tubaaaa beni hangi gruuba koydun kıssssstam okuyamadım ama Dırım yerim senin oğluşları çok merak ediyorum zaten
Mutahara ben hangi gruptayım beni unuttun
Geçmiş olsn cnm ya, çıkmaz inş. bi daha, belki uykusu gelmiştir youlmuştur prenses
İyi gezmeler cnmopuyorumnanaktan
simal cnm eğer bebeğini emziriyorsan sorun yok ama mama takviyesi varsa sorun olabilr ben
halamın yazlığıan gittim izmit kerpeye çok güsel sakin küçük bir yer doğa ve deniz bir arada netten bakabilirsin pansiyonlar kğçöük oteller var cnm ben bayılıyorum hersenede gideriz hemen hemen
canım,emziriyorumda ama çoğunlukla mama veriyorum.bende onu düşünüyorum canım mama için sıcak su sonra hazırla sonra soğut nasıl olacak bilemiyorum ama bi yerlere gitmek istiyoruz ewde gerçekten çok bunaldık.çok teşekkürler canım.otelde kalırız büyük ihtimalle.bu arada bişey daha sorucam bana doktorum dediki merserize çorap giydir dedi bebişe.sizede böyle bişey dedimi doktorunuz.
gelin tatlım beklerim sen evindemisin annendemi??nurten cnm kızlar ayarlasın eğer uygun olursa gelirim cnm
cnm çorap olayı fazla sıcak oldugu içindir merserize çorap daha ince ya o bakımdan demiştir..canım,emziriyorumda ama çoğunlukla mama veriyorum.bende onu düşünüyorum canım mama için sıcak su sonra hazırla sonra soğut nasıl olacak bilemiyorum ama bi yerlere gitmek istiyoruz ewde gerçekten çok bunaldık.çok teşekkürler canım.otelde kalırız büyük ihtimalle.bu arada bişey daha sorucam bana doktorum dediki merserize çorap giydir dedi bebişe.sizede böyle bişey dedimi doktorunuz.
hu huuuu bacılar ben geldımmmmmm benım kuzular yenı uyudu oglusum uyuyorda kızım saatlerce sallanıyor malesef sallamak ıyı degıl dıyorlar hep ma başka carem yokkı yırtıyor ortalıgı
kızlar bende sabah erkenden dr a gittim Ahseni götürdüm sabah 5 ten beri öksürüyordu korktum 9 da götürdük baktı bişeyi yok hafif üşütmüş ciğerler temiz dedi
oradan tlf um ablamda kalmıştı onu almaya gittim kahvaltı yaptık ablamlaa
sonra eve girmek istemedi canım üst komşuya gittim.....
orada kız hafif ateşlendi ateşi37.3 e çıktı
hemen calpol verdim düştü şimdi ama çok halsiz yaaa
gözlerini açamıyor inşallah çıkmaz birdaha kıyamam
şimdi yatıyor ben bir onu emzireyim gelirim
geçmişi sora okuycamm
kızlar benım paşa uyandıııııı
bız hazırlanıoz gezmeye gıdıoz..once anneme ordan buyuk dedmıze...park bahce aksam boyu gezerız artıkk..optuk hepınızı..opun kuzucuykları bızım içinnnnn
[k] {n} [k];8136937 .!.:kızlar öpücükleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evvelsi gün birden çıktım bidahada giremedim akşam 9gibi misafirim gelicek haberini aldım saatte 6 falandı gerçi annemle bi kaç misafiri vardı onlar geldi ama panik oldum işte pizza yaptık o saate hainler hepsini yediler:çok üzgünüm:
dünde benm defne çok huysuzdu sinir geldi bastım annme gittim halada annmdeim..
bugün kontrolümüz vardı 3 aylıık olduk:lepi: doktora dedimki güzelce muayene edin çok aglıyo bu aralar walla kıç.deligine bilem bakı ama maş. çok iyi tek sorun gaz bagırsak düzenleyici verdi conformil mama kullan dedi ama almadım ev aptamil1 dolu onlar bitsin gerekirse başlarız..
kızım bu ay 1 kg. almış şükürler olsun bugünleride gördüm:Saruboceq:
buluşma işine gelince bakırköy z.burnuna yakın bana gelin ozaman kapım açık evim küçük ama sıgışırız rahat ettiririim bacularım sizi.. eger başka yer olursa buradan toplaşıp gideriz hülyalarla kadıköy olursa hülya nasıl geçiceksiniz? hafta sonu olursa eşim beni getirmez bide hafta içi heryer daha sakin bence hafta içi olsun okadar kalabalıkta rahat edemeyiz.. birsenim kutlay götürse bile almaya gelmez die tahmin ediyom ama beraber beceririz dönme işini ya. ben sana yardımcı olurum.. gerçi biz daha bebek arabamızı almadık bnm nasıl olacaksa??
AY BİDE KÜÇÜK BİŞ KAOS YAPMIŞIM CİPSLİ TAVUKLA O BENDİM:tomato:
ŞÖYLE OLUYO ÇOK BASİT YEMESİDE GUZEEELLL
BAGETLE YAPIYORUZ ÖNCE Bİ TAVADA TEREYAGINI ERİTİYORUZ VE İÇİNE SARIMSAK RENDESİ ATIYORUZ SARIMSAK MİKTARINI SİZ BELİRLEYİN AMA AZDA OLMASIN HARİKA AROMA VERİYOR...
HAFİFÇE ÇEVİRİYOUZ KIZDIRMADAN ALIYORUZ OCAKTAN
BAGETLERİ BU YAGA BULAYIP SONRADA UFALANMIŞ CİPSLERE BULUYORUZ
SONRADA TEPSİYE DİZİP FIRINAAAA :teytey:
cvp verecegim konular vardı ama unuttum sadece burcunu salıncak macerası aklımda kaldı kaan çok şanslı veletsin haaa..
ananla çok egleneceksin çoooookkkk..
burcu seviyorum seniiii
hu huuuu bacılar ben geldımmmmmm benım kuzular yenı uyudu oglusum uyuyorda kızım saatlerce sallanıyor malesef sallamak ıyı degıl dıyorlar hep ma başka carem yokkı yırtıyor ortalıgı
tubaaaa beni hangi gruuba koydun kısssss
yoksa ben kendini zayıf sananlardanmıyım heee:kedi:
inşallah canım ölçüyorum saatte bir bakalımm
bu arada salıncağınıza bayıldım yaaaa süper anlatmışsınn:lepi:
lennnnnnnnnnnn acılın bakımmmm heytttttttttt
bır buluşmaya karar veremedınız bız bursadan gelıcez o kadar yolu ses cıkarmıyoz sız daha evmı dışarısımı anadolumu avrupamı dıye belırlıyemedınız bır yer bulamıyosanız cıkın gelın bursaya
kızlar gercekten bıran once karar verın ona gore hazırlanmak lazım sonucta bu kadar yoldan gelcez demı amaaaa kötükedihüsokötükedihüso
kizim kimi kandiriyorsun sennnnnsanki bizim için geliyor hülyaya geliyorsun zaten aradan bizide cikarcaksin yemezlerrrrr şakkıdı
kizim kimi kandiriyorsun sennnnnsanki bizim için geliyor hülyaya geliyorsun zaten aradan bizide cikarcaksin yemezlerrrrr şakkıdı
[k] {n} [k];8138760 .!.:kızlar eger eminönü olursa hocapaşada bizim olan ama devirettigimiz bi esnaf lokantası var.
ŞİMDİ BABAMLA KONUŞTUM BİZİM LOKANTA UYGUN OLMAZ DEDİ DURUMU ANLTTIM EMZİREN ANNELER FALAN VAR DEDİM ODABİZİM LOKANTA UYGUN OLMAZ DEDİ AMA YİNE AYNI SOKAKTA Bİ ARKADAŞININ LOKANTASI VAR BEN SİZİ TERAS KATINI AYRLATIRIM ÇOK RAHAT EDERRSİNİZ DEDİ SADECE BİZ OLUCAZ TERAS KATTA EMZİRMEDE KOLY OLUR..
KEBABÇI LOKANTASI YEDİGİMİZ İÇTİGİMİZİ ÖDERİZ HADE NE DİYONUZ BABAM ADAMI ARAYIP AYARLAMA YAPTIRACAK
DUYAN DUYMAYANA DUYURSUN
göstereyim cicim
1.secenek: ablan gelebilir..o cocuklardan birini tutar..böylece 3 cocuk 3 kadin olursunuz :))))
2.secenek:ablan gelmesse sen gazeli kanguruya koyarsin..bi eline nazliyi bi eline buraki alirsin..semrada pusetleri taşir idoyaidodan inişte gene aynisini yaparsiniz zaten tek sorun inip ve binmek olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?