KIZLAR BEN GELDIM OGLAN HUYSUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ne hedıyesıııııı kım yolluoz kızlarrr?hepımızsek bende warımmmm okuyamadım gecmışı ondekı sayfayı bıle oglan pandomını kopartmaya hazırlanıooooooooooooooooooooooo
Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.Şu an kafam çok karışık ve moralim çok bozuk. Bebeğim 2,5 aylık ve az önce onu aç karnına uyutmak zorunda kaldım.Son günlerde özellikle de bugün sütüm çok azaldı.Dün gece ilk defa adet gördüm;acaba adet olmamın sütüme olumsuz etkisi olmuş olabilir mi?Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan lütfen cevap yazsın.
bilena cnm h.g aramıza..
mrk etme süt bazen gel gitli olabiliyor yani regl yle pek bir ilgisi yoktur sütü arttırıcı çaylar ve meyveler yemeye özen göster en önemlisi moralini yüksek tut ve mama takviyesi yapmaya çalış..
hem bebeşin aç olmuş olsaydı mümkün değil uyutamazdın o doymuştur içini ferah tut ..
Teşekkürler,
Aslında bir keresinde sütümün çok az olduğu bir gün emzirme sonrasında biraz mama vermiştim.Bebeğim o mamayı iştahla içti ama;akabinde hepsini kustu.Bu yüzden de biraz tedirginim.Acaba sütle mamayı aynı anda verdiğim için olabilir mi?
ben de baktım yoktun dedim kesin uyudu bu :)Uyuyamadımmmmmm evi sildim, toz aldım. Sonra tavuk suyuna çorba, kırdıkaçtı (kayınvalidemin uydurma yemeği) ve makarna yaptım. Eşimle kayınbiraderim geldi yediler. O gitti, eşim Defne'yi devraldı ben yemek yedim. Mutfağı toparladım ve koltuğa doğru kayıyorummmm a.s.
yara olması normalmiş ama ağrısı sürmüyordur onun benceselam kızlar gülce 2 gündür acayip huysuzlaştı geçen ay vurulan verem aşınsının yeri yara olmaya başladı sanırım ağrı yapıyor offf bazen memeyi bile almak istemiyor umarım bi an evvel düzelir kızlar yine buluşuyomuşsunuz ya of istanbulda oturmayı çok isterdim bu arada Tubacım doğum günün kutlu olsun nice senelere canım a.s.
uyu uyu iyi uykular :)Defnoşumu yıkadık, emzirdim, salıncağında uyuyor şimdi zemuszemus Bende yavaş yavaş koltukta uyku moduna geçiyorum bacılar öptüm hepinizi a.s.
Bu arada kırdıkaçtı yapılışı : Kıyma,soğan,domates ve salça kavrulur. Üzerine ince küp şeklinde doğranmış patatesler eklenir. Biraz sıcak su konur ve patateslerin yumuşaması beklenir. En son üzerine yumurta kırılır ve ocaktan alınır alkisalkisalkis
benim 40 gün sürdü az az benim de sezeryandı doktorum böyle olabileceğini söylemiştislm kızlar ben haziran annesiyim doğum yapalı 37gün oldu sezeryanla doğum yaptım ve hala kanamam sürüyo yani 2günde 1ped kirleniyo sizdede oldumu yoksa bende mi sorun var acaba yardımcı olursanız sevinirima.s.
bende warımmmmmmm
sehırler arasıysa benıde ekleyınnnnnnnn cekılışeeeeee:)))
oglan kucaktan ınmıyooooo oturuncada durmuoooo ewde gezıossss pasooo ıngaaaaaaa eslıındeeee
bana hipp natal aktif emziren anneler için çay var o iyi geldi bir de feyrous malt içeceği iyi geliyor. bir dene istersen. ayrıca (anason+rezene+kişniş+kimyon+çörek otu) karışımı aktardan alıp karıştırıp demleyip içebilirsin. mısır sütü azaltıyomuş diye duydum. ama bilemiyorumTeşekkür ederim ankakuşu,
Sütüm azaldığı ve bebeğimi yarı aç uyutmak zorunda kaldığım için çok üzüldüm.Sütümü arttırmak için birkaç yol denedim ama pek sonuç alamadım.Örneğin milupanın karışık bitkisel çayını içiyorum.Mümkün olduğunca bol su içmeye gayret ediyorum.Ara sıra sütü artırdığını duyduğum incir, üzüm , mısır vb.gıdalar deniyorum ama;yine de yeterli sütüm olmuyor.
slm kızlar ben haziran annesiyim doğum yapalı 37gün oldu sezeryanla doğum yaptım ve hala kanamam sürüyo yani 2günde 1ped kirleniyo sizdede oldumu yoksa bende mi sorun var acaba yardımcı olursanız sevinirima.s.
cok calıstın sen bugun dınlen bakalım artıkay yemeğimi de yedim artık oturabilirim
bugün kendimi pek bi işe yarar gördümm:))
cnm ıııı uykular sana ve guzel kızınaDefnoşumu yıkadık, emzirdim, salıncağında uyuyor şimdi zemuszemus Bende yavaş yavaş koltukta uyku moduna geçiyorum bacılar öptüm hepinizi a.s.
Bu arada kırdıkaçtı yapılışı : Kıyma,soğan,domates ve salça kavrulur. Üzerine ince küp şeklinde doğranmış patatesler eklenir. Biraz sıcak su konur ve patateslerin yumuşaması beklenir. En son üzerine yumurta kırılır ve ocaktan alınır alkisalkisalkis
OFFFFFFFFF BEN GELDİMM KIZLAR 2 GÜNDÜR ABLAM BENDEYDİ EVDEDE PEK DURAMADIK O YÜZDEN BURAYA UĞRAYAMADIMkafamçokkarıştı
BANUCUM HEDİYE OLAYINA BENİDE YAZ BACUM...:lepi::lepi:
TUBACIM BENDE DÜŞÜNÜYORDUM BU HATUN BİR GÜN TEMİZLİK YAPTI 3 GÜN KALKAMADI DİYE delikafaduldendelikafadulden MEGERSEM GÜNAHINI ALMIŞIM :kedi: AMA MAŞ İYİ GEZMİŞSİN VE DENİZE BİLE GİRMİŞSİN BEN HALA DENİZEDE GİREMEDİM YAHUUU kötükedihüsokötükedihüso
NEYSE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM ŞenizŞeniz
SİRİBRON CNM BAZEN HUYSUZLUKLARI TUTUYOR MALESEF CNM :1no2:
İNCİHAN DEMEK SENDE EN SONUNDA ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIN HE OĞLUŞLA YANLIZ ÇIKMAYA BAŞLADIYSAN BUNDAN SONRA SENİDE EVDE BULAMAYIZ kaydirigubbakcemile3
ESEN BACIM AFERİN SANA HAMARATLIĞIN TUTMUŞ HEE naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?