2009 Mayıs Anneleri

:lepi:merhaba kızlar uzun zamandır giremiyodum nete kütahyaya gittik bir haftalığına bi serin havası bi serin ohhh bi rahatladık nefes aldık geldik annemlerde herkez oğluşumu gördü orda mevlütte yaptık mehmedim çok şanslı iki kere mevlütü oldu oğlumun orada yavrum bi uyudu bi uyudu sormayınalkisalkisalkis burda uykuya dalamayan hep mızlayan çocuk serinde hiç süresiz uyudu birde emdiyse bide sabah 7 de emdi öyle diyeyim ben size meğer çocuklar sıcaktan etkileniyormuş onu anladım ben dün aşısı vardı karma aşı biraz gece ateşlendi calpol verdim dün tam iki ay 6 gün olmuştu kilosu 5 800 olmuş :nazar:iyi dedi doktorumuz gelişimine hemen birde yavrum dün bütün gün sol kolunu oynatmadı bugün oynatıyor bizimkide hep kucak istiyor bende almamaya çalışıyorum şimdi uyudu o uyurken bende süpürgeyi açayım bari bu arada hepinizi çoook özlemişim vallaa.s. yarın erdeğe gidicez eşim tatilde gezme sırası bizde artık:teytey:
gezmiş dolaşmış mevlütte yapmış rahatlamışsın.kuzuyuda büyütmüşsün maşallah sıra tatilede gelmiş keyifler süper yani ne deyim.
Şu dönen şeylerde ne böyle yavs, tutabilirmiyim acepkaydirigubbakcemile3

Ay yerim seni ben maşallah kız
Hoşgeldin dünürüm a.s.

Ooo amma misafir gelmiş be Allah kolaylık versin kafamçokkarıştı Ayyyy işler bitmez valla kolay gelsin tatlım a.s.

Geçmiş olsun canım atlattınız aşıyı da a.s. Genelde 6 saate kadar çıkıyomuş. Çıkmaz inşallah a.s.

Valla bizimkide yüzüstü yatmayı sevmiyo canım ama keyfi yerindeyse arada yatıyo işte. Sen sık sık renkli şeyler uzat. Bi süre sonra dikkatini çekip tutmaya başlıyo a.s.

Kayınbiraderim aradı. Defnoşu gezmeye götürmek istiyomuş. Tabi bende yanında kaydirigubbakcemile3 Hazırlanayım gelir birazdan. Çok da rüzgar var. Korktum böyle giydirdim. Kapalı biyerlere gidelim bari. Öptüm sizi canlar a.s.

img1640k.jpg
Kız hamilelikte yedin tatlıları kızında tatlı oldu maşallah bide artist pozda veriyor hep
kızlar araba meselesine gelirsekte adam aramış şimdi 15 dk sonra dükkana gel paran hazır diyormuş off ama yalan hiç inanmıyoruz,nolur dua edin kızlar adam insafa gelsin,araya birsürü adam soktuk türkiyede arama emri çıkartıldı görüldüğünde yakalanıcak ama hadi hayırlısı bu moralle tailede gitmek istemiyorum ama eşim çok bunaldı ona iyi gelicek bide parasınıda verdik off ama hiç hevesim kalmadı napıcaz bilmiyorum
Ay inşallh bu sefer verir ne sinir bi durum

Masallah Kaganada defnoşa da cok tatlı oldu bunlar ya.

Bir temizlendim pir temizlendim oh be.1 KG vermişimdir heralde.Şısko olabiliriz ama bakımlı barı olalım.Duşumu aldım.Sonra ağdaya ordanda manikür ve pediküre.Eve geldim Bora hala uyuyor.Girdim mutfağa pınarın ve tubanın pastalarından yaptım attım dolaba.

Pasamı yıkadım uyumaya calışıyor sımdı.Bende dinleneyım azıcık.Akşamda alısverii merkezine gidicez alple Boraya cıcıler alalım biraz.

Ne kadar gereksiz seyler almışım ya hepsi kalın giymedem duruyor dolapta.Biraz ince birşeyler alalım bu akşam barı.Yemekte yapmıycam orda yeriz artık.
oh mis gibi olmuşsun işte bende yarın gidicem bakalım.Alışveriş i hamileyken abarttık şimdi çoğu boşa gitti.
Kıalar sizinkilerdede cok tukuruk varmı 2 gunder berı boradan hep akıyor ya bolan yapıyor bıde ağzıyla.
canım benimde 2 gündür yapıyordu bu çok öpmekten ve yanaklarını sıkmaktan da olurmuş eşim bu ara kızımı mıncıklıyodu sanırım ondan yada dişler hazırlanıyor
canım benim kızda yapıyor.özellikle karşısında biz konuşurken ses çıkarırken sanırım dilini döndürmeye çalışırken oluyor.ofya çok özleidim kuzucumuu:(((((((((
yukarda yazdım canım

herkes geçmişimi okuyor ya

buluşma şu izinler bitmeden olsa bende gelcem inş bu sefer

benim kız hala uyuyor her akşam be banyomu yaptırsam acaba iki güne bir yıkıyorum yıkadığım akşam 8 gibi bir dalıyor aralardaemmeye kalkıp sabaha kadar uyuyor aman nazarı değcek gene ya

bide kola benim sütü artırıyor duyurulur deneyin bir bakem kızlar

kıvılcım muzuda deniycem bakayım bende de oluyormu
kız cola gaz yapmazmı bebişlere
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tubacımm sen babayla telepati kurmaya çalışmışsın ne güzel ama bizim buralarda kendi kendine konuşana ne derler bilirsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

semoşum sen buluşmayı mrk cnm tarihi belirleyince organizasyon halolurŞeniz

sibelim haklısın dışarsı çok yoruyor bende sana katılıyorum ..birde bursadan incihan ve esrada gelmeyi düşünüyor ve onlar sanırım aynı gün dönecekler o yüzden bütün günleri sokakta gecemez dimi ama ...

EVET KIZLAR 8 AĞUSTOS HERKEZE UYGUNMUDUR ??

BENİM EVİM AVCILARDA KARŞIDAKİLERE UZAK OLMAYACAKSA BUYRUN BANA GELİN...YADA ORTA YERDE BİYERDE KİMİN EVİ VARSA ONDA TOPLANALIM HEPİMİZ BİŞİLER YAPARIZ EV SAHİBİ SADECE ÇAY YAPAR EKSTRA BİŞİ YAPMASINA GEREK KALMAZ ?????????
Ay bu tarihler korkutuyor beni eşimin abisi Almanya dan Türkiye ye geldi sünnet yapcak Ağustos başı döncez dediler o zaman 3-4 gün kalcaklar inşallah buluşmaya denk gelmez valla eşime dedim bu sefer gidecem hiç dinlemem insan bi tarih verir dimi işte şu zaman çıkış yapcaz falan yok vermiyolar bi daha aradığında kesin tarih isteyim bakalım.
ben geldiiimmmmmmmmhihoyyyt
eşim sahile çıkalım dedi arkadaşlar beni almaya geldi sonra eşimi de dükkandan aldık bi güzel gezdik
önce kumpir yedim üstüne dondurma
Ahsende uyudu açık havada şimdi eve girdik emdi geri uyudu
bende namazımı kılıp yatıcammmm ama önce size bir bakayım dedimm
kumpir mi ay bugün hava güzel olursa bi MODA ya gidip kumpir mi yesek eşimi kandırayım bakalım
ye bakalım sen rejim grubunda değilsin sanırım.
Ben, Esen, Civciv, pınar, sibel, yeni anne rejim yapmayanlar grubundayız Tubada bizden miydi ya
hayır 8 i olmaz ben yokum 9 unda düğün var kiliste olucamm banane yaaa bensiz buluşmayınnnn:umursamaz:
oy tarihler karışıyor
iyi geceler kızlar,bebişler ve sizler umarım iyisinizdir.bende şükür iyiyim alpişle zaman su gibi akıp gidiyo bi bakmışım sabah olmuş bi bakmışım akşam.yazdıklarınızı mümkün olduğunca takip ediyorum.bu foruma bukadar uzun süre takılı kalacağımı düşünmemiştim.hamileliğimin başında keşfettim burayı.birbirmizden öğrenecek çok şeyimizolduğuna inanıyorum.bebişleriniz çok şekerler maşallah:nazar:kendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi gecelera.s.
dostluğumuz güzel oldu burda inşallah hiç bozulmaz
Tuğba o kadar uzun yazmışsın ki alıntı yapmadım gezmişsin gerçekten İSTANBUL kazan sen kepçe olmuşsun.Ama yediklerinden bahsetmemişsin az mı yedin kız ne yedin söyle bakalım.
EVET GÜNAYYYYYYDINNNNN
Biz geldik 1 saat geçmiş okudum bu arada kızlar kızıma nazar değirdim dün sabah 4 te kalmıştı akşam 8 e uyumadı sonrada bütün gece mırmır mır uyandırdı şimdide 6 da kalktı sizle yazışıyorum onla ilgilenmiyorum diye vurup duruyor

günaydın kızlar!
benim kız 7de kalktı. bende artık uyumaz diye bilg. açıp sizlere bi bakayım dedim. ama geçmşi okurken benimkine bi baktım uuyumuş. tabiki hemen bende uyuyayım.
umarım bugün bebişler uslu uslu durur. öpüldünüz bayanlar! ben bi uyuyup geleyim.

Ay baktım kızım uslu gibi hemen 1-2 ütüm vardı onları yaptım, toz aldım kahvaltıyı hazırladım babışı bekliyoruz kahvaltı yapalım evi süpürcem kızım ancak bu kadar dayandı şimdi mama yiyoruz hiç uyumaya niyeti yok
hatunlaaaaaarrrrrrrrr günaydın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tubacımm sen babayla telepati kurmaya çalışmışsın ne güzel ama bizim buralarda kendi kendine konuşana ne derler bilirsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

semoşum sen buluşmayı mrk cnm tarihi belirleyince organizasyon halolurŞeniz

sibelim haklısın dışarsı çok yoruyor bende sana katılıyorum ..birde bursadan incihan ve esrada gelmeyi düşünüyor ve onlar sanırım aynı gün dönecekler o yüzden bütün günleri sokakta gecemez dimi ama ...

EVET KIZLAR 8 AĞUSTOS HERKEZE UYGUNMUDUR ??

BENİM EVİM AVCILARDA KARŞIDAKİLERE UZAK OLMAYACAKSA BUYRUN BANA GELİN...YADA ORTA YERDE BİYERDE KİMİN EVİ VARSA ONDA TOPLANALIM HEPİMİZ BİŞİLER YAPARIZ EV SAHİBİ SADECE ÇAY YAPAR EKSTRA BİŞİ YAPMASINA GEREK KALMAZ ?????????

Canım tarih ok ama dediğim gibi ev olsun,bursalılarda gelecekse aslında anadolu yakası daha yakın olur gibi geliyor semrada var kocaelinden gelirse en iyisi anadolu yakası bence yinede herkes ne derse ona uyarım ben.

Ay baktım kızım uslu gibi hemen 1-2 ütüm vardı onları yaptım, toz aldım kahvaltıyı hazırladım babışı bekliyoruz kahvaltı yapalım evi süpürcem kızım ancak bu kadar dayandı şimdi mama yiyoruz hiç uyumaya niyeti yok
hatunlaaaaaarrrrrrrrr günaydın

Günaydın canım bende 7 den beri yağızla uğraşıyorum kakasını yaptıda rahatladı mamayıda yedi şimdi hamağına koydum gözleri kapadı hemen

günaydınlarrrrr bizim afacanarın uykusu var ikiside deli gibi ağlıyor elimle yalancı memelerini tutuyorumm

bu arada buluşma karşıda olursa ben gelemem kızlar bu sefer annem yok iki çocukla benim için çok zorr

Canım tarih ok ama dediğim gibi ev olsun,bursalılarda gelecekse aslında anadolu yakası daha yakın olur gibi geliyor semrada var kocaelinden gelirse en iyisi anadolu yakası bence yinede herkes ne derse ona uyarım ben.

Günaydın canım bende 7 den beri yağızla uğraşıyorum kakasını yaptıda rahatladı mamayıda yedi şimdi hamağına koydum gözleri kapadı hemen
günaydın Canım maşallah valla benim kızda keşke öyle yapsa yatsa uyusa oyyyyyyyyyy oy
Avcılar çok uzak dimi yaaa oraya burdan arabayla bile 3 saatte gideriz çok uzak daha orta bir yer olmalı

günaydın kızlar!
benim kız 7de kalktı. bende artık uyumaz diye bilg. açıp sizlere bi bakayım dedim. ama geçmşi okurken benimkine bi baktım uuyumuş. tabiki hemen bende uyuyayım.
umarım bugün bebişler uslu uslu durur. öpüldünüz bayanlar! ben bi uyuyup geleyim.
ya sizleri kıskanıyorum benim kız niye uyumuyor ya imdaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttt

günaydınlarrrrr bizim afacanarın uykusu var ikiside deli gibi ağlıyor elimle yalancı memelerini tutuyorumm

bu arada buluşma karşıda olursa ben gelemem kızlar bu sefer annem yok iki çocukla benim için çok zorr
canım günaydın orta bi yer bulalım herkese eşit olsun

benim bildiğim orta yerde bi ben varım bide nurten ben b.evlerdeyim nurten zeytinburnunda

ama benim doktor kontrolüm var o gün

Günaydin Kizlar!

Oglum nihayet uyudu ve yine bugün emmek istemiyor. Sinir harbi bu cocuk bazen ya. Niye böyle yapiyor anlamiyorum. Kac gündür, gece uykusuna yatirana kadar, yine ayni sinir harbi. Aglamaktan cildiriyor. Bir uyuyunca uyanmiyor ama o uyutma süreci berbat. Babasi daha kolay uyutuyor, ben mi birseyi yanlis yapiyorum anlamiyorum ki. Dolasmaya götürüyoruz, aksamüzeri pelte gibi geliyor eve, arabada uyukluyor, acaba ortam degistirmekten mi rahatsiz oluyor?Eve daha erken gelmeye calisacagim bakalim yine aynisini yapacak mi aksamlari. Günden güne huy degistiriyorlar. Dünde utanmayi ögrendi. Onu sevince kahkaha atiyor, sonrada yüzünü sakliyor babasinin gögsüne. Cok tatliydi o haliopuyorumnanaktan
Kızlar bebişlerimizle nasıl oyunlar oynuyoruz ne aktiviteler yapıyorus paylaşalımmı, belki oyunlarla biraz sakinlerler:emir_bebek:

Ben genelde aklima o an ne geliyorsa, o oyunu oynuyorum canim. Dün mesela arabada, "alfabe" oyunu oynadik. "Aaaaa, Beeee" dedim ona bakarak. Oda agziyla taklit etti beni. Sonra mola verdim, esimle konusmaya basladim. "Aaaaa" diye beni cagirdi, yine oynamak istediyerimseniben Sonra Aynaya bakip "Anne-Doruk" oyunu oynuyorum. Bu Doruk, bu Dorugun eli, bu parmagi, bu burnu gibi. Ayni sekilde kendimide tanitiyorum ama biraz oyun tarzinda, sesimi degistirerek, palyacoluklar yaparak falan. Sonra evi dolastiriyorum, ilgisini cekebilecek renkli nesneleri tanitiyorum. Odasini ve mutfagi cok iyi taniyor. Banyoyu hala cözemediCADIARZUParmaklariyla sayi sayiyoruz bazen, bazende parmaklarimla 5 kardes oyunu oynuyorum. Bu oyunu cok seviyor. Her bir parmak bir kardes oluyor, dogaclama bir hikaye anlatiyorum ve hareketlere cok iyi konsantre oluyor.
Disari cikariyorum, alis-veris merkezlerini gezmeyi cok seviyor, saga-sola bakiyor ve bir süre sonra uyuyor arabasinda. Cok fazla sohbet ediyorum ve büyük insanmis gibi duygu ve düsüncelerimi anlatiyorum. Masal kitabi okuyorum, kitapliga ilgiyle bakiyor sanirim bir fikri var, oradan kitap alip okumam ilgisini cekiyor.

Temel reis oldum beeen :)))opuyorumnanaktan

Şu dönen şeylerde ne böyle yavs, tutabilirmiyim acepkaydirigubbakcemile3

Masallah Kagan'a, ne kadar tatli bir bebek Annesi:nazar::nazar:

Kayınbiraderim aradı. Defnoşu gezmeye götürmek istiyomuş. Tabi bende yanında kaydirigubbakcemile3 Hazırlanayım gelir birazdan. Çok da rüzgar var. Korktum böyle giydirdim. Kapalı biyerlere gidelim bari. Öptüm sizi canlar a.s.

img1640k.jpg

Masallah fistiga:nazar:

kızlar araba meselesine gelirsekte adam aramış şimdi 15 dk sonra dükkana gel paran hazır diyormuş off ama yalan hiç inanmıyoruz,nolur dua edin kızlar adam insafa gelsin,araya birsürü adam soktuk türkiyede arama emri çıkartıldı görüldüğünde yakalanıcak ama hadi hayırlısı bu moralle tailede gitmek istemiyorum ama eşim çok bunaldı ona iyi gelicek bide parasınıda verdik off ama hiç hevesim kalmadı napıcaz bilmiyorum

Böyle adamlarin yasamaya hakki yok. Insan neden katil oluyor, anlayabiliyorum bu tür vakalari görünce:çok üzgünüm:

Masallah Kaganada defnoşa da cok tatlı oldu bunlar ya.

Bir temizlendim pir temizlendim oh be.1 KG vermişimdir heralde.Şısko olabiliriz ama bakımlı barı olalım.Duşumu aldım.Sonra ağdaya ordanda manikür ve pediküre.Eve geldim Bora hala uyuyor.Girdim mutfağa pınarın ve tubanın pastalarından yaptım attım dolaba.

Pasamı yıkadım uyumaya calışıyor sımdı.Bende dinleneyım azıcık.Akşamda alısverii merkezine gidicez alple Boraya cıcıler alalım biraz.

Ne kadar gereksiz seyler almışım ya hepsi kalın giymedem duruyor dolapta.Biraz ince birşeyler alalım bu akşam barı.Yemekte yapmıycam orda yeriz artık.

Bende aldiklarimin bir kismini giydiremedim, cok kücük almisim ilk acemiligimlekaydirigubbakcemile3

kızlarrr geçmişe bakamıyorum yaaaa neyse alişle ömeri sağlık ocağına götürdüm öylesine tarttılar kuzularımı aliş 5900 ömer 6400 gr olmuş

muayne oldular gayet iyiler sonra markete gittik şimdşi mama yiyozz gelecess

:nazar::nazar::nazar:

okudum okudum ancak bitirdim valla amaalıntı yapamadım
birsen geçmiş olsun canım iyi ki bir şey yokmuş

pınarcım defnoşa maşalalh ya çokk tatlııı bu annesi

burcucum oyununuz abayıldım kaanla inş düzene girer uykusu canım

tülaycım iştesinn hee bizdeolcaz senin gibi yakında çok zorlanıyorsun değilmi bitanem

banucum kocişle aranız düzelmiş sanıırm inş hep böyle gider bitanem

tubişcim sana koptum gene kıss iyi cesaret valla yeniliklerin öncüsü sensin anacığım bebişle nişantaşınada gitti ya helal olsun bacım

ya ayşe yok uzuun zamndır kızlar net yoktu onun değilmi kayınvalidesinde

bende uğraşıyorum ev di işti kızdı derken 4 ağustosta doğum iznim bitiyor bakalım rapor arayışına girişcem sonrada yıllık izin

benim kız daha ellerini keşfetmedi sanki arda bir eline bakyor gibi ama tam emin değilim elini keşfetttimi kızlar sizinkiler

bende ankanın yaptığını yapıyorum altını alırken falan ayakalarına dokunup bunlar ayakların burnuna dokunuyorum bu burnun falan çünkü konuşmaya başlamadan öğreniyorlarmış sonra burun dediğinde gösteriyorlarmış

sonra meyveleri ve değişik nesneleri koklatıyorum duyuları gelişsin diye

konuşuyorum bazen de değişiklik olsun diye konuşma sesi gibi masal okuyorum

ayy ne çok şey yapıyomuşum

kızı babası geldik banyo yaptırıdık uyudu kalktı 9 gibi emdi yine uyuyor
bu arada kızlar kızım sanıırm bir kaç gündür daha çok görüyor artık çünkü emerken sürekli başını kaldıırp etrafa bana kıyafetime bakıyor artık üssüz emziriyorum o derece yani emmiyor çocuk doğru düzgün dikkati hep etrafta sizinkilerde ölemi

Canim Doruk ellerini bir süredir kesfetti, yumrugunu sıkıp dikkatlice bakiyor. Sonrada lüp agzinakaydirigubbakcemile3Ayaklarinida kesfetti birkac gündür, altini alinca bacaklarini kaldirdiginda gördü. Ve ayni sorun bizde de var canim. Emerken saga sola bakmasi yani. Benim ömrümden ömür götürüyor, emdirene kadar ecel terleri döküyorum. Ben emdirirken, o ugrarisiyor ki elini agzina koyup onu emsin. Feci yamafoldumben

iyi geceler kızlar,bebişler ve sizler umarım iyisinizdir.bende şükür iyiyim alpişle zaman su gibi akıp gidiyo bi bakmışım sabah olmuş bi bakmışım akşam.yazdıklarınızı mümkün olduğunca takip ediyorum.bu foruma bukadar uzun süre takılı kalacağımı düşünmemiştim.hamileliğimin başında keşfettim burayı.birbirmizden öğrenecek çok şeyimizolduğuna inanıyorum.bebişleriniz çok şekerler maşallah:nazar:kendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi gecelera.s.

Evet Simal su gibi akiyor zaman ve ben takvime bakmayi bile unuttum. Tatli yorgunluklar bunlar ama. Bebisler deger her seyeopuyorumnanaktan

Kıalar sizinkilerdede cok tukuruk varmı 2 gunder berı boradan hep akıyor ya bolan yapıyor bıde ağzıyla.

Evet Doruk'da cok tükürüyor canim. Normaldir, tükürük bezleri calisiyordur sanirim.

Gözünaydin Özlem'cigim. Bende de gecen neredeyse imkansiz olmasina ragmen, hamilelik belirtilerinin tümü vardi. Test aldim, ne olur ne olmaz diye. Esimi bir kandirdim, "hamileyim" diye, korkudan ölecekti. "Aldiririz" falan demeye basladi. Bende, "asla aldirmam" diyince, yüzü allak bullak oldu bir anda. Cok uzun sürdürmedim ama, kalbine inecekti cünkü neredeysekaydirigubbakcemile3

sağoll cnm,benimde aklıma geldi şaka yapmak ama yapmadım
seninde negatif çıkmışiyi bari cnm
ne yapacağımı şaşırdım
pek sevmiyor biizmki pre......i
bugün dedim sağlık ocağında spiral taktırayım diye
daha da hastalanmadım
boşver diyo korunurmuşuz
böyle giderse futbol takımı kurarız bizdelikafadulden

Kıvılcım valla oğlunla çok güzel oyunlar oynuyorsunuz bence devam et
Beyazcım ben 45. gün oldum bu ikinciye şimdi bizim gelin 6 ay sonra oldu 1 yıl içinde olman normal sen acele etme bence
Dırımcım sanrım ortada biyerde dışarda buluşcaz kalabalık olucaz çünkü bu seferde Sibel gelemem diyor bilmiyorum ya

biz oyun olarak ne bulursak şarkı söylüyoruz konuşuyoruz otobüs kamyon oynuyoruz

valla kızlar ortak nokta bakırköyy bana göre karşıdan gelenler denizotobüsü ile gelirler

Gunaydın Kızlar

Bugun kalabalık misafirlerim geliyor.Sabahtan size bi bakayım dedim.Buluşmayı konuşmussunuz.ınşallah bende gelmek istiyorum.Kayınvalıdem erenköyde oturuyor ondan gelip gidicem.Şehirdışından gelenleride düşünüp yer belirleyelim.Karsıda olursada uyarım ama bana eslık edicek birileri lazım

Özlem ben dogumdan sonra, 6.haftaya girerken adet gördüm, 3 hafta sonra 2. kez adet gördüm. Bekliyorum, 3.de düzene girecek mi diye.

Tutkun, zaten bende de var biraz cocukluk, oynamayi seviyorum enerjim oldukca.

Nasılsınız kızlar? araba meselesi hala aynı adam heryerde aranıyor şugün vercem bugün vercem parayı ayarlayamadım diye sallayıp duruyor ama bütün heryer ayağa kalktı adam bulunursa olanlardan korkuyorum eşimin gözü dönmüş durumda Allahtan hayırlısı,Bu akşam yola çıkıyoruz kızlar ve ben hala bavul hazırlamadım elim kolm kalkmıyor:(( bu haksızlık buluşmamı olucak :oklava:ama ben yokum yine:((neyse umarım güzel geçer ben gün içinde girmeye çalışacağım giremezsemde kuzucuklarıma iyi bakın sizleri seviyorum beni özleyin:a015:

Of ya mısafırlerin akşam ustu gelicekmış meğer.Ben yanlış anlamışım.Neyse hazırım zaten.Borayı uyutmaya yalışıyorum.Sabah 6 dan beri uyumadı hala.

Back
X