cnm herkesin bebeği var benimle nasıl uğraşsınlar annem gelemem diyor
ananem yamuk yapıyor karşı zorr
cnm herkesin bebeği var benimle nasıl uğraşsınlar annem gelemem diyor
ananem yamuk yapıyor karşı zorr
kızlar nabersiniz eşimden pc yi kaptım kızımı yıkadık şu fırfırlı kiloduyla pembe elbise giydirdim kız gibi oldu valla şimdi duşa gircem moda ya gidiyoruz kumpir yemeye duyrulur Mutaharam
Sibelcim eşim Bakırköy olursa sizi Bostancıya bırakırım deniz otobüsü ile geçersiniz dönerkende alırım diyor.İNCİHAN ve PINAR da gelir Bostancıya belki Marlinde gelir ha bide Mutahara var buluşur hep beraber geçeriz nedersin Sen tam nerde oturuyosun Kartalda sahile yakınmı gerçi farketmez biz alırız seni adresi bulduktan sonra
canim senin için problem olacak olan denizotobüsüne binmekmi olcak? hani diyelim kadikoyde bulustuk..bakirkoy olur dedigine göre demekki oraya gelebilceksin tek başina..sorun olarak karsiya gecmek kaliyor..ee onda da biri pusetin ucundan tutuverir canim inerken binerken..
olmus canim a.s.
aslinda dişarida buluscaksak (ki bu durumda sanirim öyle olcak gibi) h.içi daha iyi olur..fazla kalabalik olmaz dişarlar..
Giderik dünür dur bakalım bir ortak yol bulsak bu sefer ayarlamak zor olacak gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3
Acelemiz yok canım yaaaa bu arada ben gerçekleri kabullenmeyen kendini zayif sanan grubunda değilim herşeyin farkındayım çok şükür kaydirigubbakcemile3 74 kiloyum kendime zayıf desem kim inanır :roflol:
kızlar nabersiniz eşimden pc yi kaptım kızımı yıkadık şu fırfırlı kiloduyla pembe elbise giydirdim kız gibi oldu valla şimdi duşa gircem moda ya gidiyoruz kumpir yemeye duyrulur Mutaharam
Sibelcim eşim Bakırköy olursa sizi Bostancıya bırakırım deniz otobüsü ile geçersiniz dönerkende alırım diyor.İNCİHAN ve PINAR da gelir Bostancıya belki Marlinde gelir ha bide Mutahara var buluşur hep beraber geçeriz nedersin Sen tam nerde oturuyosun Kartalda sahile yakınmı gerçi farketmez biz alırız seni adresi bulduktan sonra
Ben Soğanlıktayım canım reale çok yakınım.Bu fikir güzel haaa bostancı herkese uyar gibi geliyor ama karşıda kime gidicez gene dışarıdamı oturacaz nerdeeeeee :bbo:kafamçokkarıştı
b.köye eşim bırakır tubacığım ve deniz otobüsüne çok üzgünüm binemiyorum beni tutyor kusuyorum .....
haydaa ciddimisin :S eşin eminönüne biraksa normal vapurla gelsen? onda sorun olurmu??
hahahhaha burcucum harikasınnn valla süper olmuş ben okadar seherime söledim nazlıya yap diye yapmadı delü :)) güle güle kullan bacım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?