slm kızlar ben haziran annesiyim doğum yapalı 37gün oldu sezeryanla doğum yaptım ve hala kanamam sürüyo yani 2günde 1ped kirleniyo sizdede oldumu yoksa bende mi sorun var acaba yardımcı olursanız sevinirima.s.
selam kızlar gülce 2 gündür acayip huysuzlaştı geçen ay vurulan verem aşınsının yeri yara olmaya başladı sanırım ağrı yapıyor offf bazen memeyi bile almak istemiyor umarım bi an evvel düzelir kızlar yine buluşuyomuşsunuz ya of istanbulda oturmayı çok isterdim bu arada Tubacım doğum günün kutlu olsun nice senelere canım a.s.
cnm asıdan deıldır o yaa asıdan olsa hemencık agrırdı ustunden cok gectı cnm ya.buaralar mayıs bebişlerı gene huysuzlastı anlasılan aynı sorun bızded war bı huysuzkı sorma...ewden aglama seslerı eksık olmyo hıccc volta atıp duruyoz ewde gıremıom hıc sıteye.butun gun yagızla gecıyo ne zamandırr..
CIVCIVIM hg cnm sende...
MUTAHHARA TUBACIM DOGUMGUNUN kutlu olsun nıce yıllara...............
bızımde bugun ewlılık yıldonumumuzzz.eşim bodrumda rezarwasyon yaptırmıs ama husran oldu neyazıkkı işyerınden acıl cagırdılar we tum planımız ıptal olduuuu:gitme:gercı bıyerde ıyı olmus yagız cok huysuz annem asla durduramazdı bugunnmafoldumben
onumuzdekı tatılınde kutluycaz artık kısmet olursa tabii.
banada kamera almışşş hedıye olarakkkdelikafaduldenyagız ıcın cokk ıstıyodum kamerayııı oyle sewındımkıııııııalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
h. b aysuncumm iyisin inş bebişinle ??
cnm tebrıkler esın ne kadar dusuncelıymıs olsun sonra gıdersınız
tesekkur ederım aysuncummmopuyorumnanaktan
kızlarrr benım oglanda hıc durmuyooo ya..anca gozu tv ye takıldı fazla uzun surmez heralde oda
benımkı yumrugunu elınden gelse agzına sokacak bılegıne kadar.sonrada kusuyoo ogurtu tutuyooo tabı elını agzına sokunca sonra hadı bakalım bastan emme seansımız baslıyooomafoldumbenbıde agzıonın suyu hep dısarda yafs...dıs cıkartmaya baslayınca napcaz bılmıom artık salyalar hep onunde gezcek heralde bu sıpakaydirigubbakcemile3
ayyy kaç gündür anca gelebıldım muhabbetten buara hep gerı kalıyorum :) pınar bu yemek lezzetlı bıseye benzıyo bende denıcem en kısa zamanda tam yaz yemegı bıde yanına karpuz ohhh valla kaydirigubbakcemile3
yarın halamın yazlıgına gıdıyorus cebecıye günü birlik ramazana gırmeden bı denıze ayagımı sokayım barı bu yaz tatıl işi yaş bızımsenağlama
anam buda cebecıye gıdecekmıs bı ben gıdemedım oraralara tatıle hadı bakam gunubırlıkte olsa bol bol gır denıze
anammm Gazelde öyle nerdeyse koluna kadar sokacak ağzına bide iştahlıki sormayınn...
tv ye gelince resmen delisi yahu onun yüzünden tv açamaz oldum evde sürekli gözü orda kapalı oluncada aç der gibi sesler çıkartıyor :))
benım sıpada aynı fırsat bulunca hoppp el agıza hemen yalancı memeye alıstıramadım gıttı magdem bukadar emmek ıstıyosun em ıste emzıgın her turlusunu aldım yetekı emsın dıye yok arkadas bana kasti var bu kızın yasenağlama
anammm Gazelde öyle nerdeyse koluna kadar sokacak ağzına bide iştahlıki sormayınn...
tv ye gelince resmen delisi yahu onun yüzünden tv açamaz oldum evde sürekli gözü orda kapalı oluncada aç der gibi sesler çıkartıyor :))
off ya bebişler bırbırının aynı davranıyo ınternetten okudum tv seyreden cocuk gec konusmaya baslar dıye ama yınede tum gun cızgı fılm kanalı acık arada bakıyo zıllı renklı gelıyo galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?