gezmiş dolaşmış mevlütte yapmış rahatlamışsın.kuzuyuda büyütmüşsün maşallah sıra tatilede gelmiş keyifler süper yani ne deyim.:lepi:merhaba kızlar uzun zamandır giremiyodum nete kütahyaya gittik bir haftalığına bi serin havası bi serin ohhh bi rahatladık nefes aldık geldik annemlerde herkez oğluşumu gördü orda mevlütte yaptık mehmedim çok şanslı iki kere mevlütü oldu oğlumun orada yavrum bi uyudu bi uyudu sormayınalkisalkisalkis burda uykuya dalamayan hep mızlayan çocuk serinde hiç süresiz uyudu birde emdiyse bide sabah 7 de emdi öyle diyeyim ben size meğer çocuklar sıcaktan etkileniyormuş onu anladım ben dün aşısı vardı karma aşı biraz gece ateşlendi calpol verdim dün tam iki ay 6 gün olmuştu kilosu 5 800 olmuşiyi dedi doktorumuz gelişimine hemen birde yavrum dün bütün gün sol kolunu oynatmadı bugün oynatıyor bizimkide hep kucak istiyor bende almamaya çalışıyorum şimdi uyudu o uyurken bende süpürgeyi açayım bari bu arada hepinizi çoook özlemişim vallaa.s. yarın erdeğe gidicez eşim tatilde gezme sırası bizde artık:teytey:
Ay yerim seni ben maşallah kız
Kız hamilelikte yedin tatlıları kızında tatlı oldu maşallah bide artist pozda veriyor hepHoşgeldin dünürüm a.s.
Ooo amma misafir gelmiş be Allah kolaylık versin kafamçokkarıştı Ayyyy işler bitmez valla kolay gelsin tatlım a.s.
Geçmiş olsun canım atlattınız aşıyı da a.s. Genelde 6 saate kadar çıkıyomuş. Çıkmaz inşallah a.s.
Valla bizimkide yüzüstü yatmayı sevmiyo canım ama keyfi yerindeyse arada yatıyo işte. Sen sık sık renkli şeyler uzat. Bi süre sonra dikkatini çekip tutmaya başlıyo a.s.
Kayınbiraderim aradı. Defnoşu gezmeye götürmek istiyomuş. Tabi bende yanında kaydirigubbakcemile3 Hazırlanayım gelir birazdan. Çok da rüzgar var. Korktum böyle giydirdim. Kapalı biyerlere gidelim bari. Öptüm sizi canlar a.s.
Ay inşallh bu sefer verir ne sinir bi durumkızlar araba meselesine gelirsekte adam aramış şimdi 15 dk sonra dükkana gel paran hazır diyormuş off ama yalan hiç inanmıyoruz,nolur dua edin kızlar adam insafa gelsin,araya birsürü adam soktuk türkiyede arama emri çıkartıldı görüldüğünde yakalanıcak ama hadi hayırlısı bu moralle tailede gitmek istemiyorum ama eşim çok bunaldı ona iyi gelicek bide parasınıda verdik off ama hiç hevesim kalmadı napıcaz bilmiyorum
oh mis gibi olmuşsun işte bende yarın gidicem bakalım.Alışveriş i hamileyken abarttık şimdi çoğu boşa gitti.
Masallah Kaganada defnoşa da cok tatlı oldu bunlar ya.
Bir temizlendim pir temizlendim oh be.1 KG vermişimdir heralde.Şısko olabiliriz ama bakımlı barı olalım.Duşumu aldım.Sonra ağdaya ordanda manikür ve pediküre.Eve geldim Bora hala uyuyor.Girdim mutfağa pınarın ve tubanın pastalarından yaptım attım dolaba.
Pasamı yıkadım uyumaya calışıyor sımdı.Bende dinleneyım azıcık.Akşamda alısverii merkezine gidicez alple Boraya cıcıler alalım biraz.
Ne kadar gereksiz seyler almışım ya hepsi kalın giymedem duruyor dolapta.Biraz ince birşeyler alalım bu akşam barı.Yemekte yapmıycam orda yeriz artık.
canım benimde 2 gündür yapıyordu bu çok öpmekten ve yanaklarını sıkmaktan da olurmuş eşim bu ara kızımı mıncıklıyodu sanırım ondan yada dişler hazırlanıyorKıalar sizinkilerdede cok tukuruk varmı 2 gunder berı boradan hep akıyor ya bolan yapıyor bıde ağzıyla.
yukarda yazdım canımcanım benim kızda yapıyor.özellikle karşısında biz konuşurken ses çıkarırken sanırım dilini döndürmeye çalışırken oluyor.ofya çok özleidim kuzucumuu((((((((
kız cola gaz yapmazmı bebişlereherkes geçmişimi okuyor ya
buluşma şu izinler bitmeden olsa bende gelcem inş bu sefer
benim kız hala uyuyor her akşam be banyomu yaptırsam acaba iki güne bir yıkıyorum yıkadığım akşam 8 gibi bir dalıyor aralardaemmeye kalkıp sabaha kadar uyuyor aman nazarı değcek gene ya
bide kola benim sütü artırıyor duyurulur deneyin bir bakem kızlar
kıvılcım muzuda deniycem bakayım bende de oluyormu
Ay bu tarihler korkutuyor beni eşimin abisi Almanya dan Türkiye ye geldi sünnet yapcak Ağustos başı döncez dediler o zaman 3-4 gün kalcaklar inşallah buluşmaya denk gelmez valla eşime dedim bu sefer gidecem hiç dinlemem insan bi tarih verir dimi işte şu zaman çıkış yapcaz falan yok vermiyolar bi daha aradığında kesin tarih isteyim bakalım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tubacımm sen babayla telepati kurmaya çalışmışsın ne güzel ama bizim buralarda kendi kendine konuşana ne derler bilirsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
semoşum sen buluşmayı mrk cnm tarihi belirleyince organizasyon halolurŞeniz
sibelim haklısın dışarsı çok yoruyor bende sana katılıyorum ..birde bursadan incihan ve esrada gelmeyi düşünüyor ve onlar sanırım aynı gün dönecekler o yüzden bütün günleri sokakta gecemez dimi ama ...
EVET KIZLAR 8 AĞUSTOS HERKEZE UYGUNMUDUR ??
BENİM EVİM AVCILARDA KARŞIDAKİLERE UZAK OLMAYACAKSA BUYRUN BANA GELİN...YADA ORTA YERDE BİYERDE KİMİN EVİ VARSA ONDA TOPLANALIM HEPİMİZ BİŞİLER YAPARIZ EV SAHİBİ SADECE ÇAY YAPAR EKSTRA BİŞİ YAPMASINA GEREK KALMAZ ?????????
kumpir mi ay bugün hava güzel olursa bi MODA ya gidip kumpir mi yesek eşimi kandırayım bakalımben geldiiimmmmmmmmhihoyyyt
eşim sahile çıkalım dedi arkadaşlar beni almaya geldi sonra eşimi de dükkandan aldık bi güzel gezdik
önce kumpir yedim üstüne dondurma
Ahsende uyudu açık havada şimdi eve girdik emdi geri uyudu
bende namazımı kılıp yatıcammmm ama önce size bir bakayım dedimm
ye bakalım sen rejim grubunda değilsin sanırım.
Ben, Esen, Civciv, pınar, sibel, yeni anne rejim yapmayanlar grubundayız Tubada bizden miydi ya
oy tarihler karışıyorhayır 8 i olmaz ben yokum 9 unda düğün var kiliste olucamm banane yaaa bensiz buluşmayınnnn:umursamaz:
dostluğumuz güzel oldu burda inşallah hiç bozulmaziyi geceler kızlar,bebişler ve sizler umarım iyisinizdir.bende şükür iyiyim alpişle zaman su gibi akıp gidiyo bi bakmışım sabah olmuş bi bakmışım akşam.yazdıklarınızı mümkün olduğunca takip ediyorum.bu foruma bukadar uzun süre takılı kalacağımı düşünmemiştim.hamileliğimin başında keşfettim burayı.birbirmizden öğrenecek çok şeyimizolduğuna inanıyorum.bebişleriniz çok şekerler maşallahkendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi gecelera.s.
Tuğba o kadar uzun yazmışsın ki alıntı yapmadım gezmişsin gerçekten İSTANBUL kazan sen kepçe olmuşsun.Ama yediklerinden bahsetmemişsin az mı yedin kız ne yedin söyle bakalım.
EVET GÜNAYYYYYYDINNNNN
Biz geldik 1 saat geçmiş okudum bu arada kızlar kızıma nazar değirdim dün sabah 4 te kalmıştı akşam 8 e uyumadı sonrada bütün gece mırmır mır uyandırdı şimdide 6 da kalktı sizle yazışıyorum onla ilgilenmiyorum diye vurup duruyor