2009 Mayıs Anneleri

kaydirigubbakcemile3 Tubişim bu resim senin ekibe geliyor.kaydirigubbakcemile3

30910189.jpg
[/URL][/IMG]

ay koptum resme sibellllllllllll :roflol: :roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin..sabah sabah iyi geldi valla :roflol: demek bütün suc pinarin he :D sen kesin "ben diyetteyim pinarcim,karpuz peynir yiyelim,pasta yemeyelim" demişsindir deeee o pinar senin agzina zorla tikmiştir :roflol: hele o resim kesin silah dayamiştir kafana :roflol: neyseki bugun sali :D gelin bakalim siz yamacimaaaaaaaa :oklava:

ay bu arada günaydin kizlar :D lap diye daldim lafa :D

kizimin kalkmasini bekliyorum..yedirip attalara gidicez :)) ben hamileyken sürekli nişantaşini sayiklamiştim..malum evden cikma yasagi vardi :D anneminde içinde yer etmiş (artik nekadar sayikladiysam :kedi: ) bugun beni nişantasina götürcek :D kizimida nişantaşi-şişli'ye ilkkez götürmüş olcam :D bakalim annesinin memleketini sevecekmi opuyorumnanaktan

tutkuncum anacim koptum senin yorumunada :D demek lohusa depresyonuna girmiş he :D ilgini özlemiştir diyelim biz genede :))) demek türkiz babasina cekmiş..ikisininde genelden farkli tarzlari var ;)

günaydın kızlar!a.s.
bizde bugün erken kalktık ama kızım beni şaşırtarak tekrar uyudu bende sizlere bakayım dedim.

kıvılcım işe yaramasına sevindim canım. bende alıp deneyeyim.

esen hani ev işini iki güne yayacaktın. dayanamayıp hepsini bitirmişsin nerdeyse. ama bugün dinlenirsin.

beyazcım inşallah kuzucuğunun gece ateşi çıkmamıştır canım.

pınar ve sibel kızlar çok güzel çıkmışsınız. sizin kuzucuklarda çok güzel anlaşmışlar.sürekli uyumuşlar dediğinize göre. biraz uyanık kalıp birbirlerini tanısalardı bari.kaydirigubbakcemile3 tabi diyette gerçekten yalan olmuş.

Kızlar günaydın :))) saçımı kestirdiiim rahat ettim :))) kocişte oğluşla beni çekti :)))kaydirigubbakcemile3
:nazar::nazar::nazar:

Bide kıvılcım geçmiş olsun cnm, birsenim hoşgeldin tatil resimleri süper maş., pasta yiyen ark. lar hani bizeeeee :)))) şaka bi yana çok güldüm ya çok tatlısınız nişanlılarda süper :))) opuyorumnanaktan

kızlar günaydın herkese.güzel anneleri ve beişlerim iyilerdir inşallah.malum ben bugün yine işteyim:(:(geçmişe şöyle bir baktım.sibelcim ve pınarcım çok tatlı çıkmışssınız.diyet miyet hak getire valla..bu arad nişanlılarda süper çıkmışlar maşallah.burcu canım saçların çok güzel olmuş.kısa saç daha rahat oluyor bebekle.

kızlar günaydın herkese.güzel anneleri ve beişlerim iyilerdir inşallah.malum ben bugün yine işteyim:(:(geçmişe şöyle bir baktım.sibelcim ve pınarcım çok tatlı çıkmışssınız.diyet miyet hak getire valla..bu arad nişanlılarda süper çıkmışlar maşallah.burcu canım saçların çok güzel olmuş.kısa saç daha rahat oluyor bebekle.

Günaydın cnm, bencede kısa saç daha rahat valla , kurutma derdi yok bi kere :))) beğendiğine sevindim cnm ,zemuszemus inş günün çabuk geçerde prensesine kavuşursun hemenyerimseniben

Günaydınlarrrr

Burcu sacın süper olmuş canım iyi günlerde kullan rahat edersin sıcakta.Kağan paşamada maşallah boncuk şey.

Tuba dietdasım en iyisi biz boş verelim bu hatunları.Kimi tatlıları tıkınır kimileri burger kıng tepsilerinin onunde poz verir.Bunların hedefini anladım ben kesin göbekleri büyütmek istiyorlar.2 ay sonra Fotolarımızı göndeririz çatlarlar hepsi.

Bizde 6 da kalktık pasayla.Simdi karnını doyurayım huysuzlanmaya basladı uyuturum yıne.

Günaydınlarrrr

Burcu sacın süper olmuş canım iyi günlerde kullan rahat edersin sıcakta.Kağan paşamada maşallah boncuk şey.

Tuba dietdasım en iyisi biz boş verelim bu hatunları.Kimi tatlıları tıkınır kimileri burger kıng tepsilerinin onunde poz verir.Bunların hedefini anladım ben kesin göbekleri büyütmek istiyorlar.2 ay sonra Fotolarımızı göndeririz çatlarlar hepsi.

Bizde 6 da kalktık pasayla.Simdi karnını doyurayım huysuzlanmaya basladı uyuturum yıne.

Sağol cnmmm :))) ya diyet dedinde aklıma geldi, bizde dün eşimle konuştuk önümüzdeki ay gidicesss diyetisyene ailecek bakalım inş. yoksa bende ne ararsan var yani pek bi fena olmuşum:bbo:

Cok sevindim burcu.Bende yaz sonuna kadar kendim yapmaya karar verdim.Sonuç iyi olmazsa bende ekim gibi dietisyenin yolunu tutucam.Yürüyüş bandı alıcaz bu hafta malum bebişle spor salonuna gitmek zor.Acaip takıntı yaptım bu işi.

Cok sevindim burcu.Bende yaz sonuna kadar kendim yapmaya karar verdim.Sonuç iyi olmazsa bende ekim gibi dietisyenin yolunu tutucam.Yürüyüş bandı alıcaz bu hafta malum bebişle spor salonuna gitmek zor.Acaip takıntı yaptım bu işi.

Kız aslında sende bişi yok yavs cidden resimde fln öyle druyodu yani, bak ben mahsus boydan resim vermiyom he he he
kaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydın :))) saçımı kestirdiiim rahat ettim :))) kocişte oğluşla beni çekti :)))kaydirigubbakcemile3
:
günaydın canıma.s. saçlar çok yakışmış gerçekten. sıcaklrda en iyisi kısa saç.oğluşunla fotolarda çok süper maşallah.:nazar::nazar::nazar:

günaydın ve iyi çalışmalar canıma.s. çabucak geçer umarım bugünün.

Günaydınlarrrr

siz bu azimle bizleri çatlatacaksınız sanırım. benim kız 3 aylık filan olsun bende başlarım.

selam kızlar nasılsınız durunun aşılarını yaptırdık ateş düşürücü verdim inşallah ateşi yükselmez

sibelcim pınarcım süper çıkmışsınız bebişlerde maşallah size
burcu tatlım saçların çok yakışmış
birsencim nasılsın paşalar nasıl bitanem
tülaycım sen nasılsın

tüm güzel mayıs anneleri ve onların melekleri herkese merhaba

Tutkunum geçmiş olsun cnm ya Türkizimiz düşmüş, inş. bi daha olmaz, neyseki kötü bişey olmamış cnm, bide varya eşin seni cidden seviyo Rabbim bozmasın inş.:nazar:

Son düzenleme:
kızlar bu arada salıncak olayını çözdüm bugün elimde olacak

eşim işe geç gitti başbaşa kahvaltı yaptık duru uyuyordu yağmurda annemdeydi sohbet ettik biraz keyfim yerimde kızımda aşı olayını ateşsiz atlatırsa oh deymeyin keyfime kızlar

selam kızlar nasılsınız durunun aşılarını yaptırdık ateş düşürücü verdim inşallah ateşi yükselmez

sibelcim pınarcım süper çıkmışsınız bebişlerde maşallah size
burcu tatlım saçların çok yakışmış
birsencim nasılsın paşalar nasıl bitanem
tülaycım sen nasılsın

tüm güzel mayıs anneleri ve onların melekleri herkese merhaba

merhaba canıma.s. umarım ateşi çıkmaz sıcaklarda daha da bi kötü oluyor.

kızım 10da kalktı emiştik sonra kendi kendine biraz oynadı ve tekrar uykuya daldı. süper bi şeymiş bu şekilde çocuk büyütmek.zemuszemus dünde böyle sayılırdı. yada annem hasta bana bulaşmasın mikropları ben en iyisi uyuyaım mı diye düşündü acaba:uhm:. bi iyileş sana yapacağımı bilirim ben diyordur kesin. çünkü fırtınadan önceki sessizlik gibi bişey bu.

Back
X