arabaya kangurusuna aldım busefer yok çığlık çığlığa sonra baktım altı temiz mama verdim 150 cc yedi acıkmış yine arabayı çıkardık bu sefer yarım saat sonra mıkırdandı bizde biraz diktik koltuğunu birazda öyle oyalandı biraz kucak falan sonra biraz mama verdim bi sandalyede uyudu ondan sonra gezdim tam çıkarken kasada uyandı yine kucak arabamızda dönerken uyudu ve eve geldik ilk iş yıkadık tam soydum çıplakken kucağımdaydı elimde poposunda elime yaptı cadım benim babası nasıl gülüyor bunu bekliyordum diyor ve bi uyudu hala uyuyor demlendi valla

EVET KIZLAR GÜLMEYıN EŞıM LOHUSA SENDROMUNA GıRMıŞ
bugün oturuyoduk bana bi süredir onunla ilgilenmediğimi artık onu sevmediğimi falan düşündüğünü söyledi.Neden dedim ters davranıyomuşum uzaklaşmışım ondan Aşkım dedim ya çocuk yüzünden 48 saat uyumadığım oluyor çocuğa bakamıyormuyum diye stres ediyorum falan filan konuştum resmen ağlıycaktı.iyice duygusallaştı dedim sendroma benim girmem lazım bu fizik bebek ev o bu şu benim takmam lazım sen nediye üzülüyosun.Sevdim biraz kocişimi şaşırdımda tabi eee 7 yıl çocuk gibi hep onunla ilgilendim şmdi papucu biraz dama atılınca üzülmüş galiba.

iyi geceler saat 9,30 yattım saat 4 de mamaya kalktık pc açem bakem dedim
çocuklar uyuyor annem geleck evi temizleyecez çocuklarda uyursa bende yardım edecem
bnu hafta sonraki hafta ve ondan sonra annemde kalacam çünki eşim seyhate gidiyor bu hafta sonra evde olacak ama sonra yine gidecek biz oraya buraya taşınmayalım diye kalalım dedi yani evi temizleyip gidecez.....gelir gelmez siboşları çağaracağım ramazan gelmeden

tutkun cnm ben aslen karadenizliyim cnm çok eylendik sorma cnm
bide orada yıldız ablam çaldı bi oynadım koptu millet yaa bende bayadır oynamamısım yaa iyi olduu

kızlar diğer resimler facede görmek isteyen tıhlasın anacığım

Günaydınlar hihoyyyt

Siboşşşşşşş 2 tane oyalı mendilin bende kalmış bacım. Saklıyorum veririm sana yerimseniben

Tamam tatlım bir dahaki görüşmeye alırım yerimseniben bir ziyafet faslı daha yaparız bu sefer bende artık bende mantı yaparım sana kıskananlar çatlasın lülülülülülü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ben daha önce gitmedim ama merkeze yürüyerek 5 dk.falan uzaklıktaymış

Anladım canım bizimkide o mesafede yakın yerlerde sanırım.

Hülyacım bu kadar gezmeye tabi takip edemezsin geri kalırsın.kaydirigubbakcemile3

birsencim hoşgeldin a.s.

Napıyım Tubişim yaaa Pınar tam lokmayı ağzıma alırken yakalamış benim suçum yok inan yedirdikçe yedirdi ben tabağımı bitirdim o doldurdu valla tüm suç onun bide kendide coştu.

Bu arada çok rencide oluyorum rica ederim böyle sirk aynası falan :roflol: anacım ne varki şunun şurasında 75 kiloyuz kaydirigubbakcemile3

EVET KIZLAR GÜLMEYİN EŞİM LOHUSA SENDROMUNA GİRMİŞ
bugün oturuyoduk bana bi süredir onunla ilgilenmediğimi artık onu sevmediğimi falan düşündüğünü söyledi.Neden dedim ters davranıyomuşum uzaklaşmışım ondan Aşkım dedim ya çocuk yüzünden 48 saat uyumadığım oluyor çocuğa bakamıyormuyum diye stres ediyorum falan filan konuştum resmen ağlıycaktı.iyice duygusallaştı dedim sendroma benim girmem lazım bu fizik bebek ev o bu şu benim takmam lazım sen nediye üzülüyosun.Sevdim biraz kocişimi şaşırdımda tabi eee 7 yıl çocuk gibi hep onunla ilgilendim şmdi papucu biraz dama atılınca üzülmüş galiba.

Benimdekide arada söylüyor bebek oldu bizim pabucumuz dama atıldı ilgi tabi oraya kaydı diye kocişlerin bizim bebişlerden ne farkı varki zaten zemuszemus

iyi geceler saat 9,30 yattım saat 4 de mamaya kalktık pc açem bakem dedim
çocuklar uyuyor annem geleck evi temizleyecez çocuklarda uyursa bende yardım edecem
bnu hafta sonraki hafta ve ondan sonra annemde kalacam çünki eşim seyhate gidiyor bu hafta sonra evde olacak ama sonra yine gidecek biz oraya buraya taşınmayalım diye kalalım dedi yani evi temizleyip gidecez.....gelir gelmez siboşları çağaracağım ramazan gelmeden

tutkun cnm ben aslen karadenizliyim cnm çok eylendik sorma cnm
bide orada yıldız ablam çaldı bi oynadım koptu millet yaa bende bayadır oynamamısım yaa iyi olduu

kızlar diğer resimler facede görmek isteyen tıhlasın anacığım

Baktım Birsom çok güzel resimlerrrrrrr opuyorumnanaktan

Back
X