2009 Mayıs Anneleri

biz geldikkkkkkkkkkk a.s.

ay geçmişi oku oku bitmedi :))

birsencim cok gecmiş olsun..bişi cikmamiş şükür a.s.

semracim inşaAllah araba yola girmiştir a.s.

nurtencim sende diyettaş olmussun he :) cok sevindim hayirli olsunnn,basarilar canim a.s.

gulhancim diyattaşim :D tebrikler sana kocaman 1kg vermişsin a.s. ama yaptigin tatlilardan yemeden durabilirsin umarim :D neyse bikaç dilim götürebilirsin hafifler nasil olsa :D

burcucum sanada bişi dicektim unuttum yaa :kedi: kaydirigubbakcemile3

hülyacim semracim siz kybolun görünmeyin anacim :D ne o öyle poster poster resimler felan :umursamaz:

boncuklarin hepsinin resimlerine bayildim..hepsine ayri ayri maşaAllahhh a.s.

siribroncum eşler bazen tuhaflaşabiliyorlar..ayarlari kaciyor..arada bir ayar cekmek lazim geliyor :oklava: benim eşimede gelmişti bi haller..en sonunda p.tesi gecesi patladim..anlattim içimdeki herşeyi..özür diledi,haklisin dedi opuyorumnanaktan sende acik acik konus,kokusunun cikmasini bekleyip boşuna zaman kaybetme mutsuz olarak a.s.

pinarcim ve sibelcim sizin hiç gikiniz cikmiyor diyet konusunda :olmaz: sali gününü geceli 2 gün oldu beee :oklava:

daha sayicamda kiz aglamakli bakiyor yüzüme :))) gidip bi yoluna koyayim onu..sonra gelip maceralarimi anlatirim :))) mucks

kizçemi uyuttum geldim :)

ay sali benim halimi gören ya gülmekten ölürdü yada halime aciyip aglardi :)))) ayse serrayi kanguruya koydum..onun cantasi ve kendi cantami omuzuma taktim..pusetide kapali halde yanima aldim kaydirigubbakcemile3 neyse otobüse bindim..ay bide benim pis bi huyum vardir..kimseden ne yardim isterim nede yardim alirim..illa kendi işimi kendim yapcam..lohusaliktada buyuzden depresyona girip lohusaligimi erken sonlandirmiştim zaten kaydirigubbakcemile3

neysem işte bindik..puseti koydum..cantayida onun üstüne..sapinida elime doladim..serrayi kangurudan cikarip kanguruyuda altina koydum..uyudu zaten biraz sonra :) içimden dedim "ne manyak kizsin be tuba..tutturdun nişantaşina gidicem diye..al sana put gibi otur gidene kadar :umursamaz: ) neysem ilerleyen dakikalarda iyice yayildim zaten :)))

tam 1.köprüden gecerken kizim uyandi..dedim hadi babaya el sallayalim..tuttum elini salliyorum "merhaba babaa,ben atta gidiyorum,akşam görüşürüz inşaAllah" felan diyorum..bi baktim yanimdaki teyze bi bana bi yandaki arabalara bakiyor nereye el salliyorum diye kaydirigubbakcemile3 bu arada teyze cam kenarinda ben degilim ondan dikkatini cekti :))) dedim teyze eşim şurda süzer plazada calişiyor..ona el salliyoruz..ay demezmi haberi varmi görüyormu diye kaydirigubbakcemile3 dedim yok biz öylesine el salliyoruz..şimdi telepati felan karştirmiyim dedim :D

neysem işte vardik mecidiyekoye..yuvarlana yuvarlana indim otobüsten :)))) herkes yardim edelim abla,puseti taşiyayim abla felan diyor..dedim yok ben hallederim :D neysem işte indim..bi kadin "geldimmmm geldimmmmmmmmmm" diyerek kosa kosa bize dogru geliyor :)))))) annem yani kaydirigubbakcemile3 gerideki durakta bekliyormus bizi habure :)

ayse serra cok korktu mecidiyekoydeki araba kornalarindan felan..sonra alişti yavas yavas..pusete koyduk onu..ordan şişliye-nişantaşina-taksime yürüdük..aralarda yeme-içme molalari verdik..istiklalede giricektik ama bende derman kalmadi artik :D normalde biz annemle mecidiyekoyden eminönüne kadar geze geze,yiye içe yürürdük ama serra ile gözüm yemedi okadarinida :)))

taksimden metroyla gene mecidiyekoye geldik..ordan da kavaciga gectik..ay ogun serra hiç kakasini yapmadi..cok işkillendim..ertesi gün yani dünde seftali verdim..bu seferde 5 kere yapti..bugunde hala yapmadi :S

ay buarada bu kız hiç biberondan mama yemek istemiyordu 15gündür felan..artik iyice abartmişti..15-20dakika sürüyordu emzigi almasi felan..mamasini değiştirdim kaç kere..ama fayda etmedi hiç..habure cocuga delik az geliyormus..dün birden aklima biberona delik açma fikri geldi..hemen denedim..cuk cuk yedi kuzum ya..biberon kullananlar 2 deliklilere gecin derim ;) yani huysuzluk felan varsa tabi ;)

dün eve gelicektik..ama 22temmuzdu..rahmetli abimin dogumgünü..oyuzden babam kalmamizi istedi..saolsun eşimde tamam bu aksamda kalalim dedi..oyuzden bugun geldik eve..dünde regl oldum..ay bi arada hamilemiyim acaba diye düşünmeye baslamiştim valla..neyseki yirttim :)))

iştem böyle..birazdan eşim gelir..ben yemek hazirliyim..ay iyi alişmiştim 2 gündür hazir yemege :)) şimdi gene mutfak işi :S neysem ecelden kacis yok gidiyorum :D

görüşürüzzzzzzzz a.s.

selam sevgılı bacılarım
tubiş amma cok yazmıssın be bacım zamanım yok gecmısı okumadan son sayfaya bakayım bır selam vereyım dedım en sonda sen yazınca okumaya kalktım keşke gecmışı okusaydım daha kısa surerdı ya :)))) bu arada babanıza el sallamanız cok hoşmuş özellıkle plazalardan otobusun ıcını gormedı :)))))))))))
canım bacılarım gecmısı okuyamadım genel olarak sorayım bu buyuk buluşmayı ne zaman yapıyoruz tarıhı belırlıyelımde ona gore sımdıden hazırlanalım malum 2 cocukla bursadan gelıcem ancak hazırlanırım

okudum okudum ancak bitirdim valla amaalıntı yapamadım
birsen geçmiş olsun canım iyi ki bir şey yokmuş

pınarcım defnoşa maşalalh ya çokk tatlııı bu annesi

burcucum oyununuz abayıldım kaanla inş düzene girer uykusu canım

tülaycım iştesinn hee bizdeolcaz senin gibi yakında çok zorlanıyorsun değilmi bitanem

banucum kocişle aranız düzelmiş sanıırm inş hep böyle gider bitanem

tubişcim sana koptum gene kıss iyi cesaret valla yeniliklerin öncüsü sensin anacığım bebişle nişantaşınada gitti ya helal olsun bacım

ya ayşe yok uzuun zamndır kızlar net yoktu onun değilmi kayınvalidesinde

bende uğraşıyorum ev di işti kızdı derken 4 ağustosta doğum iznim bitiyor bakalım rapor arayışına girişcem sonrada yıllık izin

benim kız daha ellerini keşfetmedi sanki arda bir eline bakyor gibi ama tam emin değilim elini keşfetttimi kızlar sizinkiler

bende ankanın yaptığını yapıyorum altını alırken falan ayakalarına dokunup bunlar ayakların burnuna dokunuyorum bu burnun falan çünkü konuşmaya başlamadan öğreniyorlarmış sonra burun dediğinde gösteriyorlarmış

sonra meyveleri ve değişik nesneleri koklatıyorum duyuları gelişsin diye

konuşuyorum bazen de değişiklik olsun diye konuşma sesi gibi masal okuyorum

ayy ne çok şey yapıyomuşum

kızı babası geldik banyo yaptırıdık uyudu kalktı 9 gibi emdi yine uyuyor
bu arada kızlar kızım sanıırm bir kaç gündür daha çok görüyor artık çünkü emerken sürekli başını kaldıırp etrafa bana kıyafetime bakıyor artık üssüz emziriyorum o derece yani emmiyor çocuk doğru düzgün dikkati hep etrafta sizinkilerde ölemi

yaw sabahtan beri bu kıs kucağımdan inmedi 6 dan 9.30 a kadarda sürekli meme emdi ben yanından kalktığım anda çıngar çıkarttı daha yeni yemek yaptım ve hala pişmedi belim ağrıyo kollarım ağrıyo pöfffffffffffffff yaa senağlamasenağlamasenağlama

Tubiş iyi gezmişsin valla bizim diyetler daha başlamadı diyete geçiş dönemindeyiz yemeleri kısmaya başladık eeee birden bırakılmaz dimi kaydirigubbakcemile3

Semracım organizasyonu bence ramazan başlamadan yapalım ama nerde yapıcaz hepimize uyacak bir yer olmalı birde evde olsun kızlar yoksa perişan oluyoruz.Dışarıda olursa gelme konusunda düşünmek zorunda kalırım.

herkes geçmişimi okuyor ya

buluşma şu izinler bitmeden olsa bende gelcem inş bu sefer

benim kız hala uyuyor her akşam be banyomu yaptırsam acaba iki güne bir yıkıyorum yıkadığım akşam 8 gibi bir dalıyor aralardaemmeye kalkıp sabaha kadar uyuyor aman nazarı değcek gene ya

bide kola benim sütü artırıyor duyurulur deneyin bir bakem kızlar

kıvılcım muzuda deniycem bakayım bende de oluyormu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tubacımm sen babayla telepati kurmaya çalışmışsın ne güzel ama bizim buralarda kendi kendine konuşana ne derler bilirsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

semoşum sen buluşmayı mrk cnm tarihi belirleyince organizasyon halolurŞeniz

sibelim haklısın dışarsı çok yoruyor bende sana katılıyorum ..birde bursadan incihan ve esrada gelmeyi düşünüyor ve onlar sanırım aynı gün dönecekler o yüzden bütün günleri sokakta gecemez dimi ama ...

EVET KIZLAR 8 AĞUSTOS HERKEZE UYGUNMUDUR ??

BENİM EVİM AVCILARDA KARŞIDAKİLERE UZAK OLMAYACAKSA BUYRUN BANA GELİN...YADA ORTA YERDE BİYERDE KİMİN EVİ VARSA ONDA TOPLANALIM HEPİMİZ BİŞİLER YAPARIZ EV SAHİBİ SADECE ÇAY YAPAR EKSTRA BİŞİ YAPMASINA GEREK KALMAZ ?????????

ben geldiiimmmmmmmmhihoyyyt
eşim sahile çıkalım dedi arkadaşlar beni almaya geldi sonra eşimi de dükkandan aldık bi güzel gezdik
önce kumpir yedim üstüne dondurma
Ahsende uyudu açık havada şimdi eve girdik emdi geri uyudu
bende namazımı kılıp yatıcammmm ama önce size bir bakayım dedimm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tubacımm sen babayla telepati kurmaya çalışmışsın ne güzel ama bizim buralarda kendi kendine konuşana ne derler bilirsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

semoşum sen buluşmayı mrk cnm tarihi belirleyince organizasyon halolurŞeniz

sibelim haklısın dışarsı çok yoruyor bende sana katılıyorum ..birde bursadan incihan ve esrada gelmeyi düşünüyor ve onlar sanırım aynı gün dönecekler o yüzden bütün günleri sokakta gecemez dimi ama ...

EVET KIZLAR 8 AĞUSTOS HERKEZE UYGUNMUDUR ??

BENİM EVİM AVCILARDA KARŞIDAKİLERE UZAK OLMAYACAKSA BUYRUN BANA GELİN...YADA ORTA YERDE BİYERDE KİMİN EVİ VARSA ONDA TOPLANALIM HEPİMİZ BİŞİLER YAPARIZ EV SAHİBİ SADECE ÇAY YAPAR EKSTRA BİŞİ YAPMASINA GEREK KALMAZ ?????????

hayır 8 i olmaz ben yokum 9 unda düğün var kiliste olucamm banane yaaa bensiz buluşmayınnnn:umursamaz:

ama tatlım 9 undada semra bursaya dönecek :1no2::1no2::1no2: sen ne zaman gidiceksin ??:((

bu arada facedeki konuşan bebeğede hayran kaldımmmm:oklava::oklava::oklava::oklava:

iyi geceler kızlar,bebişler ve sizler umarım iyisinizdir.bende şükür iyiyim alpişle zaman su gibi akıp gidiyo bi bakmışım sabah olmuş bi bakmışım akşam.yazdıklarınızı mümkün olduğunca takip ediyorum.bu foruma bukadar uzun süre takılı kalacağımı düşünmemiştim.hamileliğimin başında keşfettim burayı.birbirmizden öğrenecek çok şeyimizolduğuna inanıyorum.bebişleriniz çok şekerler maşallah:nazar:kendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi gecelera.s.

günaydın millet benim kızım karga mokunu yemeden kalktı sıpaa
gülücükler saçıyordu kıyamadım aldım kucağımaa şimdi dönencesine bakıyor
birazdan geri uyur bende yatarım

dün sahilde açık havada erken uyudu kuzum sanırım o yüzden erken kalktııı:)))
mümkünse birdaha 12 de yatırıcam ay sabah kalkması çok zor yavssss

Back
X