2009 Mayıs Anneleri

cnm herkesin bebeği var benimle nasıl uğraşsınlar annem gelemem diyor

ananem yamuk yapıyor karşı zorr

canim senin için problem olacak olan denizotobüsüne binmekmi olcak? hani diyelim kadikoyde bulustuk..bakirkoy olur dedigine göre demekki oraya gelebilceksin tek başina..sorun olarak karsiya gecmek kaliyor..ee onda da biri pusetin ucundan tutuverir canim inerken binerken..

Ben Soğanlıktayım canım reale çok yakınım.Bu fikir güzel haaa bostancı herkese uyar gibi geliyor ama karşıda kime gidicez gene dışarıdamı oturacaz nerdeeeeee :bbo:kafamçokkarıştı

b.köye eşim bırakır tubacığım ve deniz otobüsüne çok üzgünüm binemiyorum beni tutyor kusuyorum .....

olmus canim a.s.

aslinda dişarida buluscaksak (ki bu durumda sanirim öyle olcak gibi) h.içi daha iyi olur..fazla kalabalik olmaz dişarlar..

Valla hafta içi bencede daha iyi kızlar. Bakırköy falan hafta sonu fena kalabalık olur bu sıcaklarda diye düşünüyorum :uhm:

Aynen dünürüm a.s. Bende 78 kiloyum anam kim zayıf olduğuma inanır kaydirigubbakcemile3

Bostancı bana da uyar yerimseniben

Ben Soğanlıktayım canım reale çok yakınım.Bu fikir güzel haaa bostancı herkese uyar gibi geliyor ama karşıda kime gidicez gene dışarıdamı oturacaz nerdeeeeee :bbo:kafamçokkarıştı

Evet ya dışarısı olacaksa çok uygun bi yer olması lazım CADIARZU Bide deniz otobüsünden inince hemen yakınlarda bi yer var mı :uhm:

ne güzel ine buluşma var
siz onu krarlaştırıyorsunuz
kolay gele
bende zeynep uyurken az yatayım
görüşürüz

kızlarr walla konuşması bile güzel buluşma olayını. bende çook isterim sizleri tanımayı ama fotoğraflarınızla iadere edeceğiz artık.:çok üzgünüm:
ama yolunuz ankaraya düşerse sizlerle tanışmak isterim doğrusua.s.

tutkuncum bakirkoye gitmek sorun degil..gidelim..nihayetinde kadikoyden 20dak..bostancidan 30dak..bi şekilde gideriz..ama sorun bakirkoyde gidilcek ne biri var ne bir yer var..ben son 1 senedir gitmedim bakirkoye..ama 4 senem orda geçti..eger yeni bi yer yapilmadiysa ido iskelesine yakin bize uygun hiçbi yer yok..

sen 2.gruba dahilsin canim sanirim :))))) nasil kilo vercem diyip kumpir yemege gittiğine göre öyle görünüyor

haydaa ciddimisin :S eşin eminönüne biraksa normal vapurla gelsen? onda sorun olurmu??

ben denizde deniz yatağına bile binemiyorum ki dalga denizde bile kusarım 3 yıl önce deniz otobüsüne bindim şar şar gitti montum üstüm basım rezilliğim cabasıı araba ile geçerim .....bakalım nurten gelecekmi gelirse nasıl gelecek araba ile felan olursa annemi ısrara boğarsam belki ama lay lay yapıyor iştee

anammmmmmmmmmmmm şişirdinizz beni leynnn ...uleyn tuba bu tarafta 3 kadında 5 bebek olacak sizlerde isi birer tane be insaff azcuk bizi düşünün yaw b.köyde yer olmaz olurmu yaw çay bahceleri var cafeler var çok isterseniz galeria var..ne bilem var da var..

o tarafta buluşup deniz otobüslede gelseniz avcılarda çok güzel yerler var hemen deniz otobüsünden indiğiniz an piknik alanı çay bahçeleri dolu ...birsende metrobüsle rahat gelir diye düşünüyorum..tabi yine çoğunluk ne derse ona ayak uyduracaz ...

hülyacim sen ne şimdi bana patliyorsunki :) benim için bakirkoy-kadikoy fark etmez dedim zaten..benim için evde olmus dişarda olmusta fark etmez..nihayetinde ben dişarida mama ile veriyorum ayse serraya..herhangi biyerde olur..cay bahceside olur,parkta bahcede..sadece emziren sizlersiniz..ben sizin için dedim bakirkoyde bi yer yok diye..cay bahcelerinde emziririm sorun olmaz orasi olsun derseniz bana uyar

yok yawrımm ben sana patlamıyorum ev diyoruz ama ben evime davet ediyorum hekez uzak diyor cafe ve çay bahçesi arasındada bişi değişmiyor emziren için zaten ben o konuda iyice kaşarlaştımm :)) heryerde emziriyomm :)))

ben karşıyada gecerim tek olsam ama semranın kilerde 3 tane olacak bebek ve zaten b.köye gelmemiz bile 1.5 saat

Efenim işte bizim çingene salıncağımızda bu, 2 yönede çevrilebilsin diye tavandan matkapla 4 delik delindi, en sağlamından ip geçirildi,( hatta sağlamlık testi olsun diye anne bu ipte biraz sallandı),
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bildiğiniz üzre nevresim kılıfı güzeeeeeelce katlandı,yerleştirildi, üstüne uygun ebatta kesilmiş kontroplak yerleştirildi, üstüne polar bebek battaniyesi katlanıp kondu, yükseltiyi sağlamak kusmayı engellemek için baş kısma ince bebek yastığı yerleştirildi, onun üzerine yan yatırma minderine yastık kılıfı geçirilerek yarleştirildi, kontrol edildi gayet düzgün, sonra üstüne 1 adet uyumayan kağan yatırıldı

hafif hafif sallanmaya başlandı, 1 sefer ittirince salıncak bi kaç zaman kendi kendine git gel yapıyor, bu sebepten arada hafif hafif ittirildi
Şimdi etkiyi kendi gözümüzle görelim :
:uhm:

veeee mutlu soooonhihoyyythihoyyyt

hahahhaha burcucum harikasınnn valla süper olmuş ben okadar seherime söledim nazlıya yap diye yapmadı delü :)) güle güle kullan bacım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…