2009 Mayıs Anneleri

tam okuyamadım ama Dırım yerim senin oğluşları çok merak ediyorum zaten
Mutahara ben hangi gruptayım beni unuttun
tubaaaa beni hangi gruuba koydun kısssss
yoksa ben kendini zayıf sananlardanmıyım heee:kedi:

Geçmiş olsn cnm ya, çıkmaz inş. bi daha, belki uykusu gelmiştir youlmuştur prenses

İyi gezmeler cnm
opuyorumnanaktan

inşallah canım ölçüyorum saatte bir bakalımm

bu arada salıncağınıza bayıldım yaaaa süper anlatmışsınn:lepi:

mrb mayıs anneleri;bebişler ve sizler nasılsınız? biz iyiyiz oğluşum şuan uyuyo.kızlar araızda tatile gidenler var bizimde bu sene tatile çok ama çok ihtiyacımız var ama bebişle nasıl yaparız bilemiyoruz tatile gidenler memnunlarmıydı bide nereleri önerirler tatil için sessiz sakin bi yer düşünüyoruz kafa dinlemek için.tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler kızlar:lepi:.kıb.hihoyyyt

simal cnm eğer bebeğini emziriyorsan sorun yok ama mama takviyesi varsa sorun olabilr ben
halamın yazlığıan gittim izmit kerpeye çok güsel sakin küçük bir yer doğa ve deniz bir arada netten bakabilirsin pansiyonlar kğçöük oteller var cnm ben bayılıyorum hersenede gideriz hemen hemen

kızlar öpücükleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evvelsi gün birden çıktım bidahada giremedim akşam 9gibi misafirim gelicek haberini aldım saatte 6 falandı gerçi annemle bi kaç misafiri vardı onlar geldi ama panik oldum işte pizza yaptık o saate hainler hepsini yediler:çok üzgünüm:
dünde benm defne çok huysuzdu sinir geldi bastım annme gittim halada annmdeim..

bugün kontrolümüz vardı 3 aylıık olduk:lepi: doktora dedimki güzelce muayene edin çok aglıyo bu aralar walla kıç.deligine bilem bakı ama maş. çok iyi tek sorun gaz bagırsak düzenleyici verdi conformil mama kullan dedi ama almadım ev aptamil1 dolu onlar bitsin gerekirse başlarız..
kızım bu ay 1 kg. almış şükürler olsun bugünleride gördüm:Saruboceq:

buluşma işine gelince bakırköy z.burnuna yakın bana gelin ozaman kapım açık evim küçük ama sıgışırız rahat ettiririim bacularım sizi.. eger başka yer olursa buradan toplaşıp gideriz hülyalarla kadıköy olursa hülya nasıl geçiceksiniz? hafta sonu olursa eşim beni getirmez bide hafta içi heryer daha sakin bence hafta içi olsun okadar kalabalıkta rahat edemeyiz.. birsenim kutlay götürse bile almaya gelmez die tahmin ediyom ama beraber beceririz dönme işini ya. ben sana yardımcı olurum.. gerçi biz daha bebek arabamızı almadık bnm nasıl olacaksa??

AY BıDE KÜÇÜK BıŞ KAOS YAPMIŞIM CıPSLı TAVUKLA O BENDıM:tomato:
ŞÖYLE OLUYO ÇOK BASıT YEMESıDE GUZEEELLL

BAGETLE YAPIYORUZ ÖNCE Bı TAVADA TEREYAGINI ERıTıYORUZ VE ıÇıNE SARIMSAK RENDESı ATIYORUZ SARIMSAK MıKTARINI SıZ BELıRLEYıN AMA AZDA OLMASIN HARıKA AROMA VERıYOR...
HAFıFÇE ÇEVıRıYOUZ KIZDIRMADAN ALIYORUZ OCAKTAN
BAGETLERı BU YAGA BULAYIP SONRADA UFALANMIŞ CıPSLERE BULUYORUZ
SONRADA TEPSıYE DıZıP FIRINAAAA :teytey:

cvp verecegim konular vardı ama unuttum sadece burcunu salıncak macerası aklımda kaldı kaan çok şanslı veletsin haaa..
ananla çok egleneceksin çoooookkkk..
burcu seviyorum seniiii

canım,emziriyorumda ama çoğunlukla mama veriyorum.bende onu düşünüyorum canım mama için sıcak su sonra hazırla sonra soğut nasıl olacak bilemiyorum ama bi yerlere gitmek istiyoruz ewde gerçekten çok bunaldık.çok teşekkürler canım.otelde kalırız büyük ihtimalle.bu arada bişey daha sorucam bana doktorum dediki merserize çorap giydir dedi bebişe.sizede böyle bişey dedimi doktorunuz.

neden öle çorap giydireceksin anlamadım bi sorunmu var

öle durup dururkenmi dedi

hu huuuu bacılar ben geldımmmmmm benım kuzular yenı uyudu oglusum uyuyorda kızım saatlerce sallanıyor malesef sallamak ıyı degıl dıyorlar hep ma başka carem yokkı yırtıyor ortalıgı

nurten cnm kızlar ayarlasın eğer uygun olursa gelirim cnm
gelin tatlım beklerim sen evindemisin annendemi??
cnm çorap olayı fazla sıcak oldugu içindir merserize çorap daha ince ya o bakımdan demiştir..
hu huuuu bacılar ben geldımmmmmm benım kuzular yenı uyudu oglusum uyuyorda kızım saatlerce sallanıyor malesef sallamak ıyı degıl dıyorlar hep ma başka carem yokkı yırtıyor ortalıgı

canm napıcan çocuk başka türlü durmuyosa sallıyacaksın mecbur ama ayakta adamı çok yorar başka çare bul ya şu pınarın meşhuuur salıncagından yada burcunun çingene beşiginden kur hem hülyada demiş sana bi dne derim rahat edrsin valla..
ayakmı dayanır salla salla hem bence çingene beşiginde daha az sartıntı olur bence..

oy cnm yaa geçmiş olsun kuzucuğa inş gecer en kısa sürede arada benimkide öksürüyorr...ilaç falan verdimi??

ohhh iyi gezmeler bacım sizedeŞeniz

h.g tatlımmm senin ev de malesef karşıdakilere ters düşer yani sonuç olarak ya

kadıköy
bakırköy
eminönü

olur ev olayıda yatar ..
tarih olarak çoğunluk hafta içi dedi ozaman

7 AĞUSTOS CUMA DİYORUZ ..

uleyn süt kızımı sallıya sallıya saf etçen bee sallama kuzumu artıkk klava:klava:klava:

nurtencim valla ben tek olsam kadıköye gelirdim ama semrada bende olacağı için 3 çocuk olayı bizi düşündürüyor ...

esencim gecmis olsun tatlm..inşaAllah bi daha cikmaz atesi :S

nurtencim hoşgeldin :) demek pizzalari götürdüler he o götürenler arasinda sen yoksundur inşaAllah klava:

demek 7agustosa alindi he :) hadi hayirli olsun :) ben bakirkoyede kadikoyede eminönünede gelirim..ama tercihimi genede kadikoyden yana kullaniyorum :)

ee yani tabiki o gruptansin canim facebookta önceki hallerini gördüm

kizim kimi kandiriyorsun sennnnn sanki bizim için geliyor hülyaya geliyorsun zaten aradan bizide cikarcaksin yemezlerrrrr şakkıdı

tubişimmm gelelimm bacımm kadıköye hadi ama 3 çocukla biz nasıl gelecezz bize bi yok gösterirmisinnn şekerimmm :)))

kizim kimi kandiriyorsun sennnnn sanki bizim için geliyor hülyaya geliyorsun zaten aradan bizide cikarcaksin yemezlerrrrr şakkıdı

ahh ahhh semoşş nankör diye buna denirr yaw:mymeka::mymeka:

kıs tuba ben şahidim kadın kaç defa tubayada gidelim mutlaka dedi de ben çok uzak onu davet ederiz dedimmm klava:klava:

kızlar eger eminönü olursa hocapaşada bizim olan ama devirettigimiz bi esnaf lokantası var.
ŞıMDı BABAMLA KONUŞTUM BıZıM LOKANTA UYGUN OLMAZ DEDı DURUMU ANLTTIM EMZıREN ANNELER FALAN VAR DEDıM ODABıZıM LOKANTA UYGUN OLMAZ DEDı AMA YıNE AYNI SOKAKTA Bı ARKADAŞININ LOKANTASI VAR BEN SıZı TERAS KATINI AYRLATIRIM ÇOK RAHAT EDERRSıNıZ DEDı SADECE BıZ OLUCAZ TERAS KATTA EMZıRMEDE KOLY OLUR..
KEBABÇI LOKANTASI YEDıGıMıZ ıÇTıGıMıZı ÖDERıZ HADE NE DıYONUZ BABAM ADAMI ARAYIP AYARLAMA YAPTIRACAK

DUYAN DUYMAYANA DUYURSUN

göstereyim cicim

1.secenek: ablan gelebilir..o cocuklardan birini tutar..böylece 3 cocuk 3 kadin olursunuz :))))

2.secenek:ablan gelmesse sen gazeli kanguruya koyarsin..bi eline nazliyi bi eline buraki alirsin..semrada pusetleri taşir idoya idodan inişte gene aynisini yaparsiniz zaten tek sorun inip ve binmek olcak :)

yok canımmm vazgectım hulyaya gelmekden sana gelıyorum nazlıya sen bakcan ben ogluma senın hakkından ancak nazlı gelır -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

cnm valla bende süper olurrr hadi kızlar bu olaya okey verin benceee çünkü bizede yakın değil yaniii yine uzak ama mantıklı en azından :lepi::lepi:

cnm lokantanın ismi ne peki??

:mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…