Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize günaydın kızlar
burcu saçlar çok yakışmış canım ayy benimkız ağlıyor yine yaa bi bakayım
kızlar günaydın herkese.güzel anneleri ve beişlerim iyilerdir inşallah.malum ben bugün yine işteyimgeçmişe şöyle bir baktım.sibelcim ve pınarcım çok tatlı çıkmışssınız.diyet miyet hak getire valla..bu arad nişanlılarda süper çıkmışlar maşallah.burcu canım saçların çok güzel olmuş.kısa saç daha rahat oluyor bebekle.
Günaydınlarrrr
Burcu sacın süper olmuş canım iyi günlerde kullan rahat edersin sıcakta.Kağan paşamada maşallah boncuk şey.
Tuba dietdasım en iyisi biz boş verelim bu hatunları.Kimi tatlıları tıkınır kimileri burger kıng tepsilerinin onunde poz verir.Bunların hedefini anladım ben kesin göbekleri büyütmek istiyorlar.2 ay sonra Fotolarımızı göndeririz çatlarlar hepsi.
Bizde 6 da kalktık pasayla.Simdi karnını doyurayım huysuzlanmaya basladı uyuturum yıne.
Cok sevindim burcu.Bende yaz sonuna kadar kendim yapmaya karar verdim.Sonuç iyi olmazsa bende ekim gibi dietisyenin yolunu tutucam.Yürüyüş bandı alıcaz bu hafta malum bebişle spor salonuna gitmek zor.Acaip takıntı yaptım bu işi.
günaydın canıma.s. saçlar çok yakışmış gerçekten. sıcaklrda en iyisi kısa saç.oğluşunla fotolarda çok süper maşallah.Kızlar günaydın :))) saçımı kestirdiiim rahat ettim :))) kocişte oğluşla beni çekti :)))kaydirigubbakcemile3
:
günaydın ve iyi çalışmalar canıma.s. çabucak geçer umarım bugünün.kızlar günaydın herkese.güzel anneleri ve beişlerim iyilerdir inşallah.malum ben bugün yine işteyimgeçmişe şöyle bir baktım.sibelcim ve pınarcım çok tatlı çıkmışssınız.diyet miyet hak getire valla..bu arad nişanlılarda süper çıkmışlar maşallah.burcu canım saçların çok güzel olmuş.kısa saç daha rahat oluyor bebekle.
siz bu azimle bizleri çatlatacaksınız sanırım. benim kız 3 aylık filan olsun bende başlarım.Günaydınlarrrr
Burcu sacın süper olmuş canım iyi günlerde kullan rahat edersin sıcakta.Kağan paşamada maşallah boncuk şey.
Tuba dietdasım en iyisi biz boş verelim bu hatunları.Kimi tatlıları tıkınır kimileri burger kıng tepsilerinin onunde poz verir.Bunların hedefini anladım ben kesin göbekleri büyütmek istiyorlar.2 ay sonra Fotolarımızı göndeririz çatlarlar hepsi.
Bizde 6 da kalktık pasayla.Simdi karnını doyurayım huysuzlanmaya basladı uyuturum yıne.
selam kızlar nasılsınız durunun aşılarını yaptırdık ateş düşürücü verdim inşallah ateşi yükselmez
sibelcim pınarcım süper çıkmışsınız bebişlerde maşallah size
burcu tatlım saçların çok yakışmış
birsencim nasılsın paşalar nasıl bitanem
tülaycım sen nasılsın
tüm güzel mayıs anneleri ve onların melekleri herkese merhaba